- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #42.641
Canm benim bebis dogum pozisyinunu almis yurumek acilmayi kolaylastryo ya 32haftaligim erken gelmesin diye yurume dedi heralde napalm bol bol sinlenicem artık icimden bi his bebisimin 40haftayi beklemiceni soluyor hayrlisiyla zamannda gelsin hepimiznki insallah suanlk bi riskim yok cok sukurMaşallah kocaman olmuş annesi. İnsan evde kalmak istemiyor gerçekten. Az az yürümek zararlı değildir Herhalde
Canim yurursem erken dogum riskim olurmus suanlik yok bebis doguma hazir pozisyonu almis ondan dedi galiba masallah sana cok yorma kendini bnce dikkat et rabbim kurtarsn hepimizi hayrlisiyla insallhdinlenmek mi o da neymiş ya mümkün mü acaba bu gün saat 5 oldu telefon trafiğim anca bitti ki yanında sinir stres cabası ve bu gün 7 kat merdiven indim çıktım . 5:30 ta eve gidicem yemek çamaşır ün gece saat 1 e kadar ütü yaptım nerde o dinlenme tesisi
düzceliyim ben düzceden aldım
Selam kızlar bugün temizlik yaptım bütün evi temizledim ama camlara cesaret edip başlayamadım çok yoruldum valla.. Biraz uzanmıştım yazdıklarınıza göz attım şimdi kalkıp yemek yapıcam ama brlim ağrıyor
Merhaba kizlarr. Bugun gunum vardii ohh arkadaslarimi gordum yedik ictik. Guzel bi gundu. Eve geldik uzandim sizide okudum. Ve ilk defa sanirim suan bebek hickirmasini yasiyorum. Tekmelerden daha hafif. Basta hosuma gitti pit pit ama 15 dk be oglusum bitir artik
Canm benim bebis dogum pozisyinunu almis yurumek acilmayi kolaylastryo ya 32haftaligim erken gelmesin diye yurume dedi heralde napalm bol bol sinlenicem artık icimden bi his bebisimin 40haftayi beklemiceni soluyor hayrlisiyla zamannda gelsin hepimiznki insallah suanlk bi riskim yok cok sukur
Aynen canm neyse annisini dinledi de bitirdi. Yedim hepsinden bol bol canm sagolasin. Ama tok olunca kocaya da yemek yapmak zor oluyo :)Ellerine sağlık. İyi yapmışsın camları bırakmakla. Hatta işlerinde bi kısmını bıraksaydın. Bugünde dışardan yiyin uzan sen dinlen
Bizim yerimizede yiyip içseydin. Yarasın bebişe. Hıçkırık biraz abartmış senin oğlan. senin hoşuna gidince şımarmış :)
Anladım canım. Sen iyi düşün vaktinde gelsin inşallah. Hep böyle sıkıntısız geçsin
Benimde sezeryn olacak en son 1 hafta önden gidiyordu doktor temmuz başında alırız dedi allah kısmet ederse 38. Haftaya denk gelicek tam 2 ay var ablamda erken diyor ama yapaıcak birşey yokBak begendim bu konusmayi. 38. Haftalari duyuyorum senden ilk defa hah soyle:):) sen boyle dedikce venimde icim rahatliyor senin icin! Erken gelmesin tosun pasa yahu( bu arada harbi tosun pasa yalniz:) ya ben yine sordum kanun burda boyleymis 40 a girmeden sezeryan gunu belirleyemiyormussun. Off ya 38 in sonu filan yapiverseydiler burasi 40 -45 derece bir gun bile farkeder o sicaktaneyse hayirlisi bakalim.
Bak begendim bu konusmayi. 38. Haftalari duyuyorum senden ilk defa hah soyle:):) sen boyle dedikce venimde icim rahatliyor senin icin! Erken gelmesin tosun pasa yahu( bu arada harbi tosun pasa yalniz:) ya ben yine sordum kanun burda boyleymis 40 a girmeden sezeryan gunu belirleyemiyormussun. Off ya 38 in sonu filan yapiverseydiler burasi 40 -45 derece bir gun bile farkeder o sicaktaneyse hayirlisi bakalim.
