- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.201
Gelmesin benim hiçbirzaman gelmez doğurmadan. Sütün olmasının onunla alakası yokbenm gelmyr yaa
iyi gidiyor cnm şükür idare ediyorum , çok ağrım oluyor bazen adımlayamıyorum ama yinede şükür bu haftaları gördük ,arabasız asla bir yere gidemiyorum hep evdeyim . cumarteside kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum . sizde durumlar nasıl ?:):) nasilsin canim nasil gidiyor son gunler? Merak ettim
Seni?
Amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canı gönülden diliyorum bunu Allah'tan.Allahumme salli ala seyyidina muhammedin dibbilgulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve şifaiha ve nurûl ebsari ve žiyaiha ve alaalihi ve sahbihi ve sellem.Ya Şafi Ya Halik Ya Musavvir Ya Muktedir! Allahim Rabbim ey benim gonlumu benden iyi bilenim.Ey alemleri habibi askina yoktan bir ol emri ile vareden Mevlam.Ey el acani kapisindan bos cevirmeyen Rabbim.El actim YaRABB! Caresizim sense caresizlerin caresisin.Senin katinda olmaz yok imkansiz yok hazinen genis lutfun bol merhametin sonsuz.Rabbim dua edin kabul edyim isteyin vereyim buyuruyorsun istemek benim acziyet vermek senin sanindandir.Allahim o sonsuz merhametine siginip geldim lutfundan beni ve buradaki anneleri bebeklerini esirgeme.Duama amin diyen hic tanimadan evladima merhamet duygularo besleyen bu guzel annelere bu merhameti veren suphesiz sensin.Onlarin dualari hurmetine dogmamis masum melekleri hurmetine Habibin Muhammet Mustafa s.a.s hurmetine Mustafama sifa ver.Sen onu yoktan var edensin Ya Rabb suphesizki sifasini vermeyede muktedirsin.Allahim ol dedin alemler oldu ol diyiver Rabbim ebladim sifa bulsun oyle ki doktorlari sasirtacak kadar saglikli sihhatli hicbir tedaviye ihtiyac duyulmayak kadar sorunsuz ayipsiz amansiz akilli fikirli kolaylikla hayirla kucagima veriver Rabbim.Senin herye gucun yeter su aciz kuluna buradaki hic tanimadan dua eden din kardesleri hurmetine merhamet et.Bu kardeslerime de hayirli kolay saglikli dogumlarnasip et evlatlari ve esleri ile hayirli huzurlu uzun omur helal ve kolay zrnginlik nasip et dunya ve ahirette iyilik guzellik ver.Dualarini kabul et korktuklarindan emin umduklarina nail eyle darda birakma zora dusurme evlatlarimizi bize bizi evlatlarimiza hayirli eyle.Salih Saliha vatana millete faydali evlatlar yetistirip rizana ulasmayi nasip eyle. Allahumme sallli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin el habibil mahbub safil ileli ve müferricil kûrûb ve ala alihi ve
aynen canım gece uyutmuyo oglene kadarda geçmiyor allah yardımcımız olsun cnmCanm yaa benimde ellerim acayip uyuşuyo hiç anlam veremiyorum.son günler de çok fazla arttı. Sabah uyandığımda ellerimi hissetmiyorum.bu kadar niye böyle oluyo ki ya
benm gelmyr yaa
Tabi Ağla rahatla ama kendini toparla doğumunu atlat sonra sakin kafayla bi çözüm bulmaya çalış olmadı danışmandan destek al tamamen iletişim kopukluğu aranızda ki. Şuan yıpratma kafanda kurarak. Gel burda yaz anlat dök içini ama içine atma.Seymasevde
allah razı olsun
Okurken ağladım inan anlaşılmak akıl almak.. artık içime atmak istemiyorum sanırım ağlamak daha iyi geliyor..
