- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.441
Dün baya konuşuldu :) okumadın heraldeHahaaaa
Facebooktan anladi dimi
Canım günaydın? Nasıl oldun? Benimde dün gece sol tarafıda direndi bebek o kadar canım acıdıki ovdum biraz yinede çekmedi. Baya saatlerce durdu öyle sanki kemiği batıyo gibi. Zor uydum. Artık bu haftalardan sonra galiba böyle geçecekKizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın kızlar yeni bir iş günü daha :) şafak sayıyorum 3 gün daha geleceğim okula, pazartesi izinliyim oh yaa :)
gnydn cnm iyidri sen nasılsın ?Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
ya dün dedektifcilk yaptk burda :)) sen yoktn sanrm :)))Hahaaaa
Facebooktan anladi dimi
bende lansinoh aldm ama pek işe yaramyurmş cnm sanrm öncesinde bende denerm bakalm nekadr yaryck mustela iyimş öncesi içnBen lansinoh aldım. Henüz başlamadım göğüsucu kremine daha zaman var diye düşünüyorum son 15 gün falan yeter. Şampuanlarını mustela alcam, konak önleyici almayı düşünüyorum.
gnydn canm :) ohh ne güzel bu güzel havalar ve sizin izinler beni teşvk edyr ama :))günaydın kızlar yeni bir iş günü daha :) şafak sayıyorum 3 gün daha geleceğim okula, pazartesi izinliyim oh yaa :)
Günaydın hepinize. izne çıkanları kıskanıyorum ama. Benim daha 9 haftam var
gnydn canm :) ohh ne güzel bu güzel havalar ve sizin izinler beni teşvk edyr ama :))
canım kansinoh zaten çatlamamsı için değil yara olmaması için kullanılıyo. zaten çatlama olacaksa ne sürersek sürelim çatlıcazbende lansinoh aldm ama pek işe yaramyurmş cnm sanrm öncesinde bende denerm bakalm nekadr yaryck mustela iyimş öncesi içn
zaman çabucak geçiyor sizinde izin günleri gelir yakında :) sağlıklı olalımda işe gitmek dert olmaz sanırım :)
eşimde bana sen evde patlayacaksın diyor arabada onda olacak evimiz merkeze de uzak pişman olacaksın izne çıktığına diyor ama ben deneyip görmek istiyorum :) birde benim doğum sonrası iznim zaten yaz tatiline denk geliyor bari öncesini kullanayım dedim...Orası öyle. Bakma izin diye kudurduğuma 2 gün evde kalsam sıkıldım demeye başlarım ben. O yüzden 37 ye kadar direnmek istiyorum :)
Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
KIZLAR GUNAYDİNN :) NBRSNZ YAW UYANDM HAZRLNDM EVDEN CİKAMYRM İŞE GİTMEK İSTEMYR CANM İSE GİDER GİBİ YAPİP GEZMEYE Mİ GİTSEM :))) NEYSE BEN TIPIŞ TIPIŞ GİDYM :)
bende 15 aldım doktorum bana da çok kızıyor diyete de başlamıştım ama devam edemedim. bıraktım artık bendetütütü maşallah. Ben şimdiden 16kg aldım. Doktorum çok kzııyor. Sürekli kusmama rağmen hem de. kusmam hem dezavantajım hem avantajım oldu. Kusmayayım diye patates ve makarnaya boğuldum. haliyle kilolandım da.
Kızlar meraba herkese sevgiler günaydınlar 2. diyet haftamdayım şimdilik diyetle gebelik şekerim yolunda gidiyo sevindim keyfim yerinde hemen orta bir kahve içiyorumbu akşamda oğlumla buluşacaz bakalım ne kadar olmuş bıdığım benim
hadi ya bende fayda eder die umutla aldm :)
cnm göğüs ucu yarası ayrı çatlaması ayrı bişey mi yani? anlamdm gitti bu işi yawcanım kansinoh zaten çatlamamsı için değil yara olmaması için kullanılıyo. zaten çatlama olacaksa ne sürersek sürelim çatlıcazönemli olan yara olmaması o zaman emzirmek zor oluyomuş
canm evde olsam canm sıkılr zaten bakma sen böyle dedğime :)zaman çabucak geçiyor sizinde izin günleri gelir yakında :) sağlıklı olalımda işe gitmek dert olmaz sanırım :)
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?