- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.141
canım annen yanında ne güzel özlersin akşama kadar ama olsun hayat çok zor benim yanımda ailem yok eşimin aileside herkes çalışıyor babaanne çok yaşlı kimsem yok yani yoks abende devam edecektim ev alıyoruz zorlar bizi ama napalımannem var canım karsılıklı oturuyoruz annem bakıcak 4 ay sonra geri dönücem sonrada süt iznimi kullanıcam keske hıc gıtmesem ama mecburum
sagol canımCok guzelmis canm. Markasi ne
benim sol kasığıma bi vurdu geçenkızlar benim prenses hiç rahat durmuyor, sağ karın boşluğuma acayip baskı yapıyor orada hareket edince canım acıyor.. yine de çok şükürbide dün gece sanki ayağını hissettim dediğim yerde yumru gibi bişey geldi elime severken sizde hissettiniz mi öyle bişey
bizde ev aldık o yuzden mecburum bırakamıyorum 37 kadar calısıp bırakıcam saglıkla kuzum dogsunda baska bısey ıstemıyorum olsun canım bende bebegımın yanında olmayı cok ısterdımcanım annen yanında ne güzel özlersin akşama kadar ama olsun hayat çok zor benim yanımda ailem yok eşimin aileside herkes çalışıyor babaanne çok yaşlı kimsem yok yani yoks abende devam edecektim ev alıyoruz zorlar bizi ama napalım
Tamam canm saol arastiriyim bendesagol canım
Jane Rider
Jane Epic modeli de var,çok benzer.
çok güzel buda...hamile pijaması zaten neden anne bebek kısmında dğeil ki...
benimkinden tek farkı sabahlığı... çok güzel güle güle kullan canım
Canım pijama takımı 35, gecelik 25..güle güle giy canm nekadara aldın
canm renkte sorun var yoksa cok guzel oldu içimi göstermeseCanım değiştir içine sinmediyse daha yeni geldi sanırım sabahlıklı olan ucuzlardan al bi tanede gecelik alırsın
cnm benim bildiğim tam 32+0 daSELAM KIZLAR...GÖRÜŞMEYELİ NASILSINIZ?
BEN BİKAÇ GÜNDÜR İYİ HİSSETMİYORUM YAA... GECE SAĞ BACAK KASIĞIM ÇOK AĞRIDI... VARİSLER ÇIKTI BİLEKLERİMDE VE AYAKALRIM ÇOK AĞRIYOR...
32 HAFTA RAPORU TAM 32+0 DA MI ALINIYOR YOKSA 31+1 DE Mİ?ALANLAR Bİ SÖYLESE
benmkş çok göstryrda cnm ondn dedm içini göstrmyrsa çok iyi ozmnyok canım çok güzel penyesi ama şuan tam oluyor 2 ya sonra olurmu ki ya bir beden büyügünü alayım diyorum ozaman da kolları buyuk gelecek kolları güpürlü süslü baya kadın herkes kaçıncı doğumunda alıyor senin ilkmiş niye almıyacakmışşsın dedi güldü
Sor canim ben de izin cikarsa haftaya bugun gidecem doktora insallah bi sorun yoktur ustune bide ishalden karin agrisi cekiyorumcnm adet sancısı tarzı ağrı bendede olyr 13 ünde randevm var sorcm doktora eğer sancı buysa sancı cekyrz ozmn
açık renk güzelde içimi göstryr die dedm benKızlar bende takıntı var gecelik sabahlık koyu renk giyemiyorum illa böyle açık Uçuk olucak
Bide kırmızı felan yazmışınız daral geldi
cnm geçmş olsn leblebi ye sarı olandan geçer inş. sorcm kesınSor canim ben de izin cikarsa haftaya bugun gidecem doktora insallah bi sorun yoktur ustune bide ishalden karin agrisi cekiyorum
Sor canim ben de izin cikarsa haftaya bugun gidecem doktora insallah bi sorun yoktur ustune bide ishalden karin agrisi cekiyorum
kızlar ben doğuma evden götürdüğüm gecelikle girecekmişim. ameliyat önlüğü diye bişey yokmuşAslında sevindim daha rahat olurum sanırım psikolojik olarak ama hemşire çarşıdan , pazardan çok iyi olmayan bi gecelik al sonuçta kanlanıp batıcak dedi. şimdi kara kara düşünüyorum. Nasıl bişey alıcam diye :))
bir de bebişi de yıkamıycaklarmış sadece siliceklermiş, vücudunun ph dengesi bozulmasın koruyucu tabaka biraz daha üzerinde kalsın diye. Ona da çok iyi olmayan takımlardan al dedi.doğumdan sonra fotğraf çekimi istiyorum.aldığım hastane çıkışını giyer diye düşünmüştüm ama şimdi hemşire de öyle söyleyince napcağımı bilemedim.Sanırım çoğu hastane yıkamıyormuş bebeği. Siz ne düşünüyorsunuz, napıcaksınız ?
Evet insanları soymak için fırsat. Ya bi de aşırı süslü bu gecelikler dantel vs. Sanki hastanede ziyarete gelenler görmicekde sırf kocan görcek gibi azcık da açık olsalar tam yani. Hiç beğenemiyorum napıcam bakalım.işin içine gelin damat hamile girdiyse fiyat iki kat artıyor
aynen canim ya sanki fantezi urunu ariyoruz alti ustu takim ayolEvet insanları soymak için fırsat. Ya bi de aşırı süslü bu gecelikler dantel vs. Sanki hastanede ziyarete gelenler görmicekde sırf kocan görcek gibi azcık da açık olsalar tam yani. Hiç beğenemiyorum napıcam bakalım.
Bebeğin yıkanmadığı ı bende duymuştum sağlıklı olan oymuş. O koruyucu tabak bir süre kalmalıymış. En iyisi ertesi gün yıkanmasıymış.ilk kez boyle bisi duyuyorum ben hastane onluk vermiyor mu bebegi yikamiyorlarsooktayim suan..
kuzum sen hangi hastanede doguracaksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?