- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.461
valla Allah nasip eder o zamana yaklaşırsak isterim yapmayı bende ilk defa gidicem bakalım neler hazırlanıyor neler yapıyorlarmış
kızlar bende baby shower yapmayı düşünüyorum..şimdiden araştırıyorum... çok güzel şeyler yapılıyor ya çok heveslendim.. o günlere gelelim inşallah 7 -8 . aylarda yapılıyor genelde
Baby shower yapmak gerekli birsey mi kizlar
Faceden gordugum kadari ile yapan baya var
Yakin ark ve aile bireyleti geliyor
Pasta,hefiyeler,susler ,mamalar vs yeniyor sanirim ben hic gitmedim ama gorfum
Birde masrafli birsey sanirim
Hayirli olsun canim,ben hamile kaldigimdan beri aseriyorum ve ne gorsem veya duysam canim istiyor :))) Esim dalga geciyor benimle soooooyle sundan olsa ustunede bundan oh oh felan yapiyor benim salyalarimi akitiyor :)))Eveeeeeeeetttttt ilkk aşermemi yaşamiş bulunmaktayim allahdan bulduk neye aşerdigimi demiyim sizinde caniniz cekmesinnn
Canim hic belli olmuyor,ben hamile kaldigimdan beri aseriyorum.Soyle bir duygu o her neyse burnuma kokuyor,aklim hep onda ve agzim sulaniyor :)))yaa ben hala aşermedim nasıl bi duygu cok merak ediyorum kızlarrrr :)) acaba kaçıncı aylarda başlar kişiden kişiye değişiyomu
ben 8+2 haftalıgım
Anneler hep haklidir :)bu 3. gebeliğim ve 3. kez bulantıları yaşayışım , annem aradı az önce anneme dedim ki anne bu bulantılar beni yaşlandırdı sonunda dedim,, annem de diyor ki dur kızım bunlar en güzel günlerin çocuklar büyümeden ne yaşlanması annem yine haklı sanırım
Baby shower yapmak gerekli birsey mi kizlar
Faceden gordugum kadari ile yapan baya var
Yakin ark ve aile bireyleti geliyor
Pasta,hefiyeler,susler ,mamalar vs yeniyor sanirim ben hic gitmedim ama gorfum
Birde masrafli birsey sanirim
bende yapmak istiyorum 6. aydan sonra ne zaman müsait olursakk :)
yok canım gerekli değil ama bi eğlence oluyor işte anne adayına moral gibi bir şey. yurt dışında asıl amacı anne adayının yakın arkadaşları bebeğe ihtiyaçlarını alıyor. anne adayı bir liste oluşturuyor herkes onu bölüşüp listeden annenin eksiklerini tamamlıyorlar. bizde öyle değil yemekler yapılıyor gün gibi oluyor
Anneler hep haklidir :)
aslında pek masraflı değil dışardan yaptırmayıp kendinde hazırlayabilirsin o süsleri mamalar bence.. bide aslında baby showerın amacı yaptığın hediye listesinden eşinin dostunun hediye seçmesi senin için hediye getirmesi :) ve anneye güzel zaman geçirtmek..
Bence de umudunu kaybetme canim. Her gun farkli olabiliyor. Bu hafta basindan dune kadar bulantim yoktu korktum ama dun kusturdu bile beni ilk kez. İcini ferah tut. Diger belirtilerin devam ediyorsa sorun yok. İstahsizlik halsizlik tiksinme herhangi biri varsa bile rahat ol. Gunu gunune uymuyor bazen insanin.Kızlar benim midemin bulantısı kesildi. Ben çok korkuyorum ne olur dua edin şu cuma gününde. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Kızlar harika bi kitap buldum bence sizde edinmelisiniz. Yeni başlıycam ama çok güzele benziyor yapılan yorumlar falan gerçekten iyi. Biligili bi anne olmalıyız değil mi :) "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabın ismi :)
Ben niye hic asermiyorum acaba :) yeter ki canim bisey istesin de yiyebileyim diye dua ediyorum.Hayirli olsun canim,ben hamile kaldigimdan beri aseriyorum ve ne gorsem veya duysam canim istiyor :))) Esim dalga geciyor benimle soooooyle sundan olsa ustunede bundan oh oh felan yapiyor benim salyalarimi akitiyor :)))
Canim hic belli olmuyor,ben hamile kaldigimdan beri aseriyorum.Soyle bir duygu o her neyse burnuma kokuyor,aklim hep onda ve agzim sulaniyor :)))
hepimiz için gözlemlicem ben şimdi kaçar hediye bakmayabak bakalım canım bizede yaz neler olup bittiğini :)
Aaa oyle mi bilmiyordum ben gun gibi geciyuor saniyordum ihtiyac muhabbetini ilk defa fuydum acikcasi
O gunler gelsin ins dusunuruz belki
canım ya numaradan aşeriyomuş gibi yap :) bazen sırf gıcıklık olsun diye istiyorum benBen niye hic asermiyorum acaba :) yeter ki canim bisey istesin de yiyebileyim diye dua ediyorum.
Sağolasın canım. Tiksinmem devam ediyor ama sabah kalktığimda miden çok fena bulanir yemek yemek istemezdim. Bu gidince endişe ettim. Dua ediyorum yapcak bişey yok :-(Bence de umudunu kaybetme canim. Her gun farkli olabiliyor. Bu hafta basindan dune kadar bulantim yoktu korktum ama dun kusturdu bile beni ilk kez. İcini ferah tut. Diger belirtilerin devam ediyorsa sorun yok. İstahsizlik halsizlik tiksinme herhangi biri varsa bile rahat ol. Gunu gunune uymuyor bazen insanin.
Hahahacanım ya numaradan aşeriyomuş gibi yap :) bazen sırf gıcıklık olsun diye istiyorum ben
hepimiz için gözlemlicem ben şimdi kaçar hediye bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?