2015 Temmuz Anneleri

Haklisin canim zaten bir tek annem olur ben ilcedeyim dogumu merkezde yapma durumum var oyle olursa esim de kalmak zorunda olacak bakalim ne gorecez. Zaten tek odada 4 5 kisi kafayi yerim ben bide bebek aglamasi huuuu huuu
Hahahahaha doğru diyosun tatlım

Hahaha valla öyle oluyo insan birde her gece 3 de sabah oldu mu diye saate bakıp yıkılıyorum
Evet ya ben de her gece istisnasiz saat tam 02:58 lavaboya kalkip sabah olmus mu diye bakiyorum ama bu kadar olur hep 02:58 gosteriyor saat bana gore saatini ayarlayabiliesin o derece yani cok garip geliyor

bizde aynı sizin gibiyiz. benim ki alır getirir. işleri güçleri maddiyat. bebeğe alışveriş yapıyor şimdide. banada hediye aldığında pahalı şeyler alır ama umrumda bile olmaz. çünkü alırken derdi markalı birşey aldığını göstermek. beni mutlu etmek değil. torunu için senin kızın 2. el giyecek diyen kadın gelini için neler düşünüyordur

Yok yok merak etme ben herşeyi kendim yapıyorum bu hayatta hatta başkalarından yardım istememek gibi bi sıkıntım var onu aşmaya çalışıyorum. Çünkü artık birilerinin yardımını kabul etmek gerek

Şok oldum şuan ya. Benim kayınvalideminde tam tersi benim aldıklarımı görünce kalbine inecek diye saklıyorum hemen etiketlerini söküyorum durumları gayet iyi Hepte iyiymiş ama hep dikkat eder fiyatlara indirimlere. Israf etmemek çok önemli ona göre. Ya nasıl değişik Karakterler var insan inanamıyor duyunca

Gireriz yaaaa :) ben merak ederimmmmm

Hangi şehirdesin? Her markette var çünkü.
Valla çocuğu itelicem kıyafetlerin içine sığsın diyeşaka tabii
:) demek ki herkez aldi bana kalmadi premium care hep 4-5 numarasi vardi bi tane 2 numara buldum onu aldim hemen mecbur internetten getirttim benimki biraz bahtsiz bedevi misali olmus desene belki ben tam marketten cikinca kolileri aciyorlardir arkamdan :))

Cansucm sabah okuyamamstm kayinvaliden ayri bir alem emnn olsn ki sen o bebegn annesisin ondn daha cok dusunyrsn onu keske benm ablamda olsada bende alsm hicte gocunmam .ben teyze kizimn ufak kalan kıyafetleriyle buyudm eksldm mi hayir. Sen en guzelini yapmssn. bebegn icin daha guzel seylere harcarsn o paralari bebekler cabuk buyuyr birgun giydgni zaten ikinci gun giymyck belki. Birde kayınvaliden yaptgi harektle knstgu kelimyle kisiligini gosterms bosver. Sen esnin tavrina uzlyrsn ki cok haklsn erkekler bazen annelerinin hatalarini bildkleri halde karsindakine evet hataliydi demez bilir ama knsmz sen kendini uzme lutfen hatasini anlams knsmaya calsyr sende sozunu soylrsn knstgnzda kayinvaliden icin değmez üzmyn birbirinizi en onmlisi bebeginizi.

Ben de o kucucuk kollari nasil sokacagim kiyafetlere bilmiyorum daha buyuk bebeklerde bile korkarim beceremem ki bi de yeni dogmus olunvaNeyse ki esim biraz daha rahat bu konuda ona guveniyorum
Ben eşime bıraksam kesin kolu falan çıkar çocuğun tam bir kontrolsüz güç

Evet gitti çıkarın malları diyolardır

evet yoksa erken yıpranırsın. benimde gerçi çok yardım isteme huyum yoktur.

Tecrube konsyr :)) canm peki nezmn gitcksn yani sanci sıkliği nekadr olnca

Sancım başlar başlamaz giderim canım çünkü sezaryen olacak benimki Tecrübe konusunda kime danışacağınızı biliyorsunuz Ben sadece ilk kızımı normal doğurdum o da 18 sene önceydi Sonra iki oğlum oldu ama ikisi de yaşamadı. Şimdi kısmetse bir kızım daha olacak Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin Bir avazda kurtulun inşallah hepinize çok dua ediyorum

Yapariz degil mi ya dogru soyluyorsun ben de herseyini kendim hlledebilmek istiyorum bayagi korkuyorum ama gene de yapmaya calisacagim İnsallah habire videolar izleyip duruyorum nasil yikanir nasil gazi alinir vs diye

Benim arkadaşım 1 ay önce doğurdu. Hamileyken 2 günde 1 whatsapp dan konuşuyorduk. Şimdi bebek var mesaj atıyorum 4 gün sonra tek cümle cevap yazabiliyohazırlıklıyım başıma geleceklere

Ne kadar film varsa izliyoruz bizde minnoş filmde izletmez galiba gelsinde zaten ihtiyaçda duymucaz galiba

takdir ettim kaynananı. bu işim parayla pulla alakası yok. görgüyle alakalı canım. benimki şok olunmayacak gibi değil yani :))

Gireriz yaaaa :) ben merak ederimmmmm

girin zaten. bizi yalnız bırakmayın. hem bizde sizi merak ederiz napıyorsunuz bebişlerle diye

Ben eşime bıraksam kesin kolu falan çıkar çocuğun tam bir kontrolsüz güç

çok güldüm. benim ablamın kızı 3,5 kiloya yakın doğdu eşim kucağına almaya korktu çok küçük diye. bizimki 2200 şuan 3ü bulmazsa naparız bilmem. bende hiç sanmam giydirebilsin

haklısın canım. onun patavatsızlığı yüzünden biz gerildik. hoş mevzu sadece onun patavatsızlığı değil. genetik olarak oğlunada geçmiş olacakki oda sapıttı akşam akşam. var olanları ablamdan, yok olanları kendim aldım. herşeyin en güzelini almak için uğraştık. bi bebek arabsı için aylarca burada kafa patlattık. ıslak mendiline bezine kadar ben hep kızımı düşünerek hareket ettim. bi an öyle bi tepki beni incitti. aslında bende farkındayım olması gerektiği gibi yaptığımın ama biraz hassasım heralde. erkeklerde analarını savunursa böyle akşama kadar mesaj atarlar. kim haklıysa onu savunun arkadaşım. o senin anansa bende bi evladın anası olcam. beni niye ağlatıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…