- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.841
Bizde bayburttan giderkn samsuna ugradik esimi biraktik sahil yolunda da dinlndik .sor genede yarim saatte dinlnirsin yirursun.on dakikz.Allahin.izniyle bisey olmz ama doktr git sorun yok derse git geneannemler samsun'da, başka bir eve taşınıyorlar. ben de doğurmadan evi görmek istiyorum. sahilden dümdüz gidicez evet. giresun'dan samsun'a. bir de epeydir gitmedim, özledim. gerçi taşındıktan sonra onlar gelecek ama işte duramıyorum :)
ben yoldan çekinmiyorum da uzun süre oturur pozisyon çok yorumyor beni bu durumda doktorum da gitme der ksin :/
ıkınma diyince benim de aklıma arka taraf geliyor hep ama belki de bebek kanala girince orayı zorlayacak ve o şekilde ıkınmamız da gelecek bilemiyorum.
kegel egzersizlerinde -gerçi hiç denemedim- ve wc de idrar bitiminde vajina kaslarını kullanıyoruz ya, onun gibi bir şey mi acaba?
Bnde ikinamm diye korkuyorum komsumuz ikinamiyorum o yuzden.dogumdan snra popo kisminda bisey olmus snra tedavi fln gormus.netten bakim biraz nasil dogru ikincazOnu ben çok araştırdım, doğru zamandaki ıkınmayı biliyorum. Doğuma girene kadar ıkınma hissi gelse bile ıkınmıcaZ. Doğumda da sancı geldiği anda tüm gücümüzle ıkınıcaz. Sanırım böyleydi
Ama arkadaşın dediği doğru zamanda ıkınma değil, yanlış ıkındım diyor yani nasıl desem, açık yazmam gerekiyor galiba. Arkadaş sanırım arka tarafı değil ön tarafı zorlayan bi ıkınma olması gerektiğinden bahsetti. Ama o nasıl olacak ki
merhabalar,
gece 4 gibi uyandım adet ağrısı gibi ağrı yüzünden, geliyo mu acaba bizim paşa diye korktum, 8'e geliyodu uyumuşum. bi kalktım saat 10. ağrı geçmiş.
korkuyorummm
Iyiyiz canım sen nasılsınHayırlı günler kızlar nasılsınız
Peki cnm normal doğumda epıudural alabılecekmısın.iğneyi ne zaman bıraktıracak?
Canım ikiside birbirine atarlanirken arada seni üzmusler sen çok haklısın sonuçta gidip yedi kat yabancıdan almadın ya ablan tabiki alıcak sin hem giydiklerini bazen 1 ay bile giyemiyorlar ikiside büyük sacmalamis sen kendini üzme onlar uzulsunler.. bebisinede maşallah annesi hayırlısıyla kucağına al insallah)
ben de kullanıyorum hala.convolaria gerçi benim dr ilgisiz aklına bile gelmemiştir bırak demek.
komşum olana sorarım artık ne zmn bırakıcam diye.
Ay canim sen boyle anlatinca cok.kolay olcak gbime geliyo snra yok.ikinamdim su kdr dikisim var fln diyen.oluncada korkuyo insan.insallh kolayca olur bizimkilerdeKızlar ıkınmayı becerememiş mevzusunu anlamadım ama zaten o his kendinden geliyo bedenini hissettiğin Akışa göre bırakırsan doğrusu olmuş olur. Afedersiniz ishal olunca tutamazsınız ıkınma hissiyle tuvaletinizi yaparsınız dimi. İşte o ıkınma hissi kendiliğinden geliyo ve oluyo size Düşen ona enerji yüklemek hep tarif ediyorum çatal veya yatak nerdeyseniz onun kenarlarına asılın çenenizi göğsünüze dayayıp bütün gücünüzle ıkının
ben geçen gün istanbulda 2 buçuk saatte karşıya geçtim, çok fazla trafik vardı, hem de kendim sürüyordum. çok şükür iyiyim:) buna bakınca senin yol da cok uzun durmuyor giderdim ben olsam ama tabi herkesin durumu farklı doktoruna da sor yine de. sonucta şehirler arası araba falan daha cok sarsarsa bilmemkendi adıma ben iyim :)
sen nasılsın?
bi de bi şey sorucam, son ay yolculuk yapmayın diyor mu dr?
aklıma takıldı. bana iki doktorum da öyle bi şey demedi. geçen ay erken doğum riskinden 1 gece hastanede yattığım halde.
samsun'a gitmek istiyorum 2-3 saatlik yol ama eşim bi şey olur diye korkuyor. ne olur ki, burdan daha çok hastane var samsunda, en kötü ihtimalle doğururum :))
ben bir gün magnezyum içmedim, karnımdan sağa sola dönemedim. normal istemiyorum dedim diye bıraktırmamış da olabilir o zaman bana.Ben kramp giriyo ama dedim içmezsem oda bu saatten sonra kasılmalar olması için içmemen gerek dedi sadece kan hapına devam ediyorum ilginç bir şekilde kramplarımda olmuyor artık
araba hiç sarsmaz yol dümdüz de eşim pimpirik.ben geçen gün istanbulda 2 buçuk saatte karşıya geçtim, çok fazla trafik vardı, hem de kendim sürüyordum. çok şükür iyiyim:) buna bakınca senin yol da cok uzun durmuyor giderdim ben olsam ama tabi herkesin durumu farklı doktoruna da sor yine de. sonucta şehirler arası araba falan daha cok sarsarsa bilmem
Benim arkadaşım 1 ay önce doğurdu. Hamileyken 2 günde 1 whatsapp dan konuşuyorduk. Şimdi bebek var mesaj atıyorum 4 gün sonra tek cümle cevap yazabiliyoYa evet oda doğru dün yemekten sonra ben kitap okuyodum eşimde bilgisayara bakıyodu döndü bana ya ne kadar sakin bi hayatımız var bi kaç hafta sonra böyle valit geçiremicez dedi haklı galiba
Canım o mesajını bulamadım neyş bıraktırdı doktor kasılma olmaması için?Ya evet oda doğru dün yemekten sonra ben kitap okuyodum eşimde bilgisayara bakıyodu döndü bana ya ne kadar sakin bi hayatımız var bi kaç hafta sonra böyle valit geçiremicez dedi haklı galiba
Ben de dun senden duyunca baktim ayni markayi esime soyledim bugun eve gelirken bakacak vakalim yalniz 3tane varmis 12 saat kullanilabiliyormus nasil kullanmayi dusunuyorsun?Ben internetten buldum markayı belki başka markalar vardır. Adı Al-sense amniyotik sızıntı test pedi. Paketten 3 tane çıkıyormuş. Sanırım 15-20 tl civarı fiyatı var. Bugün eczaneden alcam dursun bi kenarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?