2015 Temmuz Anneleri

BENCE GÖSTERMEZ KIRMIZI NETTEN ALDIYSAN SKNTI YARATABİLİRLER...ETİKETİ VE FATURASI DURUYORSA AYRI TABİ...
netten aldm cnm evet fatura falan hatrlamyrm kı cok sey almştm o aralar dryr mu attm mı bılmyrm eve gidnce bakcm olmazsa sabahlkla halletmeye çalşcm o sıcakta pişmessem sabahlkla iyi

Cok cok gecmis olsun! Iyiki gitmissin hastaneye . Ozellikle ikizler erken gelmeye megilli umarim
Bebeklerin bekler bir kac hafta daha canim. Hastanedesin gereken herseyi yapiyorlardir emin ellerdesin.

Cok dogru soyledim canim, acaba neden bu kadar erken dogum vakasi var artik??? Eskiden insanlar bekler bekler 40'i gecer hala dogum yapmazdi simdi 30. Haftalarda cok insanin rahmi acilmaya basliyor birde Turkiye'de cok fazla duyuyorum burada yok
Mesela o kadar. Yedigimiz ictigimiz butun o hormonlu gidalar, hava kirliligi hersey etkili. Birde sanirim genel olarak spor yapilmiyor vucudun kondisyonu iyi olmadigi icin birden agirligi tasiyamiyor belki. Hareketsizlik cok kotu benim iki hamileligin o kadar farkli ki? Kizimda 9 saat ofiste oturuyordum karnim surekli sikisik ayaklar asagi sarkik. Bence kizim ondan donmedi benim ve deli gibi odemim vardi simdi burasi cehennem gibi sicak bir aydir ne odem ne bisey cunku surekli hareket halindeyim. Yasam kosullari cok etkili hamilelligi nasil gecirecegine. Hepimizin bebekleri zamaninda gelsin insallah!!!

kızlar benim prenses hiç rahat durmuyor, sağ karın boşluğuma acayip baskı yapıyor orada hareket edince canım acıyor.. yine de çok şükürbide dün gece sanki ayağını hissettim dediğim yerde yumru gibi bişey geldi elime severken sizde hissettiniz mi öyle bişey

Cok guzelmis canm. Markasi ne

ne güzel cnm ama ben hiç ayrt edemyrm neresndr die :)

canm aldm ben ama sabhlkta alcm birsürü masraf ve uğraşmk şstyr şimdi içimi çok göstryr ya nıe bukadr ince yapyrlr kı onları anlamdm
Canım değiştir içine sinmediyse daha yeni geldi sanırım sabahlıklı olan ucuzlardan al bi tanede gecelik alırsın

canım benım kızımda çok hareketli sağ tarafıma toplanıyo sürekli tekme atıyo ve tekme atarkende elime böyle sert bişey geliyo ayağı yada eli sanırım eşimde hissediyo bazen dalga geçiyo içinden dısarı cıkıcak dıye korkuyorum diyo :)

Evet cnm benimkiler dönmüşler ayaklar yukarda devamlı küçük tepecikler oluyor bende önceden el mi ayak mı diyodum ayakmış çok güzel dimi:) maşallah bebişlerimize

SIK SIK BAK CANIM...DAHA GEÇEN HAFTA PEMBE VE KIRMIZISIDA VARDI... GELİR BENCE BEKLE AZ
Canım ben şunu buldum: http://www.tozlu.com/kisa-kol-hamile-pijama-takimi_339500_u
normalde anne bebek kısmında değil de normal kadın pijama kısmında gösteriliyor.. bundan ve aynısının geceliğinden aldım.. hastanede olmasa bile şimdi evde giyerim diyorum fiyatları çok uygun gerçekten.. şuanda evde eşimin pijamalarıyla çingene gibi geziyorum benimkilerin üst tarafı hiç olmuyor malum

çok güzel buda...hamile pijaması zaten neden anne bebek kısmında dğeil ki...
benimkinden tek farkı sabahlığı... çok güzel güle güle kullan canım

içini göstermyr mu canm
yok canım çok güzel penyesi ama şuan tam oluyor 2 ya sonra olurmu ki ya bir beden büyügünü alayım diyorum ozaman da kolları buyuk gelecek kolları güpürlü süslü baya kadın herkes kaçıncı doğumunda alıyor senin ilkmiş niye almıyacakmışşsın dedi güldü

NORMALDE NE GİYİYORSAN ONU AL. BENDE m GİYİYORDUM M ALDIM CANIM... DOĞUMDAN ÇIKINCA ZATEN BAYA Bİ KİLON GİDECEK ODANA GELENE KADAR :)
oylemi gerçekten şuan gecelik tam oluyor ben bir beden buyuk alayım dedim değiştirmiyeyim mi yani 2 ay sonra artar kilom olmazsa okadar para verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…