- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.141
Bide bizim ilk çocuğumuz belki ondan heveslıdır.evet sudyen bakıcam.evden çıktığım an cisim gelmese cıkıcamda :)Ay ne güzel valla hiç anlamıyo zaten o alışveriş meselesinden.
Sütyen bol alın Sıcaklarda çok lazım olucak
Ben hacettepe de yapcam canım. Doktorum orada. Takip eden doktorun yapması en iyisi son dakika değiştirmeyin bence.Balgattaki oyleymis de sincandaki nasil bilmiyorum.etlikteki lokmn hekimde bnm ark.bin liraya dogum yapmis.elif terzi diye bi doktr varmis cok memnun kalmis.sincanda ki lokmnda da oyledr bnce.bide etimed varmis etinesgutta onunla ilgili bisey duymadim :)
Eşime dün gösterdim aynısını bundan al diye inş alırKizlar hala kuvet almayanlara nacizane tavsiyem ben burda imkan olmadigi icin netten aldim katlanir kuvet cok hosuma gitti katlanir yerleri yumusak plastik cok pratik.bsnim gibi evi esyayla doldudmayi sevmeyen ve ilerideki çocuklarda da kullanmak isteyen bayanlar icin kullanisli olabilir.90-100 tl civari
Bide bizim ilk çocuğumuz belki ondan heveslıdır.evet sudyen bakıcam.evden çıktığım an cisim gelmese cıkıcamda :)
Canim ben ikisini de aldim hastane cantama da attim.kalkani disarda kullanmak zor olur belli oluyomus top gibi kıyafetten.disari cikarken fln ped kullanirsin mecbur.sutlerimiz bol olsun insallahKızlar selamlar inşallah herkes iyidir, biséy sorucam ben avent kalkan almıştım gögüs pedi almama gerek var mı ayrıca?
ikisinden de alayım en iyisibenim sezeryan olan arkadaşım 2.ci günden itibaren bundan taktı şimdi 3 aylık bebeği karnı dümdüz oldu bende sezeryan veya normal farketmez bundan olur d,ye düşündüm
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...scxid=14489-145818-2357-0#product-information
Kızlar korseden tam sipariş veriyodum ki aklıma bişey takıldı. Normal doğum olursa eğer ki inşallah öyle olur, dikişlerden dolayı bu çıtçıtlar rahatsız etmez mi?
Canım benim de kalça aldı başını gitti, bende kalçayı örtenlerden alsam diyorum ama onlarla nasıl wc ye gidicez ? çıtçıtlı mı onlar da tam anlayamadım ben. sen nereden aldın acaba?canım ben normalde de o çıtçıtlarla rahat edemiyorum..lavaboya filan gittiğimde o kdr çıt çıt aç çöz zaman kaybıbebek olduktan sonra o 1 sn. ye bile ihtiyacımız olucek..ayrıca benim bacaklarım da kilo aldığından baldır kısımlarını da kapatan şort model korselerden aldım...yine hamilelik sonrası tavsiye edilenlerden..
Kizlar hala kuvet almayanlara nacizane tavsiyem ben burda imkan olmadigi icin netten aldim katlanir kuvet cok hosuma gitti katlanir yerleri yumusak plastik cok pratik.bsnim gibi evi esyayla doldudmayi sevmeyen ve ilerideki çocuklarda da kullanmak isteyen bayanlar icin kullanisli olabilir.90-100 tl civari
slm kızlar nasılsınız ben az yürüyeyim tıkanıyorum ya çok kötüyüm valla nefes darlığı acaip bi baş ağrısı 5 hafta çalışma raporu tamamlasamda otursam evde diyorum artık zorlanıyorum cidden
Canım benim de kalça aldı başını gitti, bende kalçayı örtenlerden alsam diyorum ama onlarla nasıl wc ye gidicez ? çıtçıtlı mı onlar da tam anlayamadım ben. sen nereden aldın acaba?
Anladım canım, ben de razıyım valla kalçam iyice aşağı düşmüş gibi hissediyorum çok berbat bir görüntücanım valla o göbek o kalça gitsin de ben 40 gün giyerim o korseyi gece bile çıkarmam valaçok kötü görünüyor öyle kalırsa..mecbur biraz da ona katlanacağız..ben medikalci bir arkadaşımdan aldım..bir sürü çeşit verdi dene istediğini al dedi..ben de en sıkı olan ve o şortlu gibi olan modellerle rahat ettim öyle aldım
Korse ise yaramiyor olurmu hic??? Normal dogum yada sezeryan korse takmayan tum arkadaslarim ne kadar zayiflasalarda gobekleri simit gibi kaldi korse takanlarin hepsinin gobegi dumduz oldu bende dahil. Derimizinde bir hafizasi varmis dogumdan sonra eski haline getirmezsek hamilelikteki deforme olmus sekli son hafiza olarak kaliyor ve bir daha ne yapsan duzelmiyor. Kullanio kullanmamak tercih meselesi amaKızlar korse bir işe yaramıyormuş. İnternette bir kaç yerde okudum biraz bakın almadan isterseniz.
Aaa ne güzelbenimde sanki hiç gelmeyecek gibi. Bakalım darısı herkesin başına.
Bende gelmez sanmıştım cok sasirdim insallah dogumdan sonrada bol gelip şaşırtır beni :)Günaydın canım
Ay maşallah sütün bol olur inş.
Benim hiç doğumdan önce gelmez sütüm
Maşşallah sana bana da sanki hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor
Amin bende aynen öyle düşünüyorum sürekli uçlarına bakıyorum :) geçen rüyama girdi başka bir çocuk emiyor ama gerçek gibi çekmeye çalışıyor çok içmesin tam süt gelmesin diyorum ilk süt benim bebeğime kalsın ona faydası olsun diyorum insan rüyasında bile bebeğinin rızkını paylaşırken düşünüyor valla nasıl bir annelik iç güdüsü anlamadım :)))
Geçen doğum yapan kuzenime sordum senin sütün hamileyken geldi mi dedim yoo ne gelmesi benim doğumdan 15 gün sonra geldi dedi anam ben ne yaptım dedim keşke hiç sormasaydım :)
Saglikocaginda hemsirede ayni seyi söylemişti. Emzirirken yalniz kalmaya calis dedi.Valla süt meselesi hassas fazla anlatmayın milletin yanında emzirmeyin zaten bebişle başbaşa olmak herzaman çok güzel emzirirken hele ilk emzirdiğinde.
Kızlar korseden tam sipariş veriyodum ki aklıma bişey takıldı. Normal doğum olursa eğer ki inşallah öyle olur, dikişlerden dolayı bu çıtçıtlar rahatsız etmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?