2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kizlarrr
Nasilsiniz bebisler nasil?
Ben bu gece yine bel agrisindan kivrandim. Kalkip yürüdüm evin içinde çok zorlanıyorum umarim magnezyum ilaci işe yaramaya baslar artik.
Bnde bugun gece adet sancisi gbi agri cektim belim kasiklarim oyle agriyoki ilk defa boyle oldu.gece ustumu aciyorum gobegim fln acilmisti. Sanirim.ondan oldu.sardim iyice battaniyetle fln.azcik daha iyiyim.ginde bir iciyorum.magnezyumu ama ikiye cikarabilirim.boyle olursa.erknden gelmesinde bebekler

Benm 2 ay önce başlamıştı bazen ağrıyordu şimdi tekrar başladı bazen yürürken zorluyor ama okadar fazla değil benmki dr uma sordum herzamanki gibi normal dedi.. Neyseki anormal bir ağrı yaşamıyormuşuz vücut kendini doğuma hazırlıyor artık sabredicezz kuzular gelene kadar..

Aynen cnm dun bende disari ciktm ben yanyrm diorm.kimsede cit.yok dedm.benm.anormal olan tamm :))

Kızlar ananasın ödem atıcı etkisi var birçok rejimde veriliyor bu etkisi nedeniyle, ve ben çok severim ancak hamileliğin başında nelere dikkat etmeliyim diye baktığımda birçok kültürde ananasın hamileliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye tavsiye edildiğini okumuştum... Günde 1 dilimin falan tabii ki zararı olmaz ama aklınızda olsun :) Bende 36-37. hafta bitsin diye bekliyorum... Kendime ananas kürü yapıcam

Sedacım oh =) eksikliğini hissettim yaaaaa... Bak nerelere geldik, artık geri sayımdayız :) Ben 30. hafta bitip son 10 diye söylediğimde bir heyecanlandım... Sende toparlanmışsın sevindim, oğluşada maşallah :)
Bu arada süslere falanda bayıldım hem sade hem şık olmuş :) Benimde işteki son 2 haftam aysonunda izine çıkıyorum...

Aynen cnm dun bende disari ciktm ben yanyrm diorm.kimsede cit.yok dedm.benm.anormal olan tamm :))

Ben evdede yanmaya başladım, dün akşam kocama ev fazla mı sıcak dedim, yooo hayatım hatta serin biraz dedi :/ Ofistede sürekli sıcaklıyorum, şansa klimanın bir çıkışı hemen üstümde istediğim gibi ayarlayabiliyorum...

Bende uyanyrm canm.alskanlk oldu benmki benm oglan hic rahatsz etmyr beni bende endiselnyrm acikcasi harektleri nie oyle kuvvetli degl die pek sakin ama sorunu olsa doktr soylerdi amaan kafamda deli sorular dogsada bir gorsem artk icim rahatlasa
Bende ilk günden bu yana hep endişedeyim. Az kaldı çok şükür.

Valla ben alıştım bazen normal koltuğa oturamıyorum o derece ağrım oluyo hiç endişelenme hamilelikte çok sık karşılaşılan bi durum.
Ben bu ara günde 1 posta ağlıyorum. Bi karnıma sancı giriyo korkup ağlıyorum, bi duygulanıp ağlıyorum.... Öyle hallerdeyim

Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu. bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun

Bnde ilk hamilelik cok.korkuyorum izne ayrilmama 3 hfta var okul bitiyo bnm izin basliyo. doktorum gitti diger doktr izinde kimse de yok hepsi boyle ust uste gelince stres oldum .korktuklarimizla imtihan etmesin Allahim

Bendeeee ev ayri sicak disarsi ayri birde odem iyicr artmaya basladi bende eller ayaklar balon gibi. İs yerimdr klima yom devlet dairesi iste yancm kesin nekadr dayanrm bilmyrm.

Bende uyanyrm canm.alskanlk oldu benmki benm oglan hic rahatsz etmyr beni bende endiselnyrm acikcasi harektleri nie oyle kuvvetli degl die pek sakin ama sorunu olsa doktr soylerdi amaan kafamda deli sorular dogsada bir gorsem artk icim rahatlasa
canım benim bebiş de hiiç rahatsız etmiyo geceleri.hatta bazen uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. rahatsız olmuyorum ama psikolojik olarak dönüyorum.yoksa hiç rahatsızlık vermiyo bana

Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu. bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
Canm cok yorma kendini bende dun yurudm ayni seyler oldu artik agrlr tasimada zorlanyrz ondn sıkma canini dinlen bol bol

canım benim bebiş de hiiç rahatsız etmiyo geceleri.hatta bazen uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. rahatsız olmuyorum ama psikolojik olarak dönüyorum.yoksa hiç rahatsızlık vermiyo bana
Banada canm hani diorlr ya harektlerine uyanyrm.ben hic uyanmdm daha yani gun icindede oyle sert hareketleri yok. Diorm bazen sorn bizde mi ama olsa doktr soyler iyice paranoyak oldm yaw. Goremeynce insan paniklyr iste

Banada canm hani diorlr ya harektlerine uyanyrm.ben hic uyanmdm daha yani gun icindede oyle sert hareketleri yok. Diorm bazen sorn bizde mi ama olsa doktr soyler iyice paranoyak oldm yaw. Goremeynce insan paniklyr iste
yok canım sanmıyorum ya ben kendimi şçyle teselli ediyorum. doğduğunda da sakin bi bebek olacak diyorum benim de hareketli ama sert hareketleri yok yani

Bende şu an günde 1 tane kullaniyorum ama persembe günü randevum var soyliycem bakalim cok kotuyum yani bu kadar agri normal olamaz.

Evett usutmemek gerek gecen.gün benimde bacagim acikta kalmisti usumus sonra bi kramp girdi neye ugradigimi sasirdim. Ama çok hararet basiyo geceleri ter icinde kaliyorum. Her sabah kendimi dusa atiyorum.

Benim cok oluyor donerken falan kasiklarimda iğne batiriyorlar sanki. Ama normal sonucta büyük bi baskı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…