2015 Temmuz Anneleri

Oyle canm ona gore beslyrm inan ki oglm icin yiyrm ya :))
:))Haklisin cnm bnde iki hfta stresten guzel beslnmedim cok almamis kilo.su mubsrek gunlerde Allshim sagliklica kucagimiza almayi .nasip etsin.bi ark.yeni dogum yapti bebegi mikrop kapmis hastanedeymis oyle uzuldumki.

Slm kızlar bu sabah bel agrısı ve kasık agrısı ile başladım şuan dinleniyorum

:))Haklisin cnm bnde iki hfta stresten guzel beslnmedim cok almamis kilo.su mubsrek gunlerde Allshim sagliklica kucagimiza almayi .nasip etsin.bi ark.yeni dogum yapti bebegi mikrop kapmis hastanedeymis oyle uzuldumki.
Canm inan artk.kilo sorun etmyrm ben esim cok edyr çünkü ablasnin oglu erken dogdu 1.900 du simdi masallahi var saglk cok onemli arkdsnin bebegi neden kapms ki anne karninda mi olms yoksa dogdktn sonra mi

Canm inan artk.kilo sorun etmyrm ben esim cok edyr çünkü ablasnin oglu erken dogdu 1.900 du simdi masallahi var saglk cok onemli arkdsnin bebegi neden kapms ki anne karninda mi olms yoksa dogdktn sonra mi
Oyle cnm norml olsun yeter .sonra zaten buyuyolr hangimiz kucuk kaldik :) tam demediler canim arkadasim.hic kontrole gitmedi doktora ultrasyona fln girmedi bi kere girdi cinsiyetini bile ogrenmedi doguma kdr.acmiyo simdi telefonunu.umarim ciddi bisey yoktr

Anne karninda nasil kapiyorki bnde korkuyorum.ondan.acaba yediklerimden fln.mikrop kaptimi diyorum.

her girdiğimde sana bakıyorum cnm doğum yapmışmı diye :)) hayırlısı inş. kısa zamanda gelir bebeğin , benim eltimde tam 40 haftada doğurdu .. onunda üçüncü .
Ya 40 hafta 41 hafta farketmezde şu çektiğim sancıları anlatamam geceden beri gene sancılarım var ama düzensiz
Dualarınızda unutmayın bende her sabah doğurucam mı diye kalkıyorum

canm ins. Ciddi biseyi yoktr anne karninda sadece suyu gelip beklerse enfksyn olblyr die bilyrm ama yedklerndede olyr mu hic bilmyrm cnm hicte duymdm.

Anne karninda nasil kapiyorki bnde korkuyorum.ondan.acaba yediklerimden fln.mikrop kaptimi diyorum.

Ya 40 hafta 41 hafta farketmezde şu çektiğim sancıları anlatamam geceden beri gene sancılarım var ama düzensiz
Dualarınızda unutmayın bende her sabah doğurucam mı diye kalkıyorum
Duzenli olsa bukadr sancilarla dogururdn canm herhalde. Hayrlisi olsn ins. Biran once al kucagina acaba yavas yavas aclma olyrmdr sancilarla

hayırlısı allahdan canım.. Allah sifasini versin inşallah

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Dün o kadar çok yoruldumki giremedim topiğe bi ara alıntılar a baktım çıktım başım gözüm çok ağrıyor şu sıralar birde dün kızım bişeyler istedi onu yaptım ama nasıl yaptım gelin bana sorun belim koptu demekki son ay baya ağrılar çoğalıyor daha pratik şeyler yapmak gerekiyor bugün kendime dinlenme günü ilan edicem tabi iftar yemeğini yaptıktan sonra

Herkese hayırlı cumalaarr Hoşgelmiş Toprak bebek, Allah sizinle sağlıklı uzun ömürlü etsin inşallah, her şey yoluna girer hayırlısıyla bizlerin de sayılı günleri kaldı bize de böyle rahat doğum için dua et arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…