- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.681
Bnde bugun gece adet sancisi gbi agri cektim belim kasiklarim oyle agriyoki ilk defa boyle oldu.gece ustumu aciyorum gobegim fln acilmisti. Sanirim.ondan oldu.sardim iyice battaniyetle fln.azcik daha iyiyim.ginde bir iciyorum.magnezyumu ama ikiye cikarabilirim.boyle olursa.erknden gelmesinde bebeklerGünaydın kizlarrr
Nasilsiniz bebisler nasil?
Ben bu gece yine bel agrisindan kivrandim. Kalkip yürüdüm evin içinde çok zorlanıyorum umarim magnezyum ilaci işe yaramaya baslar artik.
Ya kızlar tam olarak çamasırımın geldiği yerde kemikler var ya iki yanda kasıklar işte orası çok ağrıyo hani cok bagdas kurarsında kalkınca agrır ya öyle adım atarken oturup kalkarken canımdan can gidiyor resmen var mı böyle olan
Cok tatlilar gule.gule.kullanin canm oda.fotolarinida beklyrz :)Kızlar bunlarda oğluşumun oda süsleri ve hediyeliği....Flamayı hastanede başucumdada kullanıcam sonra odasına alıcam..Oda tam yerleşsin resımlerınıde göndericem..
Aynen cnm dun bende disari ciktm ben yanyrm diorm.kimsede cit.yok dedm.benm.anormal olan tamm :))Canımsınn saoll gizemcim...yemek hiç yiyemedıgım için doktor serumla besledi 10 gümdür ama şimdi bulantılarım geçti normale döndümm,sende sıcaklar ıyıce baslamadan ayrıl,cidden cok bunaltıyor,dün az dısarı cıkayım dedim ruhu teslim ediyordummm,zaten sıcak olmasada bı hararet var bunyede:))))
Dün şişlik oluşunca araştırdımda biraz dinlenmek en iyi gelen şeymiş ayakları tuzlu suda bekletebilirsiniz diyolar ananas ve salatalık ödem attırıcıymış bide bol protein tüketimi diyor internetteki kaynaklar tabi hamilelikte olmasıda çok normalmiş
Ama gerçekten zorlayıcı bişeymiş ödem
Evet ananas gerçekten çok iyi ödem atma konusunda ben hamilelikten önce keşfetmiştim bir dönem çok faydasını gördüm. Geçen hafta yine aldım ananas her gün 1 dilim yedim gerçekten çok faydası oldu hatta bende eşime diyordum bak şişliklerim gitti diye demekki ananasmış nedeni şimdi düşününce farkettimama aşırı tüketimi hamilelikte zararlı olabilir mi bilemiyorum günde 1 dilim yeterli tabi dr görüşüde almakta fayda var
Günaydınnnnn kızlarrrr,10 gün önceki mikrobik kabusdan sonra hergün 2 saat serum yedim,dün bitti çok şükür...serumda benı çok sersem yaptı,düzenim yoktu hiç o yüzden giremedim..İlginiz için çooookkk tşk ederimmmmm..Doktor 3 günde bir kontrole çağırdı 10 gündür,hastanenin demirbaşı oldum ıyıce:)))Şu an çok iyiyim,bizim oğlanda 2 gün önce 2350 gramdı..Yemekde yıyemıyordum ama bu adam benı sömürüyor son hız:)
25 mayısda rahım uzunlugunu ölçecek doktor ultrasonla,karından değil ama alttan olan ultrasonla:)))
Ordayken 36 haftalık hastası acil sezeryana gelmişti,beklememiş,çok heyecanlandım ,3 hafta kaldı 36 nın bitmesine,artık bebişlerimize kavusmamıza çok az kaldı...ÖZellikle suyuna dikkat et dedi...Normal akıntının dısında şeffaf bi sıvı gelırse,az da olsa haberım olsun dedi...NOrmal akıntıdan ayrıabilirsem söylerim tabi:))BU haftadan sonra bende artık işe gitmiycem,sıcaklarda çok zor oluyor,serin serin evimizde oturalım yoksa sıcakda bunaldıkca rrken doguma davetıye cıkartırız...
Aynen cnm dun bende disari ciktm ben yanyrm diorm.kimsede cit.yok dedm.benm.anormal olan tamm :))
Cok guzeller mutlulukla kullanin :)Kızlar bunlarda oğluşumun oda süsleri ve hediyeliği....Flamayı hastanede başucumdada kullanıcam sonra odasına alıcam..Oda tam yerleşsin resımlerınıde göndericem..
