2015 Temmuz Anneleri

Bnde kndime gecelik aldim batarsada napim ya gotururum.onlari.dun senin gbi bnde dusundum.surda bisey kalmadi en fazla uzamzsa 40 gun snra bi can bize emanet olck hep.onunla olcaz ne tuhf diyorum nasil bakicam sonra diyorum bakarim bnm kucuk kizim.olck tuhf duygulardayim bnde :) ama sonu cok guzel minicik yawrularimiz olck ayy tuhaf oldum :)))

aynen canım 8 gunum kaldı benım de calısıyım bıtsın artık sıkıldım yoruldum

hepimizde var aynı korkular. geçen akşam eşim hadi taksime gidelim dedi. çıktık akşam 10da gittik 12 gibi geldik. dönerken bende ona dedim. artık bugünler bitiyor. öyle kafana esti akşamın bi vakti şuraya gidelim şunu yapalım filan. ya da pazar günü öğle uykusunu çok severiz. bi koltuğa o yatar bi koltuğa ben 1-2 saat kestiririz ama biz daha evlat sevgisini tatmadık. onu tadınca öğle uykusuda neymiş onun kokusunun yanında diyeceğiz. şuan mevcut hayatı yaşayamamak bizi mutsuz edecek mi düşüncesi bence çok normal

Yok artık insanlar ne düşüncesiz ya Annem böyle durumlarda karşıdaki düşünemiyorsa sen düşündürteceksin diyor o da zamanında çok misafir ağırlamış hamileyken falan zorlukla ondan zorluğunu biliyor direk söylemiş benim yerime sağolsun.

Gunaydin kizlar ..kafama takilan bisey var da hic drunuzla yada kendi aranizda konustunuzmu merak ettim. Benimki istege bagli sezeryan oluck. sat a gore 25 temmuz d.tarihi ben 15i istiyorum ama usg 12 temmuz son dogum gosteriyo gelisimi onde masallah. Acaba sezeryanimi 7 temmuz gibimi yapmaliyim pzrtsi gunu dr randevum ogun konusucam ama o gune kadarda fikir edinmekistiyorum 15 i olurda 39.hafta oluyo 7si olursa 37. Ya 15 ine kadar bekleyipte 12sinde bebek gelmeye karar verirse O ani yasamaktan cok korkuyorum normal dogum hic bana gore diil . Benim dayanabilcegim bisey degil .o riske girmek istemiyorum oyuzden

Doğumadaa fazla odaklanma herşeyi oluruna bırak çok düşünürsende olumsuzluklar yaşarsın yada beklediğin gibi gitmezse olumsuzluğa düşersin. Göğüs Yarası herkesde olur diye bişey yokki. Uykusuz kalmak değilde şuanda yaşadığımız gibi geceleri sık uyanmak diyelim şimdi hiçbirimiz deliksiz uyuyamıyoruz dimi ozaman hiç değişik geşmiycek hatta yattığın zaman hiç olmazsa rahat yatıcan 5 dakikada Gözünü kapatsan ağrın sızın olmayacak. Biz anneyiz herşeyin üstesinden rahatça geliriz eşin nöbetçiyken bunu daha iyi hissedeceksin. Sen sen ol bu endişelerden kendini uzaklaştır bebekler sandığımızdan daha hassaslar kendilerini güvende hissetmek isterler sakinlik isterler kendinden emin olmayan annenin bebeği huzursuz olur güvende hissetmez. Bunları hesaba katarak çok Düşünme doğunca onu sadece kuralsız Şartsız sev sarmala kokla herşeyi oluruna bırak

Amn durup durup simdiyimi buluyolr.valla bnm esimde dedi sunu cagrsak ayip oldu bunu cagrsak ayip oldu kndime gelemiyorumki iyi oldugum zmnda kndi ewime baktim :) bosver kndini yorma hazirlari ikram.et cocigunada sahip ciksnlr.

Benim de 3 temmuzda 37 haftam doluyor, izne ayrılıyorum. Ama senin 38 gün kaldı diyor benim 35, kafam karıştı Normalde 6 Temmuzda doluyor sanırım ama 3 temmuzda ayrılacaksın galiba, haftasonundan dolayı?

