- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.501
Canim o belli olmaz.Belki Rabbim bebegini gosterdi sana :)Kızlaaarr dün akşam rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm rüya tabirlerine baktım tersine çıkarmış kız bebek sahibi olcaksınız diyo :) doğru mudur ki acaba
evt arastirdim sonradan netten.anne bir magazaya ihtiyac listesi veriyormus herkeste ordan gidip butcesine gore hediye aliyormus. ilgincmisnm
evet canım doğumdan bi kaç ay önce yapılıyor
canım ya numaradan aşeriyomuş gibi yap :) bazen sırf gıcıklık olsun diye istiyorum ben
aslinda bende devlete gidiyorum ilk gidisimde kan idrar testlerini yapti 5+3teydik kesede gorundu. ongun sonra gel dedi kalp atisi icin. senin dort haftalik oldugu icin yapmamistir. degerlerin biraz daha yukselmesi icin . dort hafta erken demekki testler icin . birsey kalmamis onaraliga sabret biraz. o gun hem keseyi de gorursunuz hem testlerde yapilir. biraz bekle bir rahatszligin yoksakızlar merabaa.. ben ilk doktora gittim devlet doktoru tercih ettim uzun uzun düşündükten sonra ama ilk gidişimizde hiç test yapmadı bize o zaman dört haftalıktım yedi haftalık olunca yani on aralıkta tekrar randevu verdi arası da çok uzun ben de korkuyorum ne yapmalıyım şimdi sizce
Bilmiyorum canım belki de öyledir :) bu aralar cinsiyet meselesini çok konuşuyoruz bilinçaltıma yerlesti galiba :)Canim o belli olmaz.Belki Rabbim bebegini gosterdi sana :)
üzülme cnm bulantılar geçince istersin , o da olmadı sütüm olasun diye istersin , o da olmadı çocuk istiyor diye istersin bahane çookkİlahi cok hossun :) yiyebilecek olsam nazlanirim isterim de hicbisey yiyemiyorum ki
hımm , doktor her defasında rapora bakıp karar vermiyor ama bilemedim neden böyle ,Onu bende duydum ama ben 80 kiloyla 0.4luk kullaniyorum.Kan pihtilasmasi topiginde daha zayifin 0.8 kullandigini okumustum.Neye gore belirleniyor hala cozemedim.
biraz hamilelğin tadını çıkaralim demiilahi çok güldüm ne çekse canım acaba ben bi düşüneyim
astım ya da başka bişey demedi , ama görümcemin 2 çocuğuda astımlı ve aynı ilaçları kullanıyoruz anlamadım gitti , doktor yarın ne diyecek bakalım , o an o ilaçları bilmediğim için sormadım , alerjik ve enfeksiyon demişti . ve bu doktorun tedavisinden de çok eminim , yaren doğar doğmaz küveze girdi çünkü 12 gün küvezde kaldı , bu doktorun tedavisi sayesinde düzeldi , Tabbi önce Allah.Canimastim yok ama degil mi? Insallah iyilesir yakinda minik prenses ya. O kucucuk bedenlwr oksururken icim aciyor ama cocuklar cok dirayetli hastaliklara karsi. Annelerin daha cok cani yaniyo cocuklari hasta olunca galiba:)
Ya ben kontrole degil aslinda taburcu olmaya gittim klinikten simdi doktorum yok ve musait olan doktor bulamiyorum. Burada doktorlardan randevu almak iskence 2 ay sonrasina filan randevu veriyorlar napicam bilmiyorum. Asilama yaptirdigim klinik hamilelik kesinlesince birakiyor aeni takip etmiyoryoksa hayatta bu haftada bu kadar yakin aralikla bakmazlar bundan sonra artik toplam iki veya uc kez gidiliyor doguma kadar! Neyse bakacagiz artik bit hal caresine yada evde dogum kendi kendime:)
canım normal banada 7 hafta bitimi gel dedi kalp için anca duyulurkızlar merabaa.. ben ilk doktora gittim devlet doktoru tercih ettim uzun uzun düşündükten sonra ama ilk gidişimizde hiç test yapmadı bize o zaman dört haftalıktım yedi haftalık olunca yani on aralıkta tekrar randevu verdi arası da çok uzun ben de korkuyorum ne yapmalıyım şimdi sizce
aynen bende bır suredir giremiyordum baya sayfa olmuş okumadığım.bu arada benimde kontrolüm vardı dun cok sukur bizde duyduk pıt pıtları.rabbım tamamına erdirir ıns hepımızı..selam kızlar bayağıdır giremiyorum dün kontrolüm vardı ve çok şükür bebeişimin kalp atımı gözüktübu arada 5 gündür giremiyorum hamişler 100 sayfa geride bırakmışlar beni
sanmıyorum ya kıloyla alakalı olduğunu ben 50 kiloyum.dr kilo ma bile bakmadan 0.4 luk yazdı banadaOnu bende duydum ama ben 80 kiloyla 0.4luk kullaniyorum.Kan pihtilasmasi topiginde daha zayifin 0.8 kullandigini okumustum.Neye gore belirleniyor hala cozemedim.
çok sevindim canım aminnnnnnaynen bende bır suredir giremiyordum baya sayfa olmuş okumadığım.bu arada benimde kontrolüm vardı dun cok sukur bizde duyduk pıt pıtları.rabbım tamamına erdirir ıns hepımızı..
ben 66 kiloyum 02 lik kullanıyorum kalp atımını duyunca hatta artmıyacak mı doz dedim şimdilik sana yeter 2 hafta sonra bakalım dedi bende anlamadım bu dozu neye göre ayarlıyorlarsanmıyorum ya kıloyla alakalı olduğunu ben 50 kiloyum.dr kilo ma bile bakmadan 0.4 luk yazdı banada
O kitap gervekten cok iyi ben tumunu okudum gecen hamilelikte. Birde ayni yazarin " bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler( tamKızlar harika bi kitap buldum bence sizde edinmelisiniz. Yeni başlıycam ama çok güzele benziyor yapılan yorumlar falan gerçekten iyi. Biligili bi anne olmalıyız değil mi :) "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabın ismi :)
Canim belli olmuyor hic, ben kizimda bir kez bile asermedim. Simdi habire aseriyorum ama sanirim psikolojik cunku yurtdisinda oldugum icin sadece bulamayacagim seylere aseriyorum:) aserme bana biraz psikolojik gibi geliyor genelde ama bilmiyorumyaa ben hala aşermedim nasıl bi duygu cok merak ediyorum kızlarrrr :)) acaba kaçıncı aylarda başlar kişiden kişiye değişiyomu
ben 8+2 haftalıgım
Hahaha
Benim yengem de öyle diyor kiz fırsatı degerlendir uzan onu iste bunu iste bu fırsat ele her zaman geçmez diyor.
Benim de aklıma bişey gelmiyo ki ay ne istesem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?