- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.781
Gozunuz aydin, cok cabuk buyuyorlar hic dert etme zayif diye.Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Herkese hayırlı cumalaarr
Hoşgelmiş Toprak bebek, Allah sizinle sağlıklı uzun ömürlü etsin inşallah, her şey yoluna girer hayırlısıyla bizlerin de sayılı günleri kaldı bize de böyle rahat doğum için dua et arkadaşım
kızlar kaçıncı sayfada Maya efe nin mesajı ben bulamadimGozunuz aydin, cok cabuk buyuyorlar hic dert etme zayif diye.
Saglicakla buyusun insallah yavrun.
Cok gecmis olsun.
Seninle günlerimiz çok yakın çok iyi anlıyorum seni özellikle şu iki gündür nasıl bir sırt ağrım var hiç böyle olmazdım geceleri uyumak işkence gibi ağrıdan, sızıyorum sonunda galibaSlm kızlar bu sabah bel agrısı ve kasık agrısı ile başladım şuan dinleniyorum
5451dekızlar kaçıncı sayfada Maya efe nin mesajı ben bulamadim
Canım bu hafta doktora gittiğinde açılmaya birdaha baktımi sancı oldukça acilmanda olabilir dikkat et bayadır çekiyorum sen bu sancilariYa 40 hafta 41 hafta farketmezde şu çektiğim sancıları anlatamam geceden beri gene sancılarım var ama düzensiz
Dualarınızda unutmayın bende her sabah doğurucam mı diye kalkıyorum
Teşekkürler canım :)5451de
Bence yapma bir anda suyun falan gelir zorlama bu işler hiç belli olmaz. Benimde son 1 haftada böyle oldu. daha erken 1 ay zaman var 40 haftana.ben daha öyle bşy hissedemiyorum yaadoktor da dedi zaten bebek kanala girmemiş henüz. girmesi için dün baya yürüyüş yaptım merdiven çıktım evde çömelme hareketleri yaptım. bunları yapmaya devam etsem girer mi ki?
Hayrli cumalar canm. Yorma.kendini cok heryermz agryr zor olyr artik isler bize. bugun daha pratik menu yaprsn iftara dinlenmene bakHayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Dün o kadar çok yoruldumki giremedim topiğe bi ara alıntılar a baktım çıktım başım gözüm çok ağrıyor şu sıralar birde dün kızım bişeyler istedi onu yaptım ama nasıl yaptım gelin bana sorun belim koptu demekki son ay baya ağrılar çoğalıyor daha pratik şeyler yapmak gerekiyor bugün kendime dinlenme günü ilan edicem tabi iftar yemeğini yaptıktan sonra
Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Dün o kadar çok yoruldumki giremedim topiğe bi ara alıntılar a baktım çıktım başım gözüm çok ağrıyor şu sıralar birde dün kızım bişeyler istedi onu yaptım ama nasıl yaptım gelin bana sorun belim koptu demekki son ay baya ağrılar çoğalıyor daha pratik şeyler yapmak gerekiyor bugün kendime dinlenme günü ilan edicem tabi iftar yemeğini yaptıktan sonra
Canım gözünüz aydın allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.. kuvoz den çıktımi minik bebis allah her ikinizi sağlık versin biran önce evinize dönün inşallah bol bol hasret giderin :))Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Benimde iri ama iri olabilir demesi için çok geç benim taaa 32. Haftadan beri iri bunun Olabiliri yok artık 36 olmuşsun. Bence gününden önce "alabiliriz" derken sezeryan kast etmiş. 36. Haftadan itibaren hiç bir doğum erken değidir. O nedenle canını sıma. Doktorunda baya eksik izah etmiş bence canım.erken mi bilmiyorum cnm ama iki gün önce kontrole gittiğimde doktor bebek iri olabilir gününden önce almamız gerekebilir bu hareketleri yürüyüşleri yapmaya başla dedi.ondan heralde ben de panikledim şimdi ya girmezse ya iri olursa falan diye. suni sancı almak istemiyorum. gününden önce alabiliriz derken bunu kastetti sanırım
Sagol canim evet daha pratik ve bir yerde gitmem üç kez sağlık ocağına gittim ama bugün gitmem pazartesi artık idrar aldılar protein varmı diye bakacak. .Hayrli cumalar canm. Yorma.kendini cok heryermz agryr zor olyr artik isler bize. bugun daha pratik menu yaprsn iftara dinlenmene bak
Kızlarr deminden wc gttimde ic camasrımda cok az ama afedersiniz sümüğümsü krem renginde akntı gördüm kan falan yok bide bugun yürüyemiyorum vajina tarafm batiyo resmen aci veriyo nişan böle ilmaz dimi ama dogum yakn galiba
Evet ya insan unutuyor ama birde söyle bişey var ben kizimda böyle ağırlaşmamistim tamam agrilarim olurdu ama bu şekilde değil bence ikinci gebelik ağrıya yorgunluğa daha yatkın oluyor beden..hayırlı cumalar canım..evt ya 34 den sonrası zormuş..5 yıl ara olunca unutuyo insanbende bi hız yapıom sonra gece zor yürüyorum..benim kız da evde ya şimdi onu yapalım bunu ypalım sürekli faaliyet halindeyiz dışarıda çıkamıoz ya kıyamıom yapıom..sabahda erken kalkıyo ; galiba ben uyumayı sevmiyom anne diyo bugün ama ben seviyom diyom sen dinlen o zaman diyo..ne mümkün..hadi gidinde alın gelin kardeşimi diyo canı sıkıldı
Canm gitme dinlen iyiyz biz dun gittim.doktora gayet normal hersey dedi 3150 olms kilosu nstde normal.cikti . cuma cati muayenesi olckms. Bu sabahta saglk ocagndn aradilr bebekle ilgili doktrn yaotklrni sordlr gelmene gerek yok artk dogm yapnca muhakkak haber ver 72 saat icinde topk kani alcz dediler okdr cnm bizim saglknocagi sizinkiler gibi pek ilglnmyrlr.Sagol canim evet daha pratik ve bir yerde gitmem üç kez sağlık ocağına gittim ama bugün gitmem pazartesi artık idrar aldılar protein varmı diye bakacak. .