Bende ilk günden bu yana hep endişedeyim. Az kaldı çok şükür.Bende uyanyrm canm.alskanlk oldu benmki benm oglan hic rahatsz etmyr beni bende endiselnyrm acikcasi harektleri nie oyle kuvvetli degl die pek sakin ama sorunu olsa doktr soylerdi amaan kafamda deli sorular dogsada bir gorsem artk icim rahatlasa
Valla ben alıştım bazen normal koltuğa oturamıyorum o derece ağrım oluyo hiç endişelenme hamilelikte çok sık karşılaşılan bi durum.Bide canim bnflde iki gundur saga sola donunce kasiklarim yirtilcak gbi oluyo acaba dedim ondanmi oldu o kdr korktumki dun agladim bi ton.snra esim geldi biraz cikolata fln yedim biraz sag tarafimda bi hareketlilik olunca icim raht etti.acili yemek ten snra wc ye gidince yandi sanki bnm makat bolgem.bi daha olmadi ama korkuyom tuvalate gitmeye.ilk defa olunca insan cok korkuyo.
Canım nereden aldın çok güzellerrrrKızlar bunlarda oğluşumun oda süsleri ve hediyeliği....Flamayı hastanede başucumdada kullanıcam sonra odasına alıcam..Oda tam yerleşsin resımlerınıde göndericem..
Bnde ilk hamilelik cok.korkuyorum izne ayrilmama 3 hfta var okul bitiyo bnm izin basliyo.Valla ben alıştım bazen normal koltuğa oturamıyorum o derece ağrım oluyo hiç endişelenme hamilelikte çok sık karşılaşılan bi durum.
Ben bu ara günde 1 posta ağlıyorum. Bi karnıma sancı giriyo korkup ağlıyorum, bi duygulanıp ağlıyorum....Öyle hallerdeyim
Bendeeee ev ayri sicak disarsi ayriBen evdede yanmaya başladım, dün akşam kocama ev fazla mı sıcak dedim, yooo hayatım hatta serin biraz dedi :/ Ofistede sürekli sıcaklıyorum, şansa klimanın bir çıkışı hemen üstümde istediğim gibi ayarlayabiliyorum...
canım benim bebiş de hiiç rahatsız etmiyo geceleri.hatta bazen uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. rahatsız olmuyorum ama psikolojik olarak dönüyorum.yoksa hiç rahatsızlık vermiyo banaBende uyanyrm canm.alskanlk oldu benmki benm oglan hic rahatsz etmyr beni bende endiselnyrm acikcasi harektleri nie oyle kuvvetli degl die pek sakin ama sorunu olsa doktr soylerdi amaan kafamda deli sorular dogsada bir gorsem artk icim rahatlasa
Canm cok yorma kendini bende dun yurudm ayni seyler oldu artik agrlr tasimada zorlanyrz ondn sıkma canini dinlen bol bolKizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu.bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
Banada canm hani diorlr ya harektlerine uyanyrm.ben hic uyanmdm daha yani gun icindede oyle sert hareketleri yok. Diorm bazen sorn bizde mi ama olsa doktr soyler iyice paranoyak oldm yaw. Goremeynce insan paniklyr istecanım benim bebiş de hiiç rahatsız etmiyo geceleri.hatta bazen uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. rahatsız olmuyorum ama psikolojik olarak dönüyorum.yoksa hiç rahatsızlık vermiyo bana
yok canım sanmıyorum ya ben kendimi şçyle teselli ediyorum. doğduğunda da sakin bi bebek olacak diyorumBanada canm hani diorlr ya harektlerine uyanyrm.ben hic uyanmdm daha yani gun icindede oyle sert hareketleri yok. Diorm bazen sorn bizde mi ama olsa doktr soyler iyice paranoyak oldm yaw. Goremeynce insan paniklyr iste
:)) ins. Oyle olurlr yaw bende edym bari artik oyle :))yok canım sanmıyorum ya ben kendimi şçyle teselli ediyorum. doğduğunda da sakin bi bebek olacak diyorumbenim de hareketli ama sert hareketleri yok yani
Gunaydınn:))iyiyiz canımm çok şükürrr...doktor bana magnezyumu hergun verdıgınden beri,ağrım sızım çok olmuyor..yalnız geçen gün magnezyum dıasporalim bitti diye annemın magvıtalmiydi neydı ondan aldım..hem tadı çok kötü hemde hiç bişe yaramıyor...daha hafıf sankrım magnezyum mıktarı...
Bnde bugun gece adet sancisi gbi agri cektim belim kasiklarim oyle agriyoki ilk defa boyle oldu.gece ustumu aciyorum gobegim fln acilmisti. Sanirim.ondan oldu.sardim iyice battaniyetle fln.azcik daha iyiyim.ginde bir iciyorum.magnezyumu ama ikiye cikarabilirim.boyle olursa.erknden gelmesinde bebekler
Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu.bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?