2015 Temmuz Anneleri

kızlar merabaa.. ben ilk doktora gittim devlet doktoru tercih ettim uzun uzun düşündükten sonra ama ilk gidişimizde hiç test yapmadı bize o zaman dört haftalıktım yedi haftalık olunca yani on aralıkta tekrar randevu verdi arası da çok uzun ben de korkuyorum ne yapmalıyım şimdi sizce

aslinda bende devlete gidiyorum ilk gidisimde kan idrar testlerini yapti 5+3teydik kesede gorundu. ongun sonra gel dedi kalp atisi icin. senin dort haftalik oldugu icin yapmamistir. degerlerin biraz daha yukselmesi icin . dort hafta erken demekki testler icin . birsey kalmamis onaraliga sabret biraz. o gun hem keseyi de gorursunuz hem testlerde yapilir. biraz bekle bir rahatszligin yoksa

astım ya da başka bişey demedi , ama görümcemin 2 çocuğuda astımlı ve aynı ilaçları kullanıyoruz anlamadım gitti , doktor yarın ne diyecek bakalım , o an o ilaçları bilmediğim için sormadım , alerjik ve enfeksiyon demişti . ve bu doktorun tedavisinden de çok eminim , yaren doğar doğmaz küveze girdi çünkü 12 gün küvezde kaldı , bu doktorun tedavisi sayesinde düzeldi , Tabbi önce Allah.
olsun canım ya üzülme , önemli bişey olsa zaten sık sık çağırırlar aklına kötü şeyler getirme sen :)

canım normal banada 7 hafta bitimi gel dedi kalp için anca duyulur

selam kızlar bayağıdır giremiyorum dün kontrolüm vardı ve çok şükür bebeişimin kalp atımı gözüktü bu arada 5 gündür giremiyorum hamişler 100 sayfa geride bırakmışlar beni
aynen bende bır suredir giremiyordum baya sayfa olmuş okumadığım.bu arada benimde kontrolüm vardı dun cok sukur bizde duyduk pıt pıtları.rabbım tamamına erdirir ıns hepımızı..

sanmıyorum ya kıloyla alakalı olduğunu ben 50 kiloyum.dr kilo ma bile bakmadan 0.4 luk yazdı banada
ben 66 kiloyum 02 lik kullanıyorum kalp atımını duyunca hatta artmıyacak mı doz dedim şimdilik sana yeter 2 hafta sonra bakalım dedi bende anlamadım bu dozu neye göre ayarlıyorlar

O kitap gervekten cok iyi ben tumunu okudum gecen hamilelikte. Birde ayni yazarin " bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler( tam
Ismi hatirlayamiyorum ama buna benzer bir isimdi) isimli kitabi var oda muhtesem tavsiye ederim almani bebek dogunca:)

yaa ben hala aşermedim nasıl bi duygu cok merak ediyorum kızlarrrr :)) acaba kaçıncı aylarda başlar kişiden kişiye değişiyomu
ben 8+2 haftalıgım
Canim belli olmuyor hic, ben kizimda bir kez bile asermedim. Simdi habire aseriyorum ama sanirim psikolojik cunku yurtdisinda oldugum icin sadece bulamayacagim seylere aseriyorum:) aserme bana biraz psikolojik gibi geliyor genelde ama bilmiyorum

Hahaha

Benim yengem de öyle diyor kiz fırsatı degerlendir uzan onu iste bunu iste bu fırsat ele her zaman geçmez diyor.

Benim de aklıma bişey gelmiyo ki ay ne istesem bilemiyorum

Senin aklina gelmiyorsa ben benimkileri yazayim zaten bulamiyorum ya sen yersin benim yerime olur mu:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…