- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.601
Dr. Harvey Karp ın kitaplarında yediklerin bebeğe gaz yapmadığından bahsediyor. valla neye inancağımı şaşırdım.
iyiysen süper canımiçimden diyorum topiğe girmeyen inş tatildedir biyerdedir,bir sorununuz olmasın da
lila mor uyumunu güzel yapmışsın,foto bekliyoruz tabi kigüzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
benim hazırlıklarımda bitmek üzere inş
Cok gecmis olsun canim, insallah hemen iyilesirsin ilaclari alinca!Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok cok sagolun tek tek alinti yapamiyorum,dahiliye gogus kadin doguma gorundum sonuc 7 kutu hapla geri dondum yine. Iki tane jel verdiler agrili bolgeye surmek icin kas gevsetici ilac verdiler igne vuruldum hava verdiler falan yeni kendime geliyorum cok sukur bebisim iyiydi
canım geliyor eşimde yanımda kontrollerime.doktor iyi dedi gelişimi ama eşime göre zayıfmış.seninki iyiymiş ya valla.benimkide eline geçeni veriyo ye diye.bşyler yiyincede bebek hareketleniyor ya eşim diyo bak açıkmış çocuk yiyince canlandı diyo.tövbe tövbeeee
Kas agrisiymis oksuruk de surekli o agriyi tetikliyormus. Ilacin ismi prednol 16mg daha atmadim ama atacam elim mahkum cok agrim var
Haklisin dogumdan sonra zaten istedigin hicbirseyi yiyemiyorsun esas . Ben 5 ay filan hamurdan baska birsey yiyemedim tiksindim hamur isinden hala bile sevmiyorum bilincaltina islemis. Birde bebgin gazina iyi gelen corekotu bal dediler ogure ogure onu yedim sirf bebegin gazi gitsin diye su anda agzima koyamiyorum corekotu:)
Canim o dr harvey karp'i yerim ben:) belki onu yersem gaz yapmaz:):) hahahahaaa! Kac cocuk dogurmus o mr. Harvey? Ilk elden tecrubedir , yedigin aynen sute geciyor ve aninda kurbaga gibi sis bir karin ve aglama nobetiyle gaz seklinde geri donuyor. Ben cok denedim ve maalesef yediklerin gaz yapiyor bebegeDr. Harvey Karp ın kitaplarında yediklerin bebeğe gaz yapmadığından bahsediyor. valla neye inancağımı şaşırdım.
iyiysen süper canımiçimden diyorum topiğe girmeyen inş tatildedir biyerdedir,bir sorununuz olmasın da
lila mor uyumunu güzel yapmışsın,foto bekliyoruz tabi kigüzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
benim hazırlıklarımda bitmek üzere inş
canım geliyor eşimde yanımda kontrollerime.doktor iyi dedi gelişimi ama eşime göre zayıfmış.seninki iyiymiş ya valla.benimkide eline geçeni veriyo ye diye.bşyler yiyincede bebek hareketleniyor ya eşim diyo bak açıkmış çocuk yiyince canlandı diyo.tövbe tövbeeee
Insallah canim cok sagolCok gecmis olsun canim, insallah hemen iyilesirsin ilaclari alinca!
Bak canim benim arkadasim 25 kilo aldi cocugu dogdu 2600 ben 11 kilo aldim kizim dogdu 3200 o da daha kilolu dogacakti da donmedi ya iceride sikismis yer olmadigindan alamamis zavallim. Sen dinleme kimseyi ana besinlerini duzenli ve yeterli alirsan kac kilo oladigin yada ne kadar yediginin bebege bir etkisi yok. Hergun protein ve sebzeni eksik etme. Hergun kirmizi et sart. Hic takilma sen bunlara:)ahhh canım doktorun yanında dedi çok zayıf bebek diye.doktor da yok gayet iyi dedi.ama tatmin olamadı maalesef.yok yok az diyo bşy yemiyo ya ondan dedi.doktor da tekrarladı gayet iyi sorun etme dedi eşime
yine bir harvey :) şurupta harveyCanim o dr harvey karp'i yerim ben:) belki onu yersem gaz yapmaz:):) hahahahaaa! Kac cocuk dogurmus o mr. Harvey? Ilk elden tecrubedir , yedigin aynen sute geciyor ve aninda kurbaga gibi sis bir karin ve aglama nobetiyle gaz seklinde geri donuyor. Ben cok denedim ve maalesef yediklerin gaz yapiyor bebegeama sayili zaman cabuk geciyor. Ben bu arada aklinizda bulunsun nurse harvey diye bitkisel bir surup verdim kizima birde bir damla vardi prebiyotik adini hatirlayamadim ikisini kullandim bagirsak florasinin olusmasini hizlandirdi rahat ettim biraz.
