2015 Temmuz Anneleri

Genel temizliğe başlayamam sanırım annem gelicek haziran ortasında beni bekle elleme diye tembihliyor. Beni temizlik yaptıgı günün akşamı 8 aylık doğurdugu için korkuyor o da Zatrn gücüm yok hemen belim başlıyor ağrımaya.. Sinirimi en cok bozan o yorgunluk falan olsa neyse..

Haklısın canım da uzun süredir zatrn bişey yapmıyorum sıkıntı veriyor.. Eşimde kalk biraz enerjik ol diye söyleniyor. bugünde gelmiş ne gerek var temizliğe yatsana diyor ne istediği belli değil
Ay sorma onlar öyle benimkide aynısı çok ayakta kaldın diye oturtur dakika tutar bazende eve geldiğinde yayılmışsam ohooooooo sen böle hep yatıyon mı der hareket iyidir der çatlak hepsi nede olsa aynı cinsler

benim annem de haziran ortası gibi gelecek inşallah.Temizliğe değil de doğumu beklemeye çağırıyorum artık sonrasında da kalsın istiyorum bi süre o yüzden sıkılmasın diye erken çağırmıyorum ...Yetişmezse 1 gün daha alırım temizlikçi ben de napalım.Annemi de çok yormak istemiyorum zaten kadın 8 saatlik yoldan gelince 3 gün yatıp anca kendine geliyo çok genç değil malesef artık

Allah var çok karışmaz işlerime.Arada karışçak olsa cevabını da güzellikle alır zaten ufak çapta..Benim bebeğe de bi yardımı olcağını sanmıyorum.Zaten kızı ümreye gitçek tam benim doğum zamanı 3 torunu var o da gidip onlara bakçak daha iyi aman annem bana yeter

Kizlarrr bakin ben ne yaptim :)
Arya altta olacak tabide cekyata sığmadı :)
Aaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık
Iyi fikir ya bende doğumdan önce kızlarımla evi süsliycem onlara eğlence olur diye böyle yazı yaparım bende valla fikir oldu

İyi ki gitmişsin doktora. Doğuma kadar geçmil olur rahat rahat emzirirsin. Şu zeytinyağını daha önce duymuştum . Demek doktor da öneriyor. Normal doğumu mu kolaylaştırıyormuş

Benimde kaburga ağrısı yatırmıyor. Aynen senin gibi otyra ıtura iş taptım. Onada iş denemez. Toz alamadım, silemedim. Olduğu kadar artık. Haftaya kadın alcam bende eve

Anne gibi olmuyor. Anne kıyamıyor. Yinede yemek yapması bile büyük nimet. Bence Allahın sevgili kulusun. Sürekli birlikte yaşıyorsunuz ve tam doğum döneminde kaynanın işi çıkmış. Annenle başbaşa kalamazdın yoksa. Süper olmuş bence

Ya valla yandım ben ama toplamda 16 kilo olmuş oldu son ay daha da alcaksın diyor bide ya ben 25 le giricem bu gidişle. Doğumdan sonra aynen bi diyetisyene gitmem gerekecek galiba.
Yok cnm daha neler o kadar almazsın

Geç olur mu canım uzuun bi zaman var daha önümüzde doğumdan sonrası da dahil :) belli olmaz canım Allah günnde dağlıkla doğmak nasip etsin hepimizin meleklerini :)
Haklısın aslında ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım zaten bide son haftalar hiç geçmez diyorlar normal düşündüğüm için bekle ki sancin gelsin acilman olsun ooo :) inşallah kızımız bizi çok bekletmez

Saol cnm hoşbuldum 34. Haftama girdim canım artık gerisayim başladı

Kizlar bizimki bugun.pek sessiz .gece kalktim hep sagima yatiyoru, onla alakali degildr die dusunuyorum.bi iki ciliz bi hareket oldu baska yok skntimi var acaba

Bide yeni wc ye gittim afedersiniZ klozetimiz bozuldu mecbur digerine gityim Peceteyle silerkn popo kismindan bi iki damla kan bulasti acaba zirlndi mi bilmiorum baktim ama bisey de giremiom hos.buyuk abdesten.snra oldu

Aaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık
Iyi fikir ya bende doğumdan önce kızlarımla evi süsliycem onlara eğlence olur diye böyle yazı yaparım bende valla fikir oldu

Fon kartonu aldim üçgen kestim kurdeleye yapistirdim. Harfleride çıktı aldim en fazla 2 tlye mal oldu :)

Kızlar sizinde beliniz ve sırtınız ağrıyo mu?

Hemde nasıl ben zaten yuruyemiyorum bile. Gece belimin agrisindan uyuyamadim kivramdim kalktim dolastim evin icinde.

Bide yeni wc ye gittim afedersiniZ klozetimiz bozuldu mecbur digerine gityim Peceteyle silerkn popo kismindan bi iki damla kan bulasti acaba zirlndi mi bilmiorum baktim ama bisey de giremiom hos.buyuk abdesten.snra oldu
Kabiz mi oldun canim? Günde 3 lt su ic mutlaka benimde bi kere öyle oldu. Ondan sonra cok dikkat ettim. Birazda vucuttaki kan basincinin fazla olmasindan kaynaklanıyor

Benimkide aşeriyor. Geçen karnı aprımış yerlere atıyor kendini bide bana nazlısın babaannem 11 tane doğurmuş sen 1 tanede yamuldun diyor. Kalkıp ağzına vurasım geliyor [/QUOTE]
bebeği besleyen bir damar tıkanmış bunu için ilaö felan vermedi sadece tuzsuz ye karbonhidratlı gıdalar yeme iki aydır tuz kullanmıyorum birde tansıyonuna dikkat et bu haftalarda diyor yükselirse haberim olsu dedi

Fon kartonu aldim üçgen kestim kurdeleye yapistirdim. Harfleride çıktı aldim en fazla 2 tlye mal oldu :)

Hemde nasıl ben zaten yuruyemiyorum bile. Gece belimin agrisindan uyuyamadim kivramdim kalktim dolastim evin icinde.
kızlar bende bel agrısı degılde sol bacak aramda asırı derecede agrı var.ne olabılır anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…