2015 Temmuz Anneleri

annem var canım karsılıklı oturuyoruz annem bakıcak 4 ay sonra geri dönücem sonrada süt iznimi kullanıcam keske hıc gıtmesem ama mecburum
canım annen yanında ne güzel özlersin akşama kadar ama olsun hayat çok zor benim yanımda ailem yok eşimin aileside herkes çalışıyor babaanne çok yaşlı kimsem yok yani yoks abende devam edecektim ev alıyoruz zorlar bizi ama napalım

benim sol kasığıma bi vurdu geçen
resmen ayağıydı. bazen böyle net hissediyorum hareketlerini

bizde ev aldık o yuzden mecburum bırakamıyorum 37 kadar calısıp bırakıcam saglıkla kuzum dogsunda baska bısey ıstemıyorum olsun canım bende bebegımın yanında olmayı cok ısterdım

çok güzel buda...hamile pijaması zaten neden anne bebek kısmında dğeil ki...
benimkinden tek farkı sabahlığı... çok güzel güle güle kullan canım

Evet canım sabahlıklı olanın bedeni yoktu, bunu da yanlış yere koymuşlar bence.. öylesine bakarken gördüm..

güle güle giy canm nekadara aldın
Canım pijama takımı 35, gecelik 25..

cnm benim bildiğim tam 32+0 da

benmkş çok göstryrda cnm ondn dedm içini göstrmyrsa çok iyi ozmn

Kızlar bende takıntı var gecelik sabahlık koyu renk giyemiyorum illa böyle açık Uçuk olucak
Bide kırmızı felan yazmışınız daral geldi

kızlar ben doğuma evden götürdüğüm gecelikle girecekmişim. ameliyat önlüğü diye bişey yokmuş Aslında sevindim daha rahat olurum sanırım psikolojik olarak ama hemşire çarşıdan , pazardan çok iyi olmayan bi gecelik al sonuçta kanlanıp batıcak dedi. şimdi kara kara düşünüyorum. Nasıl bişey alıcam diye :))
bir de bebişi de yıkamıycaklarmış sadece siliceklermiş, vücudunun ph dengesi bozulmasın koruyucu tabaka biraz daha üzerinde kalsın diye. Ona da çok iyi olmayan takımlardan al dedi.doğumdan sonra fotğraf çekimi istiyorum.aldığım hastane çıkışını giyer diye düşünmüştüm ama şimdi hemşire de öyle söyleyince napcağımı bilemedim. Sanırım çoğu hastane yıkamıyormuş bebeği. Siz ne düşünüyorsunuz, napıcaksınız ?

ilk kez boyle bisi duyuyorum ben hastane onluk vermiyor mu bebegi yikamiyorlar sooktayim suan..
kuzum sen hangi hastanede doguracaksin ?

işin içine gelin damat hamile girdiyse fiyat iki kat artıyor
Evet insanları soymak için fırsat. Ya bi de aşırı süslü bu gecelikler dantel vs. Sanki hastanede ziyarete gelenler görmicekde sırf kocan görcek gibi azcık da açık olsalar tam yani. Hiç beğenemiyorum napıcam bakalım.

aynen canim ya sanki fantezi urunu ariyoruz alti ustu takim ayol

ilk kez boyle bisi duyuyorum ben hastane onluk vermiyor mu bebegi yikamiyorlar sooktayim suan..
kuzum sen hangi hastanede doguracaksin ?
Bebeğin yıkanmadığı ı bende duymuştum sağlıklı olan oymuş. O koruyucu tabak bir süre kalmalıymış. En iyisi ertesi gün yıkanmasıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…