2015 Temmuz Anneleri

Kizlar cok agrim var cok kotuyum sol tarafim kaburgam beni oldurdu hic uyumadim koluma boynuma vurdu agrisi nefes bile zar zor aliyorum polikiliniklerin acilmasini bekliyorum bana dua edin
Canım günaydın? Nasıl oldun? Benimde dün gece sol tarafıda direndi bebek o kadar canım acıdıki ovdum biraz yinede çekmedi. Baya saatlerce durdu öyle sanki kemiği batıyo gibi. Zor uydum. Artık bu haftalardan sonra galiba böyle geçecek

Ben lansinoh aldım. Henüz başlamadım göğüsucu kremine daha zaman var diye düşünüyorum son 15 gün falan yeter. Şampuanlarını mustela alcam, konak önleyici almayı düşünüyorum.
bende lansinoh aldm ama pek işe yaramyurmş cnm sanrm öncesinde bende denerm bakalm nekadr yaryck mustela iyimş öncesi içn

bende lansinoh aldm ama pek işe yaramyurmş cnm sanrm öncesinde bende denerm bakalm nekadr yaryck mustela iyimş öncesi içn
canım kansinoh zaten çatlamamsı için değil yara olmaması için kullanılıyo. zaten çatlama olacaksa ne sürersek sürelim çatlıcaz önemli olan yara olmaması o zaman emzirmek zor oluyomuş

zaman çabucak geçiyor sizinde izin günleri gelir yakında :) sağlıklı olalımda işe gitmek dert olmaz sanırım :)

Orası öyle. Bakma izin diye kudurduğuma 2 gün evde kalsam sıkıldım demeye başlarım ben. O yüzden 37 ye kadar direnmek istiyorum :)

Orası öyle. Bakma izin diye kudurduğuma 2 gün evde kalsam sıkıldım demeye başlarım ben. O yüzden 37 ye kadar direnmek istiyorum :)
eşimde bana sen evde patlayacaksın diyor arabada onda olacak evimiz merkeze de uzak pişman olacaksın izne çıktığına diyor ama ben deneyip görmek istiyorum :) birde benim doğum sonrası iznim zaten yaz tatiline denk geliyor bari öncesini kullanayım dedim...

bende 15 aldım doktorum bana da çok kızıyor diyete de başlamıştım ama devam edemedim. bıraktım artık bende

bende tatlıya veda ettim hiç ekmek yemiyorum akşamları. kahvaltıda 2 dilim.
pilav makarnayıda kesince doymadan kalkmaya başladım sofradan ama alıştım şuan.
Kilo alımım da yavaşladı iyi oldu

canım bişey sorcam. mesela ben tatlıyı kestim tamamen. peki meyveden aldığım şeker? portakal suyu içmeye korktum dün meyve olayını napıyorsun.

canım kansinoh zaten çatlamamsı için değil yara olmaması için kullanılıyo. zaten çatlama olacaksa ne sürersek sürelim çatlıcaz önemli olan yara olmaması o zaman emzirmek zor oluyomuş
cnm göğüs ucu yarası ayrı çatlaması ayrı bişey mi yani? anlamdm gitti bu işi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…