2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ben bugün duş alırken farkettim göğüs ucumun etrafinda kabarciklar olusmus. Sizde de öyle olan var mi? Bide benim sag gogsumun altinda bir tane daha göğüs ucu var ama siyah halkasi ffalan yok tabi. Ben küçükken ben gibiydu büyüdükçe ergenlik döneminde oda uç şeklini aldı anneannemde de varmis annem söyledi simdiye kadar hic doktora gostermedim. Acaba kendi doktoruma soylesem mi bunu.

sizlerin çok az kaldı ya hayırlısı olsun.sırasıyla biz de geliriz arkanızdan inşallah:)
İnş cnm, hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi inş.

Danışmanda fayda var cnm ama sorun olurmuş gb gelmedi bana. Yine de danış, aklına takılmaktansa için rahat eder.

Canm cok yorma kendini bende dun yurudm ayni seyler oldu artik agrlr tasimada zorlanyrz ondn sıkma canini dinlen bol bol
Bugun hep dinleneyim canim.yarin okul var sali tatil bos gunumde var bu hfta iyice yatayim yuruyus yapsam kotu oluyorum.korkudan uyuyamiyorum farkinda olmadan backlarimi geriyorum sanci yapio Allah korusun

2 gundur Bende oYleyim saga sola donerken canim cok aciyor.
Bebisler kilo aldikca oluyor bence artik agirligi yonlendiremiyoruz...
Bu arada ogretmen misiniz?
Bence rapor hakkinizi kullanin biraz rahatsizsaniz.

Bugun hep dinleneyim canim.yarin okul var sali tatil bos gunumde var bu hfta iyice yatayim yuruyus yapsam kotu oluyorum.korkudan uyuyamiyorum farkinda olmadan backlarimi geriyorum sanci yapio Allah korusun
canm bende yuruys yapmyrm agrm olyr doktrmda agrinin olcgini soyldi sende dinlen her firsatta

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? 33 günümüz kaldı bizim çok heyecanlıyım.
Mrb canim iyidr biraz evimi topladm esim iş arkdslryla piknikte bende evde uzanyrm dinlenyrm bol bol yemek yapcm birazdn sen naslsn ? Cok az kaldii bende 2 ay var deyip heycnlnyrm ama seninki daha az :)

[QUOTE="
Canm cok yormamaya cals.kendini herfirsatinda yat uzan. Bende yikadm utuledm hurca koydm tasincgm icin dolaba yerlestremyrm.yavas yavas yaparsn cnm hic acele edipte kendinide cok yorma zaten iste yorlyrmssn yeterince
bilyrlr hamilesin nie okadr yuklnyrlr ki yada calsmyrlr canm[/QUOTE]

canım onlar yüklenmiyolarda işçilerimiz saolsun başında durmayınca çalışmıyolar benim işim aksıyoo mecbur başlarında durmam gerekiyo bide işi yapmamak için ugraşıyolar resmen delirdim dün

çok güzel olmuş eline sağlık ben daha bişey yapmadım hep konuşuyoz öe yapalı böle yapalım diye ama yapamıyoz bu gün ev byancaktı usta ayarlayamadım . haftaya kaldı şimdi. ertelendi .

Sezeryan mi olacak Canım?
Hayi hayirlisi haziran annesi oluyosun yani
Bizin daha belli degil bakalim ne zaman gelecek minigim
Ewt cnm sezeryan olacak mecburen. Aman sağlıklı olsun yeter bana. Zamanında gelsin cnm inş senin meleğinde. Haziran annesi ewt cnm minik bir kızım olacak inş.

