- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.701
Annem yardıma gelecek o oruç. Genç kızlar var onlar tutmuyo. Eşimin halasıda bugün oruçlu değilmiş heralde özel durumu var. Şansıma kadının şeyine denk geldi
Plan öyle valla mümkün oldukça oturcam genç kızlardan ikisi görümcelerim 23 yaşındalar yapsınlar di mi?sendeki de tam şansmış. iyi genç kızlar varsa tamam servisi pasla onlara. yazık annen tek oruçlu kişi ona kalmamış olur. sende oturduğun yerden çayını içer, böreğini yersin
Annem yardıma gelecek o oruç. Genç kızlar var onlar tutmuyo. Eşimin halasıda bugün oruçlu değilmiş heralde özel durumu var. Şansıma kadının şeyine denk geldi
Bu arada kızlar dün doktora gittim ya dedim ki sank vajinamda bir şey var tuvalete gitsem rahatlıyacak gibi ama olmuyo bir şey sıkışmış gibi dedim bana evet çocuğun kafası o dediçok rahat bi doktorum var galiba
Plan öyle valla mümkün oldukça oturcam genç kızlardan ikisi görümcelerim 23 yaşındalar yapsınlar di mi?
Evet canım ya bakalım dikkat edicem geçer inş
Hahaheha zaten olmuyoaman canım tuvalette rahatlama planını sil o zaman aklından
ee yapsın bi zahmet.
Ay inş canım benim gibi beklemezsin. Banada dua et artık doğurayım yaaaaaaGunaydın kozlarr
Oğlum ayaklarını göğsüme dayadı resmen ve adetten önce aşşağı tarafta ince bi sızı olur ya öyle bürşeyler hissediyorum dünden beri kasıntılarda devam edıyor sanırım benım doğum epey yaklastı ha ne dersiniz ???
hayırlı olsun canım bebişine maşallah..ne mübarek bi günde doğdu annesiKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Gunaydın kozlarr
Oğlum ayaklarını göğsüme dayadı resmen ve adetten önce aşşağı tarafta ince bi sızı olur ya öyle bürşeyler hissediyorum dünden beri kasıntılarda devam edıyor sanırım benım doğum epey yaklastı ha ne dersiniz ???
Gunaydın kozlarr
ben daha öyle bşy hissedemiyorum yaaBu arada kızlar dün doktora gittim ya dedim ki sank vajinamda bir şey var tuvalete gitsem rahatlıyacak gibi ama olmuyo bir şey sıkışmış gibi dedim bana evet çocuğun kafası o dediçok rahat bi doktorum var galiba
her girdiğimde sana bakıyorum cnm doğum yapmışmı diye :)) hayırlısı inş. kısa zamanda gelir bebeğin , benim eltimde tam 40 haftada doğurdu .. onunda üçüncü .Ay inş canım benim gibi beklemezsin. Banada dua et artık doğurayım yaaaaaa
e daha erken değil mi ki girmesi için? son anda bile girdiğini okumuştum. ben de şu yapay sancıları hissetmiyorum ya da hissediyorum da önemsemiorum, sıradan şeyler zannediyorum.ben daha öyle bşy hissedemiyorum yaadoktor da dedi zaten bebek kanala girmemiş henüz. girmesi için dün baya yürüyüş yaptım merdiven çıktım evde çömelme hareketleri yaptım. bunları yapmaya devam etsem girer mi ki?
Evt cnm dun gittm iyi sukur herseyi normal cuma gunu cati muayenesi yapilck suanlk normal dogum gozkyr :)
Evt cnm dun gittm iyi sukur herseyi normal cuma gunu cati muayenesi yapilck suanlk normal dogum gozkyr :)
erken mi bilmiyorum cnm ama iki gün önce kontrole gittiğimde doktor bebek iri olabilir gününden önce almamız gerekebilir bu hareketleri yürüyüşleri yapmaya başla dedi.ondan heralde ben de panikledim şimdi ya girmezse ya iri olursa falan diye. suni sancı almak istemiyorum. gününden önce alabiliriz derken bunu kastetti sanırıme daha erken değil mi ki girmesi için? son anda bile girdiğini okumuştum. ben de şu yapay sancıları hissetmiyorum ya da hissediyorum da önemsemiorum, sıradan şeyler zannediyorum.
Dogum kanalina girdigini biz nasil anlicaz ki.bnmkinin.kafadini en.son tam gobegimin altinda gosterdi burda diye kanala fln girdi demedi :)e daha erken değil mi ki girmesi için? son anda bile girdiğini okumuştum. ben de şu yapay sancıları hissetmiyorum ya da hissediyorum da önemsemiorum, sıradan şeyler zannediyorum.
Bence daha vakit var, endişelenmeyin. Doğum başladığında bile kanala girebiliyor. Doktorlar ihtimal konuşmay çok seviyor. Daha doğrusu hasta duymak istiyor onlar da söylüyor. Panikletmemek için bir şey demese, bu sefer de dr hiçbir şey söylemiyor bilgi vermiyor oluyor.erken mi bilmiyorum cnm ama iki gün önce kontrole gittiğimde doktor bebek iri olabilir gününden önce almamız gerekebilir bu hareketleri yürüyüşleri yapmaya başla dedi.ondan heralde ben de panikledim şimdi ya girmezse ya iri olursa falan diye. suni sancı almak istemiyorum. gününden önce alabiliriz derken bunu kastetti sanırım
Bilmem, benim de ilk gebelikDogum kanalina girdigini biz nasil anlicaz ki.bnmkinin.kafadini en.son tam gobegimin altinda gosterdi burda diye kanala fln girdi demedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?