2015 Temmuz Anneleri

Ayy bn herhlde em son dogurcam tee 31 temmuz
Cnm korkma,herkesın vucud yapısı,ağrı eşiği farklı,magnezyumunu ıhmal etme yeter,cidden cok işe yarıyor,ayırca rahım kasılmasına iyi gelıyor diye vermişti bana doktor kanamam oluncaa...
Bnada bilegim agriyo die ic dedi ama kasilmakara dedigin gbi iyiymis cnm.iki gundr bnmki sessiz olunca korktum yarin bi saglik ocagina gideyim kalp atisini dinletsin ins.sknti yoktr.

KızlR bana yardımcı olun, ayakta duramıyorum vajinada baskı oluyor normal mi tüm gün uzandım yürüyemüyrum Var mı böyle olan kabayı yicem

Cnm çok ayakda kalınca bana da oluyor ama yürüyemıycek kadar değil tabi,çok rahatsız edıyorsa doktora danısmanda fayda var..

Ayy bn herhlde em son dogurcam tee 31 temmuz

Bnada bilegim agriyo die ic dedi ama kasilmakara dedigin gbi iyiymis cnm.iki gundr bnmki sessiz olunca korktum yarin bi saglik ocagina gideyim kalp atisini dinletsin ins.sknti yoktr.

Kuvvetli bi tatlı yiyim yat,hemen areketlenır,ama unutma her bebegın huyu farklı,çok sakin bi bebekde olabılrı,ama hiç hareketını hıssetmıyorsan doktora görünmelisin...

aynen canım bende cok aglıyorum.zaten duygusaldım ıyıce duygusal oldummm....

Kuvvetli bi tatlı yiyim yat,hemen areketlenır,ama unutma her bebegın huyu farklı,çok sakin bi bebekde olabılrı,ama hiç hareketını hıssetmıyorsan doktora görünmelisin...
Iki gndr boyle hic hissetmiyo degilim ama az zayif hissediyorum.olmadi yarinda bekleyeyim giderim cnm.

Bana 2 doktor epıdural olmaz dedi.bir doktor olur dedi.cnm sende sonr bir ara beni alıntılayıp yaz olur mu?

Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...

Allah acil şifa versin kuzuna bir an önce toparlansın inşallah. Kilo da alır canım sütün de geliyorsa çok iyi. Srn içini. Ferah tut. Dualarımız seninle..

Ay canim ne diyeyim bilemedim.bi yandan gecmis olsun bi yandan gozun aydin sukurki bebegin iyi.tez zamnda cikarsiniz hastaneden sagliklica insallh.Rabbim yardimciniz olsun.

canımm Allah tez zamanda sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin. hayırlı olsun. bebeğinin ve senin sağlıklı olmanıza çok sevindim

Saglikli olmaniza çok sevindim.bebis tez zamanda kilo alirda evinize donersiniz inş.

Canım halıyıda bugun bunu aldım tam istediğim gibi değil ama annem bunları temizlemesi çok kolay olur dedi

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 86
Allah im sok oldum ya canim Alah korusun ikinizi de oglusun da toparlanir tez zamanda insallah ikinize de cok gecmis olsun

Canımmmmm inanamıyorummm,yazını görünceee kaldım bi andaa öyleceee....iyi olmanıza çokk sevindimmm,eminim bunları yaşarken çok korkmuşsundur ama sonu iyi olmuş..en kkısa zamandada paşayı kucagına alıp evıne götürr inşşş...yaramaz çıktı seninkii vallahhiiii....annesıne çabucak kavısmak istedi belllki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…