2015 Temmuz Anneleri

29 la 32.ci haftalar arası çok alınıyor galiba 32de gidicem doktora bu iki hafta hedefim en fazla 1 kg inş başarabilirim
Insallah basarirsin canim, bundan sonra hizli aliniyo aman dikkat.
Keşke bende 8 kilo almış olsaydım. Tam 12 kilo aldım bence dert etme. Normalde 12 kg ile bitirmek gerekiyor. Sen 12 ile tamalarsın fıstık gibi olur. Boyun kaç?
Boyum cok degil 1,64 üm kilo coook ama:))),112 ile hamile kaldim simdi 119,9 um, cok utaniyoommm.
canım seninki yine iyiymiş.ben toplamda 14 kilo aldım.yuruyus yaptım gecen ay biraz faydası oldu bana.daha da alırım doğuma kadar sanırım
Ben de bugün basladim yürüyüse, ama polenlerden etkilendim galiba, hapsurup duruyorum...
Bundan sonra kilolar hizla artacak gibi duruyo, saglik olsun napalim

Kizlar bu aksam hastane turuna ggidiyorum bakalim neler yapacaklar burada hastanede bebek icin neler veriyorlar odalar nasil falan filan birde doguma hazirlik semineri var anlatirim yarin ayrintilari:)
Hadi bakalım hayırlısı olsun eminim buraya göre çok çok farklıdır hastane imkanları

Ohhh fazla bekletmedin :) aynen çok koyu çıkmış halı yine o kadar koyu çıkmamış çok şirin kullanışlı alt açma masasını yerim :) yatağın içi ne güzel yüksek bizimki baya alçak sanırım buna göre . Güzel günlerde kullansın prenses

Cok guzel canim saglikla kullanin insallah. Darisi bize ben 5 6 aydan sonra yapacam insallah mor rengi cok sevdim kombin olarak cok guzel oluyor zevkli hatunsun vesselam

Masallah pasana, artik zaman giderek azaliyor, heyecanlar artiyor degil mi???Icimizde giderek büyüyen minnaklarimiz disari cikmak icin gün sayiyorlar.Heyecan basliyo artik:)...
Masallah tüm hazirliklar yapilmis ne güzel.Pasa da kocaman olmus, sünneti duyunca tirsmasin bebis...
Ben son zamana kadar araba kullanicam sanirim, bi saglik sorunu yoksa kullanilabilir diye düsünüyorum, tansiyon filan aniden düsmüyorsa....Baskasi kullanirken daha tedirgin oluyorum ben.
slm arkadaslar hayırlı gunler herkeze bebegıme karyola ve dolap aldım sızce nasıl
Cok güzel esyalariniz, iyi günlerde kullanin insallah....
Cok gecmis olsun, ilaclar cabucak sifa versin insallah.Baska bi sorun olmamasina cok sevindim, endiselenmistim gercekten.Ilaclarini düzenli kullan da cabucak gecsin insallah...
Hadi hayirli olsun yeni odaniz, ailenin yeni üyesinin varligi daha bi iyi belli oluyordur demi???
ben de okumustum o yaziyi da hangi psikolojiyle yazdi akil erdiremedim .Nasil dogarsa dogsun öncelik bebgin saglikla gelmesi olmali bence. Icimizden hangimiz sarkmayi , genislemeyi, yirtiklari veya ameliyat izini bebegimizin sagligindan öte tutabiliriz ki.Ben okurken hanimefendinin baska sorunlari oldugu kanisina kapildim malesef.sakin endiseye kapilip paniklemeyin, tabi ki hepimizin önceligi normal dogum ama bebegimiz icin zaraliysa ,o öncelik sezeryana kayiyor.Her ikisinin de zor da kolay da yönleri var tabiki,ama gülü seven dikenine katlaniyo iste, aksi olsa kimse dogurmazdi demi...
Kizlar bu aksam hastane turuna ggidiyorum bakalim neler yapacaklar burada hastanede bebek icin neler veriyorlar odalar nasil falan filan birde doguma hazirlik semineri var anlatirim yarin ayrintilari:)
Ayrintilari bekliyoruz, bizi de aydinlat.Biz de artik ufak ufak arastirmaya basliycaz sanirim. Ziyaret günlerini listeledik , iki secenegimiz var ikisine de gidip en dogru hastaneyi secmeliyiz. Gidince yazarim size...
Cok tatli olmus canim, iyi günlere kullanin. Sade ve hos olmus. saglikla büyüt bebisini icinde

Çok güzelmiş güle güle kullanın... Açık tatlı bi gri olabilir bence:)

Ama mobilya bembeyaz :))))) huu adaşım gör bizi :)

Başka zaman plsa bu saate hayyta görmezdim :))mide bulantısıyla kalktım,çıkardım midem ağrıyor şimdidekafam dagılsın dıye girdim,tamda sevdıgım konular konuşulmuş:)))canım sana beyaz üzeri bej veya gri puantiyeli duvar kagıdı öneririm,kız odalarında ınanlımaz guzel duruyor...duvarlarına sakın pembe girme çok olurr..

Canim bu yataklar super 5 cesit kullaniliyor bebekken yuksek sonra asagi iniyor sonra on parmakligin yarim olan aparati var onu takiyorsun sonra komple parmaklik cikiyor en sonunda bir ek takiyorsun neredeyse bizdeki cift kisilik yatak oluyor :) fonksiyon manyagi bir yatak:):)

Cok guzel canim saglikla kullanin insallah. Darisi bize ben 5 6 aydan sonra yapacam insallah mor rengi cok sevdim kombin olarak cok guzel oluyor zevkli hatunsun vesselam
Cok sagol canim, daha guzelleri sizin olsun. Ben daha iyi yapmak istedim ama dedimya duvarlara dokunamiyoruz birde aslinda burasi yukarda ofisti:) ofisten bozma yaptik birseyler seneye tasininca esas yapacagiz odayi prensesin:)

Canim odayi kurunca prenses hissettirdi iyice kendini:):) birde kizimin minicik yenidoganlarini koliden cikarirken nostalji yasadim. Ne kucuklermis sipalar bir zamanlar.
Bu arada yanlis tura gitmisim ciktim eve geldim, yeni anneler icin doguma hazirlik kursuymus. Birde normal dogum icin zaten.bana musade yanlis yerdeyim dedim hamile kafama da sinir oldum. Unutkanlik salaklik diz boyu:) simdi bana uygun olana rezervasyon yaptiracagim hastane turu olan ona gidecegim baska gun:)
Bencede o bayanin baska sorunlari var baksana baskalari icin bebek yaptim filan diyo! Hay Allahim
Insan nasil bebegi icin baskalarina yaptim derki zaten. Onun niyet bozuk niyet sorun dogumda degil yani

Hay aksi nerden cikti bu bulanti simdi? Gecmis olsun canim

(midem çok kötü cidden,kasılıp duruyor,gurulduyor ve ağrıyor,ne içiceğimi de bilemedim ilaç olarak...kraker attım 2-3 parça bakalım düzelir inş,acile gıtsem ne fayda,hamıleyım dıye bişi veremıycekler,sabahı beklıyorum doktorumu arıyıp bı mide uzmanına görüneyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…