2015 Temmuz Anneleri

38+1 de dün çatı muayenesi oldum benim de bebegin kafası doğum kanalına girmemiş doktor 1 hafta daha bekleyelim ona göre sezaryan planlayabiliriz dedi hiç kendimi sezaryan düşünmemiştim sırf normal doğuma engel olmasın diye kiloda dikkat ettim bebeğim ir değil çatım normal offf dua edelim de tüm bebekler kanala girsin. Benim suyum fazla olduğundan bebek giremiyormus suyu da azaltmam mümkün değilmiş

Bnde hic bilmiyorum bnm asagida hep.agirlikta midemde tek.poposu var:)) valka bn.hic bisey bilmiyorum kordonu nasil oluyor tekmi cokmu.onuda bilmiyorum.bitek hep ultrasyonda esi varya o yuzunu kaptmis oluyo dogru duzgun.goremedik yuzunu.

Canim insallh girer kanala norml yaparsin.ama olmzsada sakin.uzulme Allahin.taktiri.az suyu cogaltabiliyosun fazla suyu azaltamiyosun o zmn.hayirlisi Allahtan

Niz simdi iki kisi ewde alistik sessizlige bi misafr gelsin.istiyoduk anneler fln ses olsun iyi oluyo onlr gidince bi burukluk oluyodu.esime diyodum cocugumuz buyuyunce kalcaz iki yasli :) gene doncez basa :)

Aynen öyle artık hadi şunu yapalım diye cikamayacagiz belki ama olsun onun varlığı sevgisi her seye degecek nasil olsa :))

Yaa oyle bir seyde mi varmis. Benimde haftaya carsamba cati muayenesi bakalim bebegim kanala girmis olacak mi.

3 tur dolanmaya kadar normal sayıyorlar. sadece herkeste kordon boyu aynı değil. öreniğim bneimki 1 metredir seninki 50cm. kordon kısaysa ve 3 tur dolanmışsa bebeğe daha da kısalıyor. o zamanda normal doğuma engel olabiliyormuş. bebeğin aşağıya inmesine.

Aynen öyle artık hadi şunu yapalım diye cikamayacagiz belki ama olsun onun varlığı sevgisi her seye degecek nasil olsa :))

gece taksime gidemeyiz ama onlarlada gezeriz. sadece yanımızda bebek arabası bi valiz eşya ve birde tombik popolu olur fark olarak

Niz simdi iki kisi ewde alistik sessizlige bi misafr gelsin.istiyoduk anneler fln ses olsun iyi oluyo onlr gidince bi burukluk oluyodu.esime diyodum cocugumuz buyuyunce kalcaz iki yasli :) gene doncez basa :)

annelerimiz öyle oldu. gerçi bizimkiler olamadı. ablamla altılı üstlü oturuyorlar. ablamın 2 kızı evde olduklarında hemen annemlere çıkıyor. evlerinde kalmak istemiyorlar. babam koltukta ne zaman uyuyakalsa 1,5 yaşında olan bi tokat atıyor kalksın diye adamın feleği şaşıyor. bazen babam diyor hani sessiz bi hayatımız olacaktı çocuklar evlenince diye. annem evimi dağıttınız diyor. çocuklar aşağıya inince sabah babam seslerini duyar duymaz inip ikisinde alıyor. geceden sabaha özlüyorlar. varlığı bir dert yokluğu yara

Öğle uykusy mu? Bebek uyusada bende iki dakka kestirsem modundayım. Sabah 6 yı geçiyordu, biz hala cıyaklıyorduk.

eskiden bunları hiçbiri yoktu, şimdi ne ilginç sorunlar çıkıyor endişelenmekte haklısınız, insan bir anda beklemediği şeyi duyunca hayal kırıklığı, kaygı yaşıyor. Ama uzaktan bakan için inşallah düzelebilecek bir şey. İnşallah da düzelir

Bnde hic bilmiyorum bnm asagida hep.agirlikta midemde tek.poposu var:)) valka bn.hic bisey bilmiyorum kordonu nasil oluyor tekmi cokmu.onuda bilmiyorum.bitek hep ultrasyonda esi varya o yuzunu kaptmis oluyo dogru duzgun.goremedik yuzunu.
Bizimki de hep kafası bize dönük, gözleri açık karşılıyor, uzaylı gibi duruyor. Kordonu ben de ultrasonda anlamıyorum, sordum ama.

Öğle uykusy mu? Bebek uyusada bende iki dakka kestirsem modundayım. Sabah 6 yı geçiyordu, biz hala cıyaklıyorduk.

bende tam olarak öyle tahmin ediyorum canım :) önceki pazar dışarı çıkacaktık. uyku mu gezmek mi dedik ve uyku ağır bastı. tüm gün bi uyuduk bi uyandık. özleyeceğiz minnoş seni asker etti desene.

merhaba kızlar,
bugün kendimi her günkünden daha ağır ve hantal hissediyorum. Çok şükür ağustosta doğurmayacağım diyorum valla bu sıcaklarda bu 4 kiloluk karın çekilmez heralde. :))

Kızlarr deminden wc gttimde ic camasrımda cok az ama afedersiniz sümüğümsü krem renginde akntı gördüm kan falan yok bide bugun yürüyemiyorum vajina tarafm batiyo resmen aci veriyo nişan böle ilmaz dimi ama dogum yakn galiba

merhaba kızlar,
bugün kendimi her günkünden daha ağır ve hantal hissediyorum. Çok şükür ağustosta doğurmayacağım diyorum valla bu sıcaklarda bu 4 kiloluk karın çekilmez heralde. :))

valla iyi ki o kadar beklemiyoruz :) haziranda haziranlığını yapmadı şansımıza nisan gibi davranıyor :)

Canm hayrlı olsun ramazann ilk günü doğmasıda ayrıbi güzel rabbm hayrlı evlat eylesin sizlere anneli babalı büyitün bebişinizi

Cok şanslısınız biz hic göremedik yüzünü dogunca gorcez artik :)

Olabilir canim herkesin kirmizi olmuyormuş. Ama nisan gelmesi hemen dogum anlaminada gelmiyormus 1 hafta sonrada dogurabilirsin yani :)

canım sümüksü akıntı rahmi koruyan tıpa olabilir, nişanın gelmiş olabilir yani. sanırım doğumun yakın tabii tamamen okuduklarıma dayanarak söylüyorum. en kesin bilgiyi doktor verir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…