2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kizlar, sabaha karsi uyudum acayip bi rüya gördüm, bilinc altim bana oyun oynuyo galiba....Bilindigi gibi benimki tüp bebek, ben de esimde siyah sacli koyu renk göze sahibiz. Rüyamda bebek erkek ve sari sacli mavi gözlü dogdu, sok oldum. Bu bebek bizim degil diye aglamaya basladim.Tüp bebek oldugunu da bizden baskasi bilmiyo, kimseye bisey de diyemedim bebegi alip emzirdim, ama soku üstümden atmam epey sürdü...Ay son haftalardaki bu rüyalar ne olacak, cok yoruyor bunlar beniii:)))...

Benimde gelmiyor gizem.bnce herkesin bunyesi farklidir.bnm anneminde gelmemis sezeryandan.snra gelmis.ins.bizde emziririz :)

Benimde hiç gelmiyor inşallah doğumdan sonra bolbol gelir korkuyorum ya sütüm olmazsa diye
Birde sağ göğüs ucum ara ara sızlıyor canm yanıyor ama sadece sağ tarafta oluyor bilmiyorum neden ama normaldir heralde sizde oluyormu

Yok canım çok az geldi zaten öyle bir şey olursa daha dikkatli davranırım tesekkurler uyardigin icin :)

Bugun nstde hic sancimiz cikmadi masaAllah :) Fakat gece tansiyonum 17ye yukselmisti,doktorum 15i gecerse haberim olsun acil sezeryan olabilir dedi Simdi sıkı takipteyiz.

Canm bacaklarimi uzatsm masama erisemyrm ki 2 gunm kaldi dayanyrm

Canım benimde sağ göğsümün ucuna sanki bıçak saplanıp çıkıyo gibi oluyo 2-3 lez girip çıkıyo geçiyo.

Tamm cnm belkide bizmde dogmdn sonra gelck hayrlisi naslsa oyle olsn

normal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??
Normal dogum yapip korse kullanan arkadaslarim cok ama bunu mu kullandilar bilmiyorum cit citi acitan bir cins degil yalniz cok rahat.

kızlar... Emzirme sütyeni olarak ne almıştınız? Bi de emzirme sütyeni ve atleti ikisine birden gerek var mı?

Hamile kalmadan onceki bedeninin bir ust bedenini alsan olur herhalde. Birde degisim
Yapiyorlar baktin cok sikti buyuk bedenini siparis verirsin. Yada doguma cok yakin ikisini de siparis ver buyuk geleni yada kucuk geleni gonderirsin geriye gerci bebek dogunca akil ve zaman kalmayabilir iade icin:):) nirmal dogum yapsanda kullanabilirsin herhalde ama tam bir sey diyemem normal dogum yapmadim ama acitacak bir korse degil.

kızlar... Emzirme sütyeni olarak ne almıştınız? Bi de emzirme sütyeni ve atleti ikisine birden gerek var mı?

Ben bir penye birde biraz daha kalıplı bir model sütyen aldm badilerin içinde iyi dursun diye. Emzirme atleti de aldım yaz sıcağında rahat olur dedim gece yada evde yalnızken tek onu giyerim bnce al snde kullanışlı gözüküyor

Ben bir penye birde biraz daha kalıplı bir model aldm
kalıplı istiyorum ben de ama güvenemedim ki bü türlü. göğüsler konusunda çok hassasım ya normalde de büyüktü zaten şimdi daha da büyüdü. ama sinir oluyorum sarkık ve şekilsiz oluşuna. nerden ne aldın canım sen? nette var mı?

Aynen zayıflayınca daha komik duruyo
Ben okadar dikkat etmedim korseye egzersiz yaptım ama Göğüs olmayınca o kalan göbek löpçük gibi azda olsa çok gıcık bunda düzenli takıcam bakayım farkedicek mi
Farkeder canim tak sen o lopcukte gitsin:) hahahah guldurdun beni :):)

Canm önceki msjda yanlışlıkla cevaplaya bastım mesajımın devamıda var düzelttim sonra çok kalıplı da değil aslında sadece penyeden biraz daha kalın kumaşı daha derli toplu gösteriyor hatta şimdi bile kullanıyorum iyi duruyor ortadan açılan değil üstten açılıyor bakıcam internette bulursam linkini atarm cnm. Ben eminönünden almıştım.

Bizde durumlar son surat:):) sabahtan aksama disardayiz dogurmadan islerimi alisverislerimi yemeklerimi filan halletmeye calisiyorum. Buzlugu doldurayim ki kizima yemek olsun ben dogum yapinca. Birde dogurmadan kizimla kaliteli zaman gecirmeye calisiyorum biraz vicdan yaptim! Havuzlarda parklarda oyun gruplarinda fink atiyoruz:):) vallahi havuzda filan dogurabilirim bu gidisle, bedavaya suda dogum fena mi:):) onun disinda aksamlari pestilim tabi:) cok dikkat et canim sen herseyin yolunda olmasina sevindim doktor ne diyor cumartesi yaz hemen merak ederim! Optuk teyzesiii:)

Yok canim ben google'a yazmam daha gerek yok, kendim test ettim onayladim:):) kisisel bir tercih internette her kafadan bir ses cikiyor. Ben riske atmayin derim. Zarari yok sonucta ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…