Bugun 1.5 kilo olmus bebegim o asamada agrim vardi hic dikkat etmedim soylediklerine bas gelis dedi biseyler dedi bebek nerde kafasi nerde onu bile soramadim :)Bak canim benim arkadasim 25 kilo aldi cocugu dogdu 2600 ben 11 kilo aldim kizim dogdu 3200 o da daha kilolu dogacakti da donmedi ya iceride sikismis yer olmadigindan alamamis zavallim. Sen dinleme kimseyi ana besinlerini duzenli ve yeterli alirsan kac kilo oladigin yada ne kadar yediginin bebege bir etkisi yok. Hergun protein ve sebzeni eksik etme. Hergun kirmizi et sart. Hic takilma sen bunlara:)
Evet canim sen sicak su torbasi koydun mu hic doktor bana koyabilirsin yanlarina sirtina dedi aksam uyumadan yapacam insagın geçene kadar iç sıcak su ile geçirmeye calışıyom ben genelde duş alıyom yada su torbasıı
Ayni seyi kullanmisiz. Subsimplex bende denedim fos cikti hicbir ise yaramamistiz en iyisi yedigine dikkat etmek ve nurse harvey. Birde hatirladim damlanin adini bio gaia:) ikisini kullandim ben ancak kurbis gobek indi ama bunlarda bir gunde etki etmiyor tabi duzenli kullaninca birkac haftada flora gelisiyor hizla:) yani gaz icin mucize sak diye kesen birsey yokvalla sabsimplex vardı caanım gaz için çok önerdiler ben pek fayda görmedim görenler var 40 günlüktü nurse hervays diye bitkiel bi şurup önerdiler o gün kurtuldum .
valla canım ben çok domates tüketiydum gaz yapıyo dediler ki bilinçli kişiler hiç çiğ bişy yemedim hem çorba he sütüme de faydası oldu boldu . ama o doktorun kitabında bebek neden gazlı olurmuş ben 3 ay neler çektim onu nasıl aşarmışız yazıyomu
Okuma canim bosver. Zamani gelince biz yardim ederiz sana tecrubeli anneler. Ben kizim dogunca bir arkadasimin oglu vardi o zaman 2,5 yasinda tam benim kafamdaydi sirf onu dinledim Amrikayi tekrar kesfetmedim cok faydasi oldu inanki. Cunku her kafadan ayri bir ses cikiyor. Hamilelik hicbirsey karisma anlaminda bebek dogunca senlikler basliyor esas:) 40 derecede usur ustune battaniye ort . Zavalli bebek vah vah filan diyen kadinlar vardi ya sokakta tanimadigim:) neyse burada oule bir problemim olmayacak bu sefer:)yine bir harvey :) şurupta harvey
diyorum o kadar araştırma yapıyorlar,prof lar, biri öyle diyor biri böyle. hiç bişey okumuyım en iyisi diyorum
Bas gelis super iste canim bebegin kafasi asagi donmus demis doktor. Masallah kuzuya bak 1,5 kilo olmus:) iyi seyler soylemis doktorun bebegi merak etme sen kendini iyilestir:)Bugun 1.5 kilo olmus bebegim o asamada agrim vardi hic dikkat etmedim soylediklerine bas gelis dedi biseyler dedi bebek nerde kafasi nerde onu bile soramadim :)
Terbiyesiz adam!!! Bunlar nasil yemin etmis ya anlamiyorum.Bugun yeni gelen kadin dogum doktoruna mecburen gorundum ukala adamin tekiydi zaten cok gergindim iyice gerildim muayene ve konusma sirasinda. Adama diyorumki dahiliye doktoru su su ilaclari yazdi sizcede bi sakincasi yoksa fazlalik yoksa alayim ben nerden bileyim munecvimmiyim ben dedi . O an oyle dinirlendim ki siz kadin dogum doktorusunuz size soruyorum tabiki munevvin olamazsiniz dedim cektim kapiyi ciktim disari
aynen canım.yemiyo dediği halde 14 kilo almışımeşin sana bi 10 kilo daha aldırcak heralde
Bu adam yoksa mahallenin en mutlu bebegi isimli dunyanin en dandik kitabini yazan adammidir? Ben yirttim attim o kitabi zamaninda. Her sayfada bir cumle bellemis ayni cumleyi tekrarlayip durmus cop bir kitap! Bakma canim sen o harvey'e nurse harvey en iyisi:):)valla sinir oldum zaten kitaba. e gazlı bebek napcaz? o gaz yapmaz, kolik bundan olmaz. e neyden olur bu sorun :)
kitapta bebek ilk 3 ay dünyaya adapte olamadığından,anne karnındaki konforu özlediğinden bundan bahsediyor. bebeğin 4. üç aylık dönemiymiş dünyadaki ilk 3 ayı.
onun için rahimdeymiş gibi sarıp sarmalıycan :) her an karnını doyurcan vs vs. zaten yaptığımız şeyler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?