2015 Temmuz Anneleri

Annem yardıma gelecek o oruç. Genç kızlar var onlar tutmuyo. Eşimin halasıda bugün oruçlu değilmiş heralde özel durumu var. Şansıma kadının şeyine denk geldi

sendeki de tam şansmış. iyi genç kızlar varsa tamam servisi pasla onlara. yazık annen tek oruçlu kişi ona kalmamış olur. sende oturduğun yerden çayını içer, böreğini yersin

sendeki de tam şansmış. iyi genç kızlar varsa tamam servisi pasla onlara. yazık annen tek oruçlu kişi ona kalmamış olur. sende oturduğun yerden çayını içer, böreğini yersin
Plan öyle valla mümkün oldukça oturcam genç kızlardan ikisi görümcelerim 23 yaşındalar yapsınlar di mi?

Annem yardıma gelecek o oruç. Genç kızlar var onlar tutmuyo. Eşimin halasıda bugün oruçlu değilmiş heralde özel durumu var. Şansıma kadının şeyine denk geldi

aman canım tuvalette rahatlama planını sil o zaman aklından

Plan öyle valla mümkün oldukça oturcam genç kızlardan ikisi görümcelerim 23 yaşındalar yapsınlar di mi?

ee yapsın bi zahmet.

Gunaydın kozlarr
Oğlum ayaklarını göğsüme dayadı resmen ve adetten önce aşşağı tarafta ince bi sızı olur ya öyle bürşeyler hissediyorum dünden beri kasıntılarda devam edıyor sanırım benım doğum epey yaklastı ha ne dersiniz ???

Ay inş canım benim gibi beklemezsin. Banada dua et artık doğurayım yaaaaaa

hayırlı olsun canım bebişine maşallah..ne mübarek bi günde doğdu annesi senin duaların kabul olur bize de dua et olur mu. seninki gibi kolay doğumlarımız olsun inşallah. bebişin bugün nasıl çıktı mı kuvezden?

yalancı sancı değilse yakındır. gerçi zaten 18 günün kalmış. her an olabilir doğum. hadi hayırlısı bakalım

yalancı sancı değilse yakındır. gerçi zaten 18 günün kalmış. her an olabilir doğum. hadi hayırlısı bakalım

ben daha öyle bşy hissedemiyorum yaa doktor da dedi zaten bebek kanala girmemiş henüz. girmesi için dün baya yürüyüş yaptım merdiven çıktım evde çömelme hareketleri yaptım. bunları yapmaya devam etsem girer mi ki?

e daha erken değil mi ki girmesi için? son anda bile girdiğini okumuştum. ben de şu yapay sancıları hissetmiyorum ya da hissediyorum da önemsemiorum, sıradan şeyler zannediyorum.

e daha erken değil mi ki girmesi için? son anda bile girdiğini okumuştum. ben de şu yapay sancıları hissetmiyorum ya da hissediyorum da önemsemiorum, sıradan şeyler zannediyorum.
erken mi bilmiyorum cnm ama iki gün önce kontrole gittiğimde doktor bebek iri olabilir gününden önce almamız gerekebilir bu hareketleri yürüyüşleri yapmaya başla dedi.ondan heralde ben de panikledim şimdi ya girmezse ya iri olursa falan diye. suni sancı almak istemiyorum. gününden önce alabiliriz derken bunu kastetti sanırım

Dogum kanalina girdigini biz nasil anlicaz ki.bnmkinin.kafadini en.son tam gobegimin altinda gosterdi burda diye kanala fln girdi demedi :)

Bence daha vakit var, endişelenmeyin. Doğum başladığında bile kanala girebiliyor. Doktorlar ihtimal konuşmay çok seviyor. Daha doğrusu hasta duymak istiyor onlar da söylüyor. Panikletmemek için bir şey demese, bu sefer de dr hiçbir şey söylemiyor bilgi vermiyor oluyor.

Dogum kanalina girdigini biz nasil anlicaz ki.bnmkinin.kafadini en.son tam gobegimin altinda gosterdi burda diye kanala fln girdi demedi :)
Bilmem, benim de ilk gebelik ama hafifleme denen şey olunca kanala girmiş oluyormuş galiba. Karın düşüyormuş aşağıya, mide rahatlıyormuş, tabi bu sefer de alttan zorlanmaya başlıyormuşsun. o zaman kanala girdi diyorlar. ben geçen hafta gittiğimde dra sordum kanala girmiş mi diye. Girmemiş ama yaklaşmış, dedi. Kordon yok dedi. Oh iyi deyince, kordondan gebeler çok krkuyor ama korkulacak bir şey değil, olsa da rahat ol dedi. Aklınızda bulunsun. Tek kordonla normal doğum genelde oluyor, sorun çıkmıyor da birden fazlası sıkıntı tabi

günaydın..halıları verdik sonunda iki gündür beklioduk..evde çarşamba pazarı halılar da olmayınca .oturdum çay içioz kızlarımla..

ilk çocuk endişesi taşıyanlar bi doğsun biraz büyüsün , bebiş özlemiyle ikinciyi düşünmeye başlayacak bi kokusunu çekin görmeyecek gözünüz eski hayatınızı...geçen 3 gün kızım annemde kaldı ne yapacaımızı şaşırdık böyle hayat mı olur her şey anlamsız gibi..oturuoz ses yok yatıoz kalkıoz gelen giden yok..Rabbim herkese tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…