2015 Temmuz Anneleri

Bizde bayburttan giderkn samsuna ugradik esimi biraktik sahil yolunda da dinlndik .sor genede yarim saatte dinlnirsin yirursun.on dakikz.Allahin.izniyle bisey olmz ama doktr git sorun yok derse git gene

Bnde ikinamm diye korkuyorum komsumuz ikinamiyorum o yuzden.dogumdan snra popo kisminda bisey olmus snra tedavi fln gormus.netten bakim biraz nasil dogru ikincaz

merhabalar,
gece 4 gibi uyandım adet ağrısı gibi ağrı yüzünden, geliyo mu acaba bizim paşa diye korktum, 8'e geliyodu uyumuşum. bi kalktım saat 10. ağrı geçmiş.
korkuyorummm

sanki bende de beni ara ara yokluyan adet agrılarım hafif hafif bel ağrılarım var gibi..bakalım hakkımızda hayırlısı..doğumun yaklaştığının habercisiymiş..gelsin oğluşum artık

Peki cnm normal doğumda epıudural alabılecekmısın.iğneyi ne zaman bıraktıracak?

iğneyi kesmekten hiç bahsetmedi. sezaryende 1 gün öncesi bıraktırıyor. normalde sanırım zaman belli olmadığı için bırakmadan giriyorsun. sonuçta kullandığını biliiyorlar ya ona göre tedbir alıyorlardır. epidural olamayacağım. anestezi doktorum istemiyor. kanam riskinden dolayı

evet filler tepişirken çimler ezildi..k.validenin bu 2. el giydirmedim dediği dönemde bi öğretmen maaşıyla geçiniyorlarmış. bence o yaptığından utanmalı... hepimiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.

ben de kullanıyorum hala. convolaria gerçi benim dr ilgisiz aklına bile gelmemiştir bırak demek.
komşum olana sorarım artık ne zmn bırakıcam diye.

Ben kramp giriyo ama dedim içmezsem oda bu saatten sonra kasılmalar olması için içmemen gerek dedi sadece kan hapına devam ediyorum ilginç bir şekilde kramplarımda olmuyor artık

Kızlar ıkınmayı becerememiş mevzusunu anlamadım ama zaten o his kendinden geliyo bedenini hissettiğin Akışa göre bırakırsan doğrusu olmuş olur. Afedersiniz ishal olunca tutamazsınız ıkınma hissiyle tuvaletinizi yaparsınız dimi. İşte o ıkınma hissi kendiliğinden geliyo ve oluyo size Düşen ona enerji yüklemek hep tarif ediyorum çatal veya yatak nerdeyseniz onun kenarlarına asılın çenenizi göğsünüze dayayıp bütün gücünüzle ıkının

Kızlar bir de bişi soracağım 70x130 bebek uyku seti arıyorum...ama istediğim gibi bir şey bulamadım..internetten bakacağım ama modeller yine pek içime sinmedi...siz nerelerden aldınız..??var mı netten tavsiye edebileceğiniz bir site bakim inceleyim

Ben ilk doğumumda ıkınma hissi geldiğinde kuvvetimi veremedim çok halsizdim açtım hastaneye erken gitmiştim aç bıraktılar her ihtimale karşı. Enerjim olmadığı için kuvvetimi veremedim öyle bişey olabilir belki

Ay canim sen boyle anlatinca cok.kolay olcak gbime geliyo snra yok.ikinamdim su kdr dikisim var fln diyen.oluncada korkuyo insan.insallh kolayca olur bizimkilerde

Selam kızlar doğuranımız yok yine beklemedeyiz bende hiç yalancı sancı falan yok. Sadece çok sık sertleşmeler oluyor karnımda kaya gibi oluyor çok sıkıntı veriyor :/ ama sancı agrı falan yok.. annem kardeşimi de beni de suyu gelmesine rağmen sancısı olmadığı için suni sancıyla doğurmuş ona çekicem diye çok korkuyorum umarım kendi sancım olur..

ben geçen gün istanbulda 2 buçuk saatte karşıya geçtim, çok fazla trafik vardı, hem de kendim sürüyordum. çok şükür iyiyim:) buna bakınca senin yol da cok uzun durmuyor giderdim ben olsam ama tabi herkesin durumu farklı doktoruna da sor yine de. sonucta şehirler arası araba falan daha cok sarsarsa bilmem

Ben kramp giriyo ama dedim içmezsem oda bu saatten sonra kasılmalar olması için içmemen gerek dedi sadece kan hapına devam ediyorum ilginç bir şekilde kramplarımda olmuyor artık
ben bir gün magnezyum içmedim, karnımdan sağa sola dönemedim. normal istemiyorum dedim diye bıraktırmamış da olabilir o zaman bana.

araba hiç sarsmaz yol dümdüz de eşim pimpirik. doktora sorucam yine de bakalım, tamam derse bu hafta sonu gitmek istiyorum. öyle ya ist.da yaşasak napıcaktık :)

Ya evet oda doğru dün yemekten sonra ben kitap okuyodum eşimde bilgisayara bakıyodu döndü bana ya ne kadar sakin bi hayatımız var bi kaç hafta sonra böyle valit geçiremicez dedi haklı galiba
Benim arkadaşım 1 ay önce doğurdu. Hamileyken 2 günde 1 whatsapp dan konuşuyorduk. Şimdi bebek var mesaj atıyorum 4 gün sonra tek cümle cevap yazabiliyohazırlıklıyım başıma geleceklere

Ya evet oda doğru dün yemekten sonra ben kitap okuyodum eşimde bilgisayara bakıyodu döndü bana ya ne kadar sakin bi hayatımız var bi kaç hafta sonra böyle valit geçiremicez dedi haklı galiba
Canım o mesajını bulamadım neyş bıraktırdı doktor kasılma olmaması için?

evet filler tepişirken çimler ezildi..k.validenin bu 2. el giydirmedim dediği dönemde bi öğretmen maaşıyla geçiniyorlarmış. bence o yaptığından utanmalı... hepimiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.[/QUOTE]
canım ben ögretmenim eşim asker ilk bebeğimizin herseyini alacak durumumuz vardı cok şükür ama askerler fazla esya tutamazlar bi arkadasımız beşik verdi bi arkadasımız ana kucağı verdı bebeğin en masraflı ihtiyacları karsılandı. Kendimizin de içine sindikten sonra hiçbir mahsur yok bence de. Geleceği de var bu bebiklerin onun için kullanırız o parayı yine.

Ben de dun senden duyunca baktim ayni markayi esime soyledim bugun eve gelirken bakacak vakalim yalniz 3tane varmis 12 saat kullanilabiliyormus nasil kullanmayi dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…