2015 Temmuz Anneleri

anladım cnm bende düşünyorum bazı şeyler ama kararsızım

Geçmiş olsun. Göğüs ucundaki beyaz şeyleri temizlemiş miydin? Onlara dokunmayın diyorlar

CANM İNŞ. İSTEDGN GİBİ OLSN HERŞEY. AYNEN TAKIPTA CANINI SIKMA ŞİMDİDEN

dün gittim doktora çok iyi bu tempoma bu yorgunluguma ragmen o kilo almaya devam dediyo 2.200 olmuştu bir haftada 200 grm almış masum masum bakı çıkacagı günü bekliyoo . doktor temmuzu görmezsin dedi . bu gün o kadar yorgunum ki anlatamam size dün raporumu aldım bu gün iş yerine verdim . ayrıca bebişimin kıyafetlerinide yıkadım katladım hurca koydum. bir tek ütüsü kaldı . yarında odası boyanırsa herşey yavaş yavaş tamamlanmış olucak.

Gecmis olsun canim umarim önemli bir sey degildir

Canim kizim tam iki yasinda:) ayagim
Cok daha iyi o alci gibi seyi giyiyorum o da yamuk yumuk yurutuyor beni zaten denge bozuktu gobekten simdi iyice sakar oldum:):)

Ayy yerim bicir bicirdir o simdi :)
Peki siz ona türkçe mi ingilizce mi öğretiyorsunuz ?

Aman ağrısı olmasinda ayaginin doguma kadar iyilessin bide.

şu iki gündür canımdan bezdim çok yoruldum .sabahtan beri inip çıktıgım merdivenin haddi hesabı yok .yorulmıyım hamileyim diyorum ama 2 dk işçilerin başından ayrılınca çalışmıyolar.kendimde yapamıyorum diye sinirleniyorum . herkeze kan kusturdum sabahtan beri.işçilerde bi dorsada kurtulsak demişlerdir.
.

Geçmiş olsun. Göğüs ucundaki beyaz şeyleri temizlemiş miydin? Onlara dokunmayın diyorlar

Yok canım dokunmadım hatta doktorum son kontrolümde göğüs uçlarına ve çocuğun çıkacağı noktaya hergün zeytinyağı sür demişti ben buna bile başlamamıştım zaten tam ucu değil siyah bölgeden sonrası taş gibi sertleşti süt kanalları genişlemiş doktor çok erken başlamış dedi enfeksiyon olmuş. Hatta röntgeni çeken doktor başka çocuğun varmı genelde emziren annelerde oluyor dedi :)

Çok geçmiş olsun umarım geçer.Umarım bol bol sütün olacağının bi işaretidir :)

Selam kızlar iyi haftasonları.. Gece yine bel ağrısı çektim sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor öğleyin kalktım kahvaltıdan sonra biraz evi topladım süpürdüm çamaşır falan pilim bitti yaparkende ara ara uzanıp belimi dinlendirmeme rağmen.. Off enerjik olup harıl harıl iş yapmak istiyorum; bir sürü iş var

Benimde ayni canim.enerjim bitik.bugun bnmkide pek sessiz korkuyom bekliom iki vursun diye.

Otur oturduğun yerde
İş yapmanın sonu yok enerjini doğuma sakla
Dayaklıksınız he yatın dinlenin keyfinize bakın o işler illa yapılır zaten

Valla bugün ben de öyleyim 1 iş yapıyorum 2 oturuyorum.Dinlene dinlene ama banyo wc yıkarken eğilmeden olmuyo o da karnı sıkıştırıyo yaw.neyse salı genel bahar temizlğine biri gelcek inşallah perde,cam,herşeyin altı çekilcek fln.yarın da halıları gönderiyorum yıkamaya..ufak tefek işleri önden halledeyim dedim bugün

Yormayın kendinizi olduğu kadar. benimde Halılar var kayınvalidemler geliyo yarın perşembeye kadar kalacaklar onlar gitsinde öyle vericem

Yormayın kendinizi olduğu kadar. benimde Halılar var kayınvalidemler geliyo yarın perşembeye kadar kalacaklar onlar gitsinde öyle vericem
Amaaan benim kayınvalide hep benimle birlikte yaşıyoz eli ayağı tutuyo şükür de temizliğe hiç faydası yok bazen kızıyorum içten içe de bişi denmiyo oğlu da laf söyletmez zaten.Neyse ki günlük yemeğimi yapıyo ona da şükür 1 yük alıyo en azından üstümden sağolsun şimdi de yemek yapıyo gene mutfakta

Otur oturduğun yerde
İş yapmanın sonu yok enerjini doğuma sakla
Dayaklıksınız he yatın dinlenin keyfinize bakın o işler illa yapılır zaten
Haklısın canım da uzun süredir zatrn bişey yapmıyorum sıkıntı veriyor.. Eşimde kalk biraz enerjik ol diye söyleniyor. bugünde gelmiş ne gerek var temizliğe yatsana diyor ne istediği belli değil

Kız benimki iyki uzak böyle iyiyiz yakın olsa tam eski kafa herşeye karışır eşimde annesinin dediğine güvenir.
Ilk kızımda gelip güya yardım olsun diye yanımda kaldı 60 yaşındaki kadının ne faydası olcak Kalkıp kahvaltıyı hazırlamıştım. Çocuk hastaneden geldi bi baktım çıplak etmiş avuç avuç tuz sürüyo vucüduna Şubat Ay'ı ev buz gibi elektirikliyle ısınıyorduk. Hiç unutmam o yüzden eşime mümkünse doğumumda senin annen hiç uğramasın dedim oda anladı zaten artık kimseyi karıştırmıyo. Boşver işte yapmasın yardımda etmesin karışmasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…