- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.241
Ya bende kapsız Penye aldım emzirme sütyeni çok rahat, bir tane de kaplı aldım onda tabi göğüsler daha biçimli duruyor ama sanki kap bebği rahatsz eder gibi geldi emzirirken. Yani açıyorum ama hemen yukarıya katlanıyor kap sert olduğu için. Hatta ebebekten almıştım. Senin modelin nasıl canım? Rahatmı?Ben bir penye birde biraz daha kalıplı bir model sütyen aldm badilerin içinde iyi dursun diye. Emzirme atleti de aldım yaz sıcağında rahat olur dedim gece yada evde yalnızken tek onu giyerim bnce al snde kullanışlı gözüküyor
kalıplı istiyorum ben de ama güvenemedim ki bü türlü. göğüsler konusunda çok hassasım ya normalde de büyüktü zaten şimdi daha da büyüdü. ama sinir oluyorum sarkık ve şekilsiz oluşuna. nerden ne aldın canım sen? nette var mı?
süper işte kalıplı olmalı benimki kesin. ve de dikişsiz dantelsiz. bu nasıl canım sence?Canım bak bu benim kullandığım sert süngerli balenli değil ama rahat ve iyi duruyor dar badilerin altında. Hatta eminönünden aynı fiyata almıştm bnde.
http://m.n11.com/yeni-inci-1652-dantelli-lohusa-emzirme-sutyeni-P44190128
Benn ondn aldm cnmKızlar ben bir de emzik almayı düşünüyorum, eğer zorda kalırsam kullanırım diye ki genelde kullanmam diyenler bile çoğu zaman mecbur kalınca veriyorlarmış.. hangi marka alsam avent in ürünlerinde 0 bpa falan yazıyor, ne kadar inandırcı bilmiyorum ama.
Kızlar ben bir de emzik almayı düşünüyorum, eğer zorda kalırsam kullanırım diye ki genelde kullanmam diyenler bile çoğu zaman mecbur kalınca veriyorlarmış.. hangi marka alsam avent in ürünlerinde 0 bpa falan yazıyor, ne kadar inandırcı bilmiyorum ama.
Ben de avent 0 bpa yazanlardan aldım bir tane, ne olur ne olmaz. Netten aldım bikaç güne gelir, bebek bezi Islak mendil, alT açma bezi falan onları da tamamladım. Bizimki erken gelir telaşı kapladı beni, inşallah bikaç hafta daha beklerde.Benn ondn aldm cnm
bizim de mobilyası hariç her şeyi tam. o da 2-3 haftaya anca gelirmiş. Bizimki napçak acaba? sıkıştırdıkça tırsıyorum valla...Ben de avent 0 bpa yazanlardan aldım bir tane, ne olur ne olmaz. Netten aldım bikaç güne gelir, bebek bezi Islak mendil, alT açma bezi falan onları da tamamladım. Bizimki erken gelir telaşı kapladı beni, inşallah bikaç hafta daha beklerde.
Yirimmmm kiz onun totusini beeenn :)) onun icin hersey bu sikinti bi eziyet herseye deger 10 kati olsn onuda cekerm oglm icin :)Ay kızlar fenalık bastı... Kendimi hiçbir yere tam anlamıyla veremiyorum. Burada olaylar olaylar... Bağırış çığırış zor attım kendimi
Sanırım artık tahammül sınırlarıma dayandım hiç eyvallahım kalmadı kimseye.
