- 25 Eylül 2012
- 126
- 68
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.721
Bnde hic bilmiyorum bnm asagida hep.agirlikta midemde tek.poposu var:)) valka bn.hic bisey bilmiyorum kordonu nasil oluyor tekmi cokmu.onuda bilmiyorum.bitek hep ultrasyonda esi varya o yuzunu kaptmis oluyo dogru duzgun.goremedik yuzunu.Bence daha vakit var, endişelenmeyin. Doğum başladığında bile kanala girebiliyor. Doktorlar ihtimal konuşmay çok seviyor. Daha doğrusu hasta duymak istiyor onlar da söylüyor. Panikletmemek için bir şey demese, bu sefer de dr hiçbir şey söylemiyor bilgi vermiyor oluyor.
Bilmem, benim de ilk gebelikama hafifleme denen şey olunca kanala girmiş oluyormuş galiba. Karın düşüyormuş aşağıya, mide rahatlıyormuş, tabi bu sefer de alttan zorlanmaya başlıyormuşsun. o zaman kanala girdi diyorlar. ben geçen hafta gittiğimde dra sordum kanala girmiş mi diye. Girmemiş ama yaklaşmış, dedi. Kordon yok dedi. Oh iyi deyince, kordondan gebeler çok krkuyor ama korkulacak bir şey değil, olsa da rahat ol dedi. Aklınızda bulunsun. Tek kordonla normal doğum genelde oluyor, sorun çıkmıyor da birden fazlası sıkıntı tabi
Canim insallh girer kanala norml yaparsin.ama olmzsada sakin.uzulme Allahin.taktiri.az suyu cogaltabiliyosun fazla suyu azaltamiyosun o zmn.hayirlisi Allahtan38+1 de dün çatı muayenesi oldum benim de bebegin kafası doğum kanalına girmemiş doktor 1 hafta daha bekleyelim ona göre sezaryan planlayabiliriz dedihiç kendimi sezaryan düşünmemiştim sırf normal doğuma engel olmasın diye kiloda dikkat ettim bebeğim ir değil çatım normal offf dua edelim de tüm bebekler kanala girsin. Benim suyum fazla olduğundan bebek giremiyormus suyu da azaltmam mümkün değilmiş
Niz simdi iki kisi ewde alistik sessizlige bi misafr gelsin.istiyoduk anneler fln ses olsun iyi oluyo onlr gidince bi burukluk oluyodu.esime diyodum cocugumuz buyuyunce kalcaz iki yasli :) gene doncez basa :)günaydın..halıları verdik sonunda iki gündür beklioduk..evde çarşamba pazarı halılar da olmayınca .oturdum çay içioz kızlarımla..
ilk çocuk endişesi taşıyanlar bi doğsun biraz büyüsün , bebiş özlemiyle ikinciyi düşünmeye başlayacakbi kokusunu çekin görmeyecek gözünüz eski hayatınızı...geçen 3 gün kızım annemde kaldı ne yapacaımızı şaşırdık böyle hayat mı olur her şey anlamsız gibi..oturuoz ses yok yatıoz kalkıoz gelen giden yok..Rabbim herkese tattırsın
hepimizde var aynı korkular. geçen akşam eşim hadi taksime gidelim dedi. çıktık akşam 10da gittik 12 gibi geldik. dönerken bende ona dedim. artık bugünler bitiyor. öyle kafana esti akşamın bi vakti şuraya gidelim şunu yapalım filan. ya da pazar günü öğle uykusunu çok severiz. bi koltuğa o yatar bi koltuğa ben 1-2 saat kestiririz ama biz daha evlat sevgisini tatmadık. onu tadınca öğle uykusuda neymiş onun kokusunun yanında diyeceğiz. şuan mevcut hayatı yaşayamamak bizi mutsuz edecek mi düşüncesi bence çok normal
38+1 de dün çatı muayenesi oldum benim de bebegin kafası doğum kanalına girmemiş doktor 1 hafta daha bekleyelim ona göre sezaryan planlayabiliriz dedihiç kendimi sezaryan düşünmemiştim sırf normal doğuma engel olmasın diye kiloda dikkat ettim bebeğim ir değil çatım normal offf dua edelim de tüm bebekler kanala girsin. Benim suyum fazla olduğundan bebek giremiyormus suyu da azaltmam mümkün değilmiş
Bence daha vakit var, endişelenmeyin. Doğum başladığında bile kanala girebiliyor. Doktorlar ihtimal konuşmay çok seviyor. Daha doğrusu hasta duymak istiyor onlar da söylüyor. Panikletmemek için bir şey demese, bu sefer de dr hiçbir şey söylemiyor bilgi vermiyor oluyor.
