2015 Temmuz Anneleri

[QUOTE bdullah, post: 40821153, member: 627831"]slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl[/QUOTE]
Cokk guzeller güleggüle yatsin bebis

canım ben kullanıyorum otobüse binmektense bence araba daha iyi imkanın varsa arabayı tercih et zaten 2 hafta imiş ben doğuma kadar kullanırım heralde bi sıkıntım olmazsa benim arkadaşım doğuma gitmişti

iyiyiz canım bizde bi uyumuşuz kalktım saat 1 i geçiyo ütü falan şimdi oturdum pc başına
İyi yapmışsın benimde acayip uykum var ama çalışıyorum

slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah kaça aldın?
Birde bu kenarlıklar kolay açılmıyor değil mi? Şimdiki ufaklıklar çok yaramaz maalesef

nerelerdesin canım iyi misin merak ettim şimdi yazacaktım gördüm mesajını

karyola uyku setı cıbınlık ve dolap 2500 raflarda ıcınde kolay acılmıyo zaten bıraz buyusun baglarım ben onları bende dusundum onu ayaklanınca monteletıcem :)

Ah afacan anneyi zorluyor biraz neyseki az kaldı.
Rabbim onlara sağlık sıhhat versin bu halimize şükür.
Hem bebek için uğraşan onca insanı görünce dayanılır gibi geliyor az daha sabret bitecek inşallah
aynen cnm sabr olsn bebeğim için değer bunlarn hepsine :) doğunca doya doya sevcm :)

cnm ben sürekli araç kullanıyorum,hala da kullanıyorum ve kullanıcamda:)))nocak araba kullanmakdan,bişi olacagı varsa baskası kullanırkende olur ve korkarsın...allaha emanetız her konuda....ben son 2-3 hafta evde olurum zaten eşim taşır benı heryere ama o zamana kadar vınlamaya devam:)

cnm bencede hallett ,kafan rahat olsunnn..bundan sonra kirlenmez hiçbişey,ben zaten ketenden keseler yaptırdım,ayrı ayrı koydum içine kıyafetlerını,amelıyat haneye gıderken herşeyi içinde kesesıyle teslım edıcem,bezi,kıyafeti,battanıiye,çorabı falannn....istedıklerını kullansınlar:))

Maşallah kocaman olmuş annesi. İnsan evde kalmak istemiyor gerçekten. Az az yürümek zararlı değildir Herhalde

eşim girmek istiyo doğuma kendi çekçekmişte ben ilk doğumum normaldi bu da normal olursa dayanamaz doğum ne kadar canım bursada bize normal 1000 dedilerde

dinlenmek mi o da neymiş ya mümkün mü acaba bu gün saat 5 oldu telefon trafiğim anca bitti ki yanında sinir stres cabası ve bu gün 7 kat merdiven indim çıktım . 5:30 ta eve gidicem yemek çamaşır ün gece saat 1 e kadar ütü yaptım nerde o dinlenme tesisi

eşim girmek istiyo doğuma kendi çekçekmişte ben ilk doğumum normaldi bu da normal olursa dayanamaz doğum ne kadar canım bursada bize normal 1000 dedilerde

Cnm benım normal dogum şansım yok,plesentam zaten rahim ağzında duuruyor,bebeğin önünde,bu yuzden arada kanamada geçirdim...38.haftada epidural sezeryan olucam..3500 tl sezeryan fiyatı,normali hiç sormadım bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…