- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.861
Yapma ya bana hep iyi seyler soylediler 4paket aldim bi de bi tane de 2 numara aldim dusun yani İnsallah pisik falan yapmaz aslinda deneyip almak mantikliymis acemiligime geldibakalim hayirlisiSagol canim,bnde prima pisik yapiyo diye hep duydum ondan supheye dustum
İnsallah haftaya yarindan sonraki gun de bende sira nasil heyecanlaniyorum anlatamamBu arada güzel bir hafta olsun kızlar. Su gibi geçsin haftamız. Ağrısız sızısız mutlu. Geçsin ki haftaya yarın bebişime kavuşayım inşallah
Bilmiyorum ki ıslaklık falan hissettiğimde takarım diyorum. Almadığımdan okumadım ayrıntılarını.alınca fikir paylaşımı yapalım.Ben de dun senden duyunca baktim ayni markayi esime soyledim bugun eve gelirken bakacak vakalim yalniz 3tane varmis 12 saat kullanilabiliyormus nasil kullanmayi dusunuyorsun?
Belki yapmz cnm senin.bebisde.bn bi paket alayim pisik yaprsa birakirim artik.guzel popisleri pisik olmasin :)Yapma ya bana hep iyi seyler soylediler 4paket aldim bi de bi tane de 2 numara aldim dusun yani İnsallah pisik falan yapmaz aslinda deneyip almak mantikliymis acemiligime geldibakalim hayirlisi
Günler geçmiyo gibi evde napacağımı şaşırdım. Her gece sağdan sola dönerken uyku sersemi kaç gün kaldı şimdi diye düşünüyorum. O halde günleri karıştırıyorum kafam bulanıyoİnsallah haftaya yarindan sonraki gun de bende sira nasil heyecanlaniyorum anlatamam
Amiiiiiiin inş benim yaşadığımdan bile kolay hafif atlatırsınız inş.Ay canim sen boyle anlatinca cok.kolay olcak gbime geliyo snra yok.ikinamdim su kdr dikisim var fln diyen.oluncada korkuyo insan.insallh kolayca olur bizimkilerde
Primadan bahsediyosunuz sanırım. Ben bir paket yeni doğan aldım 1 numara içinde 50 tane var nasılsa her markette satılıyo acele edip almamak gerek bence bir de her bebeğe göre değişir. Bebeğimiz için ne doğru ne yanlış zaman içinde tecrübe edip görcez ondan kolay alınabilir şeyleri az aldım. Mesela mothercare dan bodyler amıştım ilk zamanlar bir heves 3.5 kg yazıyo üstünde benim bebek geçen hafta 3.5 duYapma ya bana hep iyi seyler soylediler 4paket aldim bi de bi tane de 2 numara aldim dusun yani İnsallah pisik falan yapmaz aslinda deneyip almak mantikliymis acemiligime geldibakalim hayirlisi
Bide sizin az kaldi bnm daha 39 gun var hos zamanini doldurursa erkn gelmzse :) anneme diyorum 40 gun var daha cokmus yokya bi ay snra gelir seninki diyo bayramda gelmesinde diyorum :))Günler geçmiyo gibi evde napacağımı şaşırdım. Her gece sağdan sola dönerken uyku sersemi kaç gün kaldı şimdi diye düşünüyorum. O halde günleri karıştırıyorum kafam bulanıyozaten kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum bir de gece gece gün sayma çıktı başıma
canım ben ögretmenim eşim asker ilk bebeğimizin herseyini alacak durumumuz vardı cok şükür ama askerler fazla esya tutamazlar bi arkadasımız beşik verdi bi arkadasımız ana kucağı verdı bebeğin en masraflı ihtiyacları karsılandı. Kendimizin de içine sindikten sonra hiçbir mahsur yok bence de. Geleceği de var bu bebiklerin onun için kullanırız o parayı yine.
Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok doktora gittim ki gittiğim her doktor bebek kaynaklı olabilir ya da sadece enfeksiyon bebek kaybına yol açabilir dedi bebegimin otopsi raporu geldi hiçbir şeyi yokmuş gayet sağlıklı bi bebekmis ama Rabbim nasip etmedi en son gittiğim doktor enfeksiyondan suyun gelir sen su kesem sarkti diyorsun değil mi dedi evet dedim peki acilman var mıydı dedi 4 cm dedim rahim ağzına baktı gevşek lik var dedi yani rahim bebegimi belli bi kilodan sonra tasiyamamis şimdi hamile kalırsam 12-13. Haftada dikiş atılacak ve yatarak tamamliycam aranızda serklaj olan var mıydı
Canım son haftalar inanki daha zor geçiyo bir kere iyice ağırlaşıyosun. Her yerşn ağrıyo otursan rahatsız kalksan rahatsız. Bebeğe kavuşma heyecanıda var. 10 gün kalana kadar daha hızlı geçiyo inan.Bide sizin az kaldi bnm daha 39 gun var hos zamanini doldurursa erkn gelmzse :) anneme diyorum 40 gun var daha cokmus yokya bi ay snra gelir seninki diyo bayramda gelmesinde diyorum :))
biz burada birbirimizi rahatlata rahatlata iyice relax olduk. doğuramıyoruzda
Face grubu coşmuş durumda kızlarsabaha karşı suyu gelenler doğuranlar, Nişanı gelip hastanede olanlar , doğuma gidip doğuranlar. Ayy tuhaf oluyor insan. Geçen günde normal doğum yapıp kucağında bebişle çıkan biri vardı foto çekmişler koymuşlar nasıl şaşırdım bende 41 i falan görmekten korkuyorum onu taktım. Face te geneli erken doğuruyor ya pat diye sabaha suyu geliyor genelinin
Benim 35den sonra magnezyumu ve vitaminleri kesti merak ettim şimdi sen yazınca devam ediyomu herkes ya
Dusundukce heycan basiyo bni.kalbim gumbur gumbur.insallah saglicakla kavusalimda beklicez :)Canım son haftalar inanki daha zor geçiyo bir kere iyice ağırlaşıyosun. Her yerşn ağrıyo otursan rahatsız kalksan rahatsız. Bebeğe kavuşma heyecanıda var. 10 gün kalana kadar daha hızlı geçiyo inan.
İnşallah canım az kaldı geride bıraktığımız aylara göre sonuna geldik artıkDusundukce heycan basiyo bni.kalbim gumbur gumbur.insallah saglicakla kavusalimda beklicez :)
Bende hiç o egzersizleri denemedim kiannemler samsun'da, başka bir eve taşınıyorlar. ben de doğurmadan evi görmek istiyorum. sahilden dümdüz gidicez evet. giresun'dan samsun'a. bir de epeydir gitmedim, özledim. gerçi taşındıktan sonra onlar gelecek ama işte duramıyorum :)
ben yoldan çekinmiyorum da uzun süre oturur pozisyon çok yorumyor beni bu durumda doktorum da gitme der ksin :/
ıkınma diyince benim de aklıma arka taraf geliyor hep ama belki de bebek kanala girince orayı zorlayacak ve o şekilde ıkınmamız da gelecek bilemiyorum.
kegel egzersizlerinde -gerçi hiç denemedim- ve wc de idrar bitiminde vajina kaslarını kullanıyoruz ya, onun gibi bir şey mi acaba?
Kızlar dr. Dan geldim.. Bebeğim iki haftada sadece 200 gr almış.. Bana çok az geldi sizce nasıl? Bi de bugün üç kere nts ye girdim, yorgunluktan ölüyorum
canım bende primanın yeni doğanını aldım ama 2 numarayı yoksa büyükmü olur yaPrimadan bahsediyosunuz sanırım. Ben bir paket yeni doğan aldım 1 numara içinde 50 tane var nasılsa her markette satılıyo acele edip almamak gerek bence bir de her bebeğe göre değişir. Bebeğimiz için ne doğru ne yanlış zaman içinde tecrübe edip görcez ondan kolay alınabilir şeyleri az aldım. Mesela mothercare dan bodyler amıştım ilk zamanlar bir heves 3.5 kg yazıyo üstünde benim bebek geçen hafta 3.5 duhepsi elimde patlıcak gibi duruyo. 2 çekmece kıyafet aldım. Doğsun tipine havaya göre alırım nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?