- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.921
HahahahahaHaklisin canim zaten bir tek annem olur ben ilcedeyim dogumu merkezde yapma durumum var oyle olursa esim de kalmak zorunda olacak bakalim ne gorecez. Zaten tek odada 4 5 kisi kafayi yerim ben bide bebek aglamasi huuuu huuu
Evet ya ben de her gece istisnasiz saat tam 02:58 lavaboya kalkip sabah olmus mu diye bakiyorum ama bu kadar olur hep 02:58 gosteriyor saat bana gore saatini ayarlayabiliesin o derece yani cok garip geliyorHahaha valla öyle oluyo insan birde her gece 3 de sabah oldu mu diye saate bakıp yıkılıyorum
Benim kv de ayni gosterise acayip merakli iyi giyin suslu giyin ama ici bos yani sunu yaparim bunu alacam diyor ve ortada hicbirsry yok. Evlenirken cok atip tuttu hicbisey gormedim bi ogluma sunu bunu aldim dedi Allahtan aldiklarini getirdi .. biz cok farkliyiz ben hic boyle seylere deger vermem ama o tam tersi
Yok yok merak etme ben herşeyi kendim yapıyorum bu hayatta hatta başkalarından yardım istememek gibi bi sıkıntım var onu aşmaya çalışıyorum. Çünkü artık birilerinin yardımını kabul etmek gerekvalla benim ki izin vermedi epidurale. rahat olsun doktor iyidir. panik doktorlar daha çok hata yapıyor
bence kendi çocuğun olunca korkmazsın. en fazla 1-2 gün acemilik yaşarsın ama sakın yapamam diye annenden filan bekeleme eve geçince. her şeyine katıl. sonra çocuk kaç aylık oluyor tek yıkayamıyorlar. herkes yapıyorsa bizde yaparız
amin canım. bence bu biraz kompleksle alakalı. eşim askerliğini kıbrısta yaptı. orada askerlere sunulan bi imkan vardı çanta, parfüm filan indirimli alıyorlardı. kaynanamla yanına gittik. eşim bana çanta beğen bi tane alayım dedi. bende kaynanama dedim sende beğen anne sana da benim hediyem olsun. ben sahte çanta takmam, sen güle güle kullan dedi. aslında fakir bi aileden geliyor. şurada 5 yıldır gelirleri iyi. ne gördüm delisi olmuş. sindirememiş. bi kerede anneler gününde aldığım hediye için bikaç ay sonra hiç kullanışlı değil al sen kullan demişti bana. anlayacağın görgüsüz biraz.
canım bende bugün kontroldeydim ve benimde 2 haftada 240gr almış sadece. zaten zayıf ilerliyordu. şuan 35. haftada usg kağıdında 33 yazıyor. kaç kilo şuan. doktor bana önemli değil. gayet iyi dedi
yalnız doğuran az giriyor topiğe. biz 3-5 kişi burada kalacağız. bizi kim rahatlatacak :)
benim ablam kalacak ama eşimde eve gitmek istemiyor. ikisi kalır heralde
:) demek ki herkez aldi bana kalmadi premium care hep 4-5 numarasi vardi bi tane 2 numara buldum onu aldim hemen mecbur internetten getirttim benimki biraz bahtsiz bedevi misali olmus desene belki ben tam marketten cikinca kolileri aciyorlardir arkamdan :))Hangi şehirdesin? Her markette var çünkü.
