2015 Temmuz Anneleri

kendine özel farklı bi kokuus var amniyon sıvısının. terliyor olabilirsin. benimde pantalonum bile ıslanıyor çoğu zaman terden

canım hayırlı olsun.inşallah en kısa sürede bol bol görürsün oğluşunu.darısı sıradakilere:)

yesilinci Cnm hangi hsstanede ameliyat oldu? Biz hastaneyede pek guvenemedik acikcasi.[/QUOTE]
arkadaşım izmirde:) orda bi devlet hastanesinde çalışıyor... Bende acıbademde jinekolog onkologa gidiyorum. Siz hangi hasneye gittiniz??? Tek doktorla yetinmeyin zaten... Bi kaç doktor görsün belki hiç alınmasına gerek kalmaz vücudu kendi kendini temizler. Benim doktor bazı kadınlarda kendi kendine gerileyebileceğini söylemişti[/QUOTE]
yesilinci Cnm hangi hsstanede ameliyat oldu? Biz hastaneyede pek guvenemedik acikcasi.[/QUOTE]
arkadaşım izmirde:) orda bi devlet hastanesinde çalışıyor... Bende acıbademde jinekolog onkologa gidiyorum. Siz hangi hasneye gittiniz??? Tek doktorla yetinmeyin zaten... Bi kaç doktor görsün belki hiç alınmasına gerek kalmaz vücudu kendi kendini temizler. Benim doktor bazı kadınlarda kendi kendine gerileyebileceğini söylemişti[/QUOTE]
Bukadar olmaz. Bizimde Izmir. Ataturk Egitim Arastirma Hastanesi. Yesilyurtta. Arkadasinin hangi hastane? Bide aynisi cikiyomus :)

maşallah canım gözün aydın.hayırlı uğurlu olsun miniğin tamda ramazanın ilk günü mübarek günde geldi

Masallah masallah!!!! Gerci sana derken bende gecen gun tum
Evi temizleyiverdim. Bizim ev uc katli :) esim geldi cok kizdi birdaha engel olacagim kendime sonrasinda belim cok agridi butun gun yattim balina gibi:)

E="yesilinci, post: 41433412, member: 612883"]Sorma valla artık hiç önemsemiyorum:) ilk öğrendiğimde ölüyorum sanmıştım sonra farkettimki şanslıyım aslında... Sonuçta kanser değilim ve erken teşhiş edildim... Korkmama gerek yok:) evet kansere meyilli hücreler taşıyorum ama kansere çevirmeden kurtuluyorum o hücrelerden:) sizde korkmayın şükür ki annende farkedilmiş kansere çevirmeden... İyi bi doktor takibiylede böyle bi risk yok inşallah...[/QUOTE]
Alkis.. Alkis.. Alkis :)) Insallah cnm. Allah bizi ve tum sevdiklerimizi korusun..

kendine özel farklı bi kokuus var amniyon sıvısının. terliyor olabilirsin. benimde pantalonum bile ıslanıyor çoğu zaman terden
Ya aslında garip kokusu var ama benim bir ara idrarımda böyle kokmuştu geçti.

Benimde çok sertleşiyo. Doktora bugün sordum istiyosa 20 kere olsun önemli değil önemli olan düzenli olması mesela 5 dk da bir olursa ara beni dedi.

Maalesef hiç düzenli değil bir kaç saatte falan oluo.
Doktorum 1 saatlik mesafede napcam bilmiyorum aniden bisey olsa diye endiseleniyorum.

Boyle hassas dusunen bir anne her turlu yeter evlatlarina. Hic suphem yok. Yalnizlik konusunda da hic korkmayin. Allah var yaninizda. Rabbim yar ve yardimciniz olsun [/QUOTE]
Amin canim sagol! Hele bir dogsun su minik bebis artik bizde duzenimizi kuracagiz :)

Maalesef hiç düzenli değil bir kaç saatte falan oluo.
Doktorum 1 saatlik mesafede napcam bilmiyorum aniden bisey olsa diye endiseleniyorum.
Canım hemen o konudada rahatlatayım seni. Su geldikten veya nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyormuş korkma. Nişanı geldikten sonra 3 gün sonra doğum yapan suyu gelince ertesi gün doğuran çok örnek var. Suyu gelince insanlar banyoya giriyo kuaföre gidiyo öyle gidiyo doktora gerçekten :) doktorum bana korkma hemn doğurmazsın rahat rahat gelirsin hastaneye demişti sonra internette o kadar çok böyle hikaye okudum ki içim rahat heralde bende evden çıksam trafikten anca 1 saate giderim zaten.

C cns_2007 geçenlerde babalar gunu için tisort aldım demiştin. ben mağazalara baktık bugün oyle içime sinen birşey bulamadım. internetten mi almıstın canım? linkini atar mısın bakayım bir bende

Ne kadar ince dusunmusler aferin onlara, sevilen birisin is yerinde demekki canim:) dun esimin hic tanimadigim is arkadaslari babyshower yaptilar bana nasil hosuma gitti benimde. Herkes bir suru hediye almis simdi bende onlara kart alip tek tek tesekkur edecegim.

29 günlük olduk teyzesi haftaya aşımız bile var inş. Kilosuna falan baktırcam. İnş sütüm yarıyordur Bebişime. Rabbim inş kolkolayca kucağına nasip etsin cnm bebeğini.
Sagol canim. Hafta sayiyorum artik. Zaman yavasladi son gunler hic gecmiyor sanki. Surekli resimlerini cek prensesin simdi kizimin eski resimlerine bakinca soka giriyorum ne kadar kucuk ne kadar degisikmis:) sanki o bebek simdiki kizim degil. Bende ikinci dogmadan buyuk bir ise girisip resimlerini duzenlemeye karar verdim kizimin zira 1 milyon filan resim var:)

Ya aslında garip kokusu var ama benim bir ara idrarımda böyle kokmuştu geçti.

doktorlar hemen bi test yapıyor aslında anlaşılıyor. genelde us foş diye boşalıyormuş ama nadiren az azda gelebiliyormuş. sen bi takip et bakalım. olmadı hemen bi test yaptırırsın

http://shop.lacoste.com.tr/product.aspx/polo-cocuk-giyim-kisa-kollu-polo-10580951

çocuklara 1 yaştan başlıyor canım. aynı sitede babalar içinde var. başka markada bulamadım bende. bunlar biraz pahalıydı ama bulamayınca bunları aldım. bide www.occasion.com.tr aynı markada indirim var. karşılatırısın hangisinde daha ucuz diye

Cnm gelip gitmiyor adet ağrısı gibi devamlı var böyle oluyor Dımı?benim ilk gebelıgım hıç bilmiyorum.
Canım benimde ilk gebeliğim ama aynen dediğin gibi gelip giden bir ağrı değil gelince uzun sürüyor. İşte bunlar düzenli aralıklarla gelip giden ve şiddetlenen ağrılar olunca gerçek doğum sancısı olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…