- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.641
Şüphelendiğin bi durum varsa git görün benceŞu an baya doğum kasılması geliyo galiba. Adet olacakmış gibi bi ağrı. Karnımda sertleşiyo. Yalnız bi gelince 2-3 dk sürüyo bu kadar sürer mi ya
Fon kartonu aldim üçgen kestim kurdeleye yapistirdim. Harfleride çıktı aldim en fazla 2 tlye mal oldu :)
Hemde nasıl ben zaten yuruyemiyorum bile. Gece belimin agrisindan uyuyamadim kivramdim kalktim dolastim evin icinde.
Kabiz olmadimda canim acili yedim yemek aciliydi .annem dedi catlama olmustr ama cok.korktum .bide norml tuvalete oturdum baski oluyo.klozeti yaptrmamiz lazim hmn.zorlaniyorum.tek ciddi bisey olmasinda.bide bugun hareketi ciliz olunca panik.oldumKabiz mi oldun canim? Günde 3 lt su ic mutlaka benimde bi kere öyle oldu. Ondan sonra cok dikkat ettim. Birazda vucuttaki kan basincinin fazla olmasindan kaynaklanıyor
Kızlar sizinde beliniz ve sırtınız ağrıyo mu?
Ay ne güzel söyledin ne çok ihtiyacımız var masaja; benimkinden hayır yok valla anca söylensinAğrımazz mı hemde nasıllgündüz çok değil ama akşam ve özellikle gece çok ağrıyor benimde. Şöyle yüzüstü yatıp bol yağlı bir masaj lazım sırtlarımıza :) inşallah doğumdan sonra kocalarımız yada bir hayırsever yakınımız yapar artıkk
Bel agrin gecmedi mi hicq canm ilac ise yarar umarm.haber veriririm gidersem yakın zaten banada bel ağrılarım yüzünden dışarı çıkamıyorum ki yürüyemiyorum bile
Sıkstrlms zor canm bide hamilelgn son aylrndyz dikkat et tatlm cok yorma kendini.Aynen canım. Ben çalıştığım kurumun yıllık eğitimlerinden sorumluyum. Takvim 1 yıla bölünüyor ama bu sene 6 ayda yetiştirmeye çalıştığım için son aylar zor oluyor. Yinede yetiştiremiyırum
Masallah canm oglsuna :) minik ablayi yerim ben naslda sahiplenms kardesini :))hayrılı günler kızlar nasılsınız? biz bugün doktora gittik bebeğim iyi karın çevresini ölçtü kilosu az ama bu bişey ifade etmez bir kaç haftaya toparlar dedi damarın tıkalı ondan beslenmeyi etkiler ama sorun teşkil etmiyor dedi.. tansıynuna dikkat et eğer yüksek çıkarsa haberim olsun dedi.. sonra oğluşumun fotosunu çekti çok tatlı bişey bu kime benziyor acaba bence ablasına benziyor dedi fotoğrafı kızıma verdi oda bize vermiyor doktor bana verdi senin dedi size yok felan diyor :) üç hafta sonrasına tekrar cağırdı kontrole girmeden nst ye bağlanıcam hayırlsıı allahdan..
Canm cam alrsmda cok almam lazm ya isleri bitince atarm dedmBence cam al bardaklari canim plastik mi mika mi oluyo onlar kiriliyor hemen arkadasta ictik hep ustumuze dokuldu ben cam alip dualeyecem :)
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyo[QOUTE="Gizemm59, post: 40983566, member: 652578"]Canm uzme kendini olsn en azndan dogmda annen yaninda . eşler hep ayni takma kafana onlar hamilr olsa emnki 100 kati soylenrlerdi
canm benm allah razi olsn sagol baktgn icinGittim baktimm orda varya neler var neler plastik tabaklar, rengarenk peceteler, desenli masa örtüsü, kulahlar, bardaklar, karton stand falan ne ararsan yani doğum günü gelince kizima her seyi ordan alabilirim :)
Senin bardaklarada baktim 3 cesit vardi ayaklari pembe mavi kırmızı olan 10lu 8 tl bide böyle uzun ince vardi 6li 4 tl bide biraz daha büyük olanlari vardi 6li 5 tl. Persembe günü yenileri gelecek dedi daha farklı modellerde de gelecekmiş ama adam nasil seyler gelecegini bilmiyordu.
