2015 Temmuz Anneleri

Ben marketlerde bulamadim diye panikledim internetten getirdim orda da kampanyaliydi artik ne yapalim fazla olursa yengem de hamile olmadi artan paketleri ona veririm elde kalmaz yani :)) ay elbise de dedigin gibi elimde patlamaz umarim :))

3 kiz kardesiz en buyukleri benim annem benden ona ondan digerine giydirmis ne var yani giyse ne olacak yokluktan degil fuzuli harcamalara hic gerek yok,ben hastane cantasi icin komsumdan bavul aldim kucuk bavulum yok diye 50 lira ona vermek istemedim yine pusetini aldim arkadasin ! Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin saglikla giydirmeyi nasip etsin

Tam adamını bulmuşum o zaman :))

aynen canım bide bebekler hiç tutmayana çok küçük geliyor. korkuyorlar. ben ilk yeğenimde yenidoğanda staj yapıyordum. her gün 4-5 bebek doğardı onlara bakım verirdik zaten hiç zorlanmamıştım. 2. de zaten ilkinden de tecrübeliydim doğum yapmamış olmama rağmen rahat ettik ama ilk defa temas edenler korkuyor genelde bebeği tutmaya :)

Ben marketlerde bulamadim diye panikledim internetten getirdim orda da kampanyaliydi artik ne yapalim fazla olursa yengem de hamile olmadi artan paketleri ona veririm elde kalmaz yani :)) ay elbise de dedigin gibi elimde patlamaz umarim :))
Hangi şehirdesin? Her markette var çünkü.
Valla çocuğu itelicem kıyafetlerin içine sığsın diyeşaka tabii

Bende korkarım ilk günler özellikle üstünü giydirirken

Ayyy derler demi ya o zmn annecim kalsin bi tek insallah sabah dogar aksam eve geliriz
Bende birileri geli kızana kadar eşim dursun diyorum sanra gece gitsin hem uyusun biraz ertesi güne lâzım adam birde enfeksiyon açısından 1 odada 4 kişi nefes almayın canım yazık bebeğede. Hem inan sende dinlenmek istersin.

Haklisin canim zaten bir tek annem olur ben ilcedeyim dogumu merkezde yapma durumum var oyle olursa esim de kalmak zorunda olacak bakalim ne gorecez. Zaten tek odada 4 5 kisi kafayi yerim ben bide bebek aglamasi huuuu huuu

amin canım. bence bu biraz kompleksle alakalı. eşim askerliğini kıbrısta yaptı. orada askerlere sunulan bi imkan vardı çanta, parfüm filan indirimli alıyorlardı. kaynanamla yanına gittik. eşim bana çanta beğen bi tane alayım dedi. bende kaynanama dedim sende beğen anne sana da benim hediyem olsun. ben sahte çanta takmam, sen güle güle kullan dedi. aslında fakir bi aileden geliyor. şurada 5 yıldır gelirleri iyi. ne gördüm delisi olmuş. sindirememiş. bi kerede anneler gününde aldığım hediye için bikaç ay sonra hiç kullanışlı değil al sen kullan demişti bana. anlayacağın görgüsüz biraz.

Benim yanimda esim kalacak nasilsa hastanede danisacak insan cok olur onunla daha rahat ederim dedim ablam da ben de kalip bebege bakmaniza yardim edeyim diyor yoksa cekinirim ya ben de

Bende birileri geli kızana kadar eşim dursun
Benim yanimda esim kalacak nasilsa hastanede danisacak insan cok olur onunla daha rahat ederim dedim ablam da ben de kalip bebege bakmaniza yardim edeyim diyor yoksa cekinirim ya ben de
sen nasıl iyi hissedeceksen önemli olan o tabi 2. Gece kalırsam benimde eşim kalacak

Benim kv de ayni gosterise acayip merakli iyi giyin suslu giyin ama ici bos yani sunu yaparim bunu alacam diyor ve ortada hicbirsry yok. Evlenirken cok atip tuttu hicbisey gormedim bi ogluma sunu bunu aldim dedi Allahtan aldiklarini getirdi .. biz cok farkliyiz ben hic boyle seylere deger vermem ama o tam tersi

valla benim ki izin vermedi epidurale. rahat olsun doktor iyidir. panik doktorlar daha çok hata yapıyor

Bende korkarım ilk günler özellikle üstünü giydirirken

bence kendi çocuğun olunca korkmazsın. en fazla 1-2 gün acemilik yaşarsın ama sakın yapamam diye annenden filan bekeleme eve geçince. her şeyine katıl. sonra çocuk kaç aylık oluyor tek yıkayamıyorlar. herkes yapıyorsa bizde yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…