2015 Temmuz Anneleri

Gecmis olsun cnm.Allah anali babali buyutsun insallah :)

kızlar ben kaçar. Önce yoldan eksiklerimi alcam. Zaten yürümem normalde 20dk. Markete gir filan ben anca 40-45 de evde olurum. Yemek yap sofra hazırla anca iftar olur. Üstüne masa bulaşık saat 10 olur. Daha benden ses beklemeyin :) öptüm sizi. Hayırlı iftarlar. Yılın ilk iftarı evinize bereket getirsin

nerdeyse 40 haftalık görünüyordu , daha gecen cumartesi kendi doktorumda 2 hafta büyük çıkmıştı .. bugünde doktorum gelemedi gözüne bişey batmış istirahatlıymış ,, hemşiresi nst bagladı iyi çıktı sonucu , magnezyumu 4 e çıkarabilirsin eğer kendini çok kötü hissedersen dedi, cumartesi tekrar gidecem , , kızımın doktoruda ventolin hava makinasına başlattı günde 3 kez ,, dahada iyi olacak inş.

maşallah sana cnm yorma kendini dikkat et.. ben sürekli istirahat modundayım böle hareketli olanlarada koca bir maşallahh ...

Gozun aydin canim Rabbim hayirli evlat esin ins cabucak toparlar annesi Alahin izniyle darisi bizlere

Canim gozun aydin :)) Allah anali babali buyutsun ins. Bak ne guzel bi gunde aldin oglunu kucagina:)) zayif olmasina bakma toparlanir hemen

Evet kuzu eti kullanıyorum aslında tarifi dana etiyle diye vermişti arkadaşım ama ben kuzu tercih ediyorum
Canim belen tavayi tavada kac dk soteliyorsun? Sonra firinda kac derecede dakkada pisiyor?
Bende seviyorum bunu ama pisirme suresini akil edemiyorum bazen.
Birde firina atarken uzerini folyo ile kapatiyor musun?

Gözünaydın cnm :) sağlıcakla annesiyle babasıyla mutlu mesutt büyüsün inşallah oğlusun. Darısı başımıza artık.. Hemencecik toparlar cnm merak etme Allah a emanet olunn :)

canm gozun aydin rabbim saglikla buyutmeni nasip etsn cok heycanlandm bende yaa :)) bizde kavusalm artk kuzularimiza :)

size de bereket hayırlı evlat getrsin ama zamanında hayırlı iftarlar canım.

Kizlar ani bi mide bulantisi basladi.az once istifra ettim.bugun kiraz yemistim bayagi onlari cikardim.sizce neden olabilir

Hayırlı olsun gözün aydın :) Bizimkilerde gelsin artık yavaş yavaş inşallah sabırsızlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…