- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.121
netten aldm cnm evet fatura falan hatrlamyrm kı cok sey almştm o aralar dryr mu attm mı bılmyrm eve gidnce bakcm olmazsa sabahlkla halletmeye çalşcm o sıcakta pişmessem sabahlkla iyiBENCE GÖSTERMEZ KIRMIZI NETTEN ALDIYSAN SKNTI YARATABİLİRLER...ETİKETİ VE FATURASI DURUYORSA AYRI TABİ...
Cok cok gecmis olsun! Iyiki gitmissin hastaneye . Ozellikle ikizler erken gelmeye megilliMerhaba arkadaşlar. Ön elikle hepinizzin anneler günü kutlu olsun. Benim gözüm gün falan görmüyo. Özellikle kasık ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar için yazıyorum.
bi süredir kasılmalarım artmıştı ve sürekli tuvalete gidiyodum.ama son aylarda bunların olabileceğüni büldiğim için önemsemedim. Sonra geçn salı günü o kadar sık kasıldım ki ertesi gün doktora gittim anlattım durumu. Nst ye gönerdi beni. Sancı hiç çıkmadı. Eve gönderdi beni cuma da sezeryan için tahlil yapmaya çağırdı. Perşembe kasılmalar aynen devam etti ama ben önemsemedim.cuma tahlill verdim eve geldim. Hem kasık hem bel ağrısı birden. Uzandım geçsin diye. Bir saatten uzun bi süre geçmedi. Bişey yok ama yine de gideyim diye acile. Gittim. Nst ye bağladılar ve hemen bi kağıt imzalattılar kendilerinin yeni doğan initesinin benim bebeklerim için yetersiz olduğuna ve ordan çıkışta direk tam teşekküllü bi hastaneye gideceğimize dair.kaybedecek 1 dakikanız bile yok dedi doktor. Eve bile uğramadan burdan direk gidin dedi. Ben cumadan beri hastanedeyim. Sancıyı nispeten durdurdular ama bebeklerin hareketleri yavaşlamış dediler. Onun için 24 saat nst ye bağlıyım.
demem o ki kasılma ve ağrıları hafife almayın erkenden gidin doktora. Varsın bişey çıkmasın. Tersi olmasından iyidir. Benim sancılarım kadar hafifti ki az kalsın hastaneye gitmicektim.. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
işin içine gelin damat hamile girdiyse fiyat iki kat artıyorValla ben hiç ucuz gecelik bulamadım. En ucuzu 65 tl onlarda güzel değil.
Cok dogru soyledim canim, acaba neden bu kadar erken dogum vakasi var artik??? Eskiden insanlar bekler bekler 40'i gecer hala dogum yapmazdi simdi 30. Haftalarda cok insanin rahmi acilmaya basliyorGünaydın canım oh Allah bozmasın keyfini
Su içmeye dikkat ediyormusun? Yorgunluktanda oluyo benim 2. Kızda çok uyuşma oluyodu şişlik yoktuda direk magnezyum vermişti düzelmişti.
Sormaya bende tırsıyom çok erken doğum Vakası var artık günümüzün Şartları ağır değil ki bunların sebebi ney kimbilir yediğimiz içtiğimiz mi? Zamanında kucaklayalım inş
ne güzel ben mecburum geri dönmeye muhasebedeyim canım senallah kolaylık versin canım ben geri dönmeyeceğim o yüzden yeter elemanlarda alındı zaten eğitim veriyorum 2 aydır.senin mesleğin ne canım
Cok guzelmis canm. Markasi nebenimki bu canım. port bebesi ana kucağına dönüşebiliyor. 4 kademeli.
bir de 1 yaşından sonra kullanabileceği oturma kısmı var. (arabaya takılı olan şuan)
ayrıca çanta ve şemsiyeside içinde(elzem değil tabi bunlar ama ekstra içindekiler)
ayrıca 7 kilo gayet iyi bence.maşallah:))
bende henüz park yatak almadım.modelde bakmadım.diğer şeyleri hazır neyseki.
