- 1 Ocak 2015
- 289
- 222
- 73
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.521
Dualarim sizlerle cnmMaşallah canım çok sevindim biranönce toparlarsın inş. Bebişinde çıkar küvezden vakitsiz doğmadı çok şükür her ihtimale karşı gözetim altına almışlardır. Getirirler yanına biran önce. Ay ne güzel bi günde Doğdu ya senden çok dua istiyorum melek gibisin şuan tertemiz darısı bizlere
Ayyyy daha kahvalti etmedim su anda olsa tepsiyi bitiririm herhalde acayip canim cekti hemen yapayim bari:):) burada da lavasa benzeyen meksikalilarin ekmekleri var onlardan da alayim !
Aynen canim temizlige geldiler bide bebege yatak yorgan yapmisti aldiklarini fln getirdi ya iste yapiyor ediyor da sonra iste ben pis kadin oluyorum ona gore temiz deilim yani kistan cikan bir ev ne kadar temiz olabilir hamileyim sen de bunun icin geldin yani !!!!! onemli olan daha sonra lafini etmemesi de yapiyorlar ne yazikki ben yine de saygimi bozmuyorum yemek yapicam birazdan ona da yarin sarma dolma yaptiracam :)
Belen tava ne sekerim???Yazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar
Efe soyadimiz cnm. Bilgi toprak oldu adi. Göbek adi da ramazan :)ayy çok sevindim canım yaa. toparlar o en kısa sürede hiç merak etme. aramızda ilk normal doğum yapan oldun. tebrik ederim canım seni. Allah kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda. Efe mi oldu miniğimizin adı
Bende öyle biliyorum ama adamın sekreterine sormuştum yapar demişti ondan korktum :) inşallah olmaz.Az kalmis hayirli olsun:) sezeryande cati muayenesi yapilmiyor gerek yok cunku icin rahat olsun:)
Kızlar bugün daireden arkadaşlar geldi. Sağolsunlar her hafta yokluyorlar. Farklı gruplar şeklinde ama. Paylaşayım istedim sizinle de. Nerdeyse 40 kişi tüm daire sayılabilir para toplayıp kızıma hediye almışlar. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Hediye ne olursa olsun, bu kadar ince düşünce çok mutlu etti. Hatta doğumdan sonra ilçe Milli eğitim müdürümüz aramış beni. Eşimle görüşmüşler. Rabbim herkesin karşısına böyle güzel insanlar çıkarsın inş.
Anladim canim. Benim esim turk yemegi hastasi hatta kendi bile yapar turlusuydu, fasulyesiydi pilaviydi ben cok yorgunsam kizla ugrasiyorsam. Ozellikle bu hamilelikte sagolsun kapuska filan bile yapmayi ogrendi herseyi pisiriyor:) etci
Zaten bu yemege bayilacak:)
Benimde çok sertleşiyo. Doktora bugün sordum istiyosa 20 kere olsun önemli değil önemli olan düzenli olması mesela 5 dk da bir olursa ara beni dedi.Bak karnim sertlesio iste hem de gun icinde 6-7 kez.rabbim saglicakla dogmalarini nasip etsin.
Canim dogum yapmissin, hayirli olsun , ogluna kirkbir kere masallah!!!! Heyecanli gunler basladi:) insallah en kisa surede verirler kucagina. Kilosuda cok iyi dogmus bebisin. Tekrar gecmis olsun kolayca almissin bebisini kucagina!Dualarim sizlerle cnm
Efe soyadimiz cnm. Bilgi toprak oldu adi. Göbek adi da ramazan :)
Kumaşı kılıf gibi çıkarıp yıkanıyor pamuklu yumuşak ama yazlık değil biraz sıcak tutabilir
Arkadaşım kadın doğum hemşiresi.. Rahminde miyomlar ve rahim kalınlaşması varmış... Annesi 50 yaşında 4 çocuk sahibi... Doktor demişki: bu saatten sonra çocuk yapamazsın.. Bu rahim bi süre sonra sana daha sıkıntı çıkaracak.. Alalım... Açık ameliyat oldu.. Arkadaşım bir hafta annesine kendi baktı, sonra kadın toparladı masallah... Hatta arkadaşımın çocuğuna annesi bakıyordu 15 gün sonra bakmaya devam etti:) ama bünye ve dirayet meselesi biraz... Bi başkası belki 10 günde toparlanır belki 2 ayda...[/QUOTE]OTE="yesilinci, post: 41425556, member: 612883"]yesilinci Cnm ne güzel fikir vermişsin. Insanın içi rahatliyo böyle aynı şeyleri yaşayan insanlardan faydalı bilgiler alınca. KK' yıda bu yüzden seviyorum zaten. Leep dediğin şey Konizasyon işlemi sanırım. Bizede iki seçenek sundular. Ister konizasyon yapalım ister rahmi direk alalım. Ama bize kalırsa doğurganlıginida tamamladiysan direk rahmini alalım tamamen kurtul dediler. Konizasyonda tekrarlama olasılığı oluyormuş bide yine düzenli takibini yaptırmak zorunda kaliyomussun. Bizde rahmi alalım dedik ama sonrasını düşünmedik. Açık ameliyat sonuçta. Arkadaşının annesi nasıl ameliyat olmuş cnm? Açıkmi, kapalimi ?
