2015 Temmuz Anneleri

:):) nasilsin canim nasil gidiyor son gunler? Merak ettim
Seni?
iyi gidiyor cnm şükür idare ediyorum , çok ağrım oluyor bazen adımlayamıyorum ama yinede şükür bu haftaları gördük ,arabasız asla bir yere gidemiyorum hep evdeyim . cumarteside kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum . sizde durumlar nasıl ?

Amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canı gönülden diliyorum bunu Allah'tan.

Seymasevde
allah razı olsun
Okurken ağladım inan anlaşılmak akıl almak.. artık içime atmak istemiyorum sanırım ağlamak daha iyi geliyor..
Ne yaparsam yapayım bağırıp kizmadigi için kendini haksız görmüyor
Ilgi sevgi taleplerimi gereksiz görüyor. .neden evlendi madem anlayamıyorum..tüm gün elde cep tv açık. .Ben yatak odasında kitap oku film izle..offf allah im sen en iyisini bilirsin feraha erdir nerde darda kalan varsa..bugunume şükür gene de

Tabi Ağla rahatla ama kendini toparla doğumunu atlat sonra sakin kafayla bi çözüm bulmaya çalış olmadı danışmandan destek al tamamen iletişim kopukluğu aranızda ki. Şuan yıpratma kafanda kurarak. Gel burda yaz anlat dök içini ama içine atma.

Aslinda gelmese daha iyi benide erken dogum korkusu sardı. Sonuçta bu sutumun cok olacagi anlamina gelmez degil mi.
Canım dikkat et eğer çok geliyorsa sütün. benim 3 aydır falan az az ama her gün değil geliyordu, geçen hafta sonu acayip fazla gelmeye başladı hatta buraya da yazmıştım, tişört değişmekten bir hal oldum diye, akşam üstü sancım oldu nst de 15 dk. da üç sancım çıktı.. herkeste aynı olacak diye birşey yok ama fazla geliyorsa kontrol altında tut derim.

Ay kızlar fenalık bastı... Kendimi hiçbir yere tam anlamıyla veremiyorum. Burada olaylar olaylar... Bağırış çığırış zor attım kendimi
Sanırım artık tahammül sınırlarıma dayandım hiç eyvallahım kalmadı kimseye.
Seymasevde canım iyi olmana çok sevindim. Ama sanırım iyice geliyorum diyor galiba paşa ha :)
busraydin takma kafana dicem ama takacaksın biliyorum. Ama en azından tek başına yalnız olduğun hissine kapılma. Biz varız. Anlat gerekirse ağla rahatla biriktirince daha da kötü olursun. İnan hepimiz yaşıyoruz benzer sıkıntıları. Gebeliği süresince eşinden tiksinen her hareketi gözüne batan arkadaşlarım oldu.,
G Gizemm59 sık dişini madem canım maşallah ya. Cuma günü akşam saat 7 olduğunu ve kıoltuğunda ayaklarını tepeye diktiğini hayal et :) çok modunu tutturabilirsen 2 ay sonra kucağında Berat'ı emziryo olduğunu hayal et :)

geçmiş olsun canım, umarım sağlıkla gelir dünyaya... biz bebek cerrahı bir prof. la görüştük. doğum sonrası sonda takacağız dedi, sonra da operasyon dedi ama hemen mi zaman geçtikten sonra mı anlamadım... sonda hep takılımı kalacak bunlar hep aklımda ama işte çok ta kaygılanmamak iyi düşünmek gerekiyor. inşallah ikimiz için de hiç bir şeye gerek kalmadan sağlıkla doğar bebeklerimiz.

Yok doktorlar diyo . İstersen google yazıp bak bende okuduklarımı söylüyorum. Sonuçta ilk hamileliğim işe yarayacaksa bende takarım tabi ki. Neden takmayım. Kadın doğum dr larının kendi sitelerinde okuduklarımdan dolayı dedim.

Kızlar çok soru sordum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.
Hipp aldım ben. Bir hocam tavsiye etti onda diğerleri süt yapmamış. Öyle anlatınca aldım bir kutu. Deneyip görcez.

Aa hatırladım canım anlatmıştın. Demek ankaraya geleceksin. Evet o zaman öncesinde istersen 2 ayrı dr seçip bir muayene ol. Ben de bu doktorumu seçmeden özel e de gittim, buna da gittim. İnsanda biri güven oluşturuyo.

Belki doğum sonrası bi aile terapistine gidebilirsiniz. Bazen beklediğimiz ile bulduğumuz örtüşmüyo ve hayal kırıklığı oluyo ama herkesin huyu suyu farklı. Hep mi böyleydi eşin? Hep böyleyse malesef değişmiyolar bir arkadaşımda aynı dertten muzdarip. Fakat sonradan olduysa belki aile terapistine gidip sorunu tespit edip çözmek lazım. Bebek doğunca herşey daha zor olacak. Hem bebek hem diğer çocuğun. Eğer altından kalkamıyorsan ( ki kalkamayabilirsin çok normal) annene yakın bir yere taşınman iyi olur canım. Destek olurlar yükünü alırlar.

Kızlar çok soru sordum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.
Islak mendil olarak unibaby aldık biz, birde süt arttırıcı olarak ebebekte de satılan promalt alkolsüz malt içeceği var 5 tl bir tanıdık kullanmış ve bana da göndermiş 5 dk içinde gögsü karıncalanıp süt geliyormuş öyle dedi yani deniycez artık:)

Aminn İnşallah hiç müdaheleye sondaya gerek kalmaz canım. Bana doğduktan sonra idrarını yaptıktan sonra düzelme olabilir de denmişti ama bilemiyorum yinede kontrol edilecekmiş sanırım çocuk doktoru tarafından. Bakalım ne olacak. Sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri üzmesinler anneciklerini inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…