- 31 Mayıs 2014
- 897
- 654
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.581
Şuan işdeyım calısyorum ama acayp kotuyum ızınde alamaıyorum cok canım yanıyo sol tarafım cok kotu ve sureklı kızım hareket edıyo baskı yapıyo normal mı bunlar ya daha cok erken degılmı erken dogum işaretcisi mi acaba panik yapdım
Cok cok gecmis olsun tez zamanda iyilesir ins.
[QUOevdede raall, post: 40988589, member: 232430"]idrar yollarımdaki enfeksiyondan kaynaklı olabılıcegını soyledı kasık ve karın kısmını sıcak tut dogumla alakalı bısey olmaz suan ıcın daha ıkı gun once gorustuk dedı bakalım canlar ıns gecer sızlıyo agrıdan gectı
canım benımde sagdaydı ama sola gectı artık gobegımde resmen bı tümsek varCanım panik yapma benim oğlumda hep sağımda toplanıyor ama dün benim içinde sıkıntılı bir gündü ateşim çıkmış ozaman herşey daha canını yakıyor insanın sen iltihap için gittinmi doktora seninde enfeksiyondan ateşin falan çıkmış olabilir aradınmı doktorunu
hayrılı günler kızlar nasılsınız? biz bugün doktora gittik bebeğim iyi karın çevresini ölçtü kilosu az ama bu bişey ifade etmez bir kaç haftaya toparlar dedi damarın tıkalı ondan beslenmeyi etkiler ama sorun teşkil etmiyor dedi.. tansıynuna dikkat et eğer yüksek çıkarsa haberim olsun dedi.. sonra oğluşumun fotosunu çekti çok tatlı bişey bu kime benziyor acaba bence ablasına benziyor dedi fotoğrafı kızıma verdi oda bize vermiyor doktor bana verdi senin dedi size yok felan diyor :) üç hafta sonrasına tekrar cağırdı kontrole girmeden nst ye bağlanıcam hayırlsıı allahdan..
Bende ishal olmustum aynen doguruyorum sandiydimhep o seftaliler yuzunden yine basladim yemeye
idrar yollarımdaki enfeksiyondan kaynaklı olabılıcegını soyledı kasık ve karın kısmını sıcak tut dogumla alakalı bısey olmaz suan ıcın daha ıkı gun once gorustuk dedı bakalım canlar ıns gecer sızlıyo agrıdan gectı
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyo[QOUTE="Gizemm59, post: 40983566, member: 652578"]Canm uzme kendini olsn en azndan dogmda annen yaninda . eşler hep ayni takma kafana onlar hamilr olsa emnki 100 kati soylenrlerdi
Doktor ablaya jest yapmış. Hem kıskanmazda kaedeşini kalsın resmi :) neden damar tıkanmış canım. Kan sulandırıcı kullanıyor musun
zaten insanın karnı ağrıyor bide kuzular bağırsakların üstünde tepinince fena yani
Dediğin gibi sen ayakları sıcak tut canım. Bol bol su iç. Geçmiş olsun
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyoDun yeter ama dedim Bi tatli istedim diyo Ben bu kadar sey istemedim hamileligim boyunca İyiki esim hamile degil yoksa ben kafayi yemistim
canım benımde sagdaydı ama sola gectı artık gobegımde resmen bı tümsek varkasık ağrım hıc gecmedı pazartesı gıdıcem devam ederse
canım bana soylemedı asada falan dıye acıkcası ıkı hafta sonra kontrole gıdıcem ozaman soyler herhaldeGeçen kontrolde baş aşağı dönmüştü hareketleri çok azalmıştı ama bu hafta içerde harp var yürürken sancı giriyor tekrar başı yukarı dönmüş tospamın :)iyice büyüdüler artık canımızı yakıyorlar
Gözün Aydın iyi olsunda kilosu az olsun boşver. Ya beni nst ye bağlamadı geçen salı gittim 1 ay sonra gel dedi acil bişey olmazsa dedi heralde doğurmaya giderim 1 ay sonrahayrılı günler kızlar nasılsınız? biz bugün doktora gittik bebeğim iyi karın çevresini ölçtü kilosu az ama bu bişey ifade etmez bir kaç haftaya toparlar dedi damarın tıkalı ondan beslenmeyi etkiler ama sorun teşkil etmiyor dedi.. tansıynuna dikkat et eğer yüksek çıkarsa haberim olsun dedi.. sonra oğluşumun fotosunu çekti çok tatlı bişey bu kime benziyor acaba bence ablasına benziyor dedi fotoğrafı kızıma verdi oda bize vermiyor doktor bana verdi senin dedi size yok felan diyor :) üç hafta sonrasına tekrar cağırdı kontrole girmeden nst ye bağlanıcam hayırlsıı allahdan..
