2015 Temmuz Anneleri

Canim doğumdan sonra sut oldugu için göğüsler buyuyo bir iki beden büyük almanda fayda var bende bi beden büyük aldım ama herkeste farklı olur ben hep bir beden büyük almıştım çok rahatti[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim.

Kizlar vajinamin sag İç kisminda kan toplanmis. Kabarciklar seklinde. Sizde hic oldumu boyle bisey? Gebelige baglimi ki acaba

Uygulama benim de hoşuma gitti canım :) Evden giyinip gitmek iyi olucak :)) sezareyn olmadıktan sonra özel hastaneler için kabul edilebilir bi durum aslında.

Canım zor ama sen de stres olmamaya çalış. iğneyi yapmışlar, kilosu da iyi . İnşallah birazdaha bekler minik.

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşir. Bu dönemde daha sağlıklı besleniyor, o da yardımcı olur mutlaka. Kızın olmasa yatarsın tüm gün ama tabi şimdi onu da yapamıyorsun. Belki nazar falan çıkmıştır, öyle derler :) Allah korusun, daha kötüsü olmasın.

Ya kızlar bişi sormak istiyorum 31 haftalık oldum doktorum 22temmuz tahmini doğum tarihi dedi ama Öyle hedaplayınca 42 hafta oluyo anlamadım yardımcı olur musunuz

Kızlarr bugün hastaneye gidicem bebişimin kalp atışını duymak için dua edin bana pıt pıtlarımızı duyalım heyecandan uyuyamadım yatakta döndüm durdum, rüyama bile girdi :) Siz ne zaman duydunuz?

Allah hepinizi bir avazda kurtarsın, sağıkla alın kucağınıza bebişlerinizi

canım allah analı babalı buyutsun 6 haftalıkken duyduk biz kızımın kalp atışlarını :)

Ya kızlar bişi sormak istiyorum 31 haftalık oldum doktorum 22temmuz tahmini doğum tarihi dedi ama Öyle hedaplayınca 42 hafta oluyo anlamadım yardımcı olur musunuz
ben 29+5 bugun 22 temmuz bebeğimin muhtemel doğum tarihi geç döllenmeden kaynaklıdır benımkıde 10 gun onden gidiyo ama ben adet tarihim neyse ona göre takip ediyorum hiç kafanı karıştırma derim bebişlerimiz ne zaman isterse o zaman gelicek nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…