2015 Temmuz Anneleri

yok artık. ne kadar ayıp. ne kadar bunalsada kimseye böyle cevap vermeye hakkı yok.
bir de herşeyi sorun derler.soruncada verilen cevaba bak. ama iyi cevap vermişsin.

ay evet koca kitap aynı şeyleri copy paste yapmış sanki. evet neler öğrendik tekrar edelim başlıkları vardı :) kundakla,yan yatır,pışpışla,salla,emzir.

ama huyum kurusun başladığım bişeyi bitirmeden kenara koymam. okudum yani.

canım yediklerime gayet dikkat ediyorum düzenli besleniyorum ama eşim öyle deyince ister istemez takıyorum yaa

Ben cok gulmustum aynen her sayfa her cumle copy paste hatta bir arkadasimda ingilizcesi vardi meraktan onu aldim hani turkceye acaba kotu cevirimi yaptilar diye ayni:) okumussun simdi atabilirsin canim:)

ayy evet cnm herbi ya şimdi hatrldm sen deynce :) kendı kednımı nazar etmeyi becereblyrm ben yıldzm çok düşük zaten

Okut kendini bari canım.

derdine derman olur inşallah ilaçlar. rahatlarsın biraz

güle güle kullanın. fotoğrafları bekliyoruz

müneccim değilmiş ama doktorda değilmiş saygısız

kızlar bende belim ağrıyor diye doktorumu aradım. direkt beyin cerrahına git dedi. cuma gününe randevu alabildim. bakalım neler olacak.

9
yok artık. ne kadar ayıp. ne kadar bunalsada kimseye böyle cevap vermeye hakkı yok.
bir de herşeyi sorun derler.soruncada verilen cevaba bak. ama iyi cevap vermişsin.
Yok canim ben bunaldigindan yaptigini dusunmuyorum cok kendini begenmisti beni de buranin yerel kadinlarina benzetti galiba o tavirlar karsisinda hepsi susuyor terbiyesiz adam !

Cnm hamilelikte kozmetik ürünleri pek tavsiye etmiyorlar,malum hormonlar zaten cildimizi değiştiriyor yeterince ben ellerime nemlendirici sürüyorum kuruluk oluyor bazen,makyaj bile yapmaya korkuyorum bazen
Valla bende korkuyorum. Şampuanımı bile değiştirdim.moje zararlıymış, hiç sürmedim. Dediğim gibi bb krem ve allıkla idare ediyorum.

Kizlar prednol ilacini kullanan duyan var mi aranizda biraz baktim netten kategorisi C'ymis ve sastim kaldim tup bebek tedavisinde veriliyormus :) ay bu saat oldu hala icmedim icemedim su ilaci

Selam kızlar bugün temizlik yaptım bütün evi temizledim ama camlara cesaret edip başlayamadım çok yoruldum valla.. Biraz uzanmıştım yazdıklarınıza göz attım şimdi kalkıp yemek yapıcam ama brlim ağrıyor

Merhaba kizlarr. Bugun gunum vardii ohh arkadaslarimi gordum yedik ictik. Guzel bi gundu. Eve geldik uzandim sizide okudum. Ve ilk defa sanirim suan bebek hickirmasini yasiyorum. Tekmelerden daha hafif. Basta hosuma gitti pit pit ama 15 dk be oglusum bitir artik

kızlar bende belim ağrıyor diye doktorumu aradım. direkt beyin cerrahına git dedi. cuma gününe randevu alabildim. bakalım neler olacak.

Aaaa???
Bel ağrısı hamilelikte doğal değil midir zaten? Neden böyle uğraştırmış seni? Tabii ki malesef fıtık şekillenmiş olabilir ama şimdi bunun teşhisine öyle kapsamlı tetkiklere filan ne gerek var ki?

Ben veterinerim. Her gün 8den 12ye kadar hep ayaktayım, operasyon yapıyorum.
Bende de fena bel ağrısı başladı.
Doktorumu aradım. İleri gebe sayılırsın artık. bir çay kaşığını geçmeyecek kadar Bengay sürebilir eşin beline dedi. Sıcak kompres yap bi de dedi.

Bence hiç orlarda yorma kendini bu halde canım. Allahın izniyle bebeişin geldikten sonra halledersin her ne ise.

Canm benimde 28haftalikken 1250 gramdi 3hafta sonra 1900 olmus son zamanlarda aliyo kiloyu gayet nirmal kilosu hic kafana takma saglikli olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…