2015 Temmuz Anneleri

Hahaha

Benim yengem de öyle diyor kiz fırsatı degerlendir uzan onu iste bunu iste bu fırsat ele her zaman geçmez diyor.

Benim de aklıma bişey gelmiyo ki ay ne istesem bilemiyorum
iste tabi heç acıma erkekler babalık duygusunu bebek doğmadan anlamıyorlar onlara kolaylık olsun şimdiden alışsınlar birde bu bebeği eşim daha çok istedi , elimde ki bütün kozları kullanıyorum

Tamam canim arar bi sorarim yada bi ev doktoruma giderim kafam karisik valla off
Canim merak etme birsey olmaz , kanama normal aslinda hamileligin basinda artaral devam eden kanama varsa ve kirmiziysa hemen doktora gitmek lazim. Insallah kesilmistir kanaman. Biraz dinlen bugun bop bol su ic

Kizlaaaar hamileliginizin tadini cikarin bol bol yatin esinize eziyet edin hehe gezin tozun ben oglumda oyle yapmistim simdi hic yatamiyorum suan oglum kafamda yatiyor ilk vebegine hamile annelerrrr tadini cikarinnnnn bulantilar gececek ins
Ya dimi ilk hamilelikte nasil farkli.bir alosveris poseti bile tasisam kocam kiziyordu bana simdi koca kizim kucagimda butun gun :)

Canimastim yok ama degil mi? Insallah iyilesir yakinda minik prenses ya. O kucucuk bedenlwr oksururken icim aciyor ama cocuklar cok dirayetli hastaliklara karsi. Annelerin daha cok cani yaniyo cocuklari hasta olunca galiba:)

Ya ben kontrole degil aslinda taburcu olmaya gittim klinikten simdi doktorum yok ve musait olan doktor bulamiyorum. Burada doktorlardan randevu almak iskence 2 ay sonrasina filan randevu veriyorlar napicam bilmiyorum. Asilama yaptirdigim klinik hamilelik kesinlesince birakiyor aeni takip etmiyor yoksa hayatta bu haftada bu kadar yakin aralikla bakmazlar bundan sonra artik toplam iki veya uc kez gidiliyor doguma kadar! Neyse bakacagiz artik bit hal caresine yada evde dogum kendi kendime:)

Cok sagol canim beni dusundugun icin:) evet gurbette cok zor ama gecip gidiyor gunler burada da:) guzel bir ruya gormussun hayir olsun. Bu arada ben mustela catlak kremi kullandim hic catlagim olmadi ama bunye de diyorlar. Yine de kullanmakta fayda var. 4,5 aydan once filan bosuna kullanma karnin iyice bir cikinca baslarsin oncesinde nede olsa kremler kimyasal cok kullanmamak lazim. Ben mesela organim bir yag kullanayim dedim bastan alerji yapti maymun gibi kasindim:) kullanamadim o yagi. Hamilelikte hormonlar garip alerjiler yapabiliyor haberin olsun

Cok sevindim hayirli olsun canim:)

Canim merak etme birsey olmaz , kanama normal aslinda hamileligin basinda artaral devam eden kanama varsa ve kirmiziysa hemen doktora gitmek lazim. Insallah kesilmistir kanaman. Biraz dinlen bugun bop bol su ic
Sagol cnm icim rahatlattiniz zaten sadece gece gelmisti silinirken suan yok birseY uzaniyorum oglumda bugun annesini hic üzmuyor sagolsunn

Ya dimi ilk hamilelikte nasil farkli.bir alosveris poseti bile tasisam kocam kiziyordu bana simdi koca kizim kucagimda butun gun :)
Aynen oyle canim ben ilk hamileligimde bol bol yattim simdi yatamiyorum sonucta bir evladin var onunla ilgilenmen gerek demi sonucta canim amerikada yasam nasil turk marketleri vardir sanirim oralarda

Kızlaaarr dün akşam rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm rüya tabirlerine baktım tersine çıkarmış kız bebek sahibi olcaksınız diyo :) doğru mudur ki acaba

Kizlar kahvaltida az pişmiş yumurta yedim pismanim bi sitede bebege zarar varmez ama gida zehirlenmesine neden olabilir diyo ama yinede pismanim cikarmaya çalıştım olmadı

Onu bende duydum ama ben 80 kiloyla 0.4luk kullaniyorum.Kan pihtilasmasi topiginde daha zayifin 0.8 kullandigini okumustum.Neye gore belirleniyor hala cozemedim.

Kizlar kahvaltida az pişmiş yumurta yedim pismanim bi sitede bebege zarar varmez ama gida zehirlenmesine neden olabilir diyo ama yinede pismanim cikarmaya çalıştım olmadı
Canim mumkun oldugunca yumurtani cok pisir,et tarzi seyleride cok pisir.Bakteri geciyor az pismis hayvansal gidalardan.Ben yumurtaya eldivenle dokunuyorum mesela.En pis gidalardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…