- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.621
Genel temizliğe başlayamam sanırım annem gelicek haziran ortasında beni bekle elleme diye tembihliyor. Beni temizlik yaptıgı günün akşamı 8 aylık doğurdugu için korkuyor o daValla bugün ben de öyleyim 1 iş yapıyorum 2 oturuyorum.Dinlene dinlene ama banyo wc yıkarken eğilmeden olmuyo o da karnı sıkıştırıyo yaw.neyse salı genel bahar temizlğine biri gelcek inşallah perde,cam,herşeyin altı çekilcek fln.yarın da halıları gönderiyorum yıkamaya..ufak tefek işleri önden halledeyim dedim bugün
Ay sorma onlar öyle benimkide aynısı çok ayakta kaldın diye oturtur dakika tutar bazende eve geldiğinde yayılmışsam ohooooooo sen böle hep yatıyon mı der hareket iyidir derHaklısın canım da uzun süredir zatrn bişey yapmıyorum sıkıntı veriyor.. Eşimde kalk biraz enerjik ol diye söyleniyor. bugünde gelmiş ne gerek var temizliğe yatsana diyor ne istediği belli değil
benim annem de haziran ortası gibi gelecek inşallah.Temizliğe değil de doğumu beklemeye çağırıyorum artık sonrasında da kalsın istiyorum bi süre o yüzden sıkılmasın diye erken çağırmıyorum ...Yetişmezse 1 gün daha alırım temizlikçi ben de napalım.Annemi de çok yormak istemiyorum zaten kadın 8 saatlik yoldan gelince 3 gün yatıp anca kendine geliyo çok genç değil malesef artıkGenel temizliğe başlayamam sanırım annem gelicek haziran ortasında beni bekle elleme diye tembihliyor. Beni temizlik yaptıgı günün akşamı 8 aylık doğurdugu için korkuyor o daZatrn gücüm yok hemen belim başlıyor ağrımaya.. Sinirimi en cok bozan o yorgunluk falan olsa neyse..
Allah var çok karışmaz işlerime.Arada karışçak olsa cevabını da güzellikle alır zaten ufak çapta..Benim bebeğe de bi yardımı olcağını sanmıyorum.Zaten kızı ümreye gitçek tam benim doğum zamanı 3 torunu var o da gidip onlara bakçak daha iyi aman annem bana yeterKız benimki iyki uzak böyle iyiyiz yakın olsa tam eski kafa herşeye karışır eşimde annesinin dediğine güvenir.
Ilk kızımda gelip güya yardım olsun diye yanımda kaldı 60 yaşındaki kadının ne faydası olcak Kalkıp kahvaltıyı hazırlamıştım. Çocuk hastaneden geldi bi baktım çıplak etmiş avuç avuç tuz sürüyo vucüduna Şubat Ay'ı ev buz gibi elektirikliyle ısınıyorduk. Hiç unutmam o yüzden eşime mümkünse doğumumda senin annen hiç uğramasın dedim oda anladı zaten artık kimseyi karıştırmıyo. Boşver işte yapmasın yardımda etmesin karışmasında.
Aaaa çok güzel olmuş ellerine sağlıkKizlarrr bakin ben ne yaptim :)
Arya altta olacak tabide cekyata sığmadı :)
Yok canım dokunmadım hatta doktorum son kontrolümde göğüs uçlarına ve çocuğun çıkacağı noktaya hergün zeytinyağı sür demişti ben buna bile başlamamıştım zaten tam ucu değil siyah bölgeden sonrası taş gibi sertleşti süt kanalları genişlemiş doktor çok erken başlamış dedi enfeksiyon olmuş. Hatta röntgeni çeken doktor başka çocuğun varmı genelde emziren annelerde oluyor dedi :)
Selam kızlar iyi haftasonları.. Gece yine bel ağrısı çektim sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyoröğleyin kalktım kahvaltıdan sonra biraz evi topladım süpürdüm çamaşır falan pilim bitti yaparkende ara ara uzanıp belimi dinlendirmeme rağmen.. Off enerjik olup harıl harıl iş yapmak istiyorum; bir sürü iş var
Amaaan benim kayınvalide hep benimle birlikte yaşıyoz eli ayağı tutuyo şükür de temizliğe hiç faydası yok bazen kızıyorum içten içe de bişi denmiyo oğlu da laf söyletmez zaten.Neyse ki günlük yemeğimi yapıyo ona da şükür 1 yük alıyo en azından üstümden sağolsun şimdi de yemek yapıyo gene mutfakta
Evet canımKızlar sizinde beliniz ve sırtınız ağrıyo mu?
