2015 Temmuz Anneleri

bende öyle diyordum herşeyi yerim.
doğumdan sonra inş

doğumdan sonra da pek yiyemiyosunuz ama ben mesela ilk 3 ay sırf çorba içti yada komposto bebekte gaz oluyodu aglıyodu o yüzden onuda yapamadım yani...

hayırlı olsun canım şimdiden tarih belli olunca heyecan daha fazla olur.

Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok cok sagolun tek tek alinti yapamiyorum,dahiliye gogus kadin doguma gorundum sonuc 7 kutu hapla geri dondum yine. Iki tane jel verdiler agrili bolgeye surmek icin kas gevsetici ilac verdiler igne vuruldum hava verdiler falan yeni kendime geliyorum cok sukur bebisim iyiydi

sorun neydi canım geçmiş olsun dikkat et endine

geçmiş olsun canım ne dedi dr neden olmuş

sorun neydi canım geçmiş olsun dikkat et endine
Canim iste iki gun once ayaga kalkarken oksuruk tuttu sol arka kaburgama agri saplandi dun gece de artik uyutmadi valla aglamaktan helak oldum hala agriyor ilac alacam icime sinmiyor bebegin gelisimini yavaslatabilir yaziyor icinde ama doktor alabilirsin dedi

nerelerdesin diye yazacaktım:))
Canim buralardayim ama bir gun girmedim 50 sayfa olmus ancak soyle bir son sayfalara bakabildim. Ikinci kizin odasinin mobilyasi geldi onu kurduk yerlestirdik filan derken cok zaman aldi:) resim cekerim biraz daha toparlansin oda. Cok guzel oldu lila ve mor renkler hakim. Mobilyamizda beyaz:) sen nasilsin? Yolundami hersey? Hazirliklar tam hiz devam mi:):)

e peki neymiş canım o agrının sebebi . ne ilacı verdiki .

doğumdan sonra da pek yiyemiyosunuz ama ben mesela ilk 3 ay sırf çorba içti yada komposto bebekte gaz oluyodu aglıyodu o yüzden onuda yapamadım yani...

Dr. Harvey Karp ın kitaplarında yediklerin bebeğe gaz yapmadığından bahsediyor. valla neye inancağımı şaşırdım.

iyiysen süper canım içimden diyorum topiğe girmeyen inş tatildedir biyerdedir,bir sorununuz olmasın da
lila mor uyumunu güzel yapmışsın,foto bekliyoruz tabi ki güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
benim hazırlıklarımda bitmek üzere inş

nerelerdesin canım iyi misin merak ettim şimdi yazacaktım gördüm mesajını
Iyiyim canim sagol:) kizin odasi geldi onunla ugrasiyorum birde kolileri actim kizimdan kalan hepsini karman corman koymusuz tabi onlari ayirdim filan derken gunlerdir ugrasiyorum:):) bayagi kolayladim simdi ayirdigim yeni doganlari yikayip kaldirmak kaldir yerlerine. Odamizda cok guzel oldu kucuk ama sirin:)

Aferin sana cevval hamile:) bence sen son zamanlar bile kocani tasirsin:):)

ahhh canım doktorun yanında dedi çok zayıf bebek diye.doktor da yok gayet iyi dedi.ama tatmin olamadı maalesef.yok yok az diyo bşy yemiyo ya ondan dedi.doktor da tekrarladı gayet iyi sorun etme dedi eşime

Bak begendim bu konusmayi. 38. Haftalari duyuyorum senden ilk defa hah soyle:):) sen boyle dedikce venimde icim rahatliyor senin icin! Erken gelmesin tosun pasa yahu( bu arada harbi tosun pasa yalniz:) ya ben yine sordum kanun burda boyleymis 40 a girmeden sezeryan gunu belirleyemiyormussun. Off ya 38 in sonu filan yapiverseydiler burasi 40 -45 derece bir gun bile farkeder o sicakta neyse hayirlisi bakalim.

38. hafta miiiii ayyyy senin 6 hafta kalmis o zamaaaan... Benimde yarindan sonra 9 hafta kalıyor, dun aksam ilk defa 10 un altina düştüğümü farkettim heyecanlandimmmm

iyiysen sorun yok ohh ne güzel bende haftaya yıkayıp kaldırcam inşallah..odanı da bekliyoruz

canım geliyor eşimde yanımda kontrollerime.doktor iyi dedi gelişimi ama eşime göre zayıfmış.seninki iyiymiş ya valla.benimkide eline geçeni veriyo ye diye.bşyler yiyincede bebek hareketleniyor ya eşim diyo bak açıkmış çocuk yiyince canlandı diyo.tövbe tövbeeee

Haklisin dogumdan sonra zaten istedigin hicbirseyi yiyemiyorsun esas . Ben 5 ay filan hamurdan baska birsey yiyemedim tiksindim hamur isinden hala bile sevmiyorum bilincaltina islemis. Birde bebgin gazina iyi gelen corekotu bal dediler ogure ogure onu yedim sirf bebegin gazi gitsin diye su anda agzima koyamiyorum corekotu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…