2015 Temmuz Anneleri

Maşallah kocaman olmuş annesi. İnsan evde kalmak istemiyor gerçekten. Az az yürümek zararlı değildir Herhalde
Canm benim bebis dogum pozisyinunu almis yurumek acilmayi kolaylastryo ya 32haftaligim erken gelmesin diye yurume dedi heralde napalm bol bol sinlenicem artık icimden bi his bebisimin 40haftayi beklemiceni soluyor hayrlisiyla zamannda gelsin hepimiznki insallah suanlk bi riskim yok cok sukur

Canim yurursem erken dogum riskim olurmus suanlik yok bebis doguma hazir pozisyonu almis ondan dedi galiba masallah sana cok yorma kendini bnce dikkat et rabbim kurtarsn hepimizi hayrlisiyla insallh

Ellerine sağlık. İyi yapmışsın camları bırakmakla. Hatta işlerinde bi kısmını bıraksaydın. Bugünde dışardan yiyin uzan sen dinlen

Bizim yerimizede yiyip içseydin. Yarasın bebişe. Hıçkırık biraz abartmış senin oğlan. senin hoşuna gidince şımarmış :)

Anladım canım. Sen iyi düşün vaktinde gelsin inşallah. Hep böyle sıkıntısız geçsin

Aynen canm neyse annisini dinledi de bitirdi. Yedim hepsinden bol bol canm sagolasin. Ama tok olunca kocaya da yemek yapmak zor oluyo :)

Benimde sezeryn olacak en son 1 hafta önden gidiyordu doktor temmuz başında alırız dedi allah kısmet ederse 38. Haftaya denk gelicek tam 2 ay var ablamda erken diyor ama yapaıcak birşey yok

Hahaha canımsın yaaa..vallahi bugünkü kontrolden sonra bende daha umutluyum,hattaaa kesin beklicek bencede,zaten oğlan agzımdan cıkcak o kadar yukardakiiii...canım sıcak konusunda haklısın,şişlikler baslıyor yavas yavasss...durabıldıgı kadar durmasıen guzeli..Doktor dediki,plesenta doguma hazırlanmaya baslayınca üstünde kalsıyum birikintileri olusmaya baslarmış,seninde olusmaya basşamıs dedi,39 u göremez zaten ayrılır büyük ıhtılmalle konumundan dolayı ama 38 i rahat görürüz diye düşünüyorum dedi...

38. hafta miiiii ayyyy senin 6 hafta kalmis o zamaaaan... Benimde yarindan sonra 9 hafta kalıyor, dun aksam ilk defa 10 un altina düştüğümü farkettim heyecanlandimmmm

Eveeetttt son 6 haftaaa inanamıyorumgarip bi şekilde hiç stress korku bişi hissetmıyorum,geneldede cok korkmam ben amelıyat ,kan,doktor işlerinden....süslenip gitcez inşşş dogumaaa:))))

Bende o kitabı aldım da daha okuyamadım benim ablam emzirirken çemen yemişti yeğenim 3 gün memesini almamıştı tiksinmişti resmen artık nasıl bir koku geldiyse birde emzik biberon hiç kullanmadı açlıktan birşey olmadı allahtan o yüzden geçtiğine inanırım

Eveeetttt son 6 haftaaa inanamıyorumgarip bi şekilde hiç stress korku bişi hissetmıyorum,geneldede cok korkmam ben amelıyat ,kan,doktor işlerinden....süslenip gitcez inşşş dogumaaa:))))
Bende normalde çok korkarım ama t.b tedavisinde o kadar şeyler atlattım ki birde 3 aylıkken spinal anestezi ile operasyon geçirdim sanırım o yüzden daha cesaretliyim . Sezeryan olucak doğumda epidural allah herkese kolaylık versin içindede bize

Ayyyyy yaaaa hala inanamiyorummmm, hepimiz saglikla gorelim o günleri, kucağımıza alalim minnaklari ) Ben normal hayalimi devam ettiriyorum bakalim, umarim beyefendide oyle tercih eder...

Ee ben de senle aynı durumdayım bılıosun:)))korkutmaz bizi doğum falan:)))alcaz allahın ıznıyleeee inşşşş..son anda bi yusuf yusuf oluruz belkı ama olup bıtıcek hayırlısıyla..beklemeekkk zor yaaa,hemen sevip yutası gelıyor ınsanın:))çok çekecek bu cocuklar bızden:))

Cuma günü de benim randevum var.bakalim doktorum neler dicek.bebisim nasil.merakla bekliyorum cumayi.

Kizlar bugun yarim aaat 45 dakika fln yurudum carsiya belim kasiklarim oyle agridiki.karnim tas gbi oldu boyle olan varmi .bnde pek anlamiyorum ne olup bittigini.dinlenemefim dogru duzgun kv tanidigi geldi kizi klozetin ucuna otrmus cisini yapti kari icerde oturuyo ayy snra bi bajtim asagiya cis akiyo bnde artik.onu.kullsniyodum.yikicsm onu oyle sinir oldumki kizin elinin deydigi deymedigi yiyeckleri hep attim cope.

kızlar korkuyorum.
Burada bi başlıkta normal doğuma hayır propagandası yapılmış.
Ben hiç bilmiyorum detayları. Korkumdan da araştırmadım henüz ama yavaştan başlamak gerek.
Siz neler düşünüyorsunuz?

Önceki mesajı yazmama sebep olan üyenin mesajı (((

Bencede son anda yusuf yusuf olmazsak iyidir . Bir tek kesilme anı beni korkutuyor :) gerçi hissetmiyecez ama işte kesilecğimizi bilmek yetiyor zaten

Canm ne korkuyosunki. O sezeryan olmuşta acısını mı biliyo sanki. Böyle şeyler okuyup moralini bozma. Normalden sonra acılar bitiyo. Sezeryandan sonra en az 10gün acı geçmiyo

Normal doğuma hazır mıyım bilemiyorum? İlk 3 ay raporluydum. Hava zaten soğuktu filan hiç evde de spor yapamadım. Ham hissediyorum. Başarabilir miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…