Hahahaha guldurdun beni:) benimne güzel canım ya. demek ki sende onalrda iyi izler bırakmışsın. tek taraflı olmuyor bu işler.
benim ki mi türk senin ki mi bilemedim. benim eşim kapuskayı yapmayı bırak görse tanımaz
Nasılsın canım nasıl gidiyo ağrı sızı çok oluyo mu sendede ?Belen tava ne sekerim???
Evet canim kiziyorum bnde ama Allah tan bu kadarini yapiyorlar cunku ben bi bulasik yikarken bile felaket yoruluyorum artik bugun uykudan uyaninca yuruyemedim ayak tabanlarim sismis son aya girdim gireli cok degisik bir kadin oldum :)deneyince bana haber verin merak ederim :) demek meksikalılarda yapıyor bizim lavaşlardan. biz koparıp koparıp lavaşına arasına koyarak yiyoruz. bide ayran oldu mu başka bir şeye gerek bile yok.
yapıyorsan lafını etmede bi anlamı olsun. neyse yinede bişeyler yapıyorlarmış. ben tamamen oturuyorlar sandım kzıdım valla. sardır sarmaları at buzluğa sonra gelene çıkarırsın ohh mis gibi
Bende hiç sancı yok bebek kasık bölgemde hareket edince çok canım yanıyor gözümden yaş geliyor hatta katır kütür birşeyler birbirine sürtüyor gibi hissediyorum. Gece yatarkende sağdan sola dönerken kalçamı kaldırırken çok zorlanıyorum sanki ameliyat olmuş gibi acı veriyor
Bende ayni uçlu arasinda dondüm durdum, simdi mi alsam sonra mi alsam da hep kafamdaydi... Gecen haftasonu Joker Altunizade mağazasında 300 tl ye 150 tl hediye puan olunca gittim Medela'yi aldim)) En iyi Yorumlar hep Medela'nindi yurtdışı sitelerde falanda, aldim duruyo simdi :)
Hepimiz bi beklemelerdeyiz bakalim ne zaman dökülmeye başlayacak bu bebekler :))
Sorma valla artık hiç önemsemiyorum:) ilk öğrendiğimde ölüyorum sanmıştımyesilinci Cnm bnm nekadar guclusun. Helal sana. Pozitif bakiyosun hep ve gulup hastalikla dalga gecebiliyosun. Tebrik ederim seni. Bizde leep yaptirip, duzenli takip edelim bari. Cok Tesekkurler :)
Hahahaha guldurdun beni:) benim
Esim yemeyi cok sever birde meraklidir:) yalniz ozellikle kizim dogunca halimi gorup daha da yardimci olmaya baslamisti bu hamilelikte de hele burada yalniz basima kalinca iyice bir giristi mutfaga sagolsun. O olmasa zaten ne yapardim bilmiyorum, Allah basimizdan eksik etmesin.
Evet canim kiziyorum bnde ama Allah tan bu kadarini yapiyorlar cunku ben bi bulasik yikarken bile felaket yoruluyorum artik bugun uykudan uyaninca yuruyemedim ayak tabanlarim sismis son aya girdim gireli cok degisik bir kadin oldum :)
Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?