- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.221
Benimde gelmiyor gizem.bnce herkesin bunyesi farklidir.bnm anneminde gelmemis sezeryandan.snra gelmis.ins.bizde emziririz :)
Canm bol su icyrm.ama asagida ayaklarm ve hareketsz ondn oldu izne ciknca dikkat etcm ins.
Canım dikkat et eğer çok geliyorsa sütün. benim 3 aydır falan az az ama her gün değil geliyordu, geçen hafta sonu acayip fazla gelmeye başladı hatta buraya da yazmıştım, tişört değişmekten bir hal oldum diye, akşam üstü sancım oldu nst de 15 dk. da üç sancım çıktı.. herkeste aynı olacak diye birşey yok ama fazla geliyorsa kontrol altında tut derim.
Canm bacaklarimi uzatsm masama erisemyrm kiben işyerinde masamın altına tekerlekli sandalyenin başını cıkartıp koydum :)) ayaklarımı ona uzatıyorum masanın altında, öyle çalışıyorum. başka türlü çok zorluyor. karnımda büyüdü, bacaklarım kapanmıyor normal oturunca
Canım benimde sağ göğsümün ucuna sanki bıçak saplanıp çıkıyo gibi oluyo 2-3 lez girip çıkıyo geçiyo.Benimde hiç gelmiyor inşallah doğumdan sonra bolbol gelir korkuyorum ya sütüm olmazsa diye
Birde sağ göğüs ucum ara ara sızlıyor canm yanıyor ama sadece sağ tarafta oluyor bilmiyorum neden ama normaldir heralde sizde oluyormu
2 gün sonra izne mi çıkıyorsun canım? Benimde 2 gün sonra sınavlarım bitiyoda.Canm bacaklarimi uzatsm masama erisemyrm ki2 gunm kaldi dayanyrm
İns. Canm artk neyse onu vercz :)Benimde gelmiyor gizem.bnce herkesin bunyesi farklidir.bnm anneminde gelmemis sezeryandan.snra gelmis.ins.bizde emziririz :)
Tamm cnm belkide bizmde dogmdn sonra gelck hayrlisi naslsa oyle olsnCanım hiç üzülme gelmiyor diye, benim geldi de ne oldu o gün sancım çıktı.. az kalsın erken doğum yapıyordumbenim kardeşimin de hiç gelmemişti, ama sezaryenden çıktığı gibi sütü başladı gelmeye.. hiç takma önceden gelmesiyle alakası yok..
Normal dogum yapip korse kullanan arkadaslarim cok ama bunu mu kullandilar bilmiyorumnormal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??
Hamile kalmadan onceki bedeninin bir ust bedenini alsan olur herhalde. Birde degisimCanim ben de sorayim.benim de bas yukarda oldugu icin sezeryan olma ihtimalim artiyor.ama bi ihtimal donerse normal dogumdan sonra da kullanabilir miyim sence bunu?bir de ben normalde 60 kilydum simdi 75 oldum.dogumdan sonra kaci gider kaci kalır kac beden almaliyim hic bilemedim.nasi bi oneride bulunanilirsin bana?
kızlar... Emzirme sütyeni olarak ne almıştınız? Bi de emzirme sütyeni ve atleti ikisine birden gerek var mı?
6 gun sonra filan basladim canim.Benim annemde öyle diyor göbeğini baglayacagiz falan :) dogumdan ne kadar süre sonra takmaya basladin peki
kalıplı istiyorum ben de ama güvenemedim ki bü türlü. göğüsler konusunda çok hassasım ya normalde de büyüktü zaten şimdi daha da büyüdü. ama sinir oluyorum sarkık ve şekilsiz oluşuna. nerden ne aldın canım sen? nette var mı?Ben bir penye birde biraz daha kalıplı bir model aldm
Farkeder canim tak sen o lopcukte gitsin:) hahahah guldurdun beni :):)Aynen zayıflayınca daha komik duruyo
Ben okadar dikkat etmedim korseye egzersiz yaptım ama Göğüs olmayınca o kalan göbek löpçük gibi azda olsa çok gıcıkbunda düzenli takıcam bakayım farkedicek mi
kalıplı istiyorum ben de ama güvenemedim ki bü türlü. göğüsler konusunda çok hassasım ya normalde de büyüktü zaten şimdi daha da büyüdü. ama sinir oluyorum sarkık ve şekilsiz oluşuna. nerden ne aldın canım sen? nette var mı?
Bizde durumlar son surat:):) sabahtan aksama disardayiz dogurmadan islerimi alisverislerimi yemeklerimi filan halletmeye calisiyorum. Buzlugu doldurayim ki kizima yemek olsun ben dogum yapinca. Birde dogurmadan kizimla kaliteli zaman gecirmeye calisiyorum biraz vicdan yaptim! Havuzlarda parklarda oyun gruplarinda fink atiyoruz:):) vallahi havuzda filan dogurabilirim bu gidisle, bedavaya suda dogum fena mi:):) onun disinda aksamlari pestilim tabi:) cok dikkat et canim sen herseyin yolunda olmasina sevindim doktor ne diyor cumartesi yaz hemen merak ederim! Optuk teyzesiii:)iyi gidiyor cnm şükür idare ediyorum , çok ağrım oluyor bazen adımlayamıyorum ama yinede şükür bu haftaları gördük ,arabasız asla bir yere gidemiyorum hep evdeyim . cumarteside kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum . sizde durumlar nasıl ?
Yok canim ben google'a yazmam daha gerek yok, kendim test ettim onayladim:):) kisisel bir tercih internette her kafadan bir ses cikiyor. Ben riske atmayin derim. Zarari yok sonucta ama sen bilirsin.Yok doktorlar diyo . İstersen google yazıp bak bende okuduklarımı söylüyorum. Sonuçta ilk hamileliğim işe yarayacaksa bende takarım tabi ki. Neden takmayım. Kadın doğum dr larının kendi sitelerinde okuduklarımdan dolayı dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?