2015 Temmuz Anneleri

azuloscurocasinegro, post: 41420438, member: 125242"]Ben bugun 23 gun once sezeryan olan bir arkadasimla konustum, beni nasil rahatlatti anlatamam. Burdaki basliklari korkudan okuyamiyordum. Biri cikar olumsuz bisey yazar diye. Ama arkadasimla ayni hastanede aynidoktora sezeryan olucam. Korkulacak hicbisey uok, on tane dogururum boyle dedi. Ki asiri derecede pimpirikli bir insandir. Hic aci duymamis, 6 saatsonra kalkmis ve bi daha yatmaya gerek duymamis, sonrasinda da gayet iyi gecmis iyilesme sureci. Kontrole bile gitmeye gerek duymamis. Tabii herkeste farkli olabilir her dogum farkli cunku. Yine de birilerinin sezeryan hakkinda olumsuz konusmamasi iyi geldi.
İnsallah hepimiz sorunsuz dogururuz.[/QUOTE]
İnsallah oyle olur. Dedigin gibi olumlu konusanlari gormek iyi geliyor ici rahatliyor insanin

Canım günaydın. Ne zaman izne çıkacaksın? Dinlen artık. Hergün bir önceki günden zor geçiyo zaman ilerledikçe daha kötü oluyo. Ben bugün o kadar kötü uyandım ki adım atamıyorum. Birde misafirim gelecek. Hamileliğim boyunca gelmedi gelmedi millet doğurmadan gidelim diyolar heralde ama benim hiç halim yok.

canım daha 30 hazıranda doluyo ama ben dayanabılıcekmıyım bılmıyorum ya hıc ıyı degılım bugun ayaklarım falan bıde vucudum çok kotu canım sen son zamanlarındasın mısafırde gelıcek zamanı bulmus valla ben evde zor ıs yapıyorum allah yarımcın olsun

Gözünüz aydin canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.

Ben bi soru sorcam normal dogumda ne giydiriyorlar?

Senin artık dinlenmek gerek ama

İnsallah oyle olur. Dedigin gibi olumlu konusanlari gormek iyi geliyor ici rahatliyor insanin[/QUOTE]
Günaydın canım senle aynı günüz. Bende sezeryan olcam Allah kısmet ederse. Dün belli oldu. Benim bir arkadaşımda senin arkadaşın gibi çok rahat geçirdi. Hatta daha önce burada söylemiştim kuaföre gidip makyajını yapıp girdi sezeryana. Çıktığımda rujum bile bozulmamıştı diyo insanlar bir garip zaten kötü şeyler anlatmaya bayılıyolar. Kimse hamilelik çok kolay demiyo. Sezeryanında zor yanları var tabi ki ama kendi atlattığını başarı gibi anlatmayı seven abartan çok kadın var. Boşverelim onları. Senin tarihi belli mi?

canım o fitili kullandım ben ıcınde 6 tane var mutlaka kullan cok ıyı gelıyor gercekten en azından akıntı falan hafıflıyo yanı üromisin vermıstı bıde bana onuda ıçtım eğer geçmezse doğum için sıkıntı olabılıcegını soylemıstı dr.

canım napıyım yerıme eleman geldı onu ogretıyorum ıznımı fazla kullanmak ıstıyorum kenıdımıde zorluyorum gelsem oyle gelmesem oyle bende sasırdım ya

Kizlarrr ogluma kapi susu yaptim nasi olmus sizce? Daha suslenmeli mi? Sade mi olmus cok?

çok güzel olmuş. ellerine sağlık. benimde kapı süsüm çerçeve. ben çok beğeniyorum böyle süsleri

Eki Görüntüle 1560308
Kızlar teyzesi gelir gelmez oğluşumun mıknatıslı lavanta keselerini hazırladı :) biraz sade ama hoş oldu. Sizce nasıl

kız kardeş gibisi var mı yaa :) ellerine sağlık. sadelik her zaman için en makbul olanıdır.