Mrb canim iyidr biraz evimi topladm esim iş arkdslryla piknikte bende evde uzanyrm dinlenyrm bol bol yemek yapcm birazdn sen naslsn ? Cok az kaldii bende 2 ay var deyip heycnlnyrm ama seninki daha az :)
Yorma cnm kendini. Tadını çıkar pazarın. İyiyiz çok şükür. Sancısız bir gece geçirdik. Birde kendi doktorum gelmiş, dün ondaydık. Nasıl rahatladın Sevil Hn ı görünce bilemezsin. Günümüzü de verdi iinş, erken davranmazsa kızım pijama takımı yok kızımın. Birazdan dışarı çıkacağız bizde bakınacağım biraz. Yine gün saymalara başladım bakalım

Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu. bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun

Yürümek işkence cidden benim bi de ayak tabanlarım acıyo resmen kasıklarım da ağrıyo evet. Bi de karnımın çatlayan yerleri sanki diom çatladı gene de onun acısı

Yürümek işkence cidden benim bi de ayak tabanlarım acıyo resmen kasıklarım da ağrıyo evet. Bi de karnımın çatlayan yerleri sanki diom çatladı gene de onun acısı
Bn ilk defa bu kdr kotu oldum ya.bide hareketleride ciliz ciliz korkuyorum.oturuyorum magnezyum ictim doktor sabh aksam.ic demisti aksam.iciyodum sabhta iceyim dedim artik.hem sanirszlaniyorum az kaliyo diye.hemde agrilarim artiyo .tek sagliklica dogsunlar

2 gundur Bende oYleyim saga sola donerken canim cok aciyor.
Bebisler kilo aldikca oluyor bence artik agirligi yonlendiremiyoruz...
Bu arada ogretmen misiniz?
Bence rapor hakkinizi kullanin biraz rahatsizsaniz.
Yirtilio kasiklarim diyorumdiyorum esime korkuyo oda :)bnim tam haziranin ilk hftasi basliyo oyle hesapldum hmn ayrilcm hic seminere fln.kalamm zaten bi ton is cikardilr seminer zamanina.tabi bide doktoru.bulursam.alcam bakalim rapor.zaten.ucretsiz iznede ayrilcm.bakalim Allah yardimcimiz olsun.

selam annişler , keyifler yerindedir inşallah ,, ağırlaştıkça şikayetler artıyor ,, sıcaklarda başladı , Allahım yardımcımız olsun ,, mecbur kalmadıkça sıcakta fazla gezip yorulmayın , sayılı günler kaldı inşallah ,, bende evdeyim genelde, geçen perşembe kontrolümüz vardı , şükür herşey iyi dedi, haftasına göre önden önden gidiyoruz yine , bu beni korkutuyor aslında birazda erken doğuma sebep oluyor diye ,doktorumda genetik anne baba boylu poslu oldugu için normal dedi, eger herşey yolunda giderse 5-6 temmuz gibi alırız dedi, kontrollerimiz artık 15 günde bir olacak , 30 mayıs tekrar gitcem , bu seferde nst bağladı şükür iyi dedi sancı yok ,, günde 3 magnezyumla anca bu kadar oluyor , kızımda 32 haftada sancım çıkmıştı ,, Allahım bütün hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn ,, sağlıcakla evimize gelelim inşallah , bütün sıkıntılarımız doğumda dökülsün gitsin bitsinnn

Ben 30.haftadan beridir gitmiyorum okula 2 hafta rapor aldim.şimdide doğum izni.zaten 8 haftamizda yaz tatiline gidio.okul çok zor oluo yaa.
İnş. Bebislerimizi saglicakla aliriz kucagimiza.

Ben 30.haftadan beridir gitmiyorum okula 2 hafta rapor aldim.şimdide doğum izni.zaten 8 haftamizda yaz tatiline gidio.okul çok zor oluo yaa.
İnş. Bebislerimizi saglicakla aliriz kucagimiza.
amn canim.insallh .bnm son yazililari yapmm lazim proje odevi faln notlari faln filn .o isleri halletcem.bu hfta bitirir onumuzdeki hftada teslim edersem isim.biter insallh hemn.

yekruye .!.:
amn canim.insallh .bnm son yazililari yapmm lazim proje odevi faln notlari faln filn .o isleri halletcem.bu hfta bitirir onumuzdeki hftada teslim edersem isim.biter insallh hemn.

Himm ben sinifciyim.tum konuları bitirdim bende.bir sonraki sinifa hazir cocuklarim.vicdanim rahat ayrildim.Son zamanlar iyice zordu okul zaten.az kalmis seninde ama yinede cok yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…