Valla çocuğu itelicem kıyafetlerin içine sığsın diyeşaka tabii
Ben de o kucucuk kollari nasil sokacagim kiyafetlere bilmiyorum daha buyuk bebeklerde bile korkarim beceremem ki bi de yeni dogmus olunvaBende korkarım ilk günlerözellikle üstünü giydirirken
Cansucm sabah okuyamamstm kayinvaliden ayri bir alem emnn olsn ki sen o bebegn annesisin ondn daha cok dusunyrsn onu keske benm ablamda olsada bende alsm hicte gocunmam .ben teyze kizimn ufak kalan kıyafetleriyle buyudm eksldm mi hayir. Sen en guzelini yapmssn. bebegn icin daha guzel seylere harcarsn o paralari bebekler cabuk buyuyr birgun giydgni zaten ikinci gun giymyck belki. Birde kayınvaliden yaptgi harektle knstgu kelimyle kisiligini gosterms bosver. Sen esnin tavrina uzlyrsn ki cok haklsn erkekler bazen annelerinin hatalarini bildkleri halde karsindakine evet hataliydi demez bilir ama knsmz sen kendini uzme lutfen hatasini anlams knsmaya calsyr sende sozunu soylrsn knstgnzda kayinvaliden icin değmez üzmyn birbirinizi en onmlisi bebeginizi.bizde aynı sizin gibiyiz. benim ki alır getirir. işleri güçleri maddiyat. bebeğe alışveriş yapıyor şimdide. banada hediye aldığında pahalı şeyler alır ama umrumda bile olmaz. çünkü alırken derdi markalı birşey aldığını göstermek. beni mutlu etmek değil. torunu için senin kızın 2. el giyecek diyen kadın gelini için neler düşünüyordur
Ben eşime bıraksam kesin kolu falan çıkar çocuğunBen de o kucucuk kollari nasil sokacagim kiyafetlere bilmiyorum daha buyuk bebeklerde bile korkarim beceremem ki bi de yeni dogmus olunvaNeyse ki esim biraz daha rahat bu konuda ona guveniyorum
Evet gitti çıkarın malları diyolardır:) demek ki herkez aldi bana kalmadi premium care hep 4-5 numarasi vardi bi tane 2 numara buldum onu aldim hemen mecbur internetten getirttim benimki biraz bahtsiz bedevi misali olmus desene belki ben tam marketten cikinca kolileri aciyorlardir arkamdan :))
Yok yok merak etme ben herşeyi kendim yapıyorum bu hayatta hatta başkalarından yardım istememek gibi bi sıkıntım var onu aşmaya çalışıyorum. Çünkü artık birilerinin yardımını kabul etmek gerek
Tecrube konsyr :)) canm peki nezmn gitcksn yani sanci sıkliği nekadr olnca
Yapariz degil mi ya dogru soyluyorsun ben de herseyini kendim hlledebilmek istiyorum bayagi korkuyorum ama gene de yapmaya calisacagim İnsallah habire videolar izleyip duruyorum nasil yikanir nasil gazi alinir vs diyevalla benim ki izin vermedi epidurale. rahat olsun doktor iyidir. panik doktorlar daha çok hata yapıyor
bence kendi çocuğun olunca korkmazsın. en fazla 1-2 gün acemilik yaşarsın ama sakın yapamam diye annenden filan bekeleme eve geçince. her şeyine katıl. sonra çocuk kaç aylık oluyor tek yıkayamıyorlar. herkes yapıyorsa bizde yaparız
Benim arkadaşım 1 ay önce doğurdu. Hamileyken 2 günde 1 whatsapp dan konuşuyorduk. Şimdi bebek var mesaj atıyorum 4 gün sonra tek cümle cevap yazabiliyohazırlıklıyım başıma geleceklere
iyi o zaman canım değiştirmeye gerek yok ozamanCanm bende 2 alcm esmn arkdsi 1 alms olmams cocuga 2 tam ideal okyr dedi bana ondn alcm ins. Olur
Canım o mesajını bulamadım neyş bıraktırdı doktor kasılma olmaması için?
Şok oldum şuan ya. Benim kayınvalideminde tam tersi benim aldıklarımı görünce kalbine inecek diye saklıyorum hemen etiketlerini söküyorum durumları gayet iyi Hepte iyiymiş ama hep dikkat eder fiyatlara indirimlere. Israf etmemek çok önemli ona göre. Ya nasıl değişik Karakterler var insan inanamıyor duyunca
Gireriz yaaaa :) ben merak ederimmmmm
Ben eşime bıraksam kesin kolu falan çıkar çocuğuntam bir kontrolsüz güç
evet genel olacak .Hep öyle söylüyorlarda o yüzden merak ettim genel anestezi ile mi olacak
Cansucm sabah okuyamamstm kayinvaliden ayri bir alem emnn olsn ki sen o bebegn annesisin ondn daha cok dusunyrsn onu keske benm ablamda olsada bende alsm hicte gocunmam .ben teyze kizimn ufak kalan kıyafetleriyle buyudm eksldm mi hayir. Sen en guzelini yapmssn. bebegn icin daha guzel seylere harcarsn o paralari bebekler cabuk buyuyr birgun giydgni zaten ikinci gun giymyck belki. Birde kayınvaliden yaptgi harektle knstgu kelimyle kisiligini gosterms bosver. Sen esnin tavrina uzlyrsn ki cok haklsn erkekler bazen annelerinin hatalarini bildkleri halde karsindakine evet hataliydi demez bilir ama knsmz sen kendini uzme lutfen hatasini anlams knsmaya calsyr sende sozunu soylrsn knstgnzda kayinvaliden icin değmez üzmyn birbirinizi en onmlisi bebeginizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?