@Seymasevde canım iyi olmana çok sevindim. Ama sanırım iyice geliyorum diyor galiba paşa ha :)
@busraydin takma kafana dicem ama takacaksın biliyorum. Ama en azından tek başına yalnız olduğun hissine kapılma. Biz varız. Anlat gerekirse ağla rahatla biriktirince daha da kötü olursun. İnan hepimiz yaşıyoruz benzer sıkıntıları. Gebeliği süresince eşinden tiksinen her hareketi gözüne batan arkadaşlarım oldu.,
G Gizemm59 sık dişini madem canım maşallah ya. Cuma günü akşam saat 7 olduğunu ve kıoltuğunda ayaklarını tepeye diktiğini hayal et :) çok modunu tutturabilirsen 2 ay sonra kucağında Berat'ı emziryo olduğunu hayal et :)
Yirimmmm kiz onun totusini beeenn :)) onun icin hersey bu sikinti bi eziyet herseye deger 10 kati olsn onuda cekerm oglm icin :)
İnşallah zamanında gelir canım, bizim Sancı olunca baya korktuk. Gece 2 de hastaneden geldik annem bebek çamaşırı yıkamaya başladı o derece stres yaptık yanibizim de mobilyası hariç her şeyi tam. o da 2-3 haftaya anca gelirmiş. Bizimki napçak acaba? sıkıştırdıkça tırsıyorum valla...
Oyle yapcm cnm hugun geldi babamlr cuma ins.gidicez.koru hast.bi gidicem bide baska birne gider bna guven hangisi verirse ona goderim ama bizim konustuklrimiz hrp.koru hast.dedi.Allah buyuktr.ins.iyi bi doktora denk gelirimAa hatırladım canım anlatmıştın. Demek ankaraya geleceksin. Evet o zaman öncesinde istersen 2 ayrı dr seçip bir muayene ol. Ben de bu doktorumu seçmeden özel e de gittim, buna da gittim. İnsanda biri güven oluşturuyo.
benim bi tek geceliklerim ve donlarım yıkandı ütülendi. Oğluşumun her bi şeysi duruyo öyle. Şifonyeri dolabı gelmeden yapmıcam diom. haftaya doktora gidicem onun söledikleri doğrultusunda belki girişirim bakalım....İnşallah zamanında gelir canım, bizim Sancı olunca baya korktuk. Gece 2 de hastaneden geldik annem bebek çamaşırı yıkamaya başladı o derece stres yaptık yanio gazla sağolsun annem herseyini yıkayıp ütüledi ben de hastanede kullanacağım çantayı galan aldım, yerleştirmesi kaldı sadece. Yoksa biz yaymıştık iice, bebiş ben geliyorum sinyali verdi bize :)
Bnde o gogus ucundaki sari sivi flnda olmuyo ins.gelir sutlerimiz anneme cektiysem gelir :) canim bnmde arada bir gogus uclarim agriyo niye bilmiyorum norml herhlde.bide bnm gogus ucumun disanda kaln kisimlrda karardi ya cok cirkin duruyo :)Benimde hiç gelmiyor inşallah doğumdan sonra bolbol gelir korkuyorum ya sütüm olmazsa diye
Birde sağ göğüs ucum ara ara sızlıyor canm yanıyor ama sadece sağ tarafta oluyor bilmiyorum neden ama normaldir heralde sizde oluyormu
canım öyle yaparsan o hafta doğurursun bence
benim de leke leke ben gibi karardı canım. seksi bence hiç de kötü değilBnde o gogus ucundaki sari sivi flnda olmuyo ins.gelir sutlerimiz anneme cektiysem gelir :) canim bnmde arada bir gogus uclarim agriyo niye bilmiyorum norml herhlde.bide bnm gogus ucumun disanda kaln kisimlrda karardi ya cok cirkin duruyo :)
maşallah canım nasıl yürüyebiliyosun öyle... ben iki adım atsam belim başlıyor zonklaamaya valla...5 hafta çok çabuk geçiyor bu hafta bitince benim son 1 haftam kalıcakama evdede duramıcam artık gunde 10 km yürüyüş yaparım herhalde
Tamm canm sagolsn onuda yapim evet az kaldi izne cikinca gecicek ins.Canm işte ayaklarını uzatamıyorsun ondan oluyordur evde daha rahat edersin. Birde tavsiyem ananas ye ben yediğim zamanlarda baya faydasını görüyorum günde 1 dilim ye iyi gelecektir
Bnm kararmayan yerim kalmadi :) koltuk altim gobek deligim ensem :))benim de leke leke ben gibi karardı canım. seksi bence hiç de kötü değilsıkma canını
... burnum alnımmmm :))Bnm kararmayan yerim kalmadi :) koltuk altim gobek deligim ensem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?