- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.621
yok artık. ne kadar ayıp. ne kadar bunalsada kimseye böyle cevap vermeye hakkı yok.Bugun yeni gelen kadin dogum doktoruna mecburen gorundum ukala adamin tekiydi zaten cok gergindim iyice gerildim muayene ve konusma sirasinda. Adama diyorumki dahiliye doktoru su su ilaclari yazdi sizcede bi sakincasi yoksa fazlalik yoksa alayim ben nerden bileyim munecvimmiyim ben dedi . O an oyle dinirlendim ki siz kadin dogum doktorusunuz size soruyorum tabiki munevvin olamazsiniz dedim cektim kapiyi ciktim disari
Gercekten cok sinir bozucuydu bunlarin yemini yemin degil bence baska birseyTerbiyesiz adam!!! Bunlar nasil yemin etmis ya anlamiyorum.
Bu adam yoksa mahallenin en mutlu bebegi isimli dunyanin en dandik kitabini yazan adammidir? Ben yirttim attim o kitabi zamaninda. Her sayfada bir cumle bellemis ayni cumleyi tekrarlayip durmus cop bir kitap! Bakma canim sen o harvey'e nurse harvey en iyisi:):)
canım yediklerime gayet dikkat ediyorum düzenli besleniyorum ama eşim öyle deyince ister istemez takıyorum yaaBak canim benim arkadasim 25 kilo aldi cocugu dogdu 2600 ben 11 kilo aldim kizim dogdu 3200 o da daha kilolu dogacakti da donmedi ya iceride sikismis yer olmadigindan alamamis zavallim. Sen dinleme kimseyi ana besinlerini duzenli ve yeterli alirsan kac kilo oladigin yada ne kadar yediginin bebege bir etkisi yok. Hergun protein ve sebzeni eksik etme. Hergun kirmizi et sart. Hic takilma sen bunlara:)
Ben cok gulmustum aynen her sayfa her cumle copy paste hatta bir arkadasimda ingilizcesi vardi meraktan onu aldim hani turkceye acaba kotu cevirimi yaptilar diye ayni:) okumussun simdi atabilirsin canim:)ay evet koca kitap aynı şeyleri copy paste yapmış sanki. evet neler öğrendik tekrar edelim başlıkları vardı :) kundakla,yan yatır,pışpışla,salla,emzir.
ama huyum kurusun başladığım bişeyi bitirmeden kenara koymam. okudum yani.
ayy evet cnm herbi ya şimdi hatrldm sen deynce :) kendı kednımı nazar etmeyi becereblyrm benyıldzm çok düşük zaten
Kizlar hepinizden Allah razi olsun cok cok sagolun tek tek alinti yapamiyorum,dahiliye gogus kadin doguma gorundum sonuc 7 kutu hapla geri dondum yine. Iki tane jel verdiler agrili bolgeye surmek icin kas gevsetici ilac verdiler igne vuruldum hava verdiler falan yeni kendime geliyorum cok sukur bebisim iyiydi
Canim buralardayim ama bir gun girmedim 50 sayfa olmus ancak soyle bir son sayfalara bakabildim. Ikinci kizin odasinin mobilyasi geldi onu kurduk yerlestirdik filan derken cok zaman aldi:) resim cekerim biraz daha toparlansin oda. Cok guzel oldu lila ve mor renkler hakim. Mobilyamizda beyaz:) sen nasilsin? Yolundami hersey? Hazirliklar tam hiz devam mi:):)
Bugun yeni gelen kadin dogum doktoruna mecburen gorundum ukala adamin tekiydi zaten cok gergindim iyice gerildim muayene ve konusma sirasinda. Adama diyorumki dahiliye doktoru su su ilaclari yazdi sizcede bi sakincasi yoksa fazlalik yoksa alayim ben nerden bileyim munecvimmiyim ben dedi . O an oyle dinirlendim ki siz kadin dogum doktorusunuz size soruyorum tabiki munevvin olamazsiniz dedim cektim kapiyi ciktim disari
Yok canim ben bunaldigindan yaptigini dusunmuyorum cok kendini begenmisti beni de buranin yerel kadinlarina benzetti galiba o tavirlar karsisinda hepsi susuyor terbiyesiz adam !yok artık. ne kadar ayıp. ne kadar bunalsada kimseye böyle cevap vermeye hakkı yok.
bir de herşeyi sorun derler.soruncada verilen cevaba bak. ama iyi cevap vermişsin.
Valla bende korkuyorum. Şampuanımı bile değiştirdim.moje zararlıymış, hiç sürmedim. Dediğim gibi bb krem ve allıkla idare ediyorum.Cnm hamilelikte kozmetik ürünleri pek tavsiye etmiyorlar,malum hormonlar zaten cildimizi değiştiriyor yeterince ben ellerime nemlendirici sürüyorum kuruluk oluyor bazen,makyaj bile yapmaya korkuyorum bazen
Aynen canim insallahOkut kendini bari canım.
derdine derman olur inşallah ilaçlar. rahatlarsın biraz
güle güle kullanın. fotoğrafları bekliyoruz
müneccim değilmiş ama doktorda değilmiş saygısız
Bel agrisiyla beyin cerrahinin ne ilgisi var ki ya ben anormalim ya bu doktorlar vok asiri asiri normalkızlar bende belim ağrıyor diye doktorumu aradım. direkt beyin cerrahına git dedi. cuma gününe randevu alabildim. bakalım neler olacak.
Bel agrisiyla beyin cerrahinin ne ilgisi var ki ya ben anormalim ya bu doktorlar vok asiri asiri normal
deneme bir kii
bende nick imi değiştim. sutreela oldu nutellamee
Bugun doktorlara gicigim ya ona da gicik oldum neyse sakin ayse sakin :)bel fıtığı olabilir diye ona yönlendiriyor canım. kadın doğumcu bel ağrısına teşhis koyamaz ki sonuçta :) sinirlenme sen :)
kızlar bende belim ağrıyor diye doktorumu aradım. direkt beyin cerrahına git dedi. cuma gününe randevu alabildim. bakalım neler olacak.
Canm benimde 28haftalikken 1250 gramdi 3hafta sonra 1900 olmus son zamanlarda aliyo kiloyu gayet nirmal kilosu hic kafana takma saglikli olsun yeter kicanım niye bu kadar takılıyor bu kilo.
benim 1085 gr şuan. 28.haftadayım. dr da gayet iyi dedi !
şimdiden 2 kg mu olsun cocuk. sonra zor bir doğum bizi bekler.
üstelik gebelik takviminde bile tahmini bebek kilosu yazıyor. seninki ona göre bile iyi. burada yazan arkadaşlarınkiyle veya çevrendekilerle karşılaştırırsan stresten etkilenirsin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?