- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.481
iste tabi heç acımaHahaha
Benim yengem de öyle diyor kiz fırsatı degerlendir uzan onu iste bunu iste bu fırsat ele her zaman geçmez diyor.
Benim de aklıma bişey gelmiyo ki ay ne istesem bilemiyorum
Canim merak etme birsey olmaz , kanama normal aslinda hamileligin basinda artaral devam eden kanama varsa ve kirmiziysa hemen doktora gitmek lazim. Insallah kesilmistir kanaman. Biraz dinlen bugun bop bol su icTamam canim arar bi sorarim yada bi ev doktoruma giderim kafam karisik valla off
Ya dimi ilk hamilelikte nasil farkli.bir alosveris poseti bile tasisam kocam kiziyordu bana simdi koca kizim kucagimda butun gun :)Kizlaaaar hamileliginizin tadini cikarin bol bol yatin esinize eziyet edin hehe gezin tozun ben oglumda oyle yapmistim simdi hic yatamiyorum suan oglum kafamda yatiyor ilk vebegine hamile annelerrrr tadini cikarinnnnn bulantilar gececek ins
Moral olduys ne mutlu bana !!! :)çok güzel şeyler yazmışsın sabah sabah moral oldun bana
sen ne hissediyorsan o dur canım , anneler hisseder :) kızım daha iyi olacak inşallah aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum , yarın kontrolü var , bildiğin astım ilaçları kullanıyoruz biz , devamlı makineden ilaç almak zorunda kalmaz inşallah , neden böyle oldu anlamadım her defasına doktora getiriyorum halbuki , ben zaten onu gördükçe kendimi unuttum . balgam sökülsün diye arada öksürüğü şiddetleniyor , dün gece tıkandı sandım nasıl koştum yanına yataktan nasıl fırladım anlamadım bile .
Rabbim sabrını vermese nasıl dayanılır canım . o an dünya duruyor nefes bile alamıyorsun ama zamanla hepsine alışıyorsun , unutulmuyorda alışılıyor , Allahım herkesin evladını korusun , evlatlarımızla imtihan etmesin . birde ilk bu temmuz annelerine gelince içim cız etti , oğlum 17 temmuzda doğdu :) o zamanda ağustos annelerinde yazıyorduk , temmuz annesi olmuştum :)
bir sürü test varda içinde toxoplazma göremedim , illa söylemekmi gerekiyor bu doktorlara bilmiyorum ki ,, ya da bizmi çok detaycıyız , pazartesi gidecem sağlık ocağına yaptırmak için . aslında hiç bilmemek daha iyi bildikçe insan korkuyor :)
oy maşallah kuzucuga , sen bize fark attın çabuk çağırdılar kontrole :) benim çocuklarda hafta hafta ilerden giderdi , boylu poslu bir sülale olunca bebeklerde küçük olmuyorbir dahaki kontrol ne zaman , benim 3 ocak , :)
şimdi uyku sırası sizde, mışıl mışıl uyuyun tatlı tatlı rüyalar görün inşallah :)
ay okuyunca ağlayasım geldi pozitif olmadan pozitif gelmiyor zamanla bunu anlıyor insan :) çok haklısın kendimize zehir ediypruz herşeyi ,, Halbuki bizi koruyan kollayan bizi bizden daha çok seven Allah var ,Her şerde mutlaka bir hayır vardır. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza :)
Cok sagol canim beni dusundugun icin:) evet gurbette cok zor ama gecip gidiyor gunler burada da:) guzel bir ruya gormussun hayir olsun. Bu arada ben mustela catlak kremi kullandim hic catlagim olmadi ama bunye de diyorlar. Yine de kullanmakta fayda var. 4,5 aydan once filan bosuna kullanma karnin iyice bir cikinca baslarsin oncesinde nede olsa kremler kimyasal cok kullanmamak lazim. Ben mesela organim bir yag kullanayim dedim bastan alerji yapti maymun gibi kasindim:) kullanamadim o yagi. Hamilelikte hormonlar garip alerjiler yapabiliyor haberin olsunbenim bildiğime göre dr.a doğum için (benim dr da devlette prof) gereken para ne ise verirsen doğuma çağırıyosun ve geliyo ama para vermiyosan o an nöbette kim varsa gittiğinde o doğurtuyo
Ohhh maşallah çok sevindim canım inan.Sana karşı ayrı bi zafiyetimiz var heralde yaban ellerde bi başına bi de eşin şehirdışına gidince... Allahım yüzünü güldürmüş bak çok şükür
Ben de dün akşam kendimi çatlak kremi, göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı bakarken buldum nette sonra dedim dur daha bi hele bi 3 ay çıksın hemen kaptırma kendini :) Gece ilginç bi rüya gördüm kızlar.Haftaya cuma randevum var kalp atışını duymaya devam edersem risk büyük ölçüde azalmış olucak demişti dr.um.O gün gelmiş randevuya gitmişim yani 10. haftanın içinde dr ultrasonu bi tutuyo ama bebek en az 30 haftalık var :) eli ayağı kulağı ayağı herşeyi net belli ve bebek sürekli kahkaha atıyo bi gülüyo bi gülüyo kahkahayla kıtır kıtır vücudu sallanıyo kahkaha atarken kendi kendine gülüp duruyo kahkaha sesini de duydum .Dra diyorum sesini duymak zarar vermez m bebeğe ? o da evet az dinlettim zaten o yüzden diyo böyle ilginç bir rüya gördüm paylaşmak istedim hayır olsun kızlar..
