- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.101
normal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??
Canım hergün inşikak sûresini oku 7 tane bana bi tanıdık söyledi aklıma sen geldin ters duran bebek içinmiş.Canim ben de sorayim.benim de bas yukarda oldugu icin sezeryan olma ihtimalim artiyor.ama bi ihtimal donerse normal dogumdan sonra da kullanabilir miyim sence bunu?bir de ben normalde 60 kilydum simdi 75 oldum.dogumdan sonra kaci gider kaci kalır kac beden almaliyim hic bilemedim.nasi bi oneride bulunanilirsin bana?
Sanada canımHayırlı günler kızlar nasılsınız? Bugün kızımla biraz dışarı çıkma kaç gündür eve kapandık bi kaç yere gecelik pijama felan bakicam hemde kizimi biraz yürütim yorulsun çadır benim :)
Ya bi ben takamıyom korsebenim sezeryan olan arkadaşım 2.ci günden itibaren bundan taktı şimdi 3 aylık bebeği karnı dümdüz oldu bende sezeryan veya normal farketmez bundan olur d,ye düşündüm
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...scxid=14489-145818-2357-0#product-information
Canım ya üzme kendini senin kilo vermen kötü değil ki Bebeğin gayet iyi bende kilo verdim.Off off kızlar bugün dr a gittim
2500 bebek olmuş ben 1.5 kilo vermişim..
İştahım yok zaten 2 yasinda oglum var..eşim bi garip ilişkimiz bi türlü istediğim gibi olmuyor huzursuz hep ağlıyorum kilo verdiğimi anlamıştım zaten..
Ben sizin msjlari okudukça dua ediyorum şu garip de dua bekler sizden...
Yazmıyor olmam okumuyor olmam anlamına gelmiyor herkesi takipteyim
Canım bence sadecegöbeği kaplayan korseler var altı açık böyle askısıda yok ondan al ben alırsam şayet onlardan alcam. Sanki straplez bluzu göbeğine takmışssın gibi düşün o kadar boyu.Kızlar korseden tam sipariş veriyodum ki aklıma bişey takıldı. Normal doğum olursa eğer ki inşallah öyle olur, dikişlerden dolayı bu çıtçıtlar rahatsız etmez mi?
Canim Rabbim kalbine ferahlik versin.kendini rahatlatmaya calis olumsuz seyler dusunme.="busraydin, post: 41331342, member: 667146"]Off off kızlar bugün dr a gittim
2500 bebek olmuş ben 1.5 kilo vermişim..
İştahım yok zaten 2 yasinda oglum var..eşim bi garip ilişkimiz bi türlü istediğim gibi olmuyor huzursuz hep ağlıyorum kilo verdiğimi anlamıştım zaten..
Ben sizin msjlari okudukça dua ediyorum şu garip de dua bekler sizden...
Yazmıyor olmam okumuyor olmam anlamına gelmiyor herkesi takipteyim
Oy oy oy amiiiiiiin peşimden gel yawrum Şafak 18Şafak 23...
Rabbim hepimize kolay dogumlar versin...
Canım koruda da öyle diye biliyorum. Belki lokman hekim falan daha uygun olabilir.Ankara batikentte medical de 5 binliraya dogum yapmis bizim tanidik.bnde koru hast.arastriyorumda ins.besbini bulmz.butun planlarimiz kalcak oyle olursa.besbinde cok yaa
Yok canım almadım daha hic birsey hazır değil guya haftasonu gidecektik eşimin arabasına gittik sinir oldum kendisi erteliyor sonrada bana hicbirsey almadık çocuğa diyor sinirlenen çalışıyorum vardır bunda da bi Hayır diyorum bari bugün çıkıp bakim dedim gözümü kestirdiklerimi aldırırim kısmeti nde bi yer vardır da bakalım neresiSanada canım
Gezin anne kız başbaşa enerjisini atar. Çocuklara iyi geliyo eve gelince normale nisbeten sakin oluyorlar. Benim kızların kuzen ablası geldi çok şükür onunla vakit geçiriyorlar bende rahatladım :))
Sen almadın mı gecelik pijama?
evet canım ona benzer bişey korkmana gerek yokCanım ben iki kere rahim açıklığına baktırdım. Bu çatı muayenesi de ona benzer birşeyimi? Ben çok korkuyordum ama iş başa gelince insan bir cesaretle atlatıyor
Ay bu adamların hepsi aynı he çatlaklar.Yok canım almadım daha hic birsey hazır değil guya haftasonu gidecektik eşimin arabasına gittik sinir oldum kendisi erteliyor sonrada bana hicbirsey almadık çocuğa diyor sinirlenen çalışıyorum vardır bunda da bi Hayır diyorum bari bugün çıkıp bakim dedim gözümü kestirdiklerimi aldırırim kısmeti nde bi yer vardır da bakalım neresi
bende dediğinden gördüm. hangisi iyi olur acaba kararsız kaldımCanım bence sadecegöbeği kaplayan korseler var altı açık böyle askısıda yok ondan al ben alırsam şayet onlardan alcam. Sanki straplez bluzu göbeğine takmışssın gibi düşün o kadar boyu.
Saol Canim Allah razi olsun.bikac kisiden daha duydum bu sureyi dogum kolay olsun diye insallah donmesine de fayda eder okuyayım insallahCanım hergün inşikak sûresini oku 7 tane bana bi tanıdık söyledi aklıma sen geldin ters duran bebek içinmiş.
Ben 71 de kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?