- 14 Aralık 2011
- 271
- 138
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.281
Canim doğumdan sonra sut oldugu için göğüsler buyuyo bir iki beden büyük almanda fayda var bende bi beden büyük aldım ama herkeste farklı olur ben hep bir beden büyük almıştım çok rahatti[/QUOTE][QOUTE="ezelata, post: 40916222, member: 343224"]Dogum sonrasi alisverislerine basladim. Gecen hafta emzirme sutyeni aldim 2 tane. Normalde benim bedenim 85 ama satici kadin 90 almami dogumdan sonra normal bedenimizin uymayacagini soyledi. Siz nasil aliyorsunuz? Tecrubeli olanlar bilgilendirse sevinirim. Simdilik 2 tane aldim ama sanirim bir kac tane daha almak lazim
Iyi fikir aslinda dogru soyluyorsun. Bir deneyeyim ama icimde tutabilirsemCanim kirik icin eger dayanabilirsen kemik suyu ic cok cabuk iyilestiriyo esiminde elinde kirik vardi kemik suyu icirdim iyilesmesini cabuklastirdi
Canim hastane superZaten bebegin yikanmamasini öneriyorlar en azindan ilk gun... silseler yeter gercekten Birde doğunca bebek direk annenin göğsüne verilmeliymis, ten tene temas olması icin... Bakalim ben bizim hastanede yaptırabilecek miyim bunlari ???
Slm kizlar nasil gidiyor hamilelik. Bugun doktora gityim 27 mm olmasi gereken rahim 9 mm ye kadar incelmis. Dr her an hazirlikli olmami soyledi. . Ben 32. Deyim. Erken dogum riskim var. Ciger gelistirici yaptilar 2 hafta once. Surekli yatiyorum iste. 1900 gr olmus. En azindan 3 hafta daha bekleyebilseydi. Benim durumumda olan ya da bu konuda bilgisi olan var mi. Hep dua ediyorum saglikli zamaninda alalim bebislerimizi kucagimiza diye
Kizlar parmaklari kirmisimalciya benzeyen bir ayakkabi verdiker onu giyiyorum . Ustume kursundan bir elbise giydirip ayagimin rontgenini cektiler yani kirik oldugu kesin bir kac haftaya iyilesir dediler ama bende moral sifir zaten biliyorsunuz yalnizim birda bu kirik parmaklarda tuz biber oldu tabi ustune. Neyseki su ayakkabi sayesinde yavas yavas araba kullanabiliyorum yoksa napardim bilmiyorum. Evde cocuk var ayagim kirik deyip yatamiyorsun iste simdi yemek yapmaya baslayacagim herkese iyi dilekleri icin tesekkurler! Kendinize cok dikkat edin gorunmez kaza heryerden cikiyor.
Geç döllenme olmuştur. Senin hesabından geridir Bebeğin ultrasona göre.Ya kızlar bişi sormak istiyorum 31 haftalık oldum doktorum 22temmuz tahmini doğum tarihi dedi ama Öyle hedaplayınca 42 hafta oluyo anlamadım yardımcı olur musunuz
Geç döllenme olmuştur. Senin hesabından geridir Bebeğin ultrasona göre.
Gunaydın canım amın ınsallahinş doğarlar allahtan tek dileğim o benimde güle güle yeni evimizde buyutmek nasip olur inş cnm
Günaydın kızlar.
Doktora gidicembakalım kaç kilo olmuş benim oğlum
Gunaydin canim 2 kilo 340 gram diyorum ben :) bakalim dogru bilcem mi :) bu sabah ben adet sancisi gibi bir agriyla uyandim cok korktum sence bu yalanci sanci mi ne anlam yuklemeliyimGünaydın kızlar.
gunaydın canım oh ne mutlu sanaGünaydın kızlar.
canım allah analı babalı buyutsun 6 haftalıkken duyduk biz kızımın kalp atışlarını :)Kızlarr bugün hastaneye gidicem bebişimin kalp atışını duymak için dua edin bana pıt pıtlarımızı duyalım heyecandan uyuyamadım yatakta döndüm durdum, rüyama bile girdi :) Siz ne zaman duydunuz?
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın, sağıkla alın kucağınıza bebişlerinizi
6+4 teyim rabbim bana ve bekleyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah bugün duyarım bende pıtpıtlarımızıcanım allah analı babalı buyutsun 6 haftalıkken duyduk biz kızımın kalp atışlarını :)
ben 29+5 bugun 22 temmuz bebeğimin muhtemel doğum tarihi geç döllenmeden kaynaklıdır benımkıde 10 gun onden gidiyo ama ben adet tarihim neyse ona göre takip ediyorum hiç kafanı karıştırma derim bebişlerimiz ne zaman isterse o zaman gelicek nasılsaYa kızlar bişi sormak istiyorum 31 haftalık oldum doktorum 22temmuz tahmini doğum tarihi dedi ama Öyle hedaplayınca 42 hafta oluyo anlamadım yardımcı olur musunuz
zaman o kadar hızlı ilerliyoki senin içinde öyle olcak canım6+4 teyim rabbim bana ve bekleyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah bugün duyarım bende pıtpıtlarımızı
Oyy kıyamam ya sevsinler ya senin kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?