- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.821
Biliorum canm oglu oldu onunda :)canım sen ikinizin evladını taşımak için bu zor günlerden geçeceksin. eşine eziyet geleceğini hiç sanmam. sebebin bulunması çok iyi olmuş. en azından yok yere aynı acıyı birdaha yaşamzsın. 5-6 ay öyle çabuk geçiyor ki. insan ömründe nedir ki 5-6 ay. kucağına aldığında herşeyi unutursun Allahın izniyle
öyle mi canım. eşi burada 23 nisanda normal doğum yaptı. belki biliyorsundur.
Canm benim bebis hep 2hafta onden gidiyoduz doktorum vitamini 30da filan kesti oyuzden. Icmiyorum. Agrimda olmuyo magnezyumuda icmiyorum haftada 2falan aklima gelirse. Kan ilacim duzenli sadeceBenim 35den sonra magnezyumu ve vitaminleri kesti merak ettim şimdi sen yazınca devam ediyomu herkes ya
Peki cnm normal doğumda epıudural alabılecekmısın.iğneyi ne zaman bıraktıracak?öyle canım sen gelinsin. kırcan dizini tutcan çeneni. başka yolu yok onlara göre. bende sadece annem kalsın istiyorum yanımda. k.valide kalmasın. gelip sevip gitsinler. belki bencilce ama onunda gelip bana bakmaya niyeti olduğunu sanmıyorum. şimdi gidip torunu 3 aylık olana kadar memlekette kalma planı vardı. oğlu haşladı. şimdi korkudan gidemiyor. gidecektin noldu dedim. bebek doğsun öyle giderim. biraz ele avuca gelsin diyor. kocamda tutaydı çenesini gidecekti ne güzel
yok canım benim doktorum clexanı normal doğuma engel görmüyor. bugün yine normal doğuruyoruz di mi diye beni gaza getirdi.
onu bilmiyorum , kazayla hamile kalınca nolurki , eskiden di sanırım 3 den fazla olmuyor diye
Amin inşallah canım hayırlısıyla kabus bebisine inşallah az kaldı aslında ama sayılı gün tez geçer deseler geçmiyor :)Bu arada güzel bir hafta olsun kızlar. Su gibi geçsin haftamız. Ağrısız sızısız mutlu. Geçsin ki haftaya yarın bebişime kavuşayım inşallah
Canım senin oğlan yerinden çok memnun çıkmak istemiyor sanırım şaka bi yana hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallahGünaydın kızlar
Şafak 6
Canım ikiside birbirine atarlanirken arada seni üzmusler sen çok haklısın sonuçta gidip yedi kat yabancıdan almadın ya ablan tabiki alıcak sin hem giydiklerini bazen 1 ay bile giyemiyorlar ikiside büyük sacmalamis sen kendini üzme onlar uzulsunler.. bebisinede maşallah annesi hayırlısıyla kucağına al insallahgünaydın kızlar. çok moralim bozuk. belki bana abartmışsın diyeceksiniz. dün babalar günü diye k.validelere iftara gittik. eşime kızıyla takım tshirt almıştım ama eşiminki gelmedi kızımın ki geldi. bende sabah eşime sadece onu verip anlatmıştım. k.validelerde oturuken eşim aldığım hediyeyi söyledi. k.validede parasını sordu. bende söyledim. eşimde şakasına küçükken bizim o paraya hiç tshirtümüz olmamıştı dedi. demez olaydı. k.valide başladı yok ben sana hep almanydan kıyafet getirdim. sen abinin kıyfetlerini bile giymedin. ne sen ne abin ne de ben hayatımızda 2. el kıyafet giymedik. sen kendi kızına bak 2. el giyecek olan o dedi. biliyorsunuz ben yeğenlerimin kıyafetlerinin olanlarını, beşiğini filan almıştım hep. tokat yemiş gibi oldum. boğazım düğümlendi. kalktık zaten 10 dk sonra filan. eve girince ağlamaya başladım. bu kezde eşim başladı. ne biçim insansın ne var bunda ağlanacak. o bana söyledi. esas ben ona laf dedim diye dedi. salak salak ağlama yok senin ablan şunu demişti sen ona bak filan demeye başladı. o sırada benim burnum kanamya başladı ama lavabo kan doldu. eşim sen umrumda değilsin bebeğimi üzüyorsun ben onu düşünüyorum dedi. en az 1 saat hiç durmadan ağlamışımdır. gece geldi. özür diledi. şimdi işe bırakırken seni çok seviyorum diyor ama hala annesini haklı görüyor ve ben şuan bile ağlıyorum. çok koydu gerçekten kaynanamın lafı ve arkasından kocamın yaptıkları. bu kadar ağlamak abartı mı bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi. kızıma bişey yapmamışım gibi geldi. çok üzüldüm
Canım benim baya dolu dolu geçiyor şu aralar evi yavas yavas toparlar um kızımla ilgileniyorum yemek iftar sahur derken yatış nasıl yattığımi bile anlamiyorumKızlar evde zaman çok zor geçiyo, neler yapıyosunuz? Ben çok sıkılıyorum. Öyle yakında arkadaşım falanda yok, komşu falan desen o da yok. Nasıl geçecek günler?
Canım şu gibi akıntıya sızı yordur belki hem senin bir hafta oldu doktora gideli tekrar gitsen bi kontrol etsinler seniYok okadarı bende aman bide o olmasın valla. Şuandada su gibi akıntı başladı su değildir heralde bilmiyom da.
Hayır ola inşallah sen genede dikkat et artık günler yaklastibende bu gece uyandım iç çamaşırım , pijamam baya ıslanmıştı , yatakta bişey yoktu ,, terdenmi oldu ,su mu geldi bilmiyorum . değiştim üstümü tekrar yattım uyudum
Maşallah size canım büyüyor bebis tatlı bebisGünaydın canlar. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Doğum yapan yok sanırım. Hayırlısı olsun inş hepimizin hakkında. Biz bu sabah aşıya gittik. İlk aşımızı olduk. Azıcıkta ağladık. 3 kilo olmuşuz birde. Daha sık emzirmem gerektiğini söyledi Doktorumuz. Bunun dışında iyiyiz çok şükür.
Canım hayırlı olan vakitte al bebeğini kucağına inşallah sanırım yarın devlete gidicekim bakalım onlar ne dicek haber et mutlaka Rabbim yar ve yardımcın olsunSlm kızlar bugün benim doğum günüm ama moralimiz bozuk çünkü oğlum cuma ölçümlerinde 1 hafta küçük çıktı 34 haftam bugün bitiyor 2 kilo ve 42 cm boyuplesanta yaşlanması var beslenemiyo suyun az vs. bir sürü negatifliklerden bahsettiler canım sıkıldı erken gelecek sanırım ciğer geliştirici iğneden bahsetti doktor kafam bi milyon anlayacağınız dua edin bize cumaya kadar evde dinlenip 16da kontrole gidicem başka doktora duruma görede karar verilecek sanırım
Canım şimdi nasılsın iyi hissetmiyorum mutlaka doktora git canimKizlar gnydn naslsnz gecmisi okuyamdm ben hoc iyi deglm ya butun gece uyumadm karnmn heryerinde sanci var nefes almakta zorlnyrm karnm tas gibi gaz mi var diorm ama yok bebegm harektte etmyr simdi kahvlti yaptm cikolata yicm sola yatcm umrm kipirdr kokryrm ya canm cok yanyr neyin agrisidr bu
Amin inşallah canım Rabbim sanada en kisa zamanda tekrar bir evlat versin hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına almayi nasip etsin insallahKızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Demir vitamin magnezyum kullanıyorum canimBenim 35den sonra magnezyumu ve vitaminleri kesti merak ettim şimdi sen yazınca devam ediyomu herkes ya
olabilir neden olmasın belkide paşa oraya yazmanız bekliyordur :))Face hesabımda yok bende mi o gruba dahil olsam belki doğururum her yolu deneyim
Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
ben de tam bilmiyorum ama kuzenim de demişti, iki taneyi normal doğurdum ama ıkınmayı bilmiyorum diye.Gruba bakıyorum hala doğum haberleri yoktabi biz Temmuz anneleriyiz Temmuz gelmedi ki daha
Ben bir şey soracaktım geçen gün yeni doğum yapmış bir arkadaş dedi ki; "bende yanlış ıkınmadan dolayı hemeroid oluştu." Nasıl yani yanlış zamanda ıkınmadan dolayı mı dedim. Hayır yanlış ıkınmadan dedi. Doğru ıkınma nasıl oluyormuş ki kafama takıldı ıkınma tek bi şey değil mi zaten :s
Kızlar Merhaba içinizde beni unutmayanlar vardır umarım 20. Haftama kadar sizlerleydim ama sonra nasip olmadı aranizdan ayrıldım şimdi hangi ayın annesi olurum yoksa 2016 temmuz annesi mi olurum hiçbir fikrim yok ben hepinize hayırlı doğumlar dilemek için girdim Rabbim kazasız belasız kurtarsin hepinizi bebislerinizi sağlıcakla alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepinize hayırlı doğumlar
Hayırlı günler kızlar nasılsınız
Cnm iki uc saatlik yoldan bisey olmz sanirim bn 12 saatlik yol cektim arada dinlndik dolandim wcye gittim hos yoruldum ama bisey olmadi cok.sukur.nerden samsuna gidiyosun.hani sahildense zaten dumduz yol dicekyim.ama gene de doktoruna sor.bi ark.doktoru yolculuk yapmn erkn dogumu tetiklerde demis ama senin doktorun ne der bilmiyorum cnm.kendi adıma ben iyim :)
sen nasılsın?
bi de bi şey sorucam, son ay yolculuk yapmayın diyor mu dr?
aklıma takıldı. bana iki doktorum da öyle bi şey demedi. geçen ay erken doğum riskinden 1 gece hastanede yattığım halde.
samsun'a gitmek istiyorum 2-3 saatlik yol ama eşim bi şey olur diye korkuyor. ne olur ki, burdan daha çok hastane var samsunda, en kötü ihtimalle doğururum :))
Hepimizin eli kulaginda ya artik herseyde bi belirti ariyoruzbende bu gece uyandım iç çamaşırım , pijamam baya ıslanmıştı , yatakta bişey yoktu ,, terdenmi oldu ,su mu geldi bilmiyorum . değiştim üstümü tekrar yattım uyudum
Oy masallah kuzucuga, büyümüs bile annesiGünaydın canlar. Nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Doğum yapan yok sanırım. Hayırlısı olsun inş hepimizin hakkında. Biz bu sabah aşıya gittik. İlk aşımızı olduk. Azıcıkta ağladık. 3 kilo olmuşuz birde. Daha sık emzirmem gerektiğini söyledi Doktorumuz. Bunun dışında iyiyiz çok şükür.
Canim benim telas yapma , Dr nu dinle ne yapman gerekiyorsa yap sen gerisi Allahin takdiri. Zayif doganlar daha cabuk toplaniyor.Benim ilk kizim kücük dogdu ama cok cabuk toparlandi, ikinci büyük dogdu, cok yavas gelisti. Tersi oluyo yani takilma kilosunaSlm kızlar bugün benim doğum günüm ama moralimiz bozuk çünkü oğlum cuma ölçümlerinde 1 hafta küçük çıktı 34 haftam bugün bitiyor 2 kilo ve 42 cm boyuplesanta yaşlanması var beslenemiyo suyun az vs. bir sürü negatifliklerden bahsettiler canım sıkıldı erken gelecek sanırım ciğer geliştirici iğneden bahsetti doktor kafam bi milyon anlayacağınız dua edin bize cumaya kadar evde dinlenip 16da kontrole gidicem başka doktora duruma görede karar verilecek sanırım
Onu ben çok araştırdım, doğru zamandaki ıkınmayı biliyorum. Doğuma girene kadar ıkınma hissi gelse bile ıkınmıcaZ. Doğumda da sancı geldiği anda tüm gücümüzle ıkınıcaz. Sanırım böyleydiben de tam bilmiyorum ama kuzenim de demişti, iki taneyi normal doğurdum ama ıkınmayı bilmiyorum diye.
sanırım sancı geldiği anda ıkınıcaz, tecrübeli normal doğum yapmış anneler bi el atın konuya, doğru ıkınma nedir :)
Hayrli gnler cnm sanada iyiym simdi sagolsn sicak biseyler icince.iyi geldi usutmsmHayırlı günler kızlar nasılsınız
Benim 35den sonra magnezyumu ve vitaminleri kesti merak ettim şimdi sen yazınca devam ediyomu herkes ya
Cnm iki uc saatlik yoldan bisey olmz sanirim bn 12 saatlik yol cektim arada dinlndik dolandim wcye gittim hos yoruldum ama bisey olmadi cok.sukur.nerden samsuna gidiyosun.hani sahildense zaten dumduz yol dicekyim.ama gene de doktoruna sor.bi ark.doktoru yolculuk yapmn erkn dogumu tetiklerde demis ama senin doktorun ne der bilmiyorum cnm.
Onu ben çok araştırdım, doğru zamandaki ıkınmayı biliyorum. Doğuma girene kadar ıkınma hissi gelse bile ıkınmıcaZ. Doğumda da sancı geldiği anda tüm gücümüzle ıkınıcaz. Sanırım böyleydi
Ama arkadaşın dediği doğru zamanda ıkınma değil, yanlış ıkındım diyor yani nasıl desem, açık yazmam gerekiyor galiba. Arkadaş sanırım arka tarafı değil ön tarafı zorlayan bi ıkınma olması gerektiğinden bahsetti. Ama o nasıl olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?