Kimisi kendi geceliğimizle girmeyi hasta psikolojisini hissetmemek açısından öneriyor. Hastane kıyafeti "ben hastayım" düşüncesini oluşturuyormuş bilinçaltında. Mümkünatı vardır, belki daha acılı ağrılı hissetmeye bile sebep oluyordur. Ama ben bilinç düzeyinde düşününce üzerimdeki kıyafetten pek etkilenmem gibime geliyor. Duruma göre karar vereceğim. Zaten doğum için aldığım gecelik 15 liralık bir şey. Hayırlısıyla sağlıkla huzurla gelsin bebeklerimiz

aynen canım. 6 temmuz son benim. p.tesi günleri haftam dönüyor. 6sında çalışmayacaksın dediler. zaten c.tesi-pazar izinliyim. 3ünde son çalışmış olacağım

Ben anaç bir insan değilim. Kimisi anaçtır, kardeşlerine bakmıştır ya da çocukken bebeklerine annelik yapmıştır, üniversitedeyken lisedeyken kendini anne olarak hayal etmiştir. Bende hiç öyle şeyler olmadı, kendimi anne olarak hiç hayal etmedim. O yüzden uyum sürecimin zor olmasından korkuyorum. Bakalım nasıl olacak minnoşla aramız. Doğumla ilgili fazla kitap okuduğumdan sanırım diğer düşünceler de. İnşallah size güzel şeyler yazarım burdan ilerde

Yerinde olsam son haftaya kadar dururum yada doktoruna güveniyorsan o engüzel tarihi verir. Normal doğum öyle zannettiğin gibi birden olacak bişey değil ilk çocukta hele. Korkma yani sezeryan olmak isterken birden pat diye doğuramazsın doğum başlasa bile senin kafanda kurup Korktuğun o doğum anı öyle hemen olmuyo o arada kaç kere sezeryan olup çıkaracak kadar zaman oluyo

Canım ya
Allah bizi yaratırken annelik donanımıyla yaratmış hiç merak etme sanki 10 çocuk büyütmüş gibi herşeyi biliyormuş gibi olucaksın iç güdüsel olarak bi bakıyorsun herşeye öyle çabuk uyum sağlamışınki. Sen bile şaşıracaksın. Ben eminim kötü şeyler yaşayıp bunalmıycağından. Çünkü bilinçlisin. Ama dediğim gibi çok Düşünme oluruna bırak

bence bekle derim. suyun gelir, açılman olur ya da bebeğin suyu filan azalır o zaman 37. hafta erken doğum değil tabiki. ama sen daha içerde duracak olan bebeği pat diye 37de alırsan bence bu erken. eğer herşey yolundaysa bekle 1-2 hafta daha.

Allahtan annelerimiz var. Annem 1 saate geliyo sen hiç bir şey elkeme dedi bana ama mutfağı temizledim bile. İnsan sabah 5 de uyanınca...

Canım ilk benimde ve dün kontrolüm vardı inşallah 10 gün kaldı son demlerim. Arkadaşları çağırmıcam zaten. Bu da son olsun valla dicem bende müsait değilim diye.

Annem yardıma gelecek o oruç. Genç kızlar var onlar tutmuyo. Eşimin halasıda bugün oruçlu değilmiş heralde özel durumu var. Şansıma kadının şeyine denk geldi

dün cevap yazamadım cnm kusura bakma. bana ilaçları iki gün önce kontrole gittiğimde verdi. bugün kullanmaya başlıycam. haftaya cuma da kontrol için çağırdı tekrar.

Bu arada kızlar dün doktora gittim ya dedim ki sank vajinamda bir şey var tuvalete gitsem rahatlıyacak gibi ama olmuyo bir şey sıkışmış gibi dedim bana evet çocuğun kafası o dedi çok rahat bi doktorum var galiba

Annem yardıma gelecek o oruç. Genç kızlar var onlar tutmuyo. Eşimin halasıda bugün oruçlu değilmiş heralde özel durumu var. Şansıma kadının şeyine denk geldi

sendeki de tam şansmış. iyi genç kızlar varsa tamam servisi pasla onlara. yazık annen tek oruçlu kişi ona kalmamış olur. sende oturduğun yerden çayını içer, böreğini yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…