2015 Temmuz Anneleri

bence normal canım aramızda 1 gün var bende de aynı şikayetler başladı. doğum sancısı için devamlı bir ağrı değil gelip gidiyor diyorlar. henüz doğurmuyoruz sanırım :) senin kız tombalakmış maşallah. benimki zayıf bide. azıcık daha taşıyıp beslesin annesi onu. öyle gelsin Allahın izniyle

Canım allah arkadaşına sabır versin inşallah biran önce hayırlısıyla tekrar hamile kalır ve bebeğini bu sefer kucağına alır. . Yakınmak demiyelimde o anlık olanları paylaşıyoruz buna kafanı takip üzülme.. o an arkadaşıma bir hamile olarak bende ne dicemi bilemezdim canım Rabbim cemi cümlesini hayırlısıyla sağlıkla evladına kavustursun içleri sırada bizleri amin
An itibariylee ankara doluu yagmuruna tutuldu.ayy kafama geldi nasil acidi :) Allahim rahmetin.hurmetine yardim etsin..herkese
Hay maşallah ramazan bereketi bunlar :))
canım bebek büyüdükçe baskı yapıyor dur ben pazartesi gittiğimde doktor bana öyle dedi.. istersen bi ara danis doktoruna hem kafan rahatlamış olur

Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki

mayaefe de ikisindende korktuğunu yazmıştı. hatta sezaryene daha yakınım yazmıştı. bak pat diye doğuruverdi. bizde yaparız yaaa :))

Aynen yoruyor aslında psikolajik olarak yoruyor sonunda doğursam bukadar sıkılıp bunalmıycam

senin doğum yılan hikayesine döndü. yalancı sancılar ne uzun sürdü böyle. bakalım biz neler yaşayacağız. daha 38 gün var benim. belki son anlarımız senin gibi olacak. biranda gelip bitseydi iyiydi. vardır herşeyde bi hayır. belki çocuğun 21 hazirandan sonra gelip yengeç burcu olası var cansu teyzesi gibi :))

Teşekkür ederim size. Ben de normal olabilir diye düşündüm ama ilk kez yasayinca tereddüt ettim. Daha fazla rahatsiz ederse ararik doktorumu o zaman. Zaten sagolsun cep telininde verdi bisi olursa cevaplıyor

Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki
Sen de benin gibisin. Bu hafta doktorum sezeryan olabilir deyince valla iyice uykularim kaçtı. Zaten normalden de korkuyordum ama kadinin dogasi buna musait diye kendimi sakinlestiriyordum. Sonunda bu cocuk bi yerden cikacak. :) kendimi sakinlestiriyorum bu kadar kadin yapiyor bu dogumu biz de yapariz diye. :)

ben doğumu düşünmemeye çalışıyorum. geçen gün doğumhaneye indim oranın sorumlusunun yanına. lavobaya girmek için sancı odasına geçtim. doğum odasının kapısı açıkmış. bakmaz olaydım. orada doğum yatağını küvözü ışıkları filan görünce kötü oldum biranda. ben hiç ama hiç doğumu düşünmedim bugüne kadar. huyumdur korktuğum ve beni üzen şeyleri düşünmezsem sanki hiç yaşanmayacakmış gibi gelir bana. öyle atlatırım bu tarz olayları. görünce biranda gerçeklerle yüzleştim :)) ama yine düşünmüyorum. öyle yada böyle bitecek. az yada çok bi ağrı sızı çekicez. eşimde hep der bana yaşayacağın acılara önceden kendini hazırlıyorsun çok rahat atlatıyorsun diye. canım hiç tatlı değildir

Aslında bende yengeç Olmasını çok istiyorum çünkü çevremde ne kadar ikizler burcu erkeği varsa Çapkın hovarda karı kız derdinde evliside bekarıda Allah ahlaklarını güzel etsin çocuklarımızın.

Aynen bende öyleyim o yüzden bi bakıyorum gelmiş gecmiş. En güzelini yapıyorsun

Evet canm yaklasti yavas yavas :) canm korkmyrm ben okdr ya hersey olcgna varck ins. Allahn iznyle alalam kucaklarmza canm beni arayan hemsirelerle kanka oldk nerdyse tanyrlr hepsi beni ben tasncm burdn ama gelcklerse buyrsnlr gelsnler :))

Evet canm yaklasti yavas yavas :) canm korkmyrm ben okdr ya hersey olcgna varck ins. Allahn iznyle alalam kucaklarmza canm beni arayan hemsirelerle kanka oldk nerdyse tanyrlr hepsi beni ben tasncm burdn ama gelcklerse buyrsnlr gelsnler :))
Amin inşallah canım.. hahaha kanka olduğunuza göre belki gelirler belli olmaz hayırlısı allahdan hayırlısıyla bi doğumunu yap bebeğini kucağına al da önemli olan bu

Ben geçen hafta kendi talebimde gezdim doğum katını hiç tuhaf gelmedi, sadece o çatal çok itici, bacakları açmak falan ama bak ışıklara bakmadım, ben loş ortam istiyorum diyecektim, unuttum, sen yazınca hatırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…