2015 Temmuz Anneleri

Kizlar hala kuvet almayanlara nacizane tavsiyem ben burda imkan olmadigi icin netten aldim katlanir kuvet cok hosuma gitti katlanir yerleri yumusak plastik cok pratik.bsnim gibi evi esyayla doldudmayi sevmeyen ve ilerideki çocuklarda da kullanmak isteyen bayanlar icin kullanisli olabilir.90-100 tl civari

Eklentiler

• 20150610_132726.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 102
  • 20150610_132739.webp
    15 KB · Görüntüleme: 100
  • 20150610_132749.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 20150610_132759.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 94
Ben hacettepe de yapcam canım. Doktorum orada. Takip eden doktorun yapması en iyisi son dakika değiştirmeyin bence.

Eşime dün gösterdim aynısını bundan al diye inş alır

Kızlar selamlar inşallah herkes iyidir, biséy sorucam ben avent kalkan almıştım gögüs pedi almama gerek var mı ayrıca?
Canim ben ikisini de aldim hastane cantama da attim.kalkani disarda kullanmak zor olur belli oluyomus top gibi kıyafetten.disari cikarken fln ped kullanirsin mecbur.sutlerimiz bol olsun insallah

Merhaba,
Ben de Temmuz 2015 anne adayıyım. İşten cok yazmaya fırsat bulamıyorum, ancak forumu yakınen takip ediyorum. Sayenizde çok bilgi edindim, hepinize çok teşekkür ediyorum.
Bir sorum olacaktı, özellikle yurtdışında yaşayan maya arkadasımıza. Organik bebek bezi için Türkiye'de satılan Seventh Generation isimli bir bebek bezi buldum. Özellikle erkek cocuklarda pişik olmasını engellemeye yardımcı oması, sunnet sonrası daha rahat etmesiyle ilgili yorumlar var. Bu marka Amerika'da yaygın kullanılan bir marka mıdır?Fiyatı diğer bebek bezlerine göre daha pahalı. Bebeğin ilk dönemleri için bunu vermeye değer mi onu anlamaya calısıyorum. Ben mümkün olduğunca bütçe dahilinde evde doğal ürünler kullanılması taraftarıyım, ancak gercekten hakkını vermeyen bir ürün için de fazla para vermek istemem. Ürünün linkini aşağıda paylaşıyorum. Bu ürünü daha önce kullanan oldu mu?
https://www.joker.com.tr/urun/seventy-generation-bebek-bezi--yeni-dogan-45-kga-kadar--36-adet-5679
Bunun dışında okuduğum birkaç blog yazısını da paylaşmak isterim.

http://dogalmodern.blogspot.com.tr/2013/05/bebek-bezlerindeki-tehlike.html
http://veganyemekler.blogspot.com.tr/2013/06/bir-yikanabilir-bebek-bezi-hikayesi.html

Kızlar korseden tam sipariş veriyodum ki aklıma bişey takıldı. Normal doğum olursa eğer ki inşallah öyle olur, dikişlerden dolayı bu çıtçıtlar rahatsız etmez mi?

canım ben normalde de o çıtçıtlarla rahat edemiyorum..lavaboya filan gittiğimde o kdr çıt çıt aç çöz zaman kaybı bebek olduktan sonra o 1 sn. ye bile ihtiyacımız olucek..ayrıca benim bacaklarım da kilo aldığından baldır kısımlarını da kapatan şort model korselerden aldım...yine hamilelik sonrası tavsiye edilenlerden..

Canım benim de kalça aldı başını gitti, bende kalçayı örtenlerden alsam diyorum ama onlarla nasıl wc ye gidicez ? çıtçıtlı mı onlar da tam anlayamadım ben. sen nereden aldın acaba?

Kızlar bir de, ıslak mendil olarak ne aldınız? unibaby yenidoğan almayı düşünüyorum ben ama, tavsiyesi olan var mı?

slm kızlar nasılsınız ben az yürüyeyim tıkanıyorum ya çok kötüyüm valla nefes darlığı acaip bi baş ağrısı 5 hafta çalışma raporu tamamlasamda otursam evde diyorum artık zorlanıyorum cidden

çok iyiymiş nerden aldın??

5 hafta çok çabuk geçiyor bu hafta bitince benim son 1 haftam kalıcak ama evdede duramıcam artık gunde 10 km yürüyüş yaparım herhalde

Kızlar çok soru sordum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.

Canım benim de kalça aldı başını gitti, bende kalçayı örtenlerden alsam diyorum ama onlarla nasıl wc ye gidicez ? çıtçıtlı mı onlar da tam anlayamadım ben. sen nereden aldın acaba?

canım valla o göbek o kalça gitsin de ben 40 gün giyerim o korseyi gece bile çıkarmam vala çok kötü görünüyor öyle kalırsa..mecbur biraz da ona katlanacağız..ben medikalci bir arkadaşımdan aldım..bir sürü çeşit verdi dene istediğini al dedi..ben de en sıkı olan ve o şortlu gibi olan modellerle rahat ettim öyle aldım

Kızlar ben çalışabilir raporumu 23 mayıs ta aldım..peki ben ne zaman çalışamaz olacağım hangi gün o muhterem gün

Anladım canım, ben de razıyım valla kalçam iyice aşağı düşmüş gibi hissediyorum çok berbat bir görüntü alttan çıtçıtı var mı o modellerin ben onu merak ediyorum da.

Kızlar korse bir işe yaramıyormuş. İnternette bir kaç yerde okudum biraz bakın almadan isterseniz.
Korse ise yaramiyor olurmu hic??? Normal dogum yada sezeryan korse takmayan tum arkadaslarim ne kadar zayiflasalarda gobekleri simit gibi kaldi korse takanlarin hepsinin gobegi dumduz oldu bende dahil. Derimizinde bir hafizasi varmis dogumdan sonra eski haline getirmezsek hamilelikteki deforme olmus sekli son hafiza olarak kaliyor ve bir daha ne yapsan duzelmiyor. Kullanio kullanmamak tercih meselesi ama
Bunun bilimsel aciklamasi bile var. ise yaramiyor diyenler kullanmamis olanlar olabilir:)

Aaa ne güzel benimde sanki hiç gelmeyecek gibi. Bakalım darısı herkesin başına.

Aminn :)

Günaydın canım
Ay maşallah sütün bol olur inş.
Benim hiç doğumdan önce gelmez sütüm
Bende gelmez sanmıştım cok sasirdim insallah dogumdan sonrada bol gelip şaşırtır beni :)

Hepimiz bol sütlü annisler oluruz insallah :)

Valla süt meselesi hassas fazla anlatmayın milletin yanında emzirmeyin zaten bebişle başbaşa olmak herzaman çok güzel emzirirken hele ilk emzirdiğinde.
Saglikocaginda hemsirede ayni seyi söylemişti. Emzirirken yalniz kalmaya calis dedi.
Kızlar korseden tam sipariş veriyodum ki aklıma bişey takıldı. Normal doğum olursa eğer ki inşallah öyle olur, dikişlerden dolayı bu çıtçıtlar rahatsız etmez mi?

Ben dogumdan sonra durumuma göre almayi düşünüyorum doğum seklim belli degil sonuçta. Bide malum cok sıcak olacak bence acele etmeyin bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…