2015 Temmuz Anneleri

Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin

En kısa zamanda geçer inşallah ağrın. doktor ne diyecek bakalım

mustelada mı alsam acaba

29 la 32.ci haftalar arası çok alınıyor galiba 32de gidicem doktora bu iki hafta hedefim en fazla 1 kg inş başarabilirim

Canım benim goguslerim cok büyüdü onlarda sıkıntı yasiyorum. Arasi ve altlati cok terliyo pisiyo. Sudocrem pisik kremi sürüp üstüne talk pudrasi suruyorum. Kuru kaliyo terlemiyo terlesede yapismiyo. O sekilde pisigi onledim :)

Kizlar bebek cantasi almstm geldi almayo dusunenler icin ic resmi yok nette ben atym fikir olsun.Eki Görüntüle 1516874 Eki Görüntüle 1516875

Cok guzelmis canta gizem bayildim brnde bakicam sagil paylasim icin.

Sabaha kadar agladim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktor bekliyoruz suan
~

Gecmis olsun canim ya benimde belim agriyor cok bende 5ten beri ayaktayim

Birazdan yürüyüşe cikicam açılır belki olmadi doktoru ariycam çünkü vajinal kasintimda var

tşkr ederm ebrucum :) rica ederm ne demek :)

Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
Bebiş büyüdüğü için sıkıştırıyordur belki sadece. Kafasını ayağını dayayıp geriniyodur belki sadece. Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun cnm ceryanda falanmı kaldın yoksa ,, inşallah tez zamanda geçer.

Keşke bende 8 kilo almış olsaydım. Tam 12 kilo aldım bence dert etme. Normalde 12 kg ile bitirmek gerekiyor. Sen 12 ile tamalarsın fıstık gibi olur. Boyun kaç?

Kızlar göğüs kremi ve ped'i hangisini aldınız veya düşünüyorsunuz? mustela mı, lansinoh mu?
Bir de bebek şampuanı hangisini almalıyım,konak önleyici şart mı?
Ben lansinoh aldım. Henüz başlamadım göğüsucu kremine daha zaman var diye düşünüyorum son 15 gün falan yeter. Şampuanlarını mustela alcam, konak önleyici almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…