canlar günaydın bu gece cok kotu adet sancısı gıbı bı sancım oldu ılk defa bacaklarıma kadar vurdu cok koacziyetimden tuydum neden oldu bılmıyorumve hala dahada devam edıyo
Gecmis olsun canim banada oluyodu arada bebegin durumundan mi diye sordum rahim doguma hazirlaniyo demisti indaallah oyle biseydir korma cok gecmis olsuncanım sebebı ne acaba boyle olmasının
Cok rahattım sımdıye kadar gıt gıte boyle bı agırlasıyorum mıgdem bulantısı kasık agrısı son haftalarda ne yapcaz canım bılmıyorumGecmis olsun canim banada oluyodu arada bebegin durumundan mi diye sordum rahim doguma hazirlaniyo demisti indaallah oyle biseydir korma cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar iki gündür sağ göğsüm ağrıyordu herhalde süt oluyor falan diye düşündüm dün göğsüm kocaman şişti ve semsert oldu kızardı benim ateşim 39 lara çıktı akşam eşim gelince neden haber vermedin hastaneye giderdik dedi ben normal süt oluşuyor ondan böyle diye düşünüyordum doktorumu aradım yarın hemen gel dedi bugün röntgen felan çekildi enfeksiyon olmuş bana kalsa doktora falan gideceğim yok neyse antibiyotik felan verdi geçmezse gel genel cerrahi görsün dedi hamileliğim iyi geçiyor sıkıntım yok diye diye kendime nazar değdirdim son zamanlar gerçekten sıkıntılı oluyormuş
Canimben hamile kalfig anda badliyorm kusmaya dogyma gidene kafar yedigimi cikariyorum cok yukarida olur brnim bebekler yqtamak yok oturarak uyuyorum annelik zor vesdelam Rabbim dunyadada ahirettede ecrini versinCok rahattım sde dogumkadar gıt gıte boyle bı agırlasıyorum mıgdem bulantısı kasık agrısı son haftalarda ne yapcaz canım bılmıyorum
amın canım benım yaCanimben hamile kalfig anda badliyorm kusmaya dogyma gidene kafar yedigimi cikariyorum cok yukarida olur brnim bebekler yqtamak yok oturarak uyuyorum annelik zor vesdelam Rabbim dunyadada ahirettede ecrini versin
Cok gecmis olsun canimKızlar cok üzgünüm gecen hfta yatmıştım erken doğum riskinden yatmstım dün yine yattm bugun kendi istegimle cktım benm ritim bozuklugum var agri serumu takildi komaya grdim kalp carpintisindan bayiliyodum zor yetstiler hemsireler kestiler serumu mecbur ama nst de hafif sancilarim ckiyo doktor yapcak biseyim yok diyo carpntn var veremiorum serum diyo bnde cok strese grdim kendi riamla cktm hastaneden nolur dua edin bana bu mubarek gecede erken dogum olmasnncok korkuyorum bunalima grdim allah rizasi icin bnide dualariniza alin doktorum ilgisiz ilacta yazmadi cikmamida istemedi moralimide bozdu cocuk senn diyo erken dogum olursa karsmam diyo off kndimi cok kotu hssediyorum bi akil bi moral verin nolur
Canim kizim tam iki yasinda:) ayagimkızın kaç yaşında :)
ayağın nasıl oldu canım?
Bak ne iyi iste en ideal pozisyondaymis bebegin:) hadi insallah normal olur canim istedigin gibi.Canm banadq hemsire sirti sol tarfta demsti aile hekmlignde kalp etsini dinltrkn doktrda ultsrynda gostrriken soluma gtryr :) umarim normal dogum olur
Sorma aslında iyi bi doktor ama fazla açık sözlü bakalım nolcakgeçmiş olsun canım bişey olmaz inş senin dr da ne tuhaf ya hamileye dnir mi bu kötü hber tellali ilgiçmiş he
Olabilir zaten sürekli yer değiştirşyo yeri daraldığı için çok fazla eğilip kalkma dopuma az kalmış sonuçta inşallah bişi olmasCanım valla belim falan cok kotu ama soyle bısey oldu ben hep kızımı sagda daha yogun hıssedıyodum ama dun sola gectı suan sol tarafımda ve asada acaba ondan mı bılemedım
Saolasn cnm acilmam yok nst de 1 2dalgalanma ckti duzenli deil bebek dahaca dogum kanalinada grmemis cok stres yaptm hastanede helede o carpintidan snra ölüyorum sandm pazartesi bi kardiyolaga gdicem snrada bska bi kadn dogumcuya agrm yok arada bebegim toplaniyo ama hareketli bi bebek hafif belim agriyo arada oda normal geliyo bna duzenli bi agrim yok hastanede stresten duramadm doktorumda ilgisizdi guvenmedm ona cktm kendi rizamla rabbm buyukturCok gecmis olsun canimbaska bir hastane yok mu oraya gitsen baska doktora? Bu isin bir cesit ilaci mi varmis? Yada bir ilac varsa ayni anda kalp icin bisey veremiyorlar mi? Bu kadar kalp hastasi kadin dogum yapiyor hicmi cozum uretemiyorlar ya??? Baska yere gitsen cozum bulurlar belki. Sen iyice kipirdamadan yat canim. Duzensiz sanciysa olabilir bu zamanlarda duzenli olmadiktan sonra dogum sancisi degil
Diye biliyorum. Acilman filan yoksa hele hic korkma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?