Valla ben evde olduğum yerde iç camasırıma kadar terlıyorum:)yedek Sart:)çok değil mi alt tarafı bir gece kalıyorsun benim arkadaşlarım bir pijama takımıyla gittiler bu kadar abatrmamk gerekir
ne güzel cnm ama ben hiç ayrt edemyrm neresndr die :)kızlar benim prenses hiç rahat durmuyor, sağ karın boşluğuma acayip baskı yapıyor orada hareket edince canım acıyor.. yine de çok şükürbide dün gece sanki ayağını hissettim dediğim yerde yumru gibi bişey geldi elime severken sizde hissettiniz mi öyle bişey
Canım değiştir içine sinmediyse daha yeni geldi sanırım sabahlıklı olan ucuzlardan al bi tanede gecelik alırsıncanm aldm ben ama sabhlkta alcm birsürü masraf ve uğraşmk şstyr şimdi içimi çok göstryr ya nıe bukadr ince yapyrlr kı onları anlamdm
canım benım kızımda çok hareketli sağ tarafıma toplanıyo sürekli tekme atıyo ve tekme atarkende elime böyle sert bişey geliyo ayağı yada eli sanırım eşimde hissediyo bazen dalga geçiyo içinden dısarı cıkıcak dıye korkuyorum diyo :)kızlar benim prenses hiç rahat durmuyor, sağ karın boşluğuma acayip baskı yapıyor orada hareket edince canım acıyor.. yine de çok şükürbide dün gece sanki ayağını hissettim dediğim yerde yumru gibi bişey geldi elime severken sizde hissettiniz mi öyle bişey
Evet cnm benimkiler dönmüşler ayaklar yukarda devamlı küçük tepecikler oluyor bende önceden el mi ayak mı diyodum ayakmış çok güzel dimi:) maşallah bebişlerimizekızlar benim prenses hiç rahat durmuyor, sağ karın boşluğuma acayip baskı yapıyor orada hareket edince canım acıyor.. yine de çok şükürbide dün gece sanki ayağını hissettim dediğim yerde yumru gibi bişey geldi elime severken sizde hissettiniz mi öyle bişey
Canım ben şunu buldum: http://www.tozlu.com/kisa-kol-hamile-pijama-takimi_339500_uSIK SIK BAK CANIM...DAHA GEÇEN HAFTA PEMBE VE KIRMIZISIDA VARDI... GELİR BENCE BEKLE AZ
bende muhasebeciyim.bebegine kim bakacak canımne güzel ben mecburum geri dönmeye muhasebedeyim canım sen
çok güzel buda...hamile pijaması zaten neden anne bebek kısmında dğeil ki...Canım ben şunu buldum: http://www.tozlu.com/kisa-kol-hamile-pijama-takimi_339500_u
normalde anne bebek kısmında değil de normal kadın pijama kısmında gösteriliyor.. bundan ve aynısının geceliğinden aldım.. hastanede olmasa bile şimdi evde giyerim diyorum fiyatları çok uygun gerçekten.. şuanda evde eşimin pijamalarıyla çingene gibi geziyorum benimkilerin üst tarafı hiç olmuyor malum
evet canımEvet cnm benimkiler dönmüşler ayaklar yukarda devamlı küçük tepecikler oluyor bende önceden el mi ayak mı diyodum ayakmış çok güzel dimi:) maşallah bebişlerimize
yok canım çok güzel penyesi ama şuan tam oluyor 2 ya sonra olurmu ki ya bir beden büyügünü alayım diyorum ozaman da kolları buyuk gelecek kolları güpürlü süslü baya kadın herkes kaçıncı doğumunda alıyor senin ilkmiş niye almıyacakmışşsın dedi güldüiçini göstermyr mu canm
güle güle giy canm nekadara aldınCanım ben şunu buldum: http://www.tozlu.com/kisa-kol-hamile-pijama-takimi_339500_u
normalde anne bebek kısmında değil de normal kadın pijama kısmında gösteriliyor.. bundan ve aynısının geceliğinden aldım.. hastanede olmasa bile şimdi evde giyerim diyorum fiyatları çok uygun gerçekten.. şuanda evde eşimin pijamalarıyla çingene gibi geziyorum benimkilerin üst tarafı hiç olmuyor malum
annem var canım karsılıklı oturuyoruz annem bakıcak 4 ay sonra geri dönücem sonrada süt iznimi kullanıcam keske hıc gıtmesem ama mecburumbende muhasebeciyim.bebegine kim bakacak canım
oylemi gerçekten şuan gecelik tam oluyor ben bir beden buyuk alayım dedim değiştirmiyeyim mi yani 2 ay sonra artar kilom olmazsa okadar para verdimNORMALDE NE GİYİYORSAN ONU AL. BENDE m GİYİYORDUM M ALDIM CANIM... DOĞUMDAN ÇIKINCA ZATEN BAYA Bİ KİLON GİDECEK ODANA GELENE KADAR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?