2015 Temmuz Anneleri

Dualarim sizlerle cnm

Ayyyy daha kahvalti etmedim su anda olsa tepsiyi bitiririm herhalde acayip canim cekti hemen yapayim bari:):) burada da lavasa benzeyen meksikalilarin ekmekleri var onlardan da alayim !

deneyince bana haber verin merak ederim :) demek meksikalılarda yapıyor bizim lavaşlardan. biz koparıp koparıp lavaşına arasına koyarak yiyoruz. bide ayran oldu mu başka bir şeye gerek bile yok.

yapıyorsan lafını etmede bi anlamı olsun. neyse yinede bişeyler yapıyorlarmış. ben tamamen oturuyorlar sandım kzıdım valla. sardır sarmaları at buzluğa sonra gelene çıkarırsın ohh mis gibi

Efe soyadimiz cnm. Bilgi toprak oldu adi. Göbek adi da ramazan :)

ne güzel canım ya. demek ki sende onalrda iyi izler bırakmışsın. tek taraflı olmuyor bu işler.

benim ki mi türk senin ki mi bilemedim. benim eşim kapuskayı yapmayı bırak görse tanımaz

Bak karnim sertlesio iste hem de gun icinde 6-7 kez.rabbim saglicakla dogmalarini nasip etsin.
Benimde çok sertleşiyo. Doktora bugün sordum istiyosa 20 kere olsun önemli değil önemli olan düzenli olması mesela 5 dk da bir olursa ara beni dedi.

Kumaşı kılıf gibi çıkarıp yıkanıyor pamuklu yumuşak ama yazlık değil biraz sıcak tutabilir
Arkadaşım kadın doğum hemşiresi.. Rahminde miyomlar ve rahim kalınlaşması varmış... Annesi 50 yaşında 4 çocuk sahibi... Doktor demişki: bu saatten sonra çocuk yapamazsın.. Bu rahim bi süre sonra sana daha sıkıntı çıkaracak.. Alalım... Açık ameliyat oldu.. Arkadaşım bir hafta annesine kendi baktı, sonra kadın toparladı masallah... Hatta arkadaşımın çocuğuna annesi bakıyordu 15 gün sonra bakmaya devam etti:) ama bünye ve dirayet meselesi biraz... Bi başkası belki 10 günde toparlanır belki 2 ayda...[/QUOTE]
yesilinci Cnm hangi hsstanede ameliyat oldu? Biz hastaneyede pek guvenemedik acikcasi.[/QUOTE]
arkadaşım izmirde:) orda bi devlet hastanesinde çalışıyor... Bende acıbademde jinekolog onkologa gidiyorum. Siz hangi hasneye gittiniz??? Tek doktorla yetinmeyin zaten... Bi kaç doktor görsün belki hiç alınmasına gerek kalmaz vücudu kendi kendini temizler. Benim doktor bazı kadınlarda kendi kendine gerileyebileceğini söylemişti

ne güzel canım ya. demek ki sende onalrda iyi izler bırakmışsın. tek taraflı olmuyor bu işler.

benim ki mi türk senin ki mi bilemedim. benim eşim kapuskayı yapmayı bırak görse tanımaz
Hahahaha guldurdun beni:) benim
Esim yemeyi cok sever birde meraklidir:) yalniz ozellikle kizim dogunca halimi gorup daha da yardimci olmaya baslamisti bu hamilelikte de hele burada yalniz basima kalinca iyice bir giristi mutfaga sagolsun. O olmasa zaten ne yapardim bilmiyorum, Allah basimizdan eksik etmesin.

Belen tava ne sekerim???
Nasılsın canım nasıl gidiyo ağrı sızı çok oluyo mu sendede ?
Belen tava hataylılarda yemiştim et kavurma tavada yapıyorsun biber domates sarımsak oluyo baharat katılıyo ben en son fırında pişiriyorum bide et yemeği yani kocam et obur olduğu için her türlü et Yemeğini yapıyorum

Evet canim kiziyorum bnde ama Allah tan bu kadarini yapiyorlar cunku ben bi bulasik yikarken bile felaket yoruluyorum artik bugun uykudan uyaninca yuruyemedim ayak tabanlarim sismis son aya girdim gireli cok degisik bir kadin oldum :)

Canım aynı hareketleri benim kızım da yapıyor. Çok korkuyorum :) sanki ayaklarını birbirine sürtüyormuş gibi bişey oluo , anlam veremiyorum hiç :)
Kalça ağrısı da 2-3 gündür başladı ben de. Henüz yürümeme engel değil ama :) 5. Ayımda da olmuştu 3-4 gün yürüyememiştim .

Canım medelanın 2 çeşidi mi var. Bi tane mini var sanırım. Hangisini aldın ?

yesilinci Cnm bnm nekadar guclusun. Helal sana. Pozitif bakiyosun hep ve gulup hastalikla dalga gecebiliyosun. Tebrik ederim seni. Bizde leep yaptirip, duzenli takip edelim bari. Cok Tesekkurler :)
Sorma valla artık hiç önemsemiyorum:) ilk öğrendiğimde ölüyorum sanmıştım sonra farkettimki şanslıyım aslında... Sonuçta kanser değilim ve erken teşhiş edildim... Korkmama gerek yok:) evet kansere meyilli hücreler taşıyorum ama kansere çevirmeden kurtuluyorum o hücrelerden:) sizde korkmayın şükür ki annende farkedilmiş kansere çevirmeden... İyi bi doktor takibiylede böyle bi risk yok inşallah...

ne güzel sağolsun yardım ediyor. zaten yalnızsınız bide o yardımcı olmasa zaten 2.ye cesaret edemezdin heralde

Evet canim kiziyorum bnde ama Allah tan bu kadarini yapiyorlar cunku ben bi bulasik yikarken bile felaket yoruluyorum artik bugun uykudan uyaninca yuruyemedim ayak tabanlarim sismis son aya girdim gireli cok degisik bir kadin oldum :)

çok normal hepimiz öyleyiz. yemek yaparken belim ağrıyor bazen dirseklerimi tezgaha dayayıp bekliyorum biraz annennem aklıma geliyor. o öyle yapardı yorulunca :)

Kızlar bugün heycandan dr a sormayı unuttum. 2 gündür altım hep nemli. Islak demiyorum çünkü günlük ped kullanıyorum. Emiyo tabi öyle sırılsıklam değil. Ped ıslak sanki terlemişim gibi. Renk vs yok. Akıntı kesinlikle değil. Amniyo sıvısı olabilir mi?

Hayırlı olsun canım Umarım doğumlarımız seninki gibi olur, maşallah sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…