2015 Temmuz Anneleri

benm hastane benm için amelyt önlüğü verckte yıkayıp yıkamdgndn haberm yok eğer yıkamyrlrsada verırım gıydrsnlr cnm sonçta onuniçin alyrz yıkarz sonrasında

göbek bağındn yıkamayn diolr cnm yıkanmaz hemen sanrm :)

Bebeğin yıkanmadığı ı bende duymuştum sağlıklı olan oymuş. O koruyucu tabak bir süre kalmalıymış. En iyisi ertesi gün yıkanmasıymış.

allah allah kiz o kadar dogan bebek gordum hrpsi temiz pak geldi.
hem normal hem sezeryan yapan insanlarin.
valla sasirdim

Kizlar doktordayim
Bekliyorum sabah ayak parmaklarima koltuk dustu sanirim kirildi 3 tanesi buraya nasil araba kullandim hic bilmiyorum acidan surekli
Gozumden yaslar geliyor bu nerden cikti simdi napicam ben???? Moralim cok bozuk

Dantel dantel fisto valla ne gerek var millet gelip görecek. Şöyle sadec şeyler bulamıyorum.
bende sadeciyim evdeki geceligimde bile danteli azdir.
bunda onunde dantel yok kolunda dantel bazilari asiri ince ic gosterici sanki doguma degilde baska bisi yapmak icin giyiyoruz tovbe ya
bakalim herseyin hayirlisi diyelim bulabilirsem alicam.

allah allah kiz o kadar dogan bebek gordum hrpsi temiz pak geldi.
hem normal hem sezeryan yapan insanlarin.
valla sasirdim
Aslında bende duydum dedim de yalan olmasın birinden duymadım. Bir yabancı kitapta okudum. Türkiye de nasıldır her yer uyuyo mu bilmiyorum.

Kizlar doktordayim
Bekliyorum sabah ayak parmaklarima koltuk dustu sanirim kirildi 3 tanesi buraya nasil araba kullandim hic bilmiyorum acidan surekli

ay bebegim gecmis oldun allah yardimcin olsun insallah kirilmamistir ya baktir bakalim uzuldum simdi

Kizlar doktordayim
canm geçmş olsnn çokkk ne işin vardı koltuklada ayağına düşürdn inş kırık değildr

Aslında bende duydum dedim de yalan olmasın birinden duymadım. Bir yabancı kitapta okudum. Türkiye de nasıldır her yer uyuyo mu bilmiyorum.

yok kiz temiz pak gelio bebeler.
ben hic ogle kanli kanli gormedim valla.
hem sende temiz giyiniyorsun ogle eski pusku seyler giymiyorsun

Canımm geçmiş olsun kırık yoktur inşallah araba kullandıysan kırık değildir belki.

yok kiz temiz pak gelio bebeler.
ben hic ogle kanli kanli gormedim valla.
hem sende temiz giyiniyorsun ogle eski pusku seyler giymiyorsun
Kanlı değil yav siliyorlar bebeği. Kasıklarında falan kalabiliyomuş biraz kan değil o da beyaz bir şey.

bende kendi götürdüğümü giymek isterim canım. gebbe de aynısını yapmıştı okuduysan blogunu
bebek içinde normal bişe giydir,fotoğraf çekilirken değiştirirsiniz. öyle de çekilmiş olur yani.

ilk kez boyle bisi duyuyorum ben hastane onluk vermiyor mu bebegi yikamiyorlar sooktayim suan..
kuzum sen hangi hastanede doguracaksin ?

tabi kii. hatta bazı aileler özellikle istemiyor bebeğin yıkanmasını. silip getiriyorlar.
hatta çoğu anne hastane önlüğü giymek istemediğinden yanında getirdiği ile doğuma giriyor. ameliyat psikolojisine girmemek için mantıklı :)) bende düşünüyordum bunu

Kizlar doktordayim
Allah Allah gorunmez kaza iste cok gecmis olsun canim kirilmamistir ya sakin ol

benm hastane benm için amelyt önlüğü verckte yıkayıp yıkamdgndn haberm yok eğer yıkamyrlrsada verırım gıydrsnlr cnm sonçta onuniçin alyrz yıkarz sonrasında

Öyle yapıcam sanırım canım sonrasında yıkanır nasıl olsa dediğin gibi. kendime de dizaltı önden düğmeli bi gecelik alırım ameliyat önlüğü gibi :)) doğumdan sonra değiştiririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…