2015 Temmuz Anneleri

Ya bende kapsız Penye aldım emzirme sütyeni çok rahat, bir tane de kaplı aldım onda tabi göğüsler daha biçimli duruyor ama sanki kap bebği rahatsz eder gibi geldi emzirirken. Yani açıyorum ama hemen yukarıya katlanıyor kap sert olduğu için. Hatta ebebekten almıştım. Senin modelin nasıl canım? Rahatmı?
Emzirme atleti de almıştım ama iade etti. İçin de sütyen gibi lastikli bir kısmı vardı o beni çok sıktı açıkcas dagi den almıştım.
ı. Seninki de öylemi? Yoksa bildiğimiz atlet gibi mi?

Canım bak bu benim kullandığım sert süngerli balenli değil ama rahat ve iyi duruyor dar badilerin altında. Hatta eminönünden aynı fiyata almıştm bnde.
http://m.n11.com/yeni-inci-1652-dantelli-lohusa-emzirme-sutyeni-P44190128

Benn ondn aldm cnm

Benn ondn aldm cnm
Ben de avent 0 bpa yazanlardan aldım bir tane, ne olur ne olmaz. Netten aldım bikaç güne gelir, bebek bezi Islak mendil, alT açma bezi falan onları da tamamladım. Bizimki erken gelir telaşı kapladı beni, inşallah bikaç hafta daha beklerde.

bizim de mobilyası hariç her şeyi tam. o da 2-3 haftaya anca gelirmiş. Bizimki napçak acaba? sıkıştırdıkça tırsıyorum valla...

Yirimmmm kiz onun totusini beeenn :)) onun icin hersey bu sikinti bi eziyet herseye deger 10 kati olsn onuda cekerm oglm icin :)

bizim de mobilyası hariç her şeyi tam. o da 2-3 haftaya anca gelirmiş. Bizimki napçak acaba? sıkıştırdıkça tırsıyorum valla...
İnşallah zamanında gelir canım, bizim Sancı olunca baya korktuk. Gece 2 de hastaneden geldik annem bebek çamaşırı yıkamaya başladı o derece stres yaptık yani o gazla sağolsun annem herseyini yıkayıp ütüledi ben de hastanede kullanacağım çantayı galan aldım, yerleştirmesi kaldı sadece. Yoksa biz yaymıştık iice, bebiş ben geliyorum sinyali verdi bize :)

Oyle yapcm cnm hugun geldi babamlr cuma ins.gidicez.koru hast.bi gidicem bide baska birne gider bna guven hangisi verirse ona goderim ama bizim konustuklrimiz hrp.koru hast.dedi.Allah buyuktr.ins.iyi bi doktora denk gelirim

benim bi tek geceliklerim ve donlarım yıkandı ütülendi. Oğluşumun her bi şeysi duruyo öyle. Şifonyeri dolabı gelmeden yapmıcam diom. haftaya doktora gidicem onun söledikleri doğrultusunda belki girişirim bakalım....

Bnde o gogus ucundaki sari sivi flnda olmuyo ins.gelir sutlerimiz anneme cektiysem gelir :) canim bnmde arada bir gogus uclarim agriyo niye bilmiyorum norml herhlde.bide bnm gogus ucumun disanda kaln kisimlrda karardi ya cok cirkin duruyo :)

Bnde o gogus ucundaki sari sivi flnda olmuyo ins.gelir sutlerimiz anneme cektiysem gelir :) canim bnmde arada bir gogus uclarim agriyo niye bilmiyorum norml herhlde.bide bnm gogus ucumun disanda kaln kisimlrda karardi ya cok cirkin duruyo :)
benim de leke leke ben gibi karardı canım. seksi bence hiç de kötü değil sıkma canını

KizlAr bisey sorcm biz bebegin kafasinin yukrda oldugunu anlrmiyiz.bnm gogsumun alti sert top gbi iki hfta once asagidaydi kafasi dondumu acaba nefes alip vermmde zorlndi daraliyorum.acaba dondumu yukariya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…