- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.821
Bugune kadar hamileligimle ilgili pek sikintim olmamisti. Her gun gayet hamile degilmisim gibi rahattim. Arada bir kac kez sanci olmustum. Simdi 3 gündür kasiklarim agriyor. Adetim gelecekmis gibi hissediyorum. Bacaklarim sanki beni taşımıyor. Belim felan ağrıyor. Ama sanci seklinde degil. Gerci artik 35. Haftamdayim. Kizim da masallah tombalak. Artik rahmime agirlik mi yapiyor acaba. Bu sekilde olmam normal mi? Yoksa doktoruma tanisayim mi?
kızlar kaçıncı sayfada Maya efe nin mesajı ben bulamadim
Canım allah arkadaşına sabır versin inşallah biran önce hayırlısıyla tekrar hamile kalır ve bebeğini bu sefer kucağına alır. . Yakınmak demiyelimde o anlık olanları paylaşıyoruz buna kafanı takip üzülme.. o an arkadaşıma bir hamile olarak bende ne dicemi bilemezdim canım Rabbim cemi cümlesini hayırlısıyla sağlıkla evladına kavustursun içleri sırada bizleri aminKızlar bugün oğlum canımı çok acıtıyor diye yakınıyordum, artık hareketleri çok sertleştiği için... ama az evvel bir arkaaşımın ikinci düşüğünü yaptığının haberini aldımbütün düşündüklerimden yakındıklarımdan pişman oldu bir anda benim yakındığım şeyleri göremeyenler, ona ulaşmak için neler verenler var.. kendimi çok kötü hissediyorum çok üzüldüm yaa, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları, arkadaşıma da ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım resmen
Hay maşallah ramazan bereketi bunlar :))An itibariylee ankara doluu yagmuruna tutuldu.ayy kafama geldi nasil acidi :) Allahim rahmetin.hurmetine yardim etsin..herkese
canım bebek büyüdükçe baskı yapıyor dur ben pazartesi gittiğimde doktor bana öyle dedi.. istersen bi ara danis doktoruna hem kafan rahatlamış olurBugune kadar hamileligimle ilgili pek sikintim olmamisti. Her gun gayet hamile degilmisim gibi rahattim. Arada bir kac kez sanci olmustum. Simdi 3 gündür kasiklarim agriyor. Adetim gelecekmis gibi hissediyorum. Bacaklarim sanki beni taşımıyor. Belim felan ağrıyor. Ama sanci seklinde degil. Gerci artik 35. Haftamdayim. Kizim da masallah tombalak. Artik rahmime agirlik mi yapiyor acaba. Bu sekilde olmam normal mi? Yoksa doktoruma tanisayim mi?
Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki
Aynen yoruyor aslında psikolajik olarak yoruyor sonunda doğursam bukadar sıkılıp bunalmıycamHayirlisiyla gelsin canim :)
Bu sancilar agrilar seni çok yoruyor segil mi
Bence bunda birazda akilli telefonların etkisi var. Her seferinde pcden girmek daha zor sonucta :)
Teşekkürler canımcanım biri alıntı yapmıştı ben ordan buldum, sayfa sayfa geri gidince ben de göremedim :)
Aynen yoruyor aslında psikolajik olarak yoruyor sonunda doğursam bukadar sıkılıp bunalmıycam
Bilmiyorum bugunde konustum dedi sen gecen.sene erkn.kalkiodun.oturiyoduk bu sene yoksun.ondanmi oldu acaba :)aman kafaya dikkat. kimin ahı tuttu. kaynananların mı acaba :))) tam sıcak diyoruz bunalıyoruz . biranda havalar serinliyor.
