2015 Temmuz Anneleri

Benim fitilden önce 3 gündür vardı fitil kullanırken de sürdü Akıntı ve geçti çok şükür 1 hafta 10 gün falan sanırım
Ya gerçekten mi. Bunu bilmiyordum zaten normal doğumdan çok korkan biriyim. Ben bebeğe zararından korkuyordum. İnşallah geçer ya. Senin geçti mi canım ne kadar sürdü

Canm bol su ic ve sık lavobaya git ilaclarnida.kullan enfksn hamilelkte olyr genelde

Canım sen nasıl oldun? Sancılar ne durumda? Senin oğlan baya nazlandı. Sancı çektirip çektirip yatıyor içerde Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi bu mübârek günlerde
Aynen dediğin gibi çektiriyo
Evi geziyorum gene nerde yatsam diye.
Amin inş dua edelim hep

Sahurunuz hayirli bereketli olsun hamisler.Cok giremiyorum insaallah hepinz ve bebisler iyisinizdir biz mustafamla karnimda son gunlwrin tadini cikariyoruz.Gunler yaklastikca korkum buyuyor Rabbim ogulcugumu saglikla sihhatle bagislasin bize Ramazani serif hurmetine hepimizin evlatlarina saglik sihhat hayirli uzun omur versin.İftar ve sahur vakitleri unutmayin duanizda sehzademi.Hepinizin Ramazani Serifi mubarek olsun evlerimize saglik afiyet huzur muhabbet bereket getirsin insaallah.

Kizlar ya sancilar yoklayip yoklayip duruyo sabah ins ilk is siramda bebisin kiyafetlerini yikamak olucak hazir olsun artik

Allah razi olsun canim Rabbim evlatlarimizi bize bagisladin ins ..

Ayy hayirli uzun omurlu olsun canim Rabbim bizede nadip etdin indaallah.Simdi senin dualarin kabul olur bebisinin kokusu icini yakar yaa iste o zaman oglumun difadi icin dua et nolur Rabbim bana da tattirsin.Allah evladini size bagislasin hayirli saglikli guzel uzuuun bir omru olsun vatana millete ve size hayirli evlat olsun insaallah

Amin inşallah
Bugüzel günler hürmetine Rabbim feraha çıkarsın seni inş. Oğlunada acil şifalar versin. Hayırlı Ramazan'lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…