- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.561
kızlar önümüzdeki hafta iznim bitiyo demiştim ya. otobüs yolculuğu içime çok sinmedi ama acaba araba kullanmakta bi sıkıntı olur mu? yani ben araba kullansam? zaten 2 hafta gideceğim kısmetse izine kadar. doktora sormak istemiyorum çünkü burdaki doktorum çoook rahat ona göre hiç bişeyin zararı yok. Ankaradaki doktoruma da gidemiyorum. aranızda araba kullanan daha da kullanacsk olan rahatsızlık duymayan yada doktoruna sormuş oşan var mı?
İyi yapmışsın benimde acayip uykum var ama çalışıyorumiyiyiz canım bizde bi uyumuşuz kalktım saat 1 i geçiyo ütü falan şimdi oturdum pc başına
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah kaça aldın?slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
Canim araba kullanmaktan hicbirsey olmaz, ben dogurana kadar kullanacagim ve burada arabasiz yasamak imkansiz Turkiye gibi degil yuruyerek hicbiryere gidilmiyor. %70 kadin nufusunun ortalama 3 cocugu var ve hepsi dogum yaptigi gune kadar araba kullaniyor hesabi sen yap artik:) kizimin sinifinda daha yeni dogum yapan 3 anne var hepside son gune kadar arabalariyla getirdi cocuklarini. Hemde oyle gunde bir kez bir yere gitmek degil butun gun sofir nebahat gibi araba tepesindeyiz mecburen:)Stres yapma dikkatli kullan ama!
karyola uyku setı cıbınlık ve dolap 2500 raflarda ıcınde kolay acılmıyo zaten bıraz buyusun baglarım ben onları bende dusundum onu ayaklanınca monteletıcem :)İyi yapmışsın benimde acayip uykum var ama çalışıyorum
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah kaça aldın?
Birde bu kenarlıklar kolay açılmıyor değil mi? Şimdiki ufaklıklar çok yaramaz maalesef
Nereden aldın?karyola uyku setı cıbınlık ve dolap 2500 raflarda ıcınde kolay acılmıyo zaten bıraz buyusun baglarım ben onları bende dusundum onu ayaklanınca monteletıcem :)
slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
düzceliyim ben düzceden aldımNereden aldın?
bayıldımmmslm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
aynen cnm sabr olsn bebeğim için değer bunlarn hepsine :) doğunca doya doya sevcm :)Ah afacan anneyi zorluyor biraz neyseki az kaldı.
Rabbim onlara sağlık sıhhat versin bu halimize şükür.
Hem bebek için uğraşan onca insanı görünce dayanılır gibi geliyor az daha sabret bitecek inşallah
çok güzelmş cnm güle güle kullanın :)slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
Maşallah kuzuya sedacım
İyiki söyledin bende düşünüyordum 2 hastane çıkışının tamamını yanıma almayı demekki 3 tk yeterli Çantada yer açıldı resmen göğüs ucu kremini almam lazım ne çok şey var çantada eksik çoğuda bana ait bu haftasonu onu halledeyim inşallah[
cnm bende 3 takım hazırlamıştım
kızlar önümüzdeki hafta iznim bitiyo demiştim ya. otobüs yolculuğu içime çok sinmedi ama acaba araba kullanmakta bi sıkıntı olur mu? yani ben araba kullansam? zaten 2 hafta gideceğim kısmetse izine kadar. doktora sormak istemiyorum çünkü burdaki doktorum çoook rahat ona göre hiç bişeyin zararı yok. Ankaradaki doktoruma da gidemiyorum. aranızda araba kullanan daha da kullanacsk olan rahatsızlık duymayan yada doktoruna sormuş oşan var mı?
Maşallah kuzuya sedacım
İyiki söyledin bende düşünüyordum 2 hastane çıkışının tamamını yanıma almayı demekki 3 tk yeterli Çantada yer açıldı resmen göğüs ucu kremini almam lazım ne çok şey var çantada eksik çoğuda bana ait bu haftasonu onu halledeyim inşallah
çok güzel bu model çok beğendim güle güle kullanın inşallahslm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
Güzel hamişler nasılsınız biz oglumla bulustuk bugün annesi onu görmeye gtti :) benim ogluşum kocaman olmus 1900 gram doktorum biranonce dogursam diyosun demi dedi bnde evett dedim güldük bebisim kafasınıda cevirmis asagiya mutlu oldum yürüyüs yapabilirmiyim diye sordum fzla deil dinlen da cok dedi bu guzel havalardada evde durasim yokki neyse bugun mutlu bi gün bnm icin uzun oldu hepinize musmutlu günlerr dilerimm :) :)
knşcm cnm 13 ünde gdym cnm yemek yedim rahatladm biraz sanrm oğlm mideme baskı yapyr
Canım sünnetin fiyatıda 500 tl onu yazmayı unutmuşuum:))))Ben bursadayım,jimer hastanesine gidiyorum..Foto işine bizde sıcak bakmıyorduk,albumleri görünce içimiz gitti,biz öyle foto çekemeyiz,özellıkle amelıyathanedekıler çok degerli fotolar,hemşirenin eline verdıgın telefonla ne kadar olur riske atmak istemedik...
ayy evet cnm herbi ya şimdi hatrldm sen deynce :) kendı kednımı nazar etmeyi becereblyrm benCanım geçmiş olsun. Daha dün yanmam yok dedin üstüne bide yarın yanarmışım dedin nazar ettin kendine
Güzel hamişler nasılsınız biz oglumla bulustuk bugün annesi onu görmeye gtti :) benim ogluşum kocaman olmus 1900 gram doktorum biranonce dogursam diyosun demi dedi bnde evett dedim güldük bebisim kafasınıda cevirmis asagya mutlu oldum yürüyüs yapabilirmiyim diye sordum fzla deil dinlen da cok dedi bu guzel havalardada evde durasim yokki neyse bugun mutlu bi gün bnm icin uzun oldu hepinize musmutlu günlerr dilerimm :) :)
eşim girmek istiyo doğuma kendi çekçekmişte ben ilk doğumum normaldi bu da normal olursa dayanamaz doğum ne kadar canım bursada bize normal 1000 dedilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?