- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.581
Gecmis olsun cnm.Allah anali babali buyutsun insallah :)Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
ay evet demiştin ne güldüm ona
Yok canım ben sizden bekliyom artık benden bu kadarDördüncüyü yaparsan senden de o performansı bekliyoruz şekerim.
nerdeyse 40 haftalık görünüyordu , daha gecen cumartesi kendi doktorumda 2 hafta büyük çıkmıştı .. bugünde doktorum gelemedi gözüne bişey batmış istirahatlıymış ,, hemşiresi nst bagladı iyi çıktı sonucu , magnezyumu 4 e çıkarabilirsin eğer kendini çok kötü hissedersen dedi, cumartesi tekrar gidecem , , kızımın doktoruda ventolin hava makinasına başlattı günde 3 kez ,, dahada iyi olacak inş.Nasıl ir ymis kaç kilo bebek canım hemen felaket tellalligi yapıyorlar sen bi kendi doktoruna gitti bakalım ne dicek haber edersin merak ederim.. Kızına da çok geçmiş olsun şimdi nasıl? Önceden tekdi bişey olunca yaniyor du yüreğin şimdi ikiye bölündü annelik böyle bişey allah yardımcın olsun canım inşallah vakti zamanında gelir bebisin
maşallah sana cnm yorma kendini dikkat et.. ben sürekli istirahat modundayım böle hareketli olanlarada koca bir maşallahh ...kızlar ben kaçar. Önce yoldan eksiklerimi alcam. Zaten yürümem normalde 20dk. Markete gir filan ben anca 40-45 de evde olurum. Yemek yap sofra hazırla anca iftar olur. Üstüne masa bulaşık saat 10 olur. Daha benden ses beklemeyin :) öptüm sizi. Hayırlı iftarlar. Yılın ilk iftarı evinize bereket getirsin
Gozun aydin canim Rabbim hayirli evlat esin ins cabucak toparlar annesi Alahin izniyle darisi bizlereKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Canim gozun aydin :)) Allah anali babali buyutsun ins. Bak ne guzel bi gunde aldin oglunu kucagina:)) zayif olmasina bakma toparlanir hemenKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Canim belen tavayi tavada kac dk soteliyorsun? Sonra firinda kac derecede dakkada pisiyor?Evet kuzu eti kullanıyorum aslında tarifi dana etiyle diye vermişti arkadaşım ama ben kuzu tercih ediyorum
Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
canm gozun aydin rabbim saglikla buyutmeni nasip etsn cok heycanlandm bende yaa :)) bizde kavusalm artk kuzularimiza :)Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
kızlar ben kaçar. Önce yoldan eksiklerimi alcam. Zaten yürümem normalde 20dk. Markete gir filan ben anca 40-45 de evde olurum. Yemek yap sofra hazırla anca iftar olur. Üstüne masa bulaşık saat 10 olur. Daha benden ses beklemeyin :) öptüm sizi. Hayırlı iftarlar. Yılın ilk iftarı evinize bereket getirsin
Kizlar ani bi mide bulantisi basladi.az once istifra ettim.bugun kiraz yemistim bayagi onlari cikardim.sizce neden olabilir
Hayırlı olsun gözün aydın :) Bizimkilerde gelsin artık yavaş yavaş inşallah sabırsızlanıyorum :)Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Kaçıncı haftanda oldu canım doğumGözünaydın cnm :) sağlıcakla annesiyle babasıyla mutlu mesutt büyüsün inşallah oğlusun.Darısı başımıza artık.. Hemencecik toparlar cnm merak etme Allah a emanet olunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?