- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.761
Oyle olms teyzesi :)oyyyy maşallah kuzuyakoca adam olmuş artık
:)) ilgi istyr hep ondndr annesi sana rahat yok :)Tadını çıkar cnm, yok yere bağırıyor Çünkü. Gözler kapalı.
slm kızzlar bugun iş yerinde son günümm
:))Haklisin cnm bnde iki hfta stresten guzel beslnmedim cok almamis kilo.su mubsrek gunlerde Allshim sagliklica kucagimiza almayi .nasip etsin.bi ark.yeni dogum yapti bebegi mikrop kapmis hastanedeymis oyle uzuldumki.Oyle canm ona gore beslyrm inan ki oglm icin yiyrm ya :))
Canm inan artk.kilo sorun etmyrm ben esim cok edyr çünkü ablasnin oglu erken dogdu 1.900 du simdi masallahi var:))Haklisin cnm bnde iki hfta stresten guzel beslnmedim cok almamis kilo.su mubsrek gunlerde Allshim sagliklica kucagimiza almayi .nasip etsin.bi ark.yeni dogum yapti bebegi mikrop kapmis hastanedeymis oyle uzuldumki.
Slm cnm dogum sancisi mi acaba seninde az kalms cunku doguma :)Slm kızlar bu sabah bel agrısı ve kasık agrısı ile başladım şuan dinleniyorum
Bizİm de 3300kilomu3150 olms cnm 50 cm :)
Masallah canm :) genelde ayni kiloda olcklr standrtlt boyle sanrm :)Bizİm de 3300kilomu
Oyle cnm norml olsun yeter .sonra zaten buyuyolr hangimiz kucuk kaldik :) tam demediler canim arkadasim.hic kontrole gitmedi doktora ultrasyona fln girmedi bi kere girdi cinsiyetini bile ogrenmedi doguma kdr.acmiyo simdi telefonunu.umarim ciddi bisey yoktrCanm inan artk.kilo sorun etmyrm ben esim cok edyr çünkü ablasnin oglu erken dogdu 1.900 du simdi masallahi varsaglk cok onemli arkdsnin bebegi neden kapms ki anne karninda mi olms yoksa dogdktn sonra mi
Anne karninda nasil kapiyorki bnde korkuyorum.ondan.acaba yediklerimden fln.mikrop kaptimi diyorum.Canm inan artk.kilo sorun etmyrm ben esim cok edyr çünkü ablasnin oglu erken dogdu 1.900 du simdi masallahi varsaglk cok onemli arkdsnin bebegi neden kapms ki anne karninda mi olms yoksa dogdktn sonra mi
Ya 40 hafta 41 hafta farketmezde şu çektiğim sancıları anlatamam geceden beri gene sancılarım var ama düzensizher girdiğimde sana bakıyorum cnm doğum yapmışmı diye :)) hayırlısı inş. kısa zamanda gelir bebeğin , benim eltimde tam 40 haftada doğurdu .. onunda üçüncü .
Çok şükür yaIyiyim cnm cok şükür.dr la haberlestim bebekle ilgili old.sanmam dedi.metpsmid alip yattim.simdi daha iyiyim.usuttum herhalde ben biraz
canm ins. Ciddi biseyi yoktr anne karninda sadece suyu gelip beklerse enfksyn olblyr die bilyrm ama yedklerndede olyr mu hic bilmyrm cnm hicte duymdm.Oyle cnm norml olsun yeter .sonra zaten buyuyolr hangimiz kucuk kaldik :) tam demediler canim arkadasim.hic kontrole gitmedi doktora ultrasyona fln girmedi bi kere girdi cinsiyetini bile ogrenmedi doguma kdr.acmiyo simdi telefonunu.umarim ciddi bisey yoktr
Anne karninda nasil kapiyorki bnde korkuyorum.ondan.acaba yediklerimden fln.mikrop kaptimi diyorum.
Duzenli olsa bukadr sancilarla dogururdn canm herhalde. Hayrlisi olsn ins. Biran once al kucagina acaba yavas yavas aclma olyrmdr sancilarlaYa 40 hafta 41 hafta farketmezde şu çektiğim sancıları anlatamam geceden beri gene sancılarım var ama düzensiz
Dualarınızda unutmayın bende her sabah doğurucam mı diye kalkıyorum
hayırlısı allahdan canım.. Allah sifasini versin inşallahnerdeyse 40 haftalık görünüyordu , daha gecen cumartesi kendi doktorumda 2 hafta büyük çıkmıştı .. bugünde doktorum gelemedi gözüne bişey batmış istirahatlıymış ,, hemşiresi nst bagladı iyi çıktı sonucu , magnezyumu 4 e çıkarabilirsin eğer kendini çok kötü hissedersen dedi, cumartesi tekrar gidecem , , kızımın doktoruda ventolin hava makinasına başlattı günde 3 kez ,, dahada iyi olacak inş.
Tadını çıkar cnm, yok yere bağırıyor Çünkü. Gözler kapalı.
Hoşgelmiş Toprak bebek, Allah sizinle sağlıklı uzun ömürlü etsin inşallah, her şey yoluna girer hayırlısıyla bizlerin de sayılı günleri kaldı bize de böyle rahat doğum için dua et arkadaşımKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?