Sen Nasılsıniz napıyorsun
Hmm saol cnm bilgilendirdiğin icin zamanı dolunca gelir artk beklicez paşalarn keyfinicanım bizim gibi bu haftalarda bu tarz akıntılar normal diyor yazıyor nette...bende de olmuştu doktoruma sordum normal dedi...bir sıkıntı olmadığını normal olduğunu söyledi..nişan da rengi net olurmuş beyazımsı olmazmışş...
Evet ya insan unutuyor ama birde söyle bişey var ben kizimda böyle ağırlaşmamistim tamam agrilarim olurdu ama bu şekilde değil bence ikinci gebelik ağrıya yorgunluğa daha yatkın oluyor beden..
benim kizimda öyle diyor geçen sabah namazdan sonra dua ediyor allahım kardeşim çabuk doğsun diye çok güldük çok tatlı oluyorlar maşallah evlatlarimiza allah nazarardan sakınsın cemi cümlesini evladını içleri sırada bizlerin evlatlari ni.. bebek gelince napcak lar çok merak ediyorum
Oy maşallah ee artık seninde vaktin yaklaştı canım hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini. . Çatı muayenesinde kendini sakin sıkma rahat bırak. Eve ziyarete geliyorlar mis sağlık ocağından mesela dün ben gittiğimde bizim hemşire yoktu yenidoganlara ev ziyaretine gidiyorlar Birdahakine sen arayın ev ziyaretlerine ne zaman geldiklerini sora baskin yapmasinlar gerçi haber veriyorlar ama en azından aklında bulunurCanm gitme dinlen iyiyz biz dun gittim.doktora gayet normal hersey dedi 3150 olms kilosu nstde normal.cikti . cuma cati muayenesi olckms. Bu sabahta saglk ocagndn aradilr bebekle ilgili doktrn yaotklrni sordlr gelmene gerek yok artk dogm yapnca muhakkak haber ver 72 saat icinde topk kani alcz dediler okdr cnm bizim saglknocagi sizinkiler gibi pek ilglnmyrlr.
Aynen bende öyleyim canım. .amin inşallah senin kız hangi ay yıl doğumlu canım benimki 2009 Mart dün ben yatınca bebek biraz hareketlendi ayağını felan bastırıyor elime geldi bende annesinin tatlısı felan diye az seveyim dedim bizimkisi hemen anne ya ben ben tatlı degilmiyim diye hemen yerinde zıpladi Gülermisin ağlarmisin neyse ikiniz kızım dedim konuştum sevdim biraz rahatladı çadıhaklısın canım ikinciler daha ağır oluyor..ben çalışıyodum bi de bi koşturmaca , gezmeler falan bana mısın demiyoduk şimdi yığılıp kalıyorum valla..RAbbim evlatlarımızı korusun inşallah..öyle şeyler yapıolar ki bazen.ama bizim ki ilgi delisi biraz kıskancak gibi bakalım biraz değil aslında baya korkuyorum
Hiç bilmiyorum inan ötekilerde böyle olmadı düzenli sancım geldi doğurdum. Kasıklarımda ağrı vajinada baskı batma olurdu sadece doğumdan önce okadar. Bunda bildiğin Sancı geliyo gidiyo hayırlısı inşDuzenli olsa bukadr sancilarla dogururdn canm herhalde. Hayrlisi olsn ins. Biran once al kucagina acaba yavas yavas aclma olyrmdr sancilarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?