bende işteyim canım. merak etme yalnız değilsin. hatta benim 3 temmuz son. ben izne çıkana kadar burdakilerin yarısı doğurmuş olur :) bol bol su iç. ayran iç. etmediysen kahvaltını et. biraz daha iyi hissedersin belki. ne iş yapıyordun

ya hamile kadına neden misafir gelir bilmemki. bana gelirse bi annem ablam kaynanam filan gelir. 1. derece yani. onlarda gelecek diye hazırlık yapmam. erken gelirler birlikte hazırlarız. birlikte toplarız. ben bu ramazan annemleri bile iftara almayı düşünmüyorum. ben giderim onlara. çünkü evimi temizleticem ve artık ne zaman ne olacağı belli değil. ben bidaha derin işe girişemem. anca eşimle sil süpür toz al.

Sağol canım salı da misafirim vardı. Valla hazır börek falan aldım çünkü evi anca toplar silerim bir de ikramla uğraşamıcam. 34 den sonra zorlaşmaya başlıyo ama dediğin gibi sonlara doğru daha zor. Allah hepimize yardımcı olsun. İşte kendini heba etme birde koli vs varsa ayaklarının altına koy. Çok şişmezsin.

Günaydın hanımlar.
Keşke kabul etmeseydin, artık dinlenme ve kendini doğuma odaklama zamanı. Ne misafiri?

Normal doğumda ne giyileceği hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Kimisi kendi geceliğiyle kimisi hastanenin kıyafetiyle gidiyor. Ben gittiğim hastaneye sordum, tercih senin ama kendi geceliğin batar, giymesen daha iyi dediler.

Kızlar bentuhaf haller içindeyim. Bir doğsun bir daha erken diyorum. Yaklaşık 1 ay sonra nasip olursa kucağımda bir bebek olacağı düşüncesi çok tuhaf Doğum hikayemi çok merak ediyorum. Olumlu düşündüğümde rahatlıyorum ama birden olumsuz düşünceler de peyda oluyor. Nasıl başaçıkıyorsunuz?

Günaydınnn, nasılız bakalım bugün kızlar???
Ben dudağımda kocaman bi uçukla uyandım bugün. Çabucak iyileşir inşallah...

Canım bu hafta 2. bu. Annemi çağırdım ama kadın oruçlu onada çok iş yaptırmak istemiyorum. İkram etceklerimide hazır aldım birde çocuk var gelecekler arasında ciyak ciyak. Napalım atlatcaz. Geçen 3 arkadaşım da dedi gelmek istiyoruz diye ben size haber veririm dedim valla davet etmicem yeter artık.

canım valla allah sanda kolaylık versın allah hepımızın yarımcısı olsun ayaklarım kendınden gecmıs durumda zaten

İlk çocuk olduğu için böyle düşünmen normal kasma kendini. Doğduktan sonra da ben bu duyguyu şimdiye kadar niye tatmadım diye kızacaksın kendine

herkese günaydın kızlar

günaydıınn

günaydın canım. aynı düşünceler bende de oluyor. sanırım bebeğimizi kucağımıza alana kadarda hep soru işaretlerimiz olacak. bu kadar insan nasıl altından kalktıysa bizde kalkarız. bebeğimin kıyafetlerine bakıyorum. mis gibi kokuyorlar. o zaman herşeyin üstesinden gelebilcekmişim gibi geliyor. öylede olacak inşallah

Günaydınnn, nasılız bakalım bugün kızlar???
Ben dudağımda kocaman bi uçukla uyandım bugün. Çabucak iyileşir inşallah...

günydın canım. iyiyiz. işteyim hem size yazıyorum hem kahvaltı ediyorum. bağışıklı düştü. yazmıştım bende de c.tesi çıktı uçuk. burda arkadaşımda vardı. demek ki onun dokunduğu bi yere dokunmuşum hemen bende de çıktı. Allahtan çabuk geçti. seninde çabuk geçer inşallah

Eşimin akrabaları hayır diyemedim. Bir de insan eşinin akrabası gelince daha bi temiz olsun ev istiyo.doğumada 10 gün kaldı Allah nasip ederse temizlikçiyi doğuma yakın alayım dedim. Başıma helene bak bu hafta 2 kez misafir ağırlamış olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…