Bahsettigim ayaklari renkli olan ve uzun ince olanlarin resimlerini ekledim sana bak canim
canm gecms olsn dikkat et gogus agrisi cok kotu benmde gecen kahverenginkismnda sivilce cikti nasl acyr emziriken sikintimz olmz ins. Cunku acisi fena olcak gibiMerhaba kızlar iki gündür sağ göğsüm ağrıyordu herhalde süt oluyor falan diye düşündüm dün göğsüm kocaman şişti ve semsert oldu kızardı benim ateşim 39 lara çıktı akşam eşim gelince neden haber vermedin hastaneye giderdik dedi ben normal süt oluşuyor ondan böyle diye düşünüyordum doktorumu aradım yarın hemen gel dedi bugün röntgen felan çekildi enfeksiyon olmuş bana kalsa doktora falan gideceğim yok neyse antibiyotik felan verdi geçmezse gel genel cerrahi görsün dedi hamileliğim iyi geçiyor sıkıntım yok diye diye kendime nazar değdirdim son zamanlar gerçekten sıkıntılı oluyormuş
Canm cok yormamaya cals.kendini herfirsatinda yat uzan. Bende yikadm utuledm hurca koydm tasincgm icin dolaba yerlestremyrm.yavas yavas yaparsn cnm hic acele edipte kendinide cok yorma zaten iste yorlyrmssn yeterincedün gittim doktora çok iyi bu tempoma bu yorgunluguma ragmen o kilo almaya devam dediyo 2.200 olmuştu bir haftada 200 grm almış masum masum bakı çıkacagı günü bekliyoo . doktor temmuzu görmezsin dedi . bu gün o kadar yorgunum ki anlatamam size dün raporumu aldım bu gün iş yerine verdim . ayrıca bebişimin kıyafetlerinide yıkadım katladım hurca koydum. bir tek ütüsü kaldı . yarında odası boyanırsa herşey yavaş yavaş tamamlanmış olucak.
bilyrlr hamilesin nie okadr yuklnyrlr ki yada calsmyrlr canmşu iki gündür canımdan bezdim çok yoruldum .sabahtan beri inip çıktıgım merdivenin haddi hesabı yok .yorulmıyım hamileyim diyorum ama 2 dk işçilerin başından ayrılınca çalışmıyolar.kendimde yapamıyorum diye sinirleniyorum . herkeze kan kusturdum sabahtan beri.işçilerde bi dorsada kurtulsak demişlerdir.
.
post: 40992924, member: 672970"]Arkadaslar ben bu gün Dr gittim Bebişim I gördüm bebeğim 2 114 gr olmus bu arada 31+3 deyim erken doğum riskim vardı ama su an birsey yok gayet iyi dedi ama genede her ihtimale ciğer geliştirici iğne verdi size sorum olacak eğer bilen kullanan varsa bana cevap verebilir mi bu iğne yi vurulan var mı ve nasıl yan etkiler gördüler bebek haraketlerini azalttığı söyleniyor doğru mu
Bel agrin gecmedi mi hicq canm ilac ise yarar umarm.
Sıkstrlms zor canm bide hamilelgn son aylrndyz dikkat et tatlm cok yorma kendini.
Masallah canm oglsuna :) minik ablayi yerim ben naslda sahiplenms kardesini :))
Canm cam alrsmda cok almam lazm ya isleri bitince atarm dedm
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyoDun yeter ama dedim Bi tatli istedim diyo Ben bu kadar sey istemedim hamileligim boyunca İyiki esim hamile degil yoksa ben kafayi yemistim
Kızlar sizinde beliniz ve sırtınız ağrıyo mu?
