- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.421
nım bişey değildir inşallah.Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
KIZLAR GUNAYDİNN :) NBRSNZ YAW UYANDM HAZRLNDM EVDEN CİKAMYRM İŞE GİTMEK İSTEMYR CANM İSE GİDER GİBİ YAPİP GEZMEYE Mİ GİTSEM :))) NEYSE BEN TIPIŞ TIPIŞ GİDYM :)
Sabaha kadar agladim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktor bekliyoruz suanEn kısa zamanda geçer inşallah ağrın. doktor ne diyecek bakalım
mustelada mı alsam acabaBen bugun eczacıma danıştım, cok güvenirim... Lansinohu onceden kullanmak ise yaramaz dedi, o krem acıyı alip üstte koruyucu olarak kalıyormuş, 8. ayda mustelanin bir kremi varmis onu önerdi, bu cilt altina geçip göğüslerin yarilmasini engelliyormuş... 36. haftada fln alirim heralde ben... 1 ay kala kullan diye önerdi...
hadi ya bende fayda eder die umutla aldm :)canım ben kızımda başlamıştım erkenden ama hiç fayda etmedi yine çatladı yine çatladı
Merhaba arkadaslar, tüm gün ugrayamadim bi sürü sayfa birikmis, üstten biraz bakindim ama sayfalar bitmedi.
Bugün kontrolüm vardi, sadece iki haftada 2,5 kilo almisim onun disinda her sey yolunda.Toplamda 8 kilo almis bulunuyorum ,Dr bisey demeden ben dedim cok kilo almisim diye:), Kadin güldü.Bi dahaki randevuda da az alirsin dengelenir dedi,Icimden Insallahhhh dedim de bu bogazla zorrr.Bi de alerji ilaclarimi birakinca normalde de kilo alirdim ondan olabilir mi dedim , evet dedi, cünkü kortizon var icerisinde ve bu aralar tuzu da cok kaciriyorum.Büyük bi olasilikla ayaklarimin sismesi de ondan kaynaklaniyo.Baska bi sorun yok sükür.Yarindan itibaren azar azar yürüyyüse de basliycam insallah.Son 8 haftada cok kilo almayalim bari....Sizde vaziyetler nasil bakalim???
Merhaba herkese...
Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler....
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı
Kizlar bebek cantasi almstm geldi almayo dusunenler icin ic resmi yok nette ben atym fikir olsun.Eki Görüntüle 1516874 Eki Görüntüle 1516875
~Sabaha kadar agladim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktor bekliyoruz suan
cnm inş bişey yoktr haber et bizedeSabaha kadar agladim ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doktor bekliyoruz suan
tşkr ederm ebrucum :) rica ederm ne demek :)Canım benim goguslerim cok büyüdü onlarda sıkıntı yasiyorum. Arasi ve altlati cok terliyo pisiyo. Sudocrem pisik kremi sürüp üstüne talk pudrasi suruyorum. Kuru kaliyo terlemiyo terlesede yapismiyo. O sekilde pisigi onledim :)
Cok guzelmis canta gizem bayildim brnde bakicam sagil paylasim icin.
~
Gecmis olsun canim ya benimde belim agriyor cok bende 5ten beri ayaktayim
Birazdan yürüyüşe cikicam açılır belki olmadi doktoru ariycam çünkü vajinal kasintimda var
hiç sorma canm ya hemde ne tahrik :)ben geldim bile işteyim32. hafta insanı tahrik ediyor yaww :)
Bebiş büyüdüğü için sıkıştırıyordur belki sadece. Kafasını ayağını dayayıp geriniyodur belki sadece. Geçmiş olsun canımKizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
geçmiş olsun cnm ceryanda falanmı kaldın yoksa ,, inşallah tez zamanda geçer.Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
tşkr ederm ebrucum :) rica ederm ne demek :)
Keşke bende 8 kilo almış olsaydım. Tam 12 kilo aldımMerhaba arkadaslar, tüm gün ugrayamadim bi sürü sayfa birikmis, üstten biraz bakindim ama sayfalar bitmedi.
Bugün kontrolüm vardi, sadece iki haftada 2,5 kilo almisim onun disinda her sey yolunda.Toplamda 8 kilo almis bulunuyorum ,Dr bisey demeden ben dedim cok kilo almisim diye:), Kadin güldü.Bi dahaki randevuda da az alirsin dengelenir dedi,Icimden Insallahhhh dedim de bu bogazla zorrr.Bi de alerji ilaclarimi birakinca normalde de kilo alirdim ondan olabilir mi dedim , evet dedi, cünkü kortizon var icerisinde ve bu aralar tuzu da cok kaciriyorum.Büyük bi olasilikla ayaklarimin sismesi de ondan kaynaklaniyo.Baska bi sorun yok sükür.Yarindan itibaren azar azar yürüyyüse de basliycam insallah.Son 8 haftada cok kilo almayalim bari....Sizde vaziyetler nasil bakalim???
Ben lansinoh aldım. Henüz başlamadım göğüsucu kremine daha zaman var diye düşünüyorum son 15 gün falan yeter. Şampuanlarını mustela alcam, konak önleyici almayı düşünüyorum.Kızlar göğüs kremi ve ped'i hangisini aldınız veya düşünüyorsunuz? mustela mı, lansinoh mu?
Bir de bebek şampuanı hangisini almalıyım,konak önleyici şart mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?