Büşracım haber bekliyoruz kalp atışına gidicek 1-2 arkadaş daha vardı bugün isimleri hatırlayamadım iyi haberler bekliyoruz inşallah :)
Cok sevindim hayirli olsun canim:)Hayirli cumalar kizlar,biz geldiiiiiikKeselerin birinde bebisimiz olusmus kalbinide dinletti doktor teyzemiz Diger kesemizde buyumus ama henuz bebis yok.10 gun sonra tekrar gidecegim.Kesenin buyumesi iyiye isaret,zaten o biraz geriden geliyor dedi doktorum.7+2 yim ama bebisim 6+4 cikti.1 hafta geriden gidiyoruz simdilik,diger kese 1,5 hafta geride.Rabbim bu mubarek gunun hurmetine dualarimizi kabul eylesin insaAllah.
Sagol cnm icim rahatlattiniz zaten sadece gece gelmisti silinirken suan yok birseY uzaniyorum oglumda bugun annesini hic üzmuyor sagolsunnCanim merak etme birsey olmaz , kanama normal aslinda hamileligin basinda artaral devam eden kanama varsa ve kirmiziysa hemen doktora gitmek lazim. Insallah kesilmistir kanaman. Biraz dinlen bugun bop bol su ic
Aynen oyle canim ben ilk hamileligimde bol bol yattim simdi yatamiyorum sonucta bir evladin var onunla ilgilenmen gerek demi sonucta canim amerikada yasam nasil turk marketleri vardir sanirim oralardaYa dimi ilk hamilelikte nasil farkli.bir alosveris poseti bile tasisam kocam kiziyordu bana simdi koca kizim kucagimda butun gun :)
dktr bi hafta daha zaman verdi. Gece gunduz dua ediyorum. Allh yardımcımız olsun inş.
ilahi çok güldüm ne çekse canım acaba ben bi düşüneyimcanım ya numaradan aşeriyomuş gibi yap :) bazen sırf gıcıklık olsun diye istiyorum ben
Onu bende duydum ama ben 80 kiloyla 0.4luk kullaniyorum.Kan pihtilasmasi topiginde daha zayifin 0.8 kullandigini okumustum.Neye gore belirleniyor hala cozemedim.kan sulandırıcı kullanan annişler , ilaçların 2 , 3, 4 oluşu kiloyla alakalı diye bişey duydum doğrumudur ? ben kızımda 75 le hamile kaldım 3 kullandım , bundan biraz daha tombişim 4 , gidince doktora sorcam bunu :)
Canim mumkun oldugunca yumurtani cok pisir,et tarzi seyleride cok pisir.Bakteri geciyor az pismis hayvansal gidalardan.Ben yumurtaya eldivenle dokunuyorum mesela.En pis gidalardan.Kizlar kahvaltida az pişmiş yumurta yedim pismanim bi sitede bebege zarar varmez ama gida zehirlenmesine neden olabilir diyo ama yinede pismanim cikarmaya çalıştım olmadı
Cok sagol canim,Allah cc razi olsun :)Cok sevindim hayirli olsun canim:)
Canimmmm Allah cc razi olsun,cok sagol insaAllah.İnsaAllah 22sinde sende guzel haberlerle gelirsin :)Bushra_84 gozun aydin canim kalp atisini duymussun bebisinin digerinide duyarsin ins en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?