- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.161
benm hastane benm için amelyt önlüğü verckte yıkayıp yıkamdgndn haberm yok eğer yıkamyrlrsada verırım gıydrsnlr cnm sonçta onuniçin alyrz yıkarz sonrasındakızlar ben doğuma evden götürdüğüm gecelikle girecekmişim. ameliyat önlüğü diye bişey yokmuşAslında sevindim daha rahat olurum sanırım psikolojik olarak ama hemşire çarşıdan , pazardan çok iyi olmayan bi gecelik al sonuçta kanlanıp batıcak dedi. şimdi kara kara düşünüyorum. Nasıl bişey alıcam diye :))
bir de bebişi de yıkamıycaklarmış sadece siliceklermiş, vücudunun ph dengesi bozulmasın koruyucu tabaka biraz daha üzerinde kalsın diye. Ona da çok iyi olmayan takımlardan al dedi.doğumdan sonra fotğraf çekimi istiyorum.aldığım hastane çıkışını giyer diye düşünmüştüm ama şimdi hemşire de öyle söyleyince napcağımı bilemedim.Sanırım çoğu hastane yıkamıyormuş bebeği. Siz ne düşünüyorsunuz, napıcaksınız ?
göbek bağındn yıkamayn diolr cnm yıkanmaz hemen sanrm :)Evet insanları soymak için fırsat. Ya bi de aşırı süslü bu gecelikler dantel vs. Sanki hastanede ziyarete gelenler görmicekde sırf kocan görcek gibi azcık da açık olsalar tam yani. Hiç beğenemiyorum napıcam bakalım.
Dantel dantel fisto valla ne gerek var millet gelip görecek. Şöyle sadec şeyler bulamıyorum.aynen canim ya sanki fantezi urunu ariyoruz alti ustu takim ayol
Bence beyaz almayın hem dediğin gibi iç gösterir hem de en ufak bir şeyde kirlenir. Kırmızı nasıl olur bilemem ben bir tane gecelik aldım o da pembecnm netten adlm arayıp sorcm umarm kırmızı göstermz
http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3810-lohusa-pijama-takimi/577#tab
http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3810-lohusa-pijama-takimi/577#tab
bunlar işte
Bebeğin yıkanmadığı ı bende duymuştum sağlıklı olan oymuş. O koruyucu tabak bir süre kalmalıymış. En iyisi ertesi gün yıkanmasıymış.
bende sadeciyim evdeki geceligimde bile danteli azdir.Dantel dantel fisto valla ne gerek var millet gelip görecek. Şöyle sadec şeyler bulamıyorum.
Aslında bende duydum dedim de yalan olmasın birinden duymadım. Bir yabancı kitapta okudum. Türkiye de nasıldır her yer uyuyo mu bilmiyorum.allah allah kiz o kadar dogan bebek gordum hrpsi temiz pak geldi.
hem normal hem sezeryan yapan insanlarin.
valla sasirdim
Kizlar doktordayim
Bekliyorum sabah ayak parmaklarima koltuk dustu sanirim kirildi 3 tanesiburaya nasil araba kullandim hic bilmiyorum acidan surekli
Gozumden yaslar geliyorbu nerden cikti simdi napicam ben???? Moralim cok bozuk
canm geçmş olsnn çokkkKizlar doktordayim
Bekliyorum sabah ayak parmaklarima koltuk dustu sanirim kirildi 3 tanesiburaya nasil araba kullandim hic bilmiyorum acidan surekli
Iciyorum canim ama seftaliden mi oldu acaba dedim ishal yapabiliyomusaman kuzum ishalsen dikkat et vicuttan su kaybediyorsun bol bol su ic olur mu doktora gorunmen lazim ama
almş oldm işte ya ne yapım sabahlk alcmBence beyaz almayın hem dediğin gibi iç gösterir hem de en ufak bir şeyde kirlenir. Kırmızı nasıl olur bilemem ben bir tane gecelik aldım o da pembe
Aslında bende duydum dedim de yalan olmasın birinden duymadım. Bir yabancı kitapta okudum. Türkiye de nasıldır her yer uyuyo mu bilmiyorum.
aaa evet seftalidendir kuru turk kahvesi yr bir kasikIciyorum canim ama seftaliden mi oldu acaba dedim ishal yapabiliyomus
Kanlı değil yav siliyorlar bebeği. Kasıklarında falan kalabiliyomuş biraz kan değil o da beyaz bir şey.yok kiz temiz pak gelio bebeler.
ben hic ogle kanli kanli gormedim valla.
hem sende temiz giyiniyorsun ogle eski pusku seyler giymiyorsun
kızlar ben doğuma evden götürdüğüm gecelikle girecekmişim. ameliyat önlüğü diye bişey yokmuşAslında sevindim daha rahat olurum sanırım psikolojik olarak ama hemşire çarşıdan , pazardan çok iyi olmayan bi gecelik al sonuçta kanlanıp batıcak dedi. şimdi kara kara düşünüyorum. Nasıl bişey alıcam diye :))
bir de bebişi de yıkamıycaklarmış sadece siliceklermiş, vücudunun ph dengesi bozulmasın koruyucu tabaka biraz daha üzerinde kalsın diye. Ona da çok iyi olmayan takımlardan al dedi.doğumdan sonra fotğraf çekimi istiyorum.aldığım hastane çıkışını giyer diye düşünmüştüm ama şimdi hemşire de öyle söyleyince napcağımı bilemedim.Sanırım çoğu hastane yıkamıyormuş bebeği. Siz ne düşünüyorsunuz, napıcaksınız ?
ilk kez boyle bisi duyuyorum ben hastane onluk vermiyor mu bebegi yikamiyorlarsooktayim suan..
kuzum sen hangi hastanede doguracaksin ?
Allah Allah gorunmez kaza iste cok gecmis olsun canim kirilmamistir ya sakin olKizlar doktordayim
Bence zaten bi ince sabahlık şart bende almadım alcam inşallahalmş oldm işte ya ne yapım sabahlk alcm
benm hastane benm için amelyt önlüğü verckte yıkayıp yıkamdgndn haberm yok eğer yıkamyrlrsada verırım gıydrsnlr cnm sonçta onuniçin alyrz yıkarz sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?