2015 Temmuz Anneleri

Himm ben sinifciyim.tum konuları bitirdim bende.bir sonraki sinifa hazir cocuklarim.vicdanim rahat ayrildim.Son zamanlar iyice zordu okul zaten.az kalmis seninde ama yinede cok yorma kendini.
ne guzel sen.kurtulmusdun.bnm matematik bransim cok zorlndim bu sene zaten.onyargililar cocuklr allahim hatrlmk istemiyorum :))biticek Allahtann az kaldi

ben senden öndeyim ama nstye bağlamadı daha ne zaman geliyim dedim 3 hafta dedi ama

Ben 37.haftaya kadar dayanmak istiyorum
Ne kadar çok dayanırsam bebiş,mle o kadar çok vakit gecirebilcem kısmetse.

aynen bende öle yapıcam dün kızımın kalbii kırdım biraz sinirliydim yoruluyorum tahammülüm kalmıyoo . oda anne artık çalıştırmasınlar seni dedi . ama erken izine ayrılamın bir anlamı yok diye düşünyorum . hazirn 15 kadar dayancam

Cnm sende mı sezeryan olacaksın?genel aneztezımı yoksa epıdural mı?

ewet canım sezeryan , diğer ikisi genel anestezi olmuştu , bu da genel olur sanırım , kan sulandırıcılar epidural olmaz diyorlar ama doktorumada hiç sormadım .
Bende clexane kullanıyorum cnm ama epıdural istiyorum yada spınal.doktorum 1 gun önce iğneyi bırakırsak olur dedi ama olur mu kı acaba.genel hıç istemiyorum.

Bende clexane kullanıyorum cnm ama epıdural istiyorum yada spınal.doktorum 1 gun önce iğneyi bırakırsak olur dedi ama olur mu kı acaba.genel hıç istemiyorum.
bende clexane kullanıyorum , unutmassam inşallah bir dahaki kontrolümde sorarım bakalım benim doktorumun görüşü ne epidural konusunda , bende epidural istermiyim hiç düşünmedim aslında , kızımda birgün önce bırakmıştık kan sulandırıcı iğneyi genel olmuştum . kimsede sormadı bana epiduralmı genelmi istersin die :))

gozun aydin canm kavstn dokotruna yani :) gun belli olunca daha heycanli olyr :)) bakin tabi canm prensede biseyler :)

Canım benim saollllBende çok heyecanlıyım,bugün 33 de bitti 34 e giriş yapıyorum,bi an önce tanışmak istiyorum yakışıklıyla:))artık eve geçiş yapmak lazım,son zamanlar işleri toparlıyım diye bende yordum kendımi sanırım,o yüzden bi an önce kendi kıymetimizi bilip rahatımıza bakmalıyız,işler napsan bitmiyor çünkü...mıdelerimiz bupanıyordu hangi ara buralara geldık dimi:)))

Gecmis olsun canim umarim önemli bir sey degildir

Ayy yerim bicir bicirdir o simdi :)
Peki siz ona türkçe mi ingilizce mi öğretiyorsunuz ?

Aman ağrısı olmasinda ayaginin doguma kadar iyilessin bide.
Iki dilde aba dili gibi konusuyor canim. Hatta cat pat 3. Dili de var Hollandaca:)

Cnm vücudundaki değişiklikleri hiçbi zaman hafıfe alma,her zaman kontrolünü yaotır için rahat etsin..ben 4.ayımda ben çıktı diye cildiyeciye gittim meğersem siilmiş...allah korusun bılıyorsun siil dokundukca dağılıyor,,çok şükür hemen mudahele etttık bitti ggittti

Selam kızlar. Kalktım biraz ütü yaptım. Güya oğluşumun kıyafetlerini ütüliycektim ama bizimkiler bitene kadar benim bel başladı yine ağrımaya bıraktım kalan kıyafetleri vardı yıkanmayan onları attım makinaya uzandım. Of çok sıkıcı benim doktorum magnezyum falan da vermiyor kendim alıp kullansam faydası olur mu acaba??

merhabaa aynı sorun bende de war solda benim ben gibiydi 23haftada oda başa dönüştü ben genel cerraha gittim kadın doğumluk değil o kendi doktorumda cerrahda çamaşırına fazla degdirme hassad olur göğus pedi veya gazlı bezle koru dedi bende sürekli gazlı bez koyuyorum dikkat et ordanda süt gelecekmiş çünkü..

Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Bende gecen gun gittim bebegin kafasi hala asagida cok sevindim:) sen hic merak etme bu bebek zamaninda gelecek insallah. Offf ben 13 temmuza kadar nasil bekleyecegim :) hepiniz doguracaksiniz bir ben kalacagim herhalde:):) nerdeyse 40'i gececegim sezeryan yaptiklarinda:):)

KızlR bana yardımcı olun, ayakta duramıyorum vajinada baskı oluyor normal mi tüm gün uzandım yürüyemüyrum Var mı böyle olan kabayı yicem

Cnm korkma,herkesın vucud yapısı,ağrı eşiği farklı,magnezyumunu ıhmal etme yeter,cidden cok işe yarıyor,ayırca rahım kasılmasına iyi gelıyor diye vermişti bana doktor kanamam oluncaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…