- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.701
sizlerin çok az kaldı ya hayırlısı olsun.sırasıyla biz de geliriz arkanızdan inşallah:)Merhaba hanımlar. Nasılsınız? 33 günümüz kaldı bizimçok heyecanlıyım.
Sezeryan mi olacak Canım?Merhaba hanımlar. Nasılsınız? 33 günümüz kaldı bizimçok heyecanlıyım.
İnş cnm, hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi inş.sizlerin çok az kaldı ya hayırlısı olsun.sırasıyla biz de geliriz arkanızdan inşallah:)
Danışmanda fayda var cnm ama sorun olurmuş gb gelmedi bana. Yine de danış, aklına takılmaktansa için rahat eder.Kizlar ben bugün duş alırken farkettim göğüs ucumun etrafinda kabarciklar olusmus. Sizde de öyle olan var mi? Bide benim sag gogsumun altinda bir tane daha göğüs ucu var ama siyah halkasi ffalan yok tabi. Ben küçükken ben gibiydu büyüdükçe ergenlik döneminde oda uç şeklini aldı anneannemde de varmis annem söyledi simdiye kadar hic doktora gostermedim. Acaba kendi doktoruma soylesem mi bunu.
Bugun hep dinleneyim canim.yarin okul var sali tatil bos gunumde var bu hfta iyice yatayim yuruyus yapsam kotu oluyorum.korkudan uyuyamiyorum farkinda olmadan backlarimi geriyorum sanci yapio Allah korusunCanm cok yorma kendini bende dun yurudm ayni seyler oldu artik agrlr tasimada zorlanyrz ondn sıkma canini dinlen bol bol
yekruye, post: 40997917, member: 541184"]Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu.bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
canm bende yuruys yapmyrm agrm olyr doktrmda agrinin olcgini soyldi sende dinlen her firsattaBugun hep dinleneyim canim.yarin okul var sali tatil bos gunumde var bu hfta iyice yatayim yuruyus yapsam kotu oluyorum.korkudan uyuyamiyorum farkinda olmadan backlarimi geriyorum sanci yapio Allah korusun
Mrb canim iyidr biraz evimi topladm esim iş arkdslryla piknikte bende evde uzanyrm dinlenyrm bol bol yemek yapcm birazdn sen naslsn ? Cok az kaldii bende 2 ay var deyip heycnlnyrm ama seninki daha az :)Merhaba hanımlar. Nasılsınız? 33 günümüz kaldı bizimçok heyecanlıyım.
çok güzel olmuş eline sağlık ben daha bişey yapmadım hep konuşuyoz öe yapalı böle yapalım diye ama yapamıyoz bu gün ev byancaktı usta ayarlayamadım . haftaya kaldı şimdi. ertelendi .İyi akşamlar kuzlar dün iş yerinde nazarageldim galiba hiç karnın buyumemiş hiç kilo almamışsın dediler akşam ayaklarımda ödem oldu çok moralim bozuldu şükür bugun hiç bişey olmadı
Evi temizlettim oğlumun kıyafetlerini yerleştirdim odası o kadar güzel olduki çıkmak gelmiyor içimden perdesi halısı gelsin burayada koyucam
Bunlarda haftaya baby showerda dağıtacagım anahtarlıklar
Ewt cnm sezeryan olacak mecburen. Aman sağlıklı olsun yeter bana. Zamanında gelsin cnm inş senin meleğinde. Haziran annesi ewt cnmSezeryan mi olacak Canım?
Hayi hayirlisi haziran annesi oluyosun yani
Bizin daha belli degil bakalim ne zaman gelecek minigim
Yorma cnm kendini. Tadını çıkar pazarın. İyiyiz çok şükür. Sancısız bir gece geçirdik. Birde kendi doktorum gelmiş, dün ondaydık. Nasıl rahatladın Sevil Hn ı görünce bilemezsin. Günümüzü de verdi iinş, erken davranmazsa kızımMrb canim iyidr biraz evimi topladm esim iş arkdslryla piknikte bende evde uzanyrm dinlenyrm bol bol yemek yapcm birazdn sen naslsn ? Cok az kaldii bende 2 ay var deyip heycnlnyrm ama seninki daha az :)
Canım valla bende artık 15 dk anca yürüyorum. Alışveriş işleri bitti gibi dün son alışverişe çıktım. Şimdi sınavlarım var 27 sinde başlayıp 6 haziranda bitecek bana dua edin nolur. Ne uzun süre oturup çalışabiliyorum nede kafam alıyo.
Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu.bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
Bn ilk defa bu kdr kotu oldum ya.bide hareketleride ciliz ciliz korkuyorum.oturuyorum magnezyum ictim doktor sabh aksam.ic demisti aksam.iciyodum sabhta iceyim dedim artik.hem sanirszlaniyorum az kaliyo diye.hemde agrilarim artiyo .tek sagliklica dogsunlarYürümek işkence ciddenbenim bi de ayak tabanlarım acıyo resmen kasıklarım da ağrıyo evet. Bi de karnımın çatlayan yerleri sanki diom çatladı gene de onun acısı
Yirtilio kasiklarim diyorumdiyorum esime korkuyo oda :)bnim tam haziranin ilk hftasi basliyo oyle hesapldum hmn ayrilcm hic seminere fln.kalamm zaten bi ton is cikardilr seminer zamanina.tabi bide doktoru.bulursam.alcam bakalim rapor.zaten.ucretsiz iznede ayrilcm.bakalim Allah yardimcimiz olsun.2 gundur Bende oYleyim saga sola donerken canim cok aciyor.
Bebisler kilo aldikca oluyor bence artik agirligi yonlendiremiyoruz...
Bu arada ogretmen misiniz?
Bence rapor hakkinizi kullanin biraz rahatsizsaniz.
Yirtilio kasiklarim diyorumdiyorum esime korkuyo oda :)bnim tam haziranin ilk hftasi basliyo oyle hesapldum hmn ayrilcm hic seminere fln.kalamm zaten bi ton is cikardilr seminer zamanina.tabi bide doktoru.bulursam.alcam bakalim rapor.zaten.ucretsiz iznede ayrilcm.bakalim Allah yardimcimiz olsun.
amn canim.insallh .bnm son yazililari yapmm lazim proje odevi faln notlari faln filn .o isleri halletcem.bu hfta bitirir onumuzdeki hftada teslim edersem isim.biter insallh hemn.Ben 30.haftadan beridir gitmiyorum okula 2 hafta rapor aldim.şimdide doğum izni.zaten 8 haftamizda yaz tatiline gidio.okul çok zor oluo yaa.
İnş. Bebislerimizi saglicakla aliriz kucagimiza.
yekruye .!.:amn canim.insallh .bnm son yazililari yapmm lazim proje odevi faln notlari faln filn .o isleri halletcem.bu hfta bitirir onumuzdeki hftada teslim edersem isim.biter insallh hemn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?