38. hafta miiiii ayyyy senin 6 hafta kalmis o zamaaaan... Benimde yarindan sonra 9 hafta kalıyor, dun aksam ilk defa 10 un altina düştüğümü farkettim heyecanlandimmmm
Bende o kitabı aldım da daha okuyamadım benim ablam emzirirken çemen yemişti yeğenim 3 gün memesini almamıştı tiksinmişti resmen artık nasıl bir koku geldiyse birde emzik biberon hiç kullanmadı açlıktan birşey olmadı allahtan o yüzden geçtiğine inanırımCanim o dr harvey karp'i yerim ben:) belki onu yersem gaz yapmaz:):) hahahahaaa! Kac cocuk dogurmus o mr. Harvey? Ilk elden tecrubedir , yedigin aynen sute geciyor ve aninda kurbaga gibi sis bir karin ve aglama nobetiyle gaz seklinde geri donuyor. Ben cok denedim ve maalesef yediklerin gaz yapiyor bebegeama sayili zaman cabuk geciyor. Ben bu arada aklinizda bulunsun nurse harvey diye bitkisel bir surup verdim kizima birde bir damla vardi prebiyotik adini hatirlayamadim ikisini kullandim bagirsak florasinin olusmasini hizlandirdi rahat ettim biraz.
Aferin sana cevval hamile:) bence sen son zamanlar bile kocani tasirsin:):)
Bende normalde çok korkarım ama t.b tedavisinde o kadar şeyler atlattım ki birde 3 aylıkken spinal anestezi ile operasyon geçirdim sanırım o yüzden daha cesaretliyim . Sezeryan olucak doğumda epidural allah herkese kolaylık versin içindede bizeEveeetttt son 6 haftaaa inanamıyorumgarip bi şekilde hiç stress korku bişi hissetmıyorum,geneldede cok korkmam ben amelıyat ,kan,doktor işlerinden....süslenip gitcez inşşş dogumaaa:))))
Eveeetttt son 6 haftaaa inanamıyorumgarip bi şekilde hiç stress korku bişi hissetmıyorum,geneldede cok korkmam ben amelıyat ,kan,doktor işlerinden....süslenip gitcez inşşş dogumaaa:))))
Bende normalde çok korkarım ama t.b tedavisinde o kadar şeyler atlattım ki birde 3 aylıkken spinal anestezi ile operasyon geçirdim sanırım o yüzden daha cesaretliyim . Sezeryan olucak doğumda epidural allah herkese kolaylık versin içindede bize
Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....
Bencede son anda yusuf yusuf olmazsak iyidir . Bir tek kesilme anı beni korkutuyor :) gerçi hissetmiyecez ama işte kesilecğimizi bilmek yetiyor zatenEe ben de senle aynı durumdayım bılıosun:)))korkutmaz bizi doğum falan:)))alcaz allahın ıznıyleeee inşşşş..son anda bi yusuf yusuf oluruz belkı ama olup bıtıcek hayırlısıyla..beklemeekkk zor yaaa,hemen sevip yutası gelıyor ınsanın:))çok çekecek bu cocuklar bızden:))
Canm ne korkuyosunki. O sezeryan olmuşta acısını mı biliyo sanki. Böyle şeyler okuyup moralini bozma. Normalden sonra acılar bitiyo. Sezeryandan sonra en az 10gün acı geçmiyoÖnceki mesajı yazmama sebep olan üyenin mesajı(((
Canm ne korkuyosunki. O sezeryan olmuşta acısını mı biliyo sanki. Böyle şeyler okuyup moralini bozma. Normalden sonra acılar bitiyo. Sezeryandan sonra en az 10gün acı geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?