- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.721
ne guzel sen.kurtulmusdun.bnm matematik bransim cok zorlndim bu sene zaten.onyargililar cocuklr allahim hatrlmk istemiyorum :))biticek Allahtann az kaldiHimm ben sinifciyim.tum konuları bitirdim bende.bir sonraki sinifa hazir cocuklarim.vicdanim rahat ayrildim.Son zamanlar iyice zordu okul zaten.az kalmis seninde ama yinede cok yorma kendini.
selam annişler , keyifler yerindedir inşallah ,, ağırlaştıkça şikayetler artıyor ,, sıcaklarda başladı , Allahım yardımcımız olsun ,, mecbur kalmadıkça sıcakta fazla gezip yorulmayın , sayılı günler kaldı inşallah ,, bende evdeyim genelde, geçen perşembe kontrolümüz vardı , şükür herşey iyi dedi, haftasına göre önden önden gidiyoruz yine , bu beni korkutuyor aslında birazda erken doğuma sebep oluyor diye ,doktorumda genetik anne baba boylu poslu oldugu için normal dedi, eger herşey yolunda giderse 5-6 temmuz gibi alırız dedi, kontrollerimiz artık 15 günde bir olacak , 30 mayıs tekrar gitcem , bu seferde nst bağladı şükür iyi dedi sancı yok ,, günde 3 magnezyumla anca bu kadar oluyor, kızımda 32 haftada sancım çıkmıştı ,, Allahım bütün hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn ,, sağlıcakla evimize gelelim inşallah , bütün sıkıntılarımız doğumda dökülsün gitsin bitsinnn
Ben 37.haftaya kadar dayanmak istiyorum
Ne kadar çok dayanırsam bebiş,mle o kadar çok vakit gecirebilcem kısmetse.
Cnm sende mı sezeryan olacaksın?genel aneztezımı yoksa epıdural mı?selam annişler , keyifler yerindedir inşallah ,, ağırlaştıkça şikayetler artıyor ,, sıcaklarda başladı , Allahım yardımcımız olsun ,, mecbur kalmadıkça sıcakta fazla gezip yorulmayın , sayılı günler kaldı inşallah ,, bende evdeyim genelde, geçen perşembe kontrolümüz vardı , şükür herşey iyi dedi, haftasına göre önden önden gidiyoruz yine , bu beni korkutuyor aslında birazda erken doğuma sebep oluyor diye ,doktorumda genetik anne baba boylu poslu oldugu için normal dedi, eger herşey yolunda giderse 5-6 temmuz gibi alırız dedi, kontrollerimiz artık 15 günde bir olacak , 30 mayıs tekrar gitcem , bu seferde nst bağladı şükür iyi dedi sancı yok ,, günde 3 magnezyumla anca bu kadar oluyor, kızımda 32 haftada sancım çıkmıştı ,, Allahım bütün hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn ,, sağlıcakla evimize gelelim inşallah , bütün sıkıntılarımız doğumda dökülsün gitsin bitsinnn
demek gerek görmedi canım , benim sancım oluyor arada , erken doğum geçmişim var biraz tedbirli ilerliyoruz .ben senden öndeyim ama nstye bağlamadı daha ne zaman geliyim dedim 3 hafta dedi ama
ewet canım sezeryan , diğer ikisi genel anestezi olmuştu , bu da genel olur sanırım , kan sulandırıcılar epidural olmaz diyorlar ama doktorumada hiç sormadım .Cnm sende mı sezeryan olacaksın?genel aneztezımı yoksa epıdural mı?
Bende clexane kullanıyorum cnm ama epıdural istiyorum yada spınal.doktorum 1 gun önce iğneyi bırakırsak olur dedi amaewet canım sezeryan , diğer ikisi genel anestezi olmuştu , bu da genel olur sanırım , kan sulandırıcılar epidural olmaz diyorlar ama doktorumada hiç sormadım .
bende clexane kullanıyorum , unutmassam inşallah bir dahaki kontrolümde sorarım bakalım benim doktorumun görüşü ne epidural konusunda , bende epidural istermiyim hiç düşünmedim aslında , kızımda birgün önce bırakmıştık kan sulandırıcı iğneyi genel olmuştum . kimsede sormadı bana epiduralmı genelmi istersin die :))Bende clexane kullanıyorum cnm ama epıdural istiyorum yada spınal.doktorum 1 gun önce iğneyi bırakırsak olur dedi amaolur mu kı acaba.genel hıç istemiyorum.
gozun aydin canm kavstn dokotruna yani :) gun belli olunca daha heycanli olyr :)) bakin tabi canm prensede biseyler :)Ewt cnm sezeryan olacak mecburen. Aman sağlıklı olsun yeter bana. Zamanında gelsin cnm inş senin meleğinde. Haziran annesi ewt cnmminik bir kızım olacak inş.
