- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.621
Cok guzel canim :) ellerine aaglik teyzosunEki Görüntüle 1560308
Kızlar teyzesi gelir gelmez oğluşumun mıknatıslı lavanta keselerini hazırladı :) biraz sade ama hoş oldu. Sizce nasıl
Ya gerçekten mi. Bunu bilmiyordum zaten normal doğumdan çok korkan biriyim. Ben bebeğe zararından korkuyordum. İnşallah geçer ya. Senin geçti mi canım ne kadar sürdü
Ellerine sağlık güzel olmuş olsun sade GüzeldirEki Görüntüle 1560308
Kızlar teyzesi gelir gelmez oğluşumun mıknatıslı lavanta keselerini hazırladı :) biraz sade ama hoş oldu. Sizce nasıl
Canm bol su ic ve sık lavobaya git ilaclarnida.kullan enfksn hamilelkte olyr geneldeSenin geçti mi hemen peki ? Doktor yeni ya tereddütlerim var ve 10 gün sonra çağırdı tekrar. Bu sürede uzun geldi. Ilaçlardan ziyade enfeksiyonun bebeğe zararından korkuyorum Bişey olur mu acaba diye. Seni sonra ne zaman çağırmıştı takip etti mi
Sade ve seker olms canm :) ellerine saglk oglsnun teyzsninEki Görüntüle 1560308
Canım sen nasıl oldun? Sancılar ne durumda? Senin oğlan baya nazlandı. Sancı çektirip çektirip yatıyor içerdeEllerine sağlık güzel olmuş olsun sade Güzeldir
Evet canım ya bakalım dikkat edicem geçer inşCanm bol su ic ve sık lavobaya git ilaclarnida.kullan enfksn hamilelkte olyr genelde
Aynen dediğin gibi çektiriyoCanım sen nasıl oldun? Sancılar ne durumda? Senin oğlan baya nazlandı. Sancı çektirip çektirip yatıyor içerdeAllah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi bu mübârek günlerde
Ben burdayim sahuru bekliyorum
Allah razi olsun canim Rabbim evlatlarimizi bize bagisladin ins ..Sahurunuz hayirli bereketli olsun hamisler.Cok giremiyorum insaallah hepinz ve bebisler iyisinizdir biz mustafamla karnimda son gunlwrin tadini cikariyoruz.Gunler yaklastikca korkum buyuyor Rabbim ogulcugumu saglikla sihhatle bagislasin bize Ramazani serif hurmetine hepimizin evlatlarina saglik sihhat hayirli uzun omur versin.İftar ve sahur vakitleri unutmayin duanizda sehzademi.Hepinizin Ramazani Serifi mubarek olsun evlerimize saglik afiyet huzur muhabbet bereket getirsin insaallah.
Ayy hayirli uzun omurlu olsun canim Rabbim bizede nadip etdin indaallah.Simdi senin dualarin kabul olur bebisinin kokusu icini yakar yaa iste o zaman oglumun difadi icin dua et nolur Rabbim bana da tattirsin.Allah evladini size bagislasin hayirli saglikli guzel uzuuun bir omru olsun vatana millete ve size hayirli evlat olsun insaallahKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Allah yardimcimiz olsun canim yelas yapma zamaninda ve saglikla gelir insaallah bebisinKizlar ya sancilar yoinsaallah p yoklayip duruyo sabah ins ilk is siramda bebisin kiyafetlerini yikamak olucak hazir olsun artik
Amin inşallahSahurunuz hayirli bereketli olsun hamisler.Cok giremiyorum insaallah hepinz ve bebisler iyisinizdir biz mustafamla karnimda son gunlwrin tadini cikariyoruz.Gunler yaklastikca korkum buyuyor Rabbim ogulcugumu saglikla sihhatle bagislasin bize Ramazani serif hurmetine hepimizin evlatlarina saglik sihhat hayirli uzun omur versin.İftar ve sahur vakitleri unutmayin duanizda sehzademi.Hepinizin Ramazani Serifi mubarek olsun evlerimize saglik afiyet huzur muhabbet bereket getirsin insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?