Şu an baya doğum kasılması geliyo galiba. Adet olacakmış gibi bi ağrı. Karnımda sertleşiyo. Yalnız bi gelince 2-3 dk sürüyo bu kadar sürer mi yaEvet canım
Yok cnm daha neler o kadar almazsınYa valla yandım benama toplamda 16 kilo olmuş oldu son ay daha da alcaksın diyor bide ya ben 25 le giricem bu gidişle. Doğumdan sonra aynen bi diyetisyene gitmem gerekecek galiba.
Haklısın aslında ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım zaten bide son haftalar hiç geçmez diyorlar normal düşündüğüm için bekle ki sancin gelsin acilman olsun ooo :) inşallah kızımız bizi çok bekletmezGeç olur mu canım uzuun bi zaman var daha önümüzde doğumdan sonrası da dahil :) belli olmaz canım Allah günnde dağlıkla doğmak nasip etsin hepimizin meleklerini :)
Saol cnm hoşbuldumhoşgeldin canım bebeğini hayırlsııyla sağlıkla kucağına al inşallah.. kaç haftalık bebeğin
canım sne bu hafta doktora gittinmi sanki kontrolün vardı diye hatırlıyorum.. bende bıraz önce doktordan geldim sol tarafımda bazen ağrı oluyor sancı gibi dedim haftana göre normal dedi..
Aaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık
Iyi fikir ya bende doğumdan önce kızlarımla evi süsliycem onlara eğlence olur diye böyle yazı yaparım bende valla fikir oldu
Kızlar sizinde beliniz ve sırtınız ağrıyo mu?
Kabiz mi oldun canim? Günde 3 lt su ic mutlaka benimde bi kere öyle oldu. Ondan sonra cok dikkat ettim. Birazda vucuttaki kan basincinin fazla olmasindan kaynaklanıyorBide yeni wc ye gittim afedersiniZ klozetimiz bozuldu mecbur digerine gityim Peceteyle silerkn popo kismindan bi iki damla kan bulasti acaba zirlndi mi bilmiorum baktim ama bisey de giremiom hos.buyuk abdesten.snra oldu
Doktor ablaya jest yapmış. Hem kıskanmazda kaedeşini kalsın resmi :) neden damar tıkanmış canım. Kan sulandırıcı kullanıyor musun
zaten insanın karnı ağrıyor bide kuzular bağırsakların üstünde tepinince fena yani
Dediğin gibi sen ayakları sıcak tut canım. Bol bol su iç. Geçmiş olsun
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyoDun yeter ama dedim Bi tatli istedim diyo Ben bu kadar sey istemedim hamileligim boyunca İyiki esim hamile degil yoksa ben kafayi yemistim
kızlar bende bel agrısı degılde sol bacak aramda asırı derecede agrı var.ne olabılır anlamadımFon kartonu aldim üçgen kestim kurdeleye yapistirdim. Harfleride çıktı aldim en fazla 2 tlye mal oldu :)
Hemde nasıl ben zaten yuruyemiyorum bile. Gece belimin agrisindan uyuyamadim kivramdim kalktim dolastim evin icinde.
Kizlarrr bakin ben ne yaptim :)
Arya altta olacak tabide cekyata sığmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?