Canm gecms olsn okadr agrn varken birde temzlk mi yapmaya kalktn. Birak senden onemli mi iyi oldgn bir zamanda yaparsnSelam kızlar iyi haftasonları.. Gece yine bel ağrısı çektim sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyoröğleyin kalktım kahvaltıdan sonra biraz evi topladım süpürdüm çamaşır falan pilim bitti yaparkende ara ara uzanıp belimi dinlendirmeme rağmen.. Off enerjik olup harıl harıl iş yapmak istiyorum; bir sürü iş var
Canm temzlk baslams sende kolay gelsn yormadn yap aman dikkat edn az kaldi artk.Valla bugün ben de öyleyim 1 iş yapıyorum 2 oturuyorum.Dinlene dinlene ama banyo wc yıkarken eğilmeden olmuyo o da karnı sıkıştırıyo yaw.neyse salı genel bahar temizlğine biri gelcek inşallah perde,cam,herşeyin altı çekilcek fln.yarın da halıları gönderiyorum yıkamaya..ufak tefek işleri önden halledeyim dedim bugün
canm cok guzel olms :) gule gule kullanin :)Kizlarrr bakin ben ne yaptim :)
Arya altta olacak tabide cekyata sığmadı :)
Ugramam mi :)) yada birini gonderirim arabaya binme yasagm var esim delirtck beni :))Gecmedi daha bakalim insallah ilaclar ise yarar. Sen önümüzdeki hafta sonu bi uğra bencede aradığını bulabilirsin belki :) esimle gittik arabayla yoksa yuruyemezdim :)
canm odem mi bende alasi var istyken balon gibi sisyr elim ayagim ne yapcm bilmyrm tuz yemyrm ama yine ayniİyi akşamlar kuzlar dün iş yerinde nazarageldim galiba hiç karnın buyumemiş hiç kilo almamışsın dediler akşam ayaklarımda ödem oldu çok moralim bozuldu şükür bugun hiç bişey olmadı
Evi temizlettim oğlumun kıyafetlerini yerleştirdim odası o kadar güzel olduki çıkmak gelmiyor içimden perdesi halısı gelsin burayada koyucam
Bunlarda haftaya baby showerda dağıtacagım anahtarlıklar
Canm gecms olsn okadr agrn varken birde temzlk mi yapmaya kalktn. Birak senden onemli mi iyi oldgn bir zamanda yaparsn
Canm temzlk baslams sende kolay gelsn yormadn yap aman dikkat edn az kaldi artk.
canm cok guzel olms :) gule gule kullanin :)
Ugramam mi :)) yada birini gonderirim arabaya binme yasagm var esim delirtck beni :))
canm odem mi bende alasi var istyken balon gibi sisyr elim ayagim ne yapcm bilmyrm tuz yemyrm ama yine ayninazar duasi oku kendine gun icinde aklina geldikce. Cok tatli olmslar :)
Dün şişlik oluşunca araştırdımda biraz dinlenmek en iyi gelen şeymiş ayakları tuzlu suda bekletebilirsiniz diyolar ananas ve salatalık ödem attırıcıymış bide bol protein tüketimi diyor internetteki kaynaklar tabi hamilelikte olmasıda çok normalmiş
Ama gerçekten zorlayıcı bişeymiş ödem
Canm cok sık girmyr artkssedass79 girmiyor mu bu aralar yoksa ben mi kaçırıyorum mesajlarını ???
Canm ben neler denyrm ama yok ya yine olyr bende normaldede olrdu az bisey gun icersnde ama hamileyken cok fazlalastiDün şişlik oluşunca araştırdımda biraz dinlenmek en iyi gelen şeymiş ayakları tuzlu suda bekletebilirsiniz diyolar ananas ve salatalık ödem attırıcıymış bide bol protein tüketimi diyor internetteki kaynaklar tabi hamilelikte olmasıda çok normalmiş
Ama gerçekten zorlayıcı bişeymiş ödem
Canım maşallah ya şimdiye kadar Yaptığın hazırlıkların hepsini çok beğenmiştim, bu bulutlar da tam benim zevkime hitap etti :) ben de bunun kapı süsünü yapmak istiyorum becerebilirsem. Sen d kendin mi yaptın? Bir de ben de bugün halı perde işi için gezdim baya ama içime sinen pek bişey bulamadım, olabilir dediklerimde çok pahalıydı. Mesela bi perde için 550 lira fiyat istediler, halı da ortalama 200 lira cicarıydı açıkcası bana Pahalı geldi.. Srn nasıl hallettin, nereden aldığını resimlerini falan paylaşırsan bana da süper fikir olur. Zevklerimiz benziyor çünkü :)İyi akşamlar kuzlar dün iş yerinde nazarageldim galiba hiç karnın buyumemiş hiç kilo almamışsın dediler akşam ayaklarımda ödem oldu çok moralim bozuldu şükür bugun hiç bişey olmadı
Evi temizlettim oğlumun kıyafetlerini yerleştirdim odası o kadar güzel olduki çıkmak gelmiyor içimden perdesi halısı gelsin burayada koyucam
Bunlarda haftaya baby showerda dağıtacagım anahtarlıklar
canım ben bu agrıyı ıkı aydır cekıyorum.sadece sol tarafımda yalnız....korkulacak bırşey değil dedı doktor.Ya kızlar tam olarak çamasırımın geldiği yerde kemikler var ya iki yanda kasıklar işte orası çok ağrıyo hani cok bagdas kurarsında kalkınca agrır ya öyle adım atarken oturup kalkarken canımdan can gidiyor resmen var mı böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?