2015 Temmuz Anneleri

Zaten doğru olan o cidden kendini şartlandırmakla alakalı. Bide doğum bi süreç sonunda ölüm yok biteceğini biliyorsun. Ona göre şartlandırıcaksın. Sen çalışmalarına devam et öyle bi ebeyi bulduysan.

Sorma canım çok şansa tanıştık, demek kısmetimde varmış... Hep böyle pozitif hikayeler falan paylaşıyor, hastaneye gittikten 3 saat sonra 4 saat sonra doğum yapanlar fln... inşallah bizim doğumlarımızda onlar gibi olur :)

Merhaba herkese...

Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım :KK61:
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler.... :KK34:
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da:oops:
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı :KK58:

Bende pişik yok ama bana cildiye kuruluğu için bepanthane vermişti. O pişiğede iyi gelir

Organicare Baby kızlar araştırmalarım sonucu bebek şampuanı olarak en organik bunu buldum.aranızda kullanan var mı?ben biraz paraben sls falan konusunda takıntılıyım da...

Merhaba kızlar. Benim bulantı kusmalarım azalmıştı ama son bir haftadır iyice şiddetlendi .bogazım yemek borum tuz ruhu dökülmüş gb yandı kusmaktan..Gece uyku yok sabaha karşı sızıyorum güçsüz düşüp. Ibs rahatsızlıgım var spastik kolonda ddeniyor.Atak dönemim tuttu hicbir vitamin,mmagnezyum, demir ilacını kabul etmiyor vücudum.Kulak iltihabım devam ediyor doktor durmadan antibiyotik yazıyo bugun yine yazdı.
2 hafta önce sancım çikmıştı hastanede yatmistim 2 gün .bu enfeksiyon yüzünden olmustu.
Kendi kadın dogumcum gitti yerine baskası geldi:KK43: Rapor istedim calısacak durumda degilim dedim.Ben rapor yazamam kendi arkadaşım kolunda serumuyla işe gitti ona bile yazmadım dedi.Midem cok bulanıyor dedim o biRaz da şans işi dedi ! Yarın Gastroenteroloji ye gitcem.Meslek lisesinde ögretmenim.sabahtan aksama okuldayım.m.Gecen
11.sınıflarda 2 erkek ögrencim bogaz bogaza birbirine girdi.kimse ayıramadı.Elim ayagım boşaldı , biri kapıyı vurup cıktı .bişey olsa ben suçluyum ama bana yada bebegime bisey olsa kimsenin umrunda olmaz.Psikolojim cok bozuk bildiginiz gb degil.takıntılandım,sürekli aglıyorum vs.
napıcam bilmiyorum izne de cikarmıyolar maaş felan almasam geçtim parasını. Butun maaşı hastanede yatmaya doktora gitmeye gitti zaten.32.hafta bitecek illaki hamilelerin daha önce sorun yaşamaya hakkı yok sanki :KK43:

canım Rabbim yrdmcn olsun..zor bi durum dr larda gereksiz yere rapor yazar sana yazmamış anlamadım:KK43: yine de sen moralini yüksek tutmaya çalış en azından evde değişik bi şeyler yap kafanı rahatlatcak dolaş nefes al..çok dua et

Merhaba herkese...

Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım :KK61:
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler.... :KK34:
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da:oops:
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı :KK58:
Canm iç çamaşırını penye ve dikişsiz tercih et. Oda etkileyebilir. Bacakların sürtersede tayt giyebilirsin pantolon yada eteğin içine

Canm iç çamaşırını penye ve dikişsiz tercih et. Oda etkileyebilir. Bacakların sürtersede tayt giyebilirsin pantolon yada eteğin içine

Bugün ilk kez başıma geldi ki :110: İlk kez etek giydim ondan oldu sanırım. Annem toplu bir kadındır hep şikayet ederdi bu durumdan şimdi onu çok iyi anlıyorum. Yarın tavsiyelerine uyacağım. Çok teşekkür ederim.:KK61:

Back
X