2015 Temmuz Anneleri

Fon kartonu aldim üçgen kestim kurdeleye yapistirdim. Harfleride çıktı aldim en fazla 2 tlye mal oldu :)

Hemde nasıl ben zaten yuruyemiyorum bile. Gece belimin agrisindan uyuyamadim kivramdim kalktim dolastim evin icinde.

Bel ağrısı bende de çok oluyo özellikle geceleri. Yan yattığında arkana sırtını ve belini destekleyecek bir yastık koy yada çok aşırı olursa arkanı destekleyen bol minderle yarı oturur gibi sırtüstü yat bana iyi geliyor belki sana da iyi gelir

Kabiz mi oldun canim? Günde 3 lt su ic mutlaka benimde bi kere öyle oldu. Ondan sonra cok dikkat ettim. Birazda vucuttaki kan basincinin fazla olmasindan kaynaklanıyor
Kabiz olmadimda canim acili yedim yemek aciliydi .annem dedi catlama olmustr ama cok.korktum .bide norml tuvalete oturdum baski oluyo.klozeti yaptrmamiz lazim hmn.zorlaniyorum.tek ciddi bisey olmasinda.bide bugun hareketi ciliz olunca panik.oldum

Arkadaslar ben bu gün Dr gittim Bebişim I gördüm bebeğim 2 114 gr olmus bu arada 31+3 deyim erken doğum riskim vardı ama su an birsey yok gayet iyi dedi ama genede her ihtimale ciğer geliştirici iğne verdi size sorum olacak eğer bilen kullanan varsa bana cevap verebilir mi bu iğne yi vurulan var mı ve nasıl yan etkiler gördüler bebek haraketlerini azalttığı söyleniyor doğru mu

Kızlar sizinde beliniz ve sırtınız ağrıyo mu?

Ağrımazz mı hemde nasıll gündüz çok değil ama akşam ve özellikle gece çok ağrıyor benimde. Şöyle yüzüstü yatıp bol yağlı bir masaj lazım sırtlarımıza :) inşallah doğumdan sonra kocalarımız yada bir hayırsever yakınımız yapar artıkk

Ay ne güzel söyledin ne çok ihtiyacımız var masaja; benimkinden hayır yok valla anca söylensin umarım doğumdan sonra hiç yaşamamış gibi oluruz kalmaz bu agrılar

haber veriririm gidersem yakın zaten banada bel ağrılarım yüzünden dışarı çıkamıyorum ki yürüyemiyorum bile
Bel agrin gecmedi mi hicq canm ilac ise yarar umarm.
Sıkstrlms zor canm bide hamilelgn son aylrndyz dikkat et tatlm cok yorma kendini.
Masallah canm oglsuna :) minik ablayi yerim ben naslda sahiplenms kardesini :))
Bence cam al bardaklari canim plastik mi mika mi oluyo onlar kiriliyor hemen arkadasta ictik hep ustumuze dokuldu ben cam alip dualeyecem :)
Canm cam alrsmda cok almam lazm ya isleri bitince atarm dedm
[QOUTE="Gizemm59, post: 40983566, member: 652578"]Canm uzme kendini olsn en azndan dogmda annen yaninda . eşler hep ayni takma kafana onlar hamilr olsa emnki 100 kati soylenrlerdi
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyoDun yeter ama dedimBi tatli istedim diyoBen bu kadar sey istemedim hamileligim boyuncaİyiki esim hamile degil yoksa ben kafayi yemistim[/QUOTE]
Canm benm.kocamda oyle isteklerinhic bitmz hamilelk onlra verlmems iyiki cildrtrlardi krsin :))
canm benm allah razi olsn sagol baktgn icin ozmnn kesin gitmem lazm oraya partilerdede aklmzda olsnda aramyz :))

canm gecms olsn dikkat et gogus agrisi cok kotu benmde gecen kahverenginkismnda sivilce cikti nasl acyr emziriken sikintimz olmz ins. Cunku acisi fena olcak gibi

Canm cok yormamaya cals.kendini herfirsatinda yat uzan. Bende yikadm utuledm hurca koydm tasincgm icin dolaba yerlestremyrm.yavas yavas yaparsn cnm hic acele edipte kendinide cok yorma zaten iste yorlyrmssn yeterince
bilyrlr hamilesin nie okadr yuklnyrlr ki yada calsmyrlr canm

30.haftamda bende bir risk atlattim.2 doz vurundum iğneden. Biraz yakici bi iğne.ama gerekli bebis için.hareketlerini etkilemedi hicc.

