- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.121
Bebisine maşallah sende kendini yıpratmak inşallah Jersey istediğin gibi olur artık son haftalar iyice bunaltmis seni anlaşılan allah yar ve yardımcın olsun bol bol salavat çek canimOff off kızlar bugün dr a gittim
2500 bebek olmuş ben 1.5 kilo vermişim..
İştahım yok zaten 2 yasinda oglum var..eşim bi garip ilişkimiz bi türlü istediğim gibi olmuyor huzursuz hep ağlıyorum kilo verdiğimi anlamıştım zaten..
Ben sizin msjlari okudukça dua ediyorum şu garip de dua bekler sizden...
Yazmıyor olmam okumuyor olmam anlamına gelmiyor herkesi takipteyim
aynen canım tamam diyor hatta kendi söylüyor bana ben bişey demiyorum sonra hooop başka bişey çıkıyor aynen senin durumuna geldim bu gidişle doğduktan sonra alırız biz eksikleriAy bu adamların hepsi aynı he çatlaklar.
Sende benim gibi çocuk olunca yanında tek Detaylı alışveriş yapılmıyo sıkılıyo onun keyfini beklicen mecbur. Benimki çok şükür bitti. Bez-Göğüs pedi-normal ped ve terlik kaldı hergün söylüyorum tamam diyo :)))) bide benim burda yakında markette yok çıkıp alayım kafama göre Migros var oda baya yürümem lazım artık son anda alıcak heralde
artık fazla bekletmeden gelsin hayırlısıyla yahuu bende onu bekliyorumHer akıntı geldiğinde Koşarak bakıyorum nişan mı gelmiş diye
Canim inşikak mi inşirah mi surenin adi?Canım hergün inşikak sûresini oku 7 tane bana bi tanıdık söyledi aklıma sen geldin ters duran bebek içinmiş.
Ben 71 de kaldım
çok heyecanlı hadi hayırlısı canım mutlu sona çok yakınsınHer akıntı geldiğinde Koşarak bakıyorum nişan mı gelmiş diye
Balgattaki oyleymis de sincandaki nasil bilmiyorum.etlikteki lokmn hekimde bnm ark.bin liraya dogum yapmis.elif terzi diye bi doktr varmis cok memnun kalmis.sincanda ki lokmnda da oyledr bnce.bide etimed varmis etinesgutta onunla ilgili bisey duymadim :)Canım koruda da öyle diye biliyorum. Belki lokman hekim falan daha uygun olabilir.
eşim aradı beni almaya gelecek beşik bakalım diyor yazar yazmaz duydu mu anladımı bilmiyom:))
İnşikak canımCanim inşikak mi inşirah mi surenin adi?
Aynen hele açılmamın olması demek doğum başlarsa uzun sürmez inşçok heyecanlı hadi hayırlısı canım mutlu sona çok yakınsın
Valla bizim Beşik ve küvette alınmadı bu gidişle doğurup eve gelirken alıp gelicezBebisine maşallah sende kendini yıpratmak inşallah Jersey istediğin gibi olur artık son haftalar iyice bunaltmis seni anlaşılan allah yar ve yardımcın olsun bol bol salavat çek canim
aynen canım tamam diyor hatta kendi söylüyor bana ben bişey demiyorum sonra hooop başka bişey çıkıyor aynen senin durumuna geldim bu gidişle doğduktan sonra alırız biz eksikleri
artık fazla bekletmeden gelsin hayırlısıyla yahuu bende onu bekliyorum
Gunaydin canim,amin :)Günaydın kızlar.ağrısız sancısız bir gun diliyorum hepimize:)
Canim Rabbim sifa versin yavrunaGunaydin guzel anneler.Sabahiniz hayir gununuz agrisiz sizisiz sikintisiz bebisleriniz rahat iciniz ferah guzel bi gun olsun insaalah.Bizim dun kontrolumuz vardi sehzade mustafam 3 kilo olmus ama beynindeki problem devam ediyo dedi dr.Rabbim yaniltsin dua edin sifa versin de dr lari sasirtsin mucizem olshn oglum.Ol hafta sonra dogum icin gunu konusmaya gidecegiz.Cok oldum biliyorum ama samimiyetinize ve annelik icgudulerinize siginarak sizlerden bisey rica edecektim. Rabbim razi olsun etrafimdaki herkesin duasini aliyorum.Ama sizleri kendime cok yakin hissediyorum.Beni anladiginizi ve ayni hassasiyeti tasidiginii biliyorum Sizlerde can tasiyorsunuz o yuzden sizlerin dualarinin kabulune cok inaniyorum o yuzden sizden rica ediyorum.Mumkunse mustafam icin tibbilgulub salavti cekebilirmisiniz.Cigerimin atesini anladiginizi dusunerwk sizdwn bu ricada buluyorum.