Ne yaparsam yapayım bağırıp kizmadigi için kendini haksız görmüyor
Ilgi sevgi taleplerimi gereksiz görüyor. .neden evlendi madem anlayamıyorum..tüm gün elde cep tv açık. .Ben yatak odasında kitap oku film izle..offf allah im sen en iyisini bilirsin feraha erdir nerde darda kalan varsa..bugunume şükür gene de
Canım dikkat et eğer çok geliyorsa sütün. benim 3 aydır falan az az ama her gün değil geliyordu, geçen hafta sonu acayip fazla gelmeye başladı hatta buraya da yazmıştım, tişört değişmekten bir hal oldum diye, akşam üstü sancım oldu nst de 15 dk. da üç sancım çıktı.. herkeste aynı olacak diye birşey yok ama fazla geliyorsa kontrol altında tut derim.Aslinda gelmese daha iyi benide erken dogum korkusu sardı. Sonuçta bu sutumun cok olacagi anlamina gelmez degil mi.
Canm benim bebeğimde de var böbrek büyümesi benmki kız 21. Haftada çıktı detaylı ultrasonda bizimde çok moralimiz bozuldu bu haftalara kadar biri küçüldü diğeri büyüdü snra diğeride büyüdü tekrar ama değişebiliyor boyutu doğuma kadar tamamen geçebiliyor yada doğduktan sonra 1 ay içinde kendiliğinden geçebiliyormuş geçmezse çok ufak operasyon oluyormuş malesefriskli birşey değil bunada şükür ama keşke hiç olmasa böyle bir rahatsızlıkta bebeklerimizde. En önemlisi dediğin gibi suyunda azalma olmaması bizde de yok çok şükür. Doğduktan sonra çocuk doktoruna muhakkak belirtmeliymiişiz bu durumu.
Canım aynı sorun bizde vardı 18 haftada. Çok şükür kendiliğinden iyileşti. Ben inanıyorum düzelir o da, içini ferah tut
Canm soyledm haberi var hatta bakti bile tuzlk kullnma dedi okdrCanım ayaklarını gördüm. Mutlaka doktoruna görün canım ihmal etme ödem bazen çok önemli olabiliyor. Korkutmak için demiyorum bilsin doktorun
Yok doktorlar diyo . İstersen google yazıp bak bende okuduklarımı söylüyorum. Sonuçta ilk hamileliğim işe yarayacaksa bende takarım tabi ki. Neden takmayım. Kadın doğum dr larının kendi sitelerinde okuduklarımdan dolayı dedim.Korse ise yaramiyor olurmu hic??? Normal dogum yada sezeryan korse takmayan tum arkadaslarim ne kadar zayiflasalarda gobekleri simit gibi kaldi korse takanlarin hepsinin gobegi dumduz oldu bende dahil. Derimizinde bir hafizasi varmis dogumdan sonra eski haline getirmezsek hamilelikteki deforme olmus sekli son hafiza olarak kaliyor ve bir daha ne yapsan duzelmiyor. Kullanio kullanmamak tercih meselesi ama
Bunun bilimsel aciklamasi bile var. ise yaramiyor diyenler kullanmamis olanlar olabilir:)
Hipp aldım ben. Bir hocam tavsiye etti onda diğerleri süt yapmamış. Öyle anlatınca aldım bir kutu. Deneyip görcez.Kızlar çok soru sordum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.
