2015 Temmuz Anneleri

canım sen ikinizin evladını taşımak için bu zor günlerden geçeceksin. eşine eziyet geleceğini hiç sanmam. sebebin bulunması çok iyi olmuş. en azından yok yere aynı acıyı birdaha yaşamzsın. 5-6 ay öyle çabuk geçiyor ki. insan ömründe nedir ki 5-6 ay. kucağına aldığında herşeyi unutursun Allahın izniyle

Anladım canm. Arkadaşım olurda :)

öyle mi canım. eşi burada 23 nisanda normal doğum yaptı. belki biliyorsundur.

Face grubu coşmuş durumda kızlar sabaha karşı suyu gelenler doğuranlar, Nişanı gelip hastanede olanlar , doğuma gidip doğuranlar. Ayy tuhaf oluyor insan. Geçen günde normal doğum yapıp kucağında bebişle çıkan biri vardı foto çekmişler koymuşlar nasıl şaşırdım bende 41 i falan görmekten korkuyorum onu taktım. Face te geneli erken doğuruyor ya pat diye sabaha suyu geliyor genelinin

Canım Allah en kısa en hayırlı zamanda versin sağ salim kavuştursun inşallah

Face hesabımda yok bende mi o gruba dahil olsam belki doğururum her yolu deneyim

Face hesabımda yok bende mi o gruba dahil olsam belki doğururum her yolu deneyim
Dene valla herkes dökülüyor orda erkenden ay sen yine tecrübelisin falan biz ne yapalım bu belirsizlik çok kötüymüş. Bide 32 den beri erken doğum riski vardı bizim. Keşke yemeseydim o serumları iğneleri diyorum töbe töbe. 41 i falan geçirmek baya kötü olur ama ya

Cnm benim Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.melegın cennetten seni izliyor nur içinde uyusun yavrun.inşallah yeniden bebek sahibi olacaksınız.bundan sonraki süreçte iyi bir riskli gebelik takibi yapan doktorla yollarını bırlestırmen olucaktır.herşey Allah'tan.gerekirse hıç kalkmadan gebelıgını tamamlarsın.yeterkı evladını sağlıkla kucağına alabil inşallah.

iyiyim canım çok şükür benim başka bahara kaldı inşallah hamile kalmam kolay olur ve sağ salim kucağıma alırım sizden sonra
Sonunda sağlıcakla bebişini kucağına alda bu bahar diğer diğer bahar olur inşallah . İnstagramda hassas anne var internet siteside başından geçenleri çok güzel anlatmış okumanı tavsiye ederim linkini paylaşıyorum
http://www.hassasanne.com/2014/03/0...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/

ayy ne güldüm yorumuna. bende bi şut çekerim artık eşim üzüldü beni üzdüğüne. babaanne olacak hala neyin savaşı bilemiyorum ama yazık ediyorlar. durduk yere beni üzdü. herkes ettiğini bulsun
En iyisinde bile bi kaynanalik var canim ne yazikki bosver takma benimki suan yanimda 1 hafta olacak saka yollu takiliyor hep ama ben saka yollu cevap verince laf etmis oluyorum gerginlik oluyor hic takmamak en iyisi

Canm suan daha iyiym oglmda hareketlendi ustyrm kendimi ya daha dikkt etmem lazm

merhabalar,
gece 4 gibi uyandım adet ağrısı gibi ağrı yüzünden, geliyo mu acaba bizim paşa diye korktum, 8'e geliyodu uyumuşum. bi kalktım saat 10. ağrı geçmiş.
korkuyorummm

Aynen bende cok sasrmstm :) facede seriye baglams dogmlar kizlarr hemn hwmn hergun biri dogryr :) bizim grptki beblermz cok rahatlar iyi bakyrz galiba gelecklri yok gibi :))

En iyisinde bile bi kaynanalik var canim ne yazikki bosver takma benimki suan yanimda 1 hafta olacak saka yollu takiliyor hep ama ben saka yollu cevap verince laf etmis oluyorum gerginlik oluyor hic takmamak en iyisi

öyle canım sen gelinsin. kırcan dizini tutcan çeneni. başka yolu yok onlara göre. bende sadece annem kalsın istiyorum yanımda. k.valide kalmasın. gelip sevip gitsinler. belki bencilce ama onunda gelip bana bakmaya niyeti olduğunu sanmıyorum. şimdi gidip torunu 3 aylık olana kadar memlekette kalma planı vardı. oğlu haşladı. şimdi korkudan gidemiyor. gidecektin noldu dedim. bebek doğsun öyle giderim. biraz ele avuca gelsin diyor. kocamda tutaydı çenesini gidecekti ne güzel

Cnm nasılsın sende clexane kullandığın için sezeryan olacaksın Dımı?tarih belli mı?

yok canım benim doktorum clexanı normal doğuma engel görmüyor. bugün yine normal doğuruyoruz di mi diye beni gaza getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…