- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.801
Tuvalete banyoya kalkamamaktan korkuyorum canım inşallah onları halledebilirim de o kadar yük olmam anneme eşime... en azından biraz rahatladım canım sadece enfeksiyon kaynaklı olduğuna inanmıyordum yanılmamışım şimdi hamile kalırsam 12. Haftaya kadar ne yaptım yaptım sonra ev hapsi sonu güzel olsunda razıyım 5-6 ay yatmaya
Anladım canm. Arkadaşım olurda :)
iyiyim canım çok şükür benim başka bahara kaldı inşallah hamile kalmam kolay olur ve sağ salim kucağıma alırım sizden sonraZülalcim umarım iyisindir çok teşkkürler inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın
Var.cnm magnezyum her oglen icyrm aslnda dusta alrm cnm rahatltcksa biraz daha hafifldi ama suc bende usuttm
Canım Allah en kısa en hayırlı zamanda versin sağ salim kavuştursun inşallahBi ara girmedim ama sonra benim gibi aynı acıları yaşamış o kadar çok kişi var ki rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebeğini kaybedenler öyle konularda yazmaya başladım canım sizide unutuyorum hiç her namazımdan sonra dua ediyorum Rabbim hiç bir hamile yi kucağı boş çıkarmasın hastaneden en zor acı evlat acısı ymis kimsenin imtihanı evlat acisiyla olmasın diye
sayılı günleriniz kaldı belki bugün belki yarın inşallah hepiniz bebeklerinizle çıkacaksınız hastaneden
onu bilmiyorum , kazayla hamile kalınca nolurki , eskiden di sanırım 3 den fazla olmuyor diye4.yapmıyorlar di mi
Face hesabımda yok bende mi o gruba dahil olsam belki doğururum her yolu deneyimFace grubu coşmuş durumda kızlarsabaha karşı suyu gelenler doğuranlar, Nişanı gelip hastanede olanlar , doğuma gidip doğuranlar. Ayy tuhaf oluyor insan. Geçen günde normal doğum yapıp kucağında bebişle çıkan biri vardı foto çekmişler koymuşlar nasıl şaşırdım bende 41 i falan görmekten korkuyorum onu taktım. Face te geneli erken doğuruyor ya pat diye sabaha suyu geliyor genelinin
Face hesabımda yok bende mi o gruba dahil olsam belki doğururum her yolu deneyim
Cnm benim Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.melegın cennetten seni izliyor nur içinde uyusun yavrun.inşallah yeniden bebek sahibi olacaksınız.bundan sonraki süreçte iyi bir riskli gebelik takibi yapan doktorla yollarını bırlestırmen olucaktır.herşey Allah'tan.gerekirse hıç kalkmadan gebelıgını tamamlarsın.yeterkı evladını sağlıkla kucağına alabil inşallah.Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok doktora gittim ki gittiğim her doktor bebek kaynaklı olabilir ya da sadece enfeksiyon bebek kaybına yol açabilir dedi bebegimin otopsi raporu geldi hiçbir şeyi yokmuş gayet sağlıklı bi bebekmis ama Rabbim nasip etmedi en son gittiğim doktor enfeksiyondan suyun gelir sen su kesem sarkti diyorsun değil mi dedi evet dedim peki acilman var mıydı dedi 4 cm dedim rahim ağzına baktı gevşek lik var dedi yani rahim bebegimi belli bi kilodan sonra tasiyamamis şimdi hamile kalırsam 12-13. Haftada dikiş atılacak ve yatarak tamamliycam aranızda serklaj olan var mıydı
Sonunda sağlıcakla bebişini kucağına alda bu bahar diğer diğer bahar olur inşallah . İnstagramda hassas anne var internet siteside başından geçenleri çok güzel anlatmış okumanı tavsiye ederim linkini paylaşıyorumiyiyim canım çok şükür benim başka bahara kaldı inşallah hamile kalmam kolay olur ve sağ salim kucağıma alırım sizden sonra
En iyisinde bile bi kaynanalik var canim ne yazikki bosver takma benimki suan yanimda 1 hafta olacak saka yollu takiliyor hep ama ben saka yollu cevap verince laf etmis oluyorum gerginlik oluyor hic takmamak en iyisiayy ne güldüm yorumuna. bende bi şut çekerim artık eşim üzüldü beni üzdüğüne. babaanne olacak hala neyin savaşı bilemiyorum ama yazık ediyorlar. durduk yere beni üzdü. herkes ettiğini bulsun
Cnm nasılsın sende clexane kullandığın için sezeryan olacaksın Dımı?tarih belli mı?ohh uyu en iyisi. ihtiycımız var. ben işteyim her zamanki gibi. cansu direniyoorr
Canm suan daha iyiym oglmda hareketlendi ustyrm kendimi yaUyku saatleri dğişti herhalde bebişlerin benimde önceden erkenden kıpır kıpır olurdu şimdi 12 1 gibi hareketlenmeye başlıyor tabi sancılarını gözardı etmemek gerekiyor . Geçmezse mutlaka doktorunu yada hemşiresini ara
Cnm senin oğlan yerinden memnun herhalde :)42. Haftaya kadar tutucak seni sanırım:)
Ben demir ve magnzyuma devam edyrm cnmBenim 35den sonra magnezyumu ve vitaminleri kesti merak ettim şimdi sen yazınca devam ediyomu herkes ya
Aynen bende cok sasrmstm :) facede seriye baglams dogmlar kizlarr hemn hwmn hergun biri dogryr :) bizim grptki beblermz cok rahatlar iyi bakyrz galiba gelecklri yok gibi :))Face grubu coşmuş durumda kızlarsabaha karşı suyu gelenler doğuranlar, Nişanı gelip hastanede olanlar , doğuma gidip doğuranlar. Ayy tuhaf oluyor insan. Geçen günde normal doğum yapıp kucağında bebişle çıkan biri vardı foto çekmişler koymuşlar nasıl şaşırdım bende 41 i falan görmekten korkuyorum onu taktım. Face te geneli erken doğuruyor ya pat diye sabaha suyu geliyor genelinin
He valla hiiiiç niyeti yok eninde sonunda bi şekilde çıkıcak otursun bakalım nereye kadar oturcakCnm senin oğlan yerinden memnun herhalde :)42. Haftaya kadar tutucak seni sanırım:)
En iyisinde bile bi kaynanalik var canim ne yazikki bosver takma benimki suan yanimda 1 hafta olacak saka yollu takiliyor hep ama ben saka yollu cevap verince laf etmis oluyorum gerginlik oluyor hic takmamak en iyisi
Cnm nasılsın sende clexane kullandığın için sezeryan olacaksın Dımı?tarih belli mı?
He valla hiiiiç niyeti yok eninde sonunda bi şekilde çıkıcak otursun bakalım nereye kadar oturcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?