Aa hatırladım canım anlatmıştın. Demek ankaraya geleceksin. Evet o zaman öncesinde istersen 2 ayrı dr seçip bir muayene ol. Ben de bu doktorumu seçmeden özel e de gittim, buna da gittim. İnsanda biri güven oluşturuyo.canım bn bayburttayım anca zaten izne çıktım.burda yapma dedi hstanedki ebe doktor bi tane oda erzuruma sevk edio o yüzden ankaraya gelcem.hastane bakıorum bi tanesine gidip muayenmi yaptırığp orda doğum yapmayı düşünüorum.mecburi yani keyfi değil şansımıza böyle oldu
Canm faydası oluyor bu çayların?bende almak isterim sütü artıyorsa egerHumana kullandım tavsiye ederim
Belki doğum sonrası bi aile terapistine gidebilirsiniz. Bazen beklediğimiz ile bulduğumuz örtüşmüyo ve hayal kırıklığı oluyo ama herkesin huyu suyu farklı. Hep mi böyleydi eşin? Hep böyleyse malesef değişmiyolar bir arkadaşımda aynı dertten muzdarip. Fakat sonradan olduysa belki aile terapistine gidip sorunu tespit edip çözmek lazım. Bebek doğunca herşey daha zor olacak. Hem bebek hem diğer çocuğun. Eğer altından kalkamıyorsan ( ki kalkamayabilirsin çok normal) annene yakın bir yere taşınman iyi olur canım. Destek olurlar yükünü alırlar.Çok sağolun kızlar
Anneme falan da birsey anlatamıyorum üzülmesini istemem onun elinden birsey gelmez çünkü..
4 senelik evliyim neredeyse 2 senedir pek bi değişiklik olmadı arada düzelir gibi oluyor gene aynı
Cocuğunu çok sever hep oksar öper sesini yükseltmez..
Dün tam sabrımin tükendiği anda gelmiş eve ben de çocuğa bagiriyordum maalesef..dedi hep böyle misin çocuğa. .zaten işte stresliyim sence boyle bir eve gelmek istiyor muyum..Ben ağlıyorum o sırada dertlerimi anlatmaya çalışıyorum ama yok..sen tek idare edemiyirusun annenlere yakın tasinalim dedi..buraya da yeni tasindik site hayati..ulasim oturmamis tum gunum ayni geciyor bir yere gidemiyorum..esim her gun calisir..
herşeyde ben sucluyum şu kadın hamile zaten duygusal uzmeyeyum demez..beraber kalkıp yatmak yok..bekar gibi yaşar evde. .Ben derim bi yerlere gidelim falan diye yoksa hiç aklına gelmezayda bi çıkarsak öp alnına koy .yani ne yaptıysam olmuyor ..küsüyorum yok..anlatiyirum güzelce yok. Ben sana kötü davranmiyorum sen öyle anlıyorsun diyor ama mesela bugün hastanede bi kere yüzüme bakmadi elimi tutmadı hiç özlem duymuyor bana..bu hamileligim de daha hic hatırlamam karnımı ellesin nasıl oğlan desin...iş hayatı ve diyet (kilolu ve kilo vermeye calisiyor spor vs) onu kotu etkiliyor biliyorum ama bu sevgisizligi normallestiremiyorum..hayatım boşa gidiyor diyorum..napalım bu yavruların doğacağını varmış vardır herşeyde bir hayır. .
Kendimi daha çok küçük düşürmek de istemiyirum onun gözünde..Biraz olsun saygimi korumak istiyorum karaktersiz gibi gözükmek istemiyorum
Napayım bilmem inş bebeğim huzursuz bi bebek olmaz. .surekli duam bu
Ben çok faydasını gördüm tavsiye ederimCanm faydası oluyor bu çayların?bende almak isterim sütü artıyorsa eger
Islak mendil olarak unibaby aldık biz, birde süt arttırıcı olarak ebebekte de satılan promalt alkolsüz malt içeceği var 5 tl bir tanıdık kullanmış ve bana da göndermiş 5 dk içinde gögsü karıncalanıp süt geliyormuş öyle dedi yani deniycez artık:)Kızlar çok soru sordum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.
geçmiş olsun canım, umarım sağlıkla gelir dünyaya... biz bebek cerrahı bir prof. la görüştük. doğum sonrası sonda takacağız dedi, sonra da operasyon dedi ama hemen mi zaman geçtikten sonra mı anlamadım... sonda hep takılımı kalacak bunlar hep aklımda ama işte çok ta kaygılanmamak iyi düşünmek gerekiyor. inşallah ikimiz için de hiç bir şeye gerek kalmadan sağlıkla doğar bebeklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?