Yorma cnm kendini. Tadını çıkar pazarın. İyiyiz çok şükür. Sancısız bir gece geçirdik. Birde kendi doktorum gelmiş, dün ondaydık. Nasıl rahatladın Sevil Hn ı görünce bilemezsin. Günümüzü de verdi iinş, erken davranmazsa kızımpijama takımı yok kızımın. Birazdan dışarı çıkacağız bizde bakınacağım biraz. Yine gün saymalara başladım bakalım
Kızlar ananasın ödem atıcı etkisi var birçok rejimde veriliyor bu etkisi nedeniyle, ve ben çok severim ancak hamileliğin başında nelere dikkat etmeliyim diye baktığımda birçok kültürde ananasın hamileliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırsın diye tavsiye edildiğini okumuştum... Günde 1 dilimin falan tabii ki zararı olmaz ama aklınızda olsun :) Bende 36-37. hafta bitsin diye bekliyorum... Kendime ananas kürü yapıcam
Sedacım oh =) eksikliğini hissettim yaaaaa... Bak nerelere geldik, artık geri sayımdayız :) Ben 30. hafta bitip son 10 diye söylediğimde bir heyecanlandım... Sende toparlanmışsın sevindim, oğluşada maşallah :)
Bu arada süslere falanda bayıldım hem sade hem şık olmuş :) Benimde işteki son 2 haftam aysonunda izine çıkıyorum...
Canım nereden aldın çok güzellerrrr
Iki dilde aba dili gibi konusuyor canim. Hatta cat pat 3. Dili de var Hollandaca:)Gecmis olsun canim umarim önemli bir sey degildir
Ayy yerim bicir bicirdir o simdi :)
Peki siz ona türkçe mi ingilizce mi öğretiyorsunuz ?
Aman ağrısı olmasinda ayaginin doguma kadar iyilessin bide.
Kizlar ben bugün duş alırken farkettim göğüs ucumun etrafinda kabarciklar olusmus. Sizde de öyle olan var mi? Bide benim sag gogsumun altinda bir tane daha göğüs ucu var ama siyah halkasi ffalan yok tabi. Ben küçükken ben gibiydu büyüdükçe ergenlik döneminde oda uç şeklini aldı anneannemde de varmis annem söyledi simdiye kadar hic doktora gostermedim. Acaba kendi doktoruma soylesem mi bunu.
Kizlar ben bugün duş alırken farkettim göğüs ucumun etrafinda kabarciklar olusmus. Sizde de öyle olan var mi? Bide benim sag gogsumun altinda bir tane daha göğüs ucu var ama siyah halkasi ffalan yok tabi. Ben küçükken ben gibiydu büyüdükçe ergenlik döneminde oda uç şeklini aldı anneannemde de varmis annem söyledi simdiye kadar hic doktora gostermedim. Acaba kendi doktoruma soylesem mi bunu.
Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Bende gecen gun gittim bebegin kafasi hala asagida cok sevindim:) sen hic merak etme bu bebek zamaninda gelecek insallah. Offf ben 13 temmuza kadar nasil bekleyecegim :) hepiniz doguracaksiniz bir ben kalacagim herhalde:):) nerdeyse 40'i gececegim sezeryan yaptiklarinda:):)selam annişler , keyifler yerindedir inşallah ,, ağırlaştıkça şikayetler artıyor ,, sıcaklarda başladı , Allahım yardımcımız olsun ,, mecbur kalmadıkça sıcakta fazla gezip yorulmayın , sayılı günler kaldı inşallah ,, bende evdeyim genelde, geçen perşembe kontrolümüz vardı , şükür herşey iyi dedi, haftasına göre önden önden gidiyoruz yine , bu beni korkutuyor aslında birazda erken doğuma sebep oluyor diye ,doktorumda genetik anne baba boylu poslu oldugu için normal dedi, eger herşey yolunda giderse 5-6 temmuz gibi alırız dedi, kontrollerimiz artık 15 günde bir olacak , 30 mayıs tekrar gitcem , bu seferde nst bağladı şükür iyi dedi sancı yok ,, günde 3 magnezyumla anca bu kadar oluyor, kızımda 32 haftada sancım çıkmıştı ,, Allahım bütün hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinn ,, sağlıcakla evimize gelelim inşallah , bütün sıkıntılarımız doğumda dökülsün gitsin bitsinnn
Bn ilk defa bu kdr kotu oldum ya.bide hareketleride ciliz ciliz korkuyorum.oturuyorum magnezyum ictim doktor sabh aksam.ic demisti aksam.iciyodum sabhta iceyim dedim artik.hem sanirszlaniyorum az kaliyo diye.hemde agrilarim artiyo .tek sagliklica dogsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?