bence normal canım aramızda 1 gün var bende de aynı şikayetler başladı. doğum sancısı için devamlı bir ağrı değil gelip gidiyor diyorlar. henüz doğurmuyoruz sanırım :) senin kız tombalakmış maşallah. benimki zayıf bide. azıcık daha taşıyıp beslesin annesi onu. öyle gelsin Allahın izniyle
Canım allah arkadaşına sabır versin inşallah biran önce hayırlısıyla tekrar hamile kalır ve bebeğini bu sefer kucağına alır. . Yakınmak demiyelimde o anlık olanları paylaşıyoruz buna kafanı takip üzülme.. o an arkadaşıma bir hamile olarak bende ne dicemi bilemezdim canım Rabbim cemi cümlesini hayırlısıyla sağlıkla evladına kavustursun içleri sırada bizleri amin
Hay maşallah ramazan bereketi bunlar :))
canım bebek büyüdükçe baskı yapıyor dur ben pazartesi gittiğimde doktor bana öyle dedi.. istersen bi ara danis doktoruna hem kafan rahatlamış olur
Bilmiyorum bugunde konustum dedi sen gecen.sene erkn.kalkiodun.oturiyoduk bu sene yoksun.ondanmi oldu acaba :)
Sen de benin gibisin. Bu hafta doktorum sezeryan olabilir deyince valla iyice uykularim kaçtı. Zaten normalden de korkuyordum ama kadinin dogasi buna musait diye kendimi sakinlestiriyordum. Sonunda bu cocuk bi yerden cikacak. :) kendimi sakinlestiriyorum bu kadar kadin yapiyor bu dogumu biz de yapariz diye. :)Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki
Sen de benin gibisin. Bu hafta doktorum sezeryan olabilir deyince valla iyice uykularim kaçtı. Zaten normalden de korkuyordum ama kadinin dogasi buna musait diye kendimi sakinlestiriyordum. Sonunda bu cocuk bi yerden cikacak. :) kendimi sakinlestiriyorum bu kadar kadin yapiyor bu dogumu biz de yapariz diye. :)
Aslında bende yengeç Olmasını çok istiyorum çünkü çevremde ne kadar ikizler burcu erkeği varsa Çapkın hovardasenin doğum yılan hikayesine döndü. yalancı sancılar ne uzun sürdü böyle. bakalım biz neler yaşayacağız. daha 38 gün var benim. belki son anlarımız senin gibi olacak. biranda gelip bitseydi iyiydi. vardır herşeyde bi hayır. belki çocuğun 21 hazirandan sonra gelip yengeç burcu olası var cansu teyzesi gibi :))
Aynen bende öyleyim o yüzden bi bakıyorum gelmiş gecmiş. En güzelini yapıyorsunben doğumu düşünmemeye çalışıyorum. geçen gün doğumhaneye indim oranın sorumlusunun yanına. lavobaya girmek için sancı odasına geçtim. doğum odasının kapısı açıkmış. bakmaz olaydım. orada doğum yatağını küvözü ışıkları filan görünce kötü oldum biranda. ben hiç ama hiç doğumu düşünmedim bugüne kadar. huyumdur korktuğum ve beni üzen şeyleri düşünmezsem sanki hiç yaşanmayacakmış gibi gelir bana. öyle atlatırım bu tarz olayları. görünce biranda gerçeklerle yüzleştim :)) ama yine düşünmüyorum. öyle yada böyle bitecek. az yada çok bi ağrı sızı çekicez. eşimde hep der bana yaşayacağın acılara önceden kendini hazırlıyorsun çok rahat atlatıyorsun diye. canım hiç tatlı değildir
Evet canm yaklasti yavas yavas :) canm korkmyrm ben okdr ya hersey olcgna varck ins. Allahn iznyle alalam kucaklarmza canm beni arayan hemsirelerle kanka oldk nerdyse tanyrlr hepsi beni ben tasncm burdn ama gelcklerse buyrsnlr gelsnler :))Oy maşallah ee artık seninde vaktin yaklaştı canım hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini. . Çatı muayenesinde kendini sakin sıkma rahat bırak. Eve ziyarete geliyorlar mis sağlık ocağından mesela dün ben gittiğimde bizim hemşire yoktu yenidoganlara ev ziyaretine gidiyorlar Birdahakine sen arayın ev ziyaretlerine ne zaman geldiklerini sora baskin yapmasinlar gerçi haber veriyorlar ama en azından aklında bulunur
Amin inşallah canım.. hahaha kanka olduğunuza göre belki gelirler belli olmaz hayırlısı allahdan hayırlısıyla bi doğumunu yap bebeğini kucağına al da önemli olan buEvet canm yaklasti yavas yavas :) canm korkmyrm ben okdr ya hersey olcgna varck ins. Allahn iznyle alalam kucaklarmza canm beni arayan hemsirelerle kanka oldk nerdyse tanyrlr hepsi beni ben tasncm burdn ama gelcklerse buyrsnlr gelsnler :))
Aynen canm hayrlisi herdogm baska diorlr ya :)Hiç bilmiyorum inan ötekilerde böyle olmadı düzenli sancım geldi doğurdum. Kasıklarımda ağrı vajinada baskı batma olurdu sadece doğumdan önce okadar. Bunda bildiğin Sancı geliyo gidiyo hayırlısı inş
Gelceklermis gorumcmle ama kalmzlr sabh gelir aksama giderler buyuk ihtiml.snrada findigina gider trabzonao geçen seneydi. bu yıl böyle :) gelecekler mi doğuma ankaraya
Ben geçen hafta kendi talebimde gezdim doğum katınıben doğumu düşünmemeye çalışıyorum. geçen gün doğumhaneye indim oranın sorumlusunun yanına. lavobaya girmek için sancı odasına geçtim. doğum odasının kapısı açıkmış. bakmaz olaydım. orada doğum yatağını küvözü ışıkları filan görünce kötü oldum biranda. ben hiç ama hiç doğumu düşünmedim bugüne kadar. huyumdur korktuğum ve beni üzen şeyleri düşünmezsem sanki hiç yaşanmayacakmış gibi gelir bana. öyle atlatırım bu tarz olayları. görünce biranda gerçeklerle yüzleştim :)) ama yine düşünmüyorum. öyle yada böyle bitecek. az yada çok bi ağrı sızı çekicez. eşimde hep der bana yaşayacağın acılara önceden kendini hazırlıyorsun çok rahat atlatıyorsun diye. canım hiç tatlı değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?