2015 Temmuz Anneleri

normal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??

benim sezeryan olan arkadaşım 2.ci günden itibaren bundan taktı şimdi 3 aylık bebeği karnı dümdüz oldu bende sezeryan veya normal farketmez bundan olur d,ye düşündüm

http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...scxid=14489-145818-2357-0#product-information

Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bugün kızımla biraz dışarı çıkma kaç gündür eve kapandık bi kaç yere gecelik pijama felan bakicam hemde kizimi biraz yürütim yorulsun çadır benim :)

Canım hergün inşikak sûresini oku 7 tane bana bi tanıdık söyledi aklıma sen geldin ters duran bebek içinmiş.
Ben 71 de kaldım

Sanada canım
Gezin anne kız başbaşa enerjisini atar. Çocuklara iyi geliyo eve gelince normale nisbeten sakin oluyorlar. Benim kızların kuzen ablası geldi çok şükür onunla vakit geçiriyorlar bende rahatladım :))
Sen almadın mı gecelik pijama?

Off off kızlar bugün dr a gittim
2500 bebek olmuş ben 1.5 kilo vermişim..
İştahım yok zaten 2 yasinda oglum var..eşim bi garip ilişkimiz bi türlü istediğim gibi olmuyor huzursuz hep ağlıyorum kilo verdiğimi anlamıştım zaten..
Ben sizin msjlari okudukça dua ediyorum şu garip de dua bekler sizden...

Yazmıyor olmam okumuyor olmam anlamına gelmiyor herkesi takipteyim

Ya bi ben takamıyom korse biraz takıyom dayanamıyom 40 gün taksam iyi olcak. Aldım ama bakim benim ki külotlu bundanda var rahat edemedim toplanıyor yukarı çıkıyo oturup kalktıkça.

Canım ya üzme kendini senin kilo vermen kötü değil ki Bebeğin gayet iyi bende kilo verdim.
Eşine gelince kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama zamanla herşey yoluna girer herkes olduğu gibi kabul etmesi lazım birbirini.
Dualarım seninle.

Kızlar korseden tam sipariş veriyodum ki aklıma bişey takıldı. Normal doğum olursa eğer ki inşallah öyle olur, dikişlerden dolayı bu çıtçıtlar rahatsız etmez mi?
Canım bence sadecegöbeği kaplayan korseler var altı açık böyle askısıda yok ondan al ben alırsam şayet onlardan alcam. Sanki straplez bluzu göbeğine takmışssın gibi düşün o kadar boyu.

Canim Rabbim kalbine ferahlik versin.kendini rahatlatmaya calis olumsuz seyler dusunme.
Eşlerimiz icinde sunu diyorum= ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk=
Canini sıkıp bebislerini de uzme.

Ankara batikentte medical de 5 binliraya dogum yapmis bizim tanidik.bnde koru hast.arastriyorumda ins.besbini bulmz.butun planlarimiz kalcak oyle olursa.besbinde cok yaa
Canım koruda da öyle diye biliyorum. Belki lokman hekim falan daha uygun olabilir.

Yok canım almadım daha hic birsey hazır değil guya haftasonu gidecektik eşimin arabasına gittik sinir oldum kendisi erteliyor sonrada bana hicbirsey almadık çocuğa diyor sinirlenen çalışıyorum vardır bunda da bi Hayır diyorum bari bugün çıkıp bakim dedim gözümü kestirdiklerimi aldırırim kısmeti nde bi yer vardır da bakalım neresi

Ay bu adamların hepsi aynı he çatlaklar.
Sende benim gibi çocuk olunca yanında tek Detaylı alışveriş yapılmıyo sıkılıyo onun keyfini beklicen mecbur. Benimki çok şükür bitti. Bez-Göğüs pedi-normal ped ve terlik kaldı hergün söylüyorum tamam diyo :)))) bide benim burda yakında markette yok çıkıp alayım kafama göre Migros var oda baya yürümem lazım artık son anda alıcak heralde

merhaba arkadaşlar herkesin hafiften ağrıları başlamış.Benim de başladı rahim ağzında sızı şeklinde ağrı hissediyorum..Enerjim kalmadı zor yürüyorum sağlık ocağından çağırdılar son izleme için.Kızımla çıkıcam hem de son bişeyler bakarım beşik hala alınmadı nerdeyse doğum yapacam 25 gün kalmış

Canım hergün inşikak sûresini oku 7 tane bana bi tanıdık söyledi aklıma sen geldin ters duran bebek içinmiş.
Ben 71 de kaldım
Saol Canim Allah razi olsun.bikac kisiden daha duydum bu sureyi dogum kolay olsun diye insallah donmesine de fayda eder okuyayım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…