Amin cnm.Şafak 23...
Rabbim hepimize kolay dogumlar versin...
benim sezeryan olan arkadaşım 2.ci günden itibaren bundan taktı şimdi 3 aylık bebeği karnı dümdüz oldu bende sezeryan veya normal farketmez bundan olur d,ye düşündüm
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...scxid=14489-145818-2357-0#product-information
Benim esım meraklı Allah'tan.o yüzden oda bakıyorum bebeğe bırseyler alıp geliyor.terlik falan onları aldım hep.tek emzirme atleti ve sudyenı kaldı.Ay bu adamların hepsi aynı he çatlaklar.
Sende benim gibi çocuk olunca yanında tek Detaylı alışveriş yapılmıyo sıkılıyo onun keyfini beklicen mecbur. Benimki çok şükür bitti. Bez-Göğüs pedi-normal ped ve terlik kaldı hergün söylüyorum tamam diyo :)))) bide benim burda yakında markette yok çıkıp alayım kafama göre Migros var oda baya yürümem lazım artık son anda alıcak heralde
Ay ne güzel valla hiç anlamıyo zaten o alışveriş meselesinden.Benim esım meraklı Allah'tan.o yüzden oda bakıyorum bebeğe bırseyler alıp geliyor.terlik falan onları aldım hep.tek emzirme atleti ve sudyenı kaldı.
Canım inşallah tüm hepsi yoluna girer. Sen kendini üzmemeye gayret et hep karnında ki bebeği düşün gülümse. Eşinle problem ne bilmiyorum ama belkide senin hamilelik sıkıntılarından dolayı sabrın azalmıştır. Bu arada tamam bebek kilo alıyo ama senin vermen pek iyi olmamış. Bugünlerin yarını var menapozda hep lazım olacak bugün kaybettiğin kalsiyum, vitamin. Süt iç, meyve ye en azından bunları ihmal etme. Demesi kolay diyeceksin belki ama gayret et bak az kaldı. Kilonu koru verme.Off off kızlar bugün dr a gittim
2500 bebek olmuş ben 1.5 kilo vermişim..
İştahım yok zaten 2 yasinda oglum var..eşim bi garip ilişkimiz bi türlü istediğim gibi olmuyor huzursuz hep ağlıyorum kilo verdiğimi anlamıştım zaten..
Ben sizin msjlari okudukça dua ediyorum şu garip de dua bekler sizden...
Yazmıyor olmam okumuyor olmam anlamına gelmiyor herkesi takipteyim
ane çantası hazırlarken listede atlet diyo, dedim İyide gecelik önden açılıyo sütyen açılıyo içine atlet giyince nasıl emzircem hahahah son anda dedim galiba emzirme atleti almak lazımBenim esım meraklı Allah'tan.o yüzden oda bakıyorum bebeğe bırseyler alıp geliyor.terlik falan onları aldım hep.tek emzirme atleti ve sudyenı kaldı.
Canım ben bütün almam neden dersen ne kadar bütün olursa o kadar rahatsız eden az giyilir. Önemli olam rahat olsun ki çıkarıp atmayalım bi kenara zaten temmuz olacak. Rahattan kastım bol değil tabi. İşte alttan çıtçıtlı vs. Poponu tutsa nolcak amaç göbeği toparlaması değil mi? Yinede sen bilirsin bu benim fikrimbende dediğinden gördüm. hangisi iyi olur acaba kararsız kaldım
Aynen sonlara geldik sayılır hayırlısı ile sağlıkla gelsinler kuzucuklarBen tuzda yemiyorumki canim sevmem,en az 4 lt suda iciyorum ama yorgunluk odem yapti bende.Odemde uyusturuyor iste.Az kaldi sabredelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?