Bilmem, benim de ilk gebelikama hafifleme denen şey olunca kanala girmiş oluyormuş galiba. Karın düşüyormuş aşağıya, mide rahatlıyormuş, tabi bu sefer de alttan zorlanmaya başlıyormuşsun. o zaman kanala girdi diyorlar. ben geçen hafta gittiğimde dra sordum kanala girmiş mi diye. Girmemiş ama yaklaşmış, dedi. Kordon yok dedi. Oh iyi deyince, kordondan gebeler çok krkuyor ama korkulacak bir şey değil, olsa da rahat ol dedi. Aklınızda bulunsun. Tek kordonla normal doğum genelde oluyor, sorun çıkmıyor da birden fazlası sıkıntı tabi
Aynen öyle artık hadi şunu yapalım diye cikamayacagiz belki ama olsun onun varlığı sevgisi her seye degecek nasil olsa :))
Niz simdi iki kisi ewde alistik sessizlige bi misafr gelsin.istiyoduk anneler fln ses olsun iyi oluyo onlr gidince bi burukluk oluyodu.esime diyodum cocugumuz buyuyunce kalcaz iki yasli :) gene doncez basa :)
Iyiyim cnm cok şükür.dr la haberlestim bebekle ilgili old.sanmam dedi.metpsmid alip yattim.simdi daha iyiyim.usuttum herhalde ben birazfallenangel8 ne durumdasın iyimisin
Öğle uykusy mu? Bebek uyusada bende iki dakka kestirsem modundayım. Sabah 6 yı geçiyordu, biz hala cıyaklıyorduk.hepimizde var aynı korkular. geçen akşam eşim hadi taksime gidelim dedi. çıktık akşam 10da gittik 12 gibi geldik. dönerken bende ona dedim. artık bugünler bitiyor. öyle kafana esti akşamın bi vakti şuraya gidelim şunu yapalım filan. ya da pazar günü öğle uykusunu çok severiz. bi koltuğa o yatar bi koltuğa ben 1-2 saat kestiririz ama biz daha evlat sevgisini tatmadık. onu tadınca öğle uykusuda neymiş onun kokusunun yanında diyeceğiz. şuan mevcut hayatı yaşayamamak bizi mutsuz edecek mi düşüncesi bence çok normal
eskiden bunları hiçbiri yoktu, şimdi ne ilginç sorunlar çıkıyor38+1 de dün çatı muayenesi oldum benim de bebegin kafası doğum kanalına girmemiş doktor 1 hafta daha bekleyelim ona göre sezaryan planlayabiliriz dedihiç kendimi sezaryan düşünmemiştim sırf normal doğuma engel olmasın diye kiloda dikkat ettim bebeğim ir değil çatım normal offf dua edelim de tüm bebekler kanala girsin. Benim suyum fazla olduğundan bebek giremiyormus suyu da azaltmam mümkün değilmiş
Bizimki de hep kafası bize dönük, gözleri açık karşılıyor, uzaylı gibi duruyor.Bnde hic bilmiyorum bnm asagida hep.agirlikta midemde tek.poposu var:)) valka bn.hic bisey bilmiyorum kordonu nasil oluyor tekmi cokmu.onuda bilmiyorum.bitek hep ultrasyonda esi varya o yuzunu kaptmis oluyo dogru duzgun.goremedik yuzunu.
Öğle uykusy mu? Bebek uyusada bende iki dakka kestirsem modundayım. Sabah 6 yı geçiyordu, biz hala cıyaklıyorduk.
slm kızzlar bugun iş yerinde son günümm
merhaba kızlar,
bugün kendimi her günkünden daha ağır ve hantal hissediyorum. Çok şükür ağustosta doğurmayacağım diyorum valla bu sıcaklarda bu 4 kiloluk karın çekilmez heralde. :))
Canm hayrlı olsun ramazann ilk günü doğmasıda ayrıbi güzel rabbm hayrlı evlat eylesin sizlere anneli babalı büyitün bebişinizihayırlı olsun canım bebişine maşallah..ne mübarek bi günde doğdu annesisenin duaların kabul olur bize de dua et olur mu. seninki gibi kolay doğumlarımız olsun inşallah. bebişin bugün nasıl çıktı mı kuvezden?
Cok şanslısınız biz hic göremedik yüzünü dogunca gorcez artik :)eskiden bunları hiçbiri yoktu, şimdi ne ilginç sorunlar çıkıyorendişelenmekte haklısınız, insan bir anda beklemediği şeyi duyunca hayal kırıklığı, kaygı yaşıyor. Ama uzaktan bakan için inşallah düzelebilecek bir şey. İnşallah da düzelir
Bizimki de hep kafası bize dönük, gözleri açık karşılıyor, uzaylı gibi duruyor.Kordonu ben de ultrasonda anlamıyorum, sordum ama.
Kızlarr deminden wc gttimde ic camasrımda cok az ama afedersiniz sümüğümsü krem renginde akntı gördüm kan falan yok bide bugun yürüyemiyorum vajina tarafm batiyo resmen aci veriyo nişan böle ilmaz dimi ama dogum yakn galiba
Kızlarr deminden wc gttimde ic camasrımda cok az ama afedersiniz sümüğümsü krem renginde akntı gördüm kan falan yok bide bugun yürüyemiyorum vajina tarafm batiyo resmen aci veriyo nişan böle ilmaz dimi ama dogum yakn galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?