Gecmedi daha bakalim insallah ilaclar ise yarar. Sen önümüzdeki hafta sonu bi uğra bencede aradığını bulabilirsin belki :) esimle gittik arabayla yoksa yuruyemezdim :)

İyi akşamlar kuzlar dün iş yerinde nazarageldim galiba hiç karnın buyumemiş hiç kilo almamışsın dediler akşam ayaklarımda ödem oldu çok moralim bozuldu şükür bugun hiç bişey olmadı
Evi temizlettim oğlumun kıyafetlerini yerleştirdim odası o kadar güzel olduki çıkmak gelmiyor içimden perdesi halısı gelsin burayada koyucam
Bunlarda haftaya baby showerda dağıtacagım anahtarlıklar

Eklentiler

• image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 119
Ya kızlar tam olarak çamasırımın geldiği yerde kemikler var ya iki yanda kasıklar işte orası çok ağrıyo hani cok bagdas kurarsında kalkınca agrır ya öyle adım atarken oturup kalkarken canımdan can gidiyor resmen var mı böyle olan

Canm gecms olsn okadr agrn varken birde temzlk mi yapmaya kalktn. Birak senden onemli mi iyi oldgn bir zamanda yaparsn
Canm temzlk baslams sende kolay gelsn yormadn yap aman dikkat edn az kaldi artk.
Kizlarrr bakin ben ne yaptim :)
Arya altta olacak tabide cekyata sığmadı :)
canm cok guzel olms :) gule gule kullanin :)

Gecmedi daha bakalim insallah ilaclar ise yarar. Sen önümüzdeki hafta sonu bi uğra bencede aradığını bulabilirsin belki :) esimle gittik arabayla yoksa yuruyemezdim :)
Ugramam mi :)) yada birini gonderirim arabaya binme yasagm var esim delirtck beni :))
canm odem mi bende alasi var istyken balon gibi sisyr elim ayagim ne yapcm bilmyrm tuz yemyrm ama yine ayni nazar duasi oku kendine gun icinde aklina geldikce. Cok tatli olmslar :)

Dün şişlik oluşunca araştırdımda biraz dinlenmek en iyi gelen şeymiş ayakları tuzlu suda bekletebilirsiniz diyolar ananas ve salatalık ödem attırıcıymış bide bol protein tüketimi diyor internetteki kaynaklar tabi hamilelikte olmasıda çok normalmiş
Ama gerçekten zorlayıcı bişeymiş ödem

Evet ananas gerçekten çok iyi ödem atma konusunda ben hamilelikten önce keşfetmiştim bir dönem çok faydasını gördüm. Geçen hafta yine aldım ananas her gün 1 dilim yedim gerçekten çok faydası oldu hatta bende eşime diyordum bak şişliklerim gitti diye demekki ananasmış nedeni şimdi düşününce farkettim ama aşırı tüketimi hamilelikte zararlı olabilir mi bilemiyorum günde 1 dilim yeterli tabi dr görüşüde almakta fayda var

Canm ben neler denyrm ama yok ya yine olyr bende normaldede olrdu az bisey gun icersnde ama hamileyken cok fazlalasti

Canım maşallah ya şimdiye kadar Yaptığın hazırlıkların hepsini çok beğenmiştim, bu bulutlar da tam benim zevkime hitap etti :) ben de bunun kapı süsünü yapmak istiyorum becerebilirsem. Sen d kendin mi yaptın? Bir de ben de bugün halı perde işi için gezdim baya ama içime sinen pek bişey bulamadım, olabilir dediklerimde çok pahalıydı. Mesela bi perde için 550 lira fiyat istediler, halı da ortalama 200 lira cicarıydı açıkcası bana Pahalı geldi.. Srn nasıl hallettin, nereden aldığını resimlerini falan paylaşırsan bana da süper fikir olur. Zevklerimiz benziyor çünkü :)

canım ben bu agrıyı ıkı aydır cekıyorum.sadece sol tarafımda yalnız....korkulacak bırşey değil dedı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…