2015 Temmuz Anneleri

Ben de dun senden duyunca baktim ayni markayi esime soyledim bugun eve gelirken bakacak vakalim yalniz 3tane varmis 12 saat kullanilabiliyormus nasil kullanmayi dusunuyorsun?
Bilmiyorum ki ıslaklık falan hissettiğimde takarım diyorum. Almadığımdan okumadım ayrıntılarını.alınca fikir paylaşımı yapalım.

Yapma ya bana hep iyi seyler soylediler 4paket aldim bi de bi tane de 2 numara aldim dusun yani İnsallah pisik falan yapmaz aslinda deneyip almak mantikliymis acemiligime geldibakalim hayirlisi
Belki yapmz cnm senin.bebisde.bn bi paket alayim pisik yaprsa birakirim artik.guzel popisleri pisik olmasin :)

İnsallah haftaya yarindan sonraki gun de bende sira nasil heyecanlaniyorum anlatamam
Günler geçmiyo gibi evde napacağımı şaşırdım. Her gece sağdan sola dönerken uyku sersemi kaç gün kaldı şimdi diye düşünüyorum. O halde günleri karıştırıyorum kafam bulanıyo zaten kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum bir de gece gece gün sayma çıktı başıma

Ay canim sen boyle anlatinca cok.kolay olcak gbime geliyo snra yok.ikinamdim su kdr dikisim var fln diyen.oluncada korkuyo insan.insallh kolayca olur bizimkilerde
Amiiiiiiin inş benim yaşadığımdan bile kolay hafif atlatırsınız inş.
Herkesin ağrı Eşiği farklı bide. Doktorum bile bana şaşırıyordu. Çok dua edin okuyun o anda

Yapma ya bana hep iyi seyler soylediler 4paket aldim bi de bi tane de 2 numara aldim dusun yani İnsallah pisik falan yapmaz aslinda deneyip almak mantikliymis acemiligime geldibakalim hayirlisi
Primadan bahsediyosunuz sanırım. Ben bir paket yeni doğan aldım 1 numara içinde 50 tane var nasılsa her markette satılıyo acele edip almamak gerek bence bir de her bebeğe göre değişir. Bebeğimiz için ne doğru ne yanlış zaman içinde tecrübe edip görcez ondan kolay alınabilir şeyleri az aldım. Mesela mothercare dan bodyler amıştım ilk zamanlar bir heves 3.5 kg yazıyo üstünde benim bebek geçen hafta 3.5 du hepsi elimde patlıcak gibi duruyo. 2 çekmece kıyafet aldım. Doğsun tipine havaya göre alırım nasılsa.

Bide sizin az kaldi bnm daha 39 gun var hos zamanini doldurursa erkn gelmzse :) anneme diyorum 40 gun var daha cokmus yokya bi ay snra gelir seninki diyo bayramda gelmesinde diyorum :))

bence bu sadece kişisel bi meselede değil. artık toplum olarak iyice tüketim toplumu olduk. orada temiz ve kullanılmayan birşey varken sende yenisini alıp bikaç ay sonra kullanılmayacak bir üründe bırakıyorsun. ne zamana kadar kenara atacağız kullanmadıklarımızı. en iyisini yapmışsınız. eğitiminden, yemeğinden, sağlığından kısılırsa imkan varken anlarım ama bizde bi laf vardır ÇOCUĞUN YEDİĞİ HELAL GİYDİĞİ HARAM diye. çünkü giydiğine verdiğiniz para bikaç ay sonra çöp ama yediği ona yarayacak.

Canım herkes hatırlıyordur seni eminim, inşallah çok beklemeden hamile kalır sağlıkla alırsın bebeğini kucağına... Ben düşük yaptığımda karşı odamda doğum yapmış bir kadın vardı, annesi annemle konuşurken duymuştum, sebebini bulamamışlar ilk 3 düşüğünün sonra farkedilmiş rahim boyunun kısa olduğu, sen iyi tarafından bak ilk seferde bulunmuş sebebi... Tedaviside var, en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah canım...

Kızlar dr. Dan geldim.. Bebeğim iki haftada sadece 200 gr almış.. Bana çok az geldi sizce nasıl? Bi de bugün üç kere nts ye girdim, yorgunluktan ölüyorum

Bide sizin az kaldi bnm daha 39 gun var hos zamanini doldurursa erkn gelmzse :) anneme diyorum 40 gun var daha cokmus yokya bi ay snra gelir seninki diyo bayramda gelmesinde diyorum :))
Canım son haftalar inanki daha zor geçiyo bir kere iyice ağırlaşıyosun. Her yerşn ağrıyo otursan rahatsız kalksan rahatsız. Bebeğe kavuşma heyecanıda var. 10 gün kalana kadar daha hızlı geçiyo inan.

biz burada birbirimizi rahatlata rahatlata iyice relax olduk. doğuramıyoruzda

Biz birbirimizi fena rahatlattık gerçekten :) Herkes 40 ını bekleyecek bu gidişle

Seymasevde beraber yavaş yavaş face grubuna geçelim artık burada doğuracağımız yok :)

Benim 35den sonra magnezyumu ve vitaminleri kesti merak ettim şimdi sen yazınca devam ediyomu herkes ya

Benimde 36. haftada kesti, bebişin kilosu öne gidince... Magnezyumu özellikle kesti, bu saatten sonra kasılmaların olmalı magzenyum doğumu geciktiriyor demişti... 36dan beri sadece demir hapını kullanıyorum haftada 2-3 kezde balık yağı alıyorum vitamin olarak...

Dusundukce heycan basiyo bni.kalbim gumbur gumbur.insallah saglicakla kavusalimda beklicez :)

Bende hiç o egzersizleri denemedim ki en önemli şey doğumda doğRu zamanda doğru biçimde ıkınma, ve biz bilmiyoruz
Ya hani bazı kişiler diyor ya "şunu ikinci doğumda öğrendim Birinci'de de bilseydim hiç zorlanmazdım" diye, öyle birşey demek istemem yani ama illaki tecrübeyle galiba

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama yanınızda refakatçi kim kalacak? Daha önce doğum yapanların tavsiyesi ne?

Kızlar dr. Dan geldim.. Bebeğim iki haftada sadece 200 gr almış.. Bana çok az geldi sizce nasıl? Bi de bugün üç kere nts ye girdim, yorgunluktan ölüyorum

Doktorunun yorumu önemli canım o normal dediyse sıkıntı yok =) Benimde 35 ten 36 ya (10 gün arayla gitmiştim) 500 grama yakın almıştı; 36 dan 37 ye (tam bir hafta arayla) 100 gram almıştı. Doktorum gayet normal sakın az aldı diye düşünme demişti... 36 daki kilosu fazlaydı ztn fln demişti hatta...
NST niye 3 defa ? Tek seferdeki değerlerde sorun mu vardı ?

canım bende primanın yeni doğanını aldım ama 2 numarayı yoksa büyükmü olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…