- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.601
canım düğünüm için yapmıştım en son 2 yıl önce. 120 tane yuvarlak sticker için 30 tl almştı benden. şimdi de çok pahalandığını sanmıyorum. tasarlamasını da onlara yaptırırsan ek para alıyor, ben yaptığımı götürüp bunu basın diycem.
şimdi oğluş için hazırladım ama son zamanlar gidip çıktı alcam.
Merhaba kızlar iki gündür sağ göğsüm ağrıyordu herhalde süt oluyor falan diye düşündüm dün göğsüm kocaman şişti ve semsert oldu kızardı benim ateşim 39 lara çıktı akşam eşim gelince neden haber vermedin hastaneye giderdik dedi ben normal süt oluşuyor ondan böyle diye düşünüyordum doktorumu aradım yarın hemen gel dedi bugün röntgen felan çekildi enfeksiyon olmuş bana kalsa doktora falan gideceğim yok neyse antibiyotik felan verdi geçmezse gel genel cerrahi görsün dedi hamileliğim iyi geçiyor sıkıntım yok diye diye kendime nazar değdirdim son zamanlar gerçekten sıkıntılı oluyormuş
CANM İNŞ. İSTEDGN GİBİ OLSN HERŞEY. AYNEN TAKIPTA CANINI SIKMA ŞİMDİDEN
Merhaba kızlar iki gündür sağ göğsüm ağrıyordu herhalde süt oluyor falan diye düşündüm dün göğsüm kocaman şişti ve semsert oldu kızardı benim ateşim 39 lara çıktı akşam eşim gelince neden haber vermedin hastaneye giderdik dedi ben normal süt oluşuyor ondan böyle diye düşünüyordum doktorumu aradım yarın hemen gel dedi bugün röntgen felan çekildi enfeksiyon olmuş bana kalsa doktora falan gideceğim yok neyse antibiyotik felan verdi geçmezse gel genel cerrahi görsün dedi hamileliğim iyi geçiyor sıkıntım yok diye diye kendime nazar değdirdim son zamanlar gerçekten sıkıntılı oluyormuş
Canim kizim tam iki yasinda:) ayagim
Cok daha iyi o alci gibi seyi giyiyorum o da yamuk yumuk yurutuyor beni zaten denge bozuktu gobekten simdi iyice sakar oldum:):)
Sonuna kadar seyretmenizi öneriyorum canlarım
Bu adam çok iyi bir doktor ben hep bunun videolarını izliyorum, güldür güldür deki kem gözlü şevket gibi keşşkee benim doktorum olsaaa
Çok geçmiş olsuninş atlatırsın
Geçmiş olsun. Göğüs ucundaki beyaz şeyleri temizlemiş miydin? Onlara dokunmayın diyorlar
Sonuna kadar seyretmenizi öneriyorum canlarım
Çok geçmiş olsun umarım geçer.Umarım bol bol sütün olacağının bi işaretidir :)Yok canım dokunmadım hatta doktorum son kontrolümde göğüs uçlarına ve çocuğun çıkacağı noktaya hergün zeytinyağı sür demişti ben buna bile başlamamıştım zaten tam ucu değil siyah bölgeden sonrası taş gibi sertleşti süt kanalları genişlemiş doktor çok erken başlamış dedi enfeksiyon olmuş. Hatta röntgeni çeken doktor başka çocuğun varmı genelde emziren annelerde oluyor dedi :)
Benimde ayni canim.enerjim bitik.bugun bnmkide pek sessiz korkuyom bekliom iki vursun diye.Selam kızlar iyi haftasonları.. Gece yine bel ağrısı çektim sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyoröğleyin kalktım kahvaltıdan sonra biraz evi topladım süpürdüm çamaşır falan pilim bitti yaparkende ara ara uzanıp belimi dinlendirmeme rağmen.. Off enerjik olup harıl harıl iş yapmak istiyorum; bir sürü iş var
Otur oturduğun yerdeSelam kızlar iyi haftasonları.. Gece yine bel ağrısı çektim sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyoröğleyin kalktım kahvaltıdan sonra biraz evi topladım süpürdüm çamaşır falan pilim bitti yaparkende ara ara uzanıp belimi dinlendirmeme rağmen.. Off enerjik olup harıl harıl iş yapmak istiyorum; bir sürü iş var
Yormayın kendinizi olduğu kadar. benimde Halılar var kayınvalidemler geliyo yarın perşembeye kadar kalacaklar onlar gitsinde öyle vericemValla bugün ben de öyleyim 1 iş yapıyorum 2 oturuyorum.Dinlene dinlene ama banyo wc yıkarken eğilmeden olmuyo o da karnı sıkıştırıyo yaw.neyse salı genel bahar temizlğine biri gelcek inşallah perde,cam,herşeyin altı çekilcek fln.yarın da halıları gönderiyorum yıkamaya..ufak tefek işleri önden halledeyim dedim bugün
Amaaan benim kayınvalide hep benimle birlikte yaşıyoz eli ayağı tutuyo şükür de temizliğe hiç faydası yok bazen kızıyorum içten içe de bişi denmiyo oğlu da laf söyletmez zaten.Neyse ki günlük yemeğimi yapıyo ona da şükür 1 yük alıyo en azından üstümden sağolsun şimdi de yemek yapıyo gene mutfaktaYormayın kendinizi olduğu kadar. benimde Halılar var kayınvalidemler geliyo yarın perşembeye kadar kalacaklar onlar gitsinde öyle vericem
Haklısın canım da uzun süredir zatrn bişey yapmıyorum sıkıntı veriyor.. Eşimde kalk biraz enerjik ol diye söyleniyor. bugünde gelmiş ne gerek var temizliğe yatsana diyor ne istediği belli değilOtur oturduğun yerde
İş yapmanın sonu yok enerjini doğuma sakla
Dayaklıksınız he yatın dinlenin keyfinize bakın o işler illa yapılır zaten
Kız benimki iyki uzak böyle iyiyiz yakın olsa tam eski kafa herşeye karışır eşimde annesinin dediğine güvenir.Amaaan benim kayınvalide hep benimle birlikte yaşıyoz eli ayağı tutuyo şükür de temizliğe hiç faydası yok bazen kızıyorum içten içe de bişi denmiyo oğlu da laf söyletmez zaten.Neyse ki günlük yemeğimi yapıyo ona da şükür 1 yük alıyo en azından üstümden sağolsun şimdi de yemek yapıyo gene mutfakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?