2015 Temmuz Anneleri

Bebisine maşallah sende kendini yıpratmak inşallah Jersey istediğin gibi olur artık son haftalar iyice bunaltmis seni anlaşılan allah yar ve yardımcın olsun bol bol salavat çek canim
aynen canım tamam diyor hatta kendi söylüyor bana ben bişey demiyorum sonra hooop başka bişey çıkıyor aynen senin durumuna geldim bu gidişle doğduktan sonra alırız biz eksikleri

Her akıntı geldiğinde Koşarak bakıyorum nişan mı gelmiş diye
artık fazla bekletmeden gelsin hayırlısıyla yahuu bende onu bekliyorum

Canım koruda da öyle diye biliyorum. Belki lokman hekim falan daha uygun olabilir.
Balgattaki oyleymis de sincandaki nasil bilmiyorum.etlikteki lokmn hekimde bnm ark.bin liraya dogum yapmis.elif terzi diye bi doktr varmis cok memnun kalmis.sincanda ki lokmnda da oyledr bnce.bide etimed varmis etinesgutta onunla ilgili bisey duymadim :)

Valla bizim Beşik ve küvette alınmadı bu gidişle doğurup eve gelirken alıp gelicez
Son güne kadar beklermiş bide

Canim Rabbim sifa versin yavruna İnsaAllah hersey yolundadir,hepsi bir yanilmadir.

Kızlar selamlar inşallah herkes iyidir, biséy sorucam ben avent kalkan almıştım gögüs pedi almama gerek var mı ayrıca?

Benim esım meraklı Allah'tan.o yüzden oda bakıyorum bebeğe bırseyler alıp geliyor.terlik falan onları aldım hep.tek emzirme atleti ve sudyenı kaldı.

Canım inşallah tüm hepsi yoluna girer. Sen kendini üzmemeye gayret et hep karnında ki bebeği düşün gülümse. Eşinle problem ne bilmiyorum ama belkide senin hamilelik sıkıntılarından dolayı sabrın azalmıştır. Bu arada tamam bebek kilo alıyo ama senin vermen pek iyi olmamış. Bugünlerin yarını var menapozda hep lazım olacak bugün kaybettiğin kalsiyum, vitamin. Süt iç, meyve ye en azından bunları ihmal etme. Demesi kolay diyeceksin belki ama gayret et bak az kaldı. Kilonu koru verme.

Canım emzirme atletini bende hiç düşünmemişim geçen hast
Benim esım meraklı Allah'tan.o yüzden oda bakıyorum bebeğe bırseyler alıp geliyor.terlik falan onları aldım hep.tek emzirme atleti ve sudyenı kaldı.
ane çantası hazırlarken listede atlet diyo, dedim İyide gecelik önden açılıyo sütyen açılıyo içine atlet giyince nasıl emzircem hahahah son anda dedim galiba emzirme atleti almak lazım bir de kızlar korseden bahsedilince bi tane de alayım bari ne olur ne olmaz.

bende dediğinden gördüm. hangisi iyi olur acaba kararsız kaldım
Canım ben bütün almam neden dersen ne kadar bütün olursa o kadar rahatsız eden az giyilir. Önemli olam rahat olsun ki çıkarıp atmayalım bi kenara zaten temmuz olacak. Rahattan kastım bol değil tabi. İşte alttan çıtçıtlı vs. Poponu tutsa nolcak amaç göbeği toparlaması değil mi? Yinede sen bilirsin bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…