- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.801
Hayırlı cumalar artık dikkat et canım dinlenmeye çalış fırsat buldukça çocukla zor ama boş vaktini dinlenerek geçir iş yapmaya çalışma.Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Dün o kadar çok yoruldumki giremedim topiğe bi ara alıntılar a baktım çıktım başım gözüm çok ağrıyor şu sıralar birde dün kızım bişeyler istedi onu yaptım ama nasıl yaptım gelin bana sorun belim koptu demekki son ay baya ağrılar çoğalıyor daha pratik şeyler yapmak gerekiyor bugün kendime dinlenme günü ilan edicem tabi iftar yemeğini yaptıktan sonra
Ama gittiğimde nst de hiiiç Sancı çıkmadı kiCanım bu hafta doktora gittiğinde açılmaya birdaha baktımi sancı oldukça acilmanda olabilir dikkat et bayadır çekiyorum sen bu sancilari
Haklısın canım bakalım bugün denicem sen nasıl oldunHayırlı cumalar artık dikkat et canım dinlenmeye çalış fırsat buldukça çocukla zor ama boş vaktini dinlenerek geçir iş yapmaya çalışma.
kızlar 2013 temmuz annelerinin sayfa sayısı 4348..bizim mi çene düşük onlar mı çok sessiz anlamadımacaba ikinci başlık mı
Allah yardimcin olsun canm kafandan dogumu at sanki yapmicakmis gibi dgum yapmicam diye uyan bir sabh bebisin son gune kadar durabilir sonucta iste o sabah Allahin izniyle dogacakAma gittiğimde nst de hiiiç Sancı çıkmadı ki
Açılmaya bakmadı oyüzden son günüme kadar acil bişey olmazsa gelmene gerek yok dedi zaten tlfla ulaştığım için bide hastane uzak o yüzden gelebildiğimiz zaman gelin dedi bende böyle düzensiz sancılarla Boşa gitmek istemiyorum.
Masallh calisanlarda dinlenmeye gectiginden beri sayfalar adeta ucuyokızlar 2013 temmuz annelerinin sayfa sayısı 4348..bizim mi çene düşük onlar mı çok sessiz anlamadımacaba ikinci başlık mı
Sinerji diyelim canımkızlar 2013 temmuz annelerinin sayfa sayısı 4348..bizim mi çene düşük onlar mı çok sessiz anlamadımacaba ikinci başlık mı
Hmm hayırlısı olsun inşallah biran önce gelse fazla bekletmedenAma gittiğimde nst de hiiiç Sancı çıkmadı ki
Açılmaya bakmadı oyüzden son günüme kadar acil bişey olmazsa gelmene gerek yok dedi zaten tlfla ulaştığım için bide hastane uzak o yüzden gelebildiğimiz zaman gelin dedi bende böyle düzensiz sancılarla Boşa gitmek istemiyorum.
kızlar 2013 temmuz annelerinin sayfa sayısı 4348..bizim mi çene düşük onlar mı çok sessiz anlamadımacaba ikinci başlık mı
Ayy gelsin dogurim artk cok agrlaştm saten gecede kasklarm agridi biraz galiba yola koyuldu geliyo bkalm kacgün snra
Ya 40 hafta 41 hafta farketmezde şu çektiğim sancıları anlatamam geceden beri gene sancılarım var ama düzensiz
Dualarınızda unutmayın bende her sabah doğurucam mı diye kalkıyorum
Nts ye girmedin mi canim seninle aynı gün doğumunu z seninki kaç kilo olmuşKizlar ya sancilar yoklayip yoklayip duruyo sabah ins ilk is siramda bebisin kiyafetlerini yikamak olucak hazir olsun artik
Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Canım medelanın 2 çeşidi mi var. Bi tane mini var sanırım. Hangisini aldın ?
Kızlar bugün oğlum canımı çok acıtıyor diye yakınıyordum, artık hareketleri çok sertleştiği için... ama az evvel bir arkaaşımın ikinci düşüğünü yaptığının haberini aldımbütün düşündüklerimden yakındıklarımdan pişman oldu bir anda benim yakındığım şeyleri göremeyenler, ona ulaşmak için neler verenler var.. kendimi çok kötü hissediyorum çok üzüldüm yaa, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları, arkadaşıma da ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım resmen
Amin canım. Aynen kafamdan atıyorum öyle karar veriyorum ama sancılar olunca ister istemez tekrar geri geliyo DüşüncelerAllah yardimcin olsun canm kafandan dogumu at sanki yapmicakmis gibi dgum yapmicam diye uyan bir sabh bebisin son gune kadar durabilir sonucta iste o sabah Allahin izniyle dogacak
Kızlar bugün oğlum canımı çok acıtıyor diye yakınıyordum, artık hareketleri çok sertleştiği için... ama az evvel bir arkaaşımın ikinci düşüğünü yaptığının haberini aldımbütün düşündüklerimden yakındıklarımdan pişman oldu bir anda benim yakındığım şeyleri göremeyenler, ona ulaşmak için neler verenler var.. kendimi çok kötü hissediyorum çok üzüldüm yaa, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları, arkadaşıma da ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım resmen
An itibariylee ankara doluu yagmuruna tutuldu.ayy kafama geldi nasil acidi :) Allahim rahmetin.hurmetine yardim etsin..herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?