- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.661
Benimde amcam geldi şehir dışından annemlerde kaldılarbir kaç gün.Bizde bir akşam yemeğe çıkardık yengem yine de benim eve gelmek istemiş hem altınını takarım demiş annem demiş artık ağırlaştı sen bana ver ben veririm ona diye yine de insan geriliyor gelirlerse diye çünkü artık dinlenme zamanı her an bebek gelebilir gelmek isteselerdi kabul etmeyecektim önce kendimizi düşünmemiz gerek.Canım günaydın. Ne zaman izne çıkacaksın? Dinlen artık. Hergün bir önceki günden zor geçiyo zaman ilerledikçe daha kötü oluyo. Ben bugün o kadar kötü uyandım ki adım atamıyorum. Birde misafirim gelecek. Hamileliğim boyunca gelmedi gelmedi millet doğurmadan gidelim diyolar heralde ama benim hiç halim yok.
benimde öyle zaten 39 giyiyodum ayaklar dev ayağı gibi olducanım valla allah sanda kolaylık versın allah hepımızın yarımcısı olsun ayaklarım kendınden gecmıs durumda zaten
Canım bu hafta 2. bu. Annemi çağırdım ama kadın oruçlu onada çok iş yaptırmak istemiyorum. İkram etceklerimide hazır aldım birde çocuk var gelecekler arasında ciyak ciyak. Napalım atlatcaz. Geçen 3 arkadaşım da dedi gelmek istiyoruz diye ben size haber veririm dedim valla davet etmicem yeter artık.
Benimde amcam geldi şehir dışından annemlerde kaldılarbir kaç gün.Bizde bir akşam yemeğe çıkardık yengem yine de benim eve gelmek istemiş hem altınını takarım demiş annem demiş artık ağırlaştı sen bana ver ben veririm ona diye yine de insan geriliyor gelirlerse diye çünkü artık dinlenme zamanı her an bebek gelebilir gelmek isteselerdi kabul etmeyecektim önce kendimizi düşünmemiz gerek.
Yapamıyorum canım malesef. İyi yapmışsın inan. Keşke bende diyebilseydim telefonda çok ağrım var zor yürüyorum falan diyip mesaj vermeye çalıştım ama karşılığında gelirken bir şey ister misin dedilerBenimde amcam geldi şehir dışından annemlerde kaldılarbir kaç gün.Bizde bir akşam yemeğe çıkardık yengem yine de benim eve gelmek istemiş hem altınını takarım demiş annem demiş artık ağırlaştı sen bana ver ben veririm ona diye yine de insan geriliyor gelirlerse diye çünkü artık dinlenme zamanı her an bebek gelebilir gelmek isteselerdi kabul etmeyecektim önce kendimizi düşünmemiz gerek.
Hayırlı sabahlar artık izne ayrıl canım ya çekilmez bu haftadan sonra Allah yardım etsinkızlar gunaydın herkes uyuyo sanırım biz yine işdeyiz kızımla galıba artık gitmiyo işe gidip gelmek beni yoruyo fazlasıylatansıyonum düşük birazda hiç iyi değilim hepinize hayırlı sabahlar kızlar
canım muhasebedeyım ben ya oturuyorumçok güzel olmuş. ellerine sağlık. benimde kapı süsüm çerçeve. ben çok beğeniyorum böyle süsleri
kız kardeş gibisi var mı yaa :) ellerine sağlık. sadelik her zaman için en makbul olanıdır.
bende işteyim canım. merak etme yalnız değilsin. hatta benim 3 temmuz son. ben izne çıkana kadar burdakilerin yarısı doğurmuş olur :) bol bol su iç. ayran iç. etmediysen kahvaltını et. biraz daha iyi hissedersin belki. ne iş yapıyordun
ya hamile kadına neden misafir gelir bilmemki. bana gelirse bi annem ablam kaynanam filan gelir. 1. derece yani. onlarda gelecek diye hazırlık yapmam. erken gelirler birlikte hazırlarız. birlikte toplarız. ben bu ramazan annemleri bile iftara almayı düşünmüyorum. ben giderim onlara. çünkü evimi temizleticem ve artık ne zaman ne olacağı belli değil. ben bidaha derin işe girişemem. anca eşimle sil süpür toz al.
Evet canım artık böreğide ben açacak değilimçok garip insanlar canım. seni çağırsınlarda şöyle bi gün yedirip içirip çiçek gibi baksınlar. sende evde oturup sıkılmamış olursun. doğuma 1 hafta filan kalmış hala kendilerini ağarlattırıyorlar. sabretsinler 10 gün sonra hediyelerini alıp gelsinler. hazır almakla iyi yapmışsın. hem temizlik hem ikramlık bi tip yok şuan bizde. resmen yarım adamız :)
canım ama o zamanda erken donmek zorunda kalıcamHayırlı sabahlar artık izne ayrıl canım ya çekilmez bu haftadan sonra Allah yardım etsin
aynen canım benımkılerde oylebenimde öyle zaten 39 giyiyodum ayaklar dev ayağı gibi oldu
canım muhasebedeyım ben ya oturuyorum
Evet canım artık böreğide ben açacak değilimgerçi elleri boş gelmezler onlarıda eklerim olur biter.
canım artık evde yatmak ıstıyorum vallaiyi bari en azından. bende şuan eğitimlerim olmadığı için oturuyorum 2 hafta sonra var eğitim. onuda oturarak anlatıp bitirecem artık.
aç kalmazlar canım. sen zaten almışsın. onlarınkiyle bir sürü çeşit olur. birinede çay ikramını paslarsın. birliktede buluşıkları halledin. yormadan kendini atlat. kimse oruçlu değil anlaşılan gündüz gezmeye gittiklerine göre
ne kadar anlayışsız arkadaşların varCanım bu hafta 2. bu. Annemi çağırdım ama kadın oruçlu onada çok iş yaptırmak istemiyorum. İkram etceklerimide hazır aldım birde çocuk var gelecekler arasında ciyak ciyak. Napalım atlatcaz. Geçen 3 arkadaşım da dedi gelmek istiyoruz diye ben size haber veririm dedim valla davet etmicem yeter artık.
Eşin hayır demeliydi. Ya da kendileri gelip kendileri hazırlayacaktı. Ben eşime tembihleyeyim de öyle bir şey olursa zorlanıyor, daha sonra gelseniz desin. Ne bu ya, bir de gelip doğum deneyimlerinden, milyon kere aynı tavsiyelerden bahsederler. Hiç senin kaygından, soru işaretlerinden bahsetmezlerEşimin akrabaları hayır diyemedim. Bir de insan eşinin akrabası gelince daha bi temiz olsun ev istiyo.doğumada 10 gün kaldı Allah nasip ederse temizlikçiyi doğuma yakın alayım dedim. Başıma helene bak bu hafta 2 kez misafir ağırlamış olcam.
Yapamıyorum canım malesef. İyi yapmışsın inan. Keşke bende diyebilseydim telefonda çok ağrım var zor yürüyorum falan diyip mesaj vermeye çalıştım ama karşılığında gelirken bir şey ister misin dediler
O Düşünceler normal bende bile oluyo git geller ilk çocuğu olanlarda olması çok normal.olumsuz Düşünme bebek olduktan sonra hiçbirzaman eskisi gibi yaşayamıycam eşimle vakit geçiremiycem gibi çok karamsarlıklara düşmüştüm ama herşey çok daha güzel oluyo 9 aylık gebelik Süreci nasıl bitiyorsa çocuğun o zor gelen ona alışıp düzene sokma sürecide çok çabuk geçiyo bi bakıyorsun 5-6 yaşında bebekliğini özlüyorsun hergeçen günü ona doyarak yaşamak istiyorsun çünkü büyüyüp gidiyorlar hızlıca yetişemiyorsunGünaydın hanımlar.
Keşke kabul etmeseydin, artık dinlenme ve kendini doğuma odaklama zamanı. Ne misafiri?
Normal doğumda ne giyileceği hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Kimisi kendi geceliğiyle kimisi hastanenin kıyafetiyle gidiyor. Ben gittiğim hastaneye sordum, tercih senin ama kendi geceliğin batar, giymesen daha iyi dediler.
Kızlar bentuhaf haller içindeyim. Bir doğsun bir daha erken diyorum. Yaklaşık 1 ay sonra nasip olursa kucağımda bir bebek olacağı düşüncesi çok tuhafDoğum hikayemi çok merak ediyorum. Olumlu düşündüğümde rahatlıyorum ama birden olumsuz düşünceler de peyda oluyor. Nasıl başaçıkıyorsunuz?
Ay ne dengesiz millet ya seni çağırsınlar çok görmek istiyorsalar.Canım günaydın. Ne zaman izne çıkacaksın? Dinlen artık. Hergün bir önceki günden zor geçiyo zaman ilerledikçe daha kötü oluyo. Ben bugün o kadar kötü uyandım ki adım atamıyorum. Birde misafirim gelecek. Hamileliğim boyunca gelmedi gelmedi millet doğurmadan gidelim diyolar heralde ama benim hiç halim yok.
Eki Görüntüle 1560308
Kızlar teyzesi gelir gelmez oğluşumun mıknatıslı lavanta keselerini hazırladı :) biraz sade ama hoş oldu. Sizce nasıl
Hayatım resmen kızımdan önce kızımdan sonra olacak. Doğum hikayemi önemsiyorum, ama istediğim gibi hazırlanamıyorum, ben tamamen doğuma odaklanmak istiyordum son zamanlarda. Doğumdan sonra emzirme yaraları o kadar çok bahsi geçiyor ki onlar da korkutuyor. Uykusuz kalacak olmak... Eşim yoğun çalışan biri, nöbet de tutuyor. O nöbetçiyken ne yapacağım. Her şey sakin, saygılı, nazik olsun istiyorum. Bakalım, beklentimi düşürsem iyi olur tabi di miO Düşünceler normal bende bile oluyo git geller ilk çocuğu olanlarda olması çok normal.olumsuz Düşünme bebek olduktan sonra hiçbirzaman eskisi gibi yaşayamıycam eşimle vakit geçiremiycem gibi çok karamsarlıklara düşmüştüm ama herşey çok daha güzel oluyo 9 aylık gebelik Süreci nasıl bitiyorsa çocuğun o zor gelen ona alışıp düzene sokma sürecide çok çabuk geçiyo bi bakıyorsun 5-6 yaşında bebekliğini özlüyorsun hergeçen günü ona doyarak yaşamak istiyorsun çünkü büyüyüp gidiyorlar hızlıca yetişemiyorsun
Günaydın cancağızım iyilik halen doğurmadım halen sancılar çekiyorumGünaydınnn, nasılız bakalım bugün kızlar???
Ben dudağımda kocaman bi uçukla uyandım bugün. Çabucak iyileşir inşallah...
canım artık evde yatmak ıstıyorum vallaallah yarımcımız olsun
Günaydın hanımlar.
Keşke kabul etmeseydin, artık dinlenme ve kendini doğuma odaklama zamanı. Ne misafiri?
Normal doğumda ne giyileceği hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Kimisi kendi geceliğiyle kimisi hastanenin kıyafetiyle gidiyor. Ben gittiğim hastaneye sordum, tercih senin ama kendi geceliğin batar, giymesen daha iyi dediler.
Kızlar bentuhaf haller içindeyim. Bir doğsun bir daha erken diyorum. Yaklaşık 1 ay sonra nasip olursa kucağımda bir bebek olacağı düşüncesi çok tuhafDoğum hikayemi çok merak ediyorum. Olumlu düşündüğümde rahatlıyorum ama birden olumsuz düşünceler de peyda oluyor. Nasıl başaçıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?