- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.541
Kızlar bugün heycandan dr a sormayı unuttum. 2 gündür altım hep nemli. Islak demiyorum çünkü günlük ped kullanıyorum. Emiyo tabi öyle sırılsıklam değil. Ped ıslak sanki terlemişim gibi. Renk vs yok. Akıntı kesinlikle değil. Amniyo sıvısı olabilir mi?
canım hayırlı olsun.inşallah en kısa sürede bol bol görürsün oğluşunu.darısı sıradakilere:)Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Arkadaşım kadın doğum hemşiresi.. Rahminde miyomlar ve rahim kalınlaşması varmış... Annesi 50 yaşında 4 çocuk sahibi... Doktor demişki: bu saatten sonra çocuk yapamazsın.. Bu rahim bi süre sonra sana daha sıkıntı çıkaracak.. Alalım... Açık ameliyat oldu.. Arkadaşım bir hafta annesine kendi baktı, sonra kadın toparladı masallah... Hatta arkadaşımın çocuğuna annesi bakıyordu 15 gün sonra bakmaya devam etti:) ama bünye ve dirayet meselesi biraz... Bi başkası belki 10 günde toparlanır belki 2 ayda...
Arkadaşım kadın doğum hemşiresi.. Rahminde miyomlar ve rahim kalınlaşması varmış... Annesi 50 yaşında 4 çocuk sahibi... Doktor demişki: bu saatten sonra çocuk yapamazsın.. Bu rahim bi süre sonra sana daha sıkıntı çıkaracak.. Alalım... Açık ameliyat oldu.. Arkadaşım bir hafta annesine kendi baktı, sonra kadın toparladı masallah... Hatta arkadaşımın çocuğuna annesi bakıyordu 15 gün sonra bakmaya devam etti:) ama bünye ve dirayet meselesi biraz... Bi başkası belki 10 günde toparlanır belki 2 ayda...
maşallah canım gözün aydın.hayırlı uğurlu olsun miniğin tamda ramazanın ilk günü mübarek günde geldiKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Masallah masallah!!!! Gerci sana derken bende gecen gun tumBiz kadinlar niye bukadar temizlik takintiliyiz acaba???Ben de bu halimle dün hali sildim, ne zamandir direniyordum silmiycem diye ama dün sabah kendimi cok enerjik hissedince bi baktim kova yanimda:).mis gibi oldu ama bu seferde korktum rahatsizlanirsam kocamin cenesinden kurtulamam diye . Yagmur yagiyo simdi, haftaya sag cikarsak camlarimi da bi daha sileyim de icim rahat etsin...Sanki bebek gelince aaaa annem ne temiz kadinmis diyecek
Ya aslında garip kokusu var ama benim bir ara idrarımda böyle kokmuştu geçti.kendine özel farklı bi kokuus var amniyon sıvısının. terliyor olabilirsin. benimde pantalonum bile ıslanıyor çoğu zaman terden
Benimde çok sertleşiyo. Doktora bugün sordum istiyosa 20 kere olsun önemli değil önemli olan düzenli olması mesela 5 dk da bir olursa ara beni dedi.
Boyle hassas dusunen bir anne her turlu yeter evlatlarina. Hic suphem yok. Yalnizlik konusunda da hic korkmayin. Allah var yaninizda. Rabbim yar ve yardimciniz olsunE="maya2013, post: 41425555, member: 432753"]Bizimki cok planli isteyerek oldu dogsun evimize gelelim rahatlayacagim zaten aslinda benim derdim daha cok burada yalniz oldugumuz icin kizimi ben hastanedeyken arkadaslara birakmakilk
Defa bizden ayri yabanci bir evde kalacakyoksa dogduktan sonra sevmezmiyiz yeni bebegi hayatta ayirmayiz diye dusunuyorum. O kadar istedik yaptik asilamalar tedavilerle onu da severiz tabi canimizdan parca teyzesi:) ama hormonlar su anda her turlu dusunduruyor insani engel olmak ne mumkun??? Bizimki sanirim sevip sevmeyecegimiz konusu degil anne olarak ikisine yetebilecekmiyiz daha cok.
Canım hemen o konudada rahatlatayım seni. Su geldikten veya nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyormuş korkma. Nişanı geldikten sonra 3 gün sonra doğum yapan suyu gelince ertesi gün doğuran çok örnek var. Suyu gelince insanlar banyoya giriyo kuaföre gidiyo öyle gidiyo doktora gerçekten :) doktorum bana korkma hemn doğurmazsın rahat rahat gelirsin hastaneye demişti sonra internette o kadar çok böyle hikaye okudum ki içim rahat heralde bende evden çıksam trafikten anca 1 saate giderim zaten.Maalesef hiç düzenli değil bir kaç saatte falan oluo.
Doktorum 1 saatlik mesafede napcam bilmiyorum aniden bisey olsa diye endiseleniyorum.
Yalancı doğum sancısı. Ben 10 gündür öyleyim canım korkma. Dinlenmeyle rahatlıyo uzan biraz.Kızlaar karnımda ve belımde sıddettlı adet ağrısı var bu nme anlama geliyor?
Cnm gelip gitmiyor adet ağrısı gibi devamlı var böyle oluyor Dımı?benim ilk gebelıgım hıç bilmiyorum.Yalancı doğum sancısı. Ben 10 gündür öyleyim canım korkma. Dinlenmeyle rahatlıyo uzan biraz.
Ne kadar ince dusunmusler aferin onlara, sevilen birisin is yerinde demekki canim:) dun esimin hic tanimadigim is arkadaslari babyshower yaptilar bana nasil hosuma gitti benimde. Herkes bir suru hediye almis simdi bende onlara kart alip tek tek tesekkur edecegim.Kızlar bugün daireden arkadaşlar geldi. Sağolsunlar her hafta yokluyorlar. Farklı gruplar şeklinde ama. Paylaşayım istedim sizinle de. Nerdeyse 40 kişi tüm daire sayılabilir para toplayıp kızıma hediye almışlar. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Hediye ne olursa olsun, bu kadar ince düşünce çok mutlu etti. Hatta doğumdan sonra ilçe Milli eğitim müdürümüz aramış beni. Eşimle görüşmüşler. Rabbim herkesin karşısına böyle güzel insanlar çıkarsın inş.
Sagol canim. Hafta sayiyorum artik. Zaman yavasladi son gunler hic gecmiyor sanki. Surekli resimlerini cek prensesin simdi kizimin eski resimlerine bakinca soka giriyorum ne kadar kucuk ne kadar degisikmis:) sanki o bebek simdiki kizim degil. Bende ikinci dogmadan buyuk bir ise girisip resimlerini duzenlemeye karar verdim kizimin zira 1 milyon filan resim var:)29 günlük olduk teyzesihaftaya aşımız bile var inş. Kilosuna falan baktırcam. İnş sütüm yarıyordur Bebişime. Rabbim inş kolkolayca kucağına nasip etsin cnm bebeğini.
Canim bnmde basladi ya agrilarim ins.erkn gelmzlerKızlaar karnımda ve belımde sıddettlı adet ağrısı var bu nme anlama geliyor?
Yapmaz herhalde normal dogum olmayinca bir anlami yok . Bosver sen sekreter ne bilsin:)Bende öyle biliyorum ama adamın sekreterine sormuştum yapar demişti ondan korktum :) inşallah olmaz.
Ya aslında garip kokusu var ama benim bir ara idrarımda böyle kokmuştu geçti.
Canım benimde ilk gebeliğim ama aynen dediğin gibi gelip giden bir ağrı değil gelince uzun sürüyor. İşte bunlar düzenli aralıklarla gelip giden ve şiddetlenen ağrılar olunca gerçek doğum sancısı olacakmış.Cnm gelip gitmiyor adet ağrısı gibi devamlı var böyle oluyor Dımı?benim ilk gebelıgım hıç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?