2015 Temmuz Anneleri

Canim bnmde basladi ya agrilarim ins.erkn gelmzler
İnşallah cnm daha küçükler
cnm bunun aralıklarını nasıl olcucem.off korktum valla.yarında randevumuz var normalde.

Canim iyiyim ama yalanci agri cooook bendede geceleri uykudan uyandiriyor yaklasik bir aydir var simdilerde iyice artti. Diyorum hamilelikte adet agrisi yok diye seviniyorduk bir aydir araliksiz cekiyoruz yahu bu ne???:) kizimda hic olmadi benim boyle yalanci sanci filan ama doktor soylemisti zaten bana bunda cok olacak ikinci diye hakliymis. Sen havadar gezmeye devam canim :) bu oglan cok
Bekletti seni gelsin ama artik dimi!!! Zamanini biliyor onlar gelecekleri zaman gelecekler. Kizimda tam bir hafta sonra dogum baslamisti 37'de bakalim bu zamanini bekleyecek sezeryana kadar oyle doguyor icime. Beklesin zaten butun ayarlamalari ona gore yaptim kizim ortada kalmasin.

Vallahi bu tarife de bayilir benim kocam. Bir arada bunu da yapayim. Kuzu etiylemi canim bu tarif?

Aynen canim bu kadar yardimci olan bir esim olmasa hayatta cesaret edemezdim bu gurbet ellerde ikinciye!

cnm bunun aralıklarını nasıl olcucem.off korktum valla.yarında randevumuz var normalde.
Ben ilk zamanlar korkudan ağlıyodum. Alıştım. Daha bu sabah nst ye girdim doğurmuyorum. :) korkma içini ferah tut. Yarın kontrolün varmış zaten.

Kızlaar karnımda ve belımde sıddettlı adet ağrısı var bu nme anlama geliyor?
Normaldir canim bende bir ayi gecik suredir var surekli o yalanci agrilar. Birincide cekmedim hic yalanci agri ama ikincide surekli oliyor. Duzenli sanci saniye sasmaz. Araliklari hep sabittir ve yatmakla yurumekle pozisyon degistirmekle gecmez.

Benim nisan geldi bir hafta sonra dogurdum:) 3-4 cm
De acilmam vardi duzenli agrilarla. Bak seymasevde 10
Gundur geziyor havadar havadar:) dogum oyle hemen olmuyor heleki ilklerde mumkun degil, o filmlerde birtek oluyor arabada hastaneye giderken dogurmak filan!!!

yesilinci Cnm hangi hsstanede ameliyat oldu? Biz hastaneyede pek guvenemedik acikcasi.
arkadaşım izmirde:) orda bi devlet hastanesinde çalışıyor... Bende acıbademde jinekolog onkologa gidiyorum. Siz hangi hasneye gittiniz??? Tek doktorla yetinmeyin zaten... Bi kaç doktor görsün belki hiç alınmasına gerek kalmaz vücudu kendi kendini temizler. Benim doktor bazı kadınlarda kendi kendine gerileyebileceğini söylemişti[/QUOTE]

yesilinci Cnm hangi hsstanede ameliyat oldu? Biz hastaneyede pek guvenemedik acikcasi.[/QUOTE]
arkadaşım izmirde:) orda bi devlet hastanesinde çalışıyor... Bende acıbademde jinekolog onkologa gidiyorum. Siz hangi hasneye gittiniz??? Tek doktorla yetinmeyin zaten... Bi kaç doktor görsün belki hiç alınmasına gerek kalmaz vücudu kendi kendini temizler. Benim doktor bazı kadınlarda kendi kendine gerileyebileceğini söylemişti[/QUOTE]
Bukadar olmaz. Bizimde Izmir. Ataturk Egitim Arastirma Hastanesi. Yesilyurtta. Arkadasinin hangi hastane? Bide aynisi cikiyomus :)[/QUOTE]
Yok yok değil:) izmir ege doğum evinde o...

Evet kuzu eti kullanıyorum aslında tarifi dana etiyle diye vermişti arkadaşım ama ben kuzu tercih ediyorum

Valla bunaldım çok ağırlaştım ağrılar ayrı zaten doğsaydı hayırlısıyla inş dediğin gibi vakti var bakalım nezaman o vakit. Ama ben böyle beklemeye razıyım suni Sancı takmalarındansa. Sağolsun doktorum tam bi doğal doğum yanlısı epiduralİn bile lafını etmiyo. Ötekilerde olduğu gibi bunuda kendi sancımla doğurucam inş
Trafik kafa mı kurcalıyor Ramazan Ay'ı ve gideceğimiz yer tam trafiğin yoğun olduğu semtler trafik yoksa 20 dakika arabayla. Bakalım neler olucak heycanla bekliyoruz hangi saatte gelicek.
Eşimin yeğeni geldi ben rahatladım doğuma giderken çocuklar evde onunla durucak. Sende inş sıkıntısız vaktinde atlatırsın doğum sürecini kızında fazla ayrı kalmaz

Canim
Aman sen dikkat et trafige. Diger arkadaslara dogum oyle pat diye olmaz diyorum ama ucunculerde oluyormus :) duzenli sanci gelince otekiler gibi cok bekleme evde. kizimin sinif arkadasinin annesi ucuncuye hamileydi doktora kontrole gitmis hastaneye yetismeye zaman kalmamis doktorun ofisinde doguruvermis. 45 dk'da dogum oldu diyo kadin:):)

Evet canım benim ilk gebeliğim ama hem doktoruma danıştım hem de okudum araştırdım. İçim daha rahat. Bugün aynı şeyi düşündüm filmlerde oluyo bir tek galiba :))

Ben hastanede çalışırken bi hasta hastanede yatakta 4. Çocuğunu kendi doğurmuştu :) hastaneye para ödemem falan diyodu. Önceki doğum sayısı arttıkça rahat ve hızlı oluyo bencede.

Evet doktorumda dedi ötekilerden daha kısa Sürer dedi. Ay negüzel hemencik doğurmuş benimde giderim çok beklemeden doğururum inş

Dinln biraz csnim.dunde bnm olmustu geceden aksama kdr sizi seklinde belim kasigim sgridi magnezyum fln.ictim ama fayda etmedi.oncesinde cok.yoruldum ondn oldu kndimizi bebesimizi dusunmemiz lazim

Gözün aydın hayırlı